Защо мъжете ходят при проститутки? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Защо мъжете ходят при проститутки?
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 9537 пъти
Винаги съм искала да разбера, защо мъжете ходят при проститутки. Тук имам предвид така наречените "нормални" мъже, а не тези падащи си по сексуални перверзий.

Когато са с жените си повечето мъже се правят, че не ги забелязват или се изказват негативно. Някой ги било гнус, на други това било под нивото им, трети не им се плащало пари, четвърти се възмущават, че толкова млади момичета проституирали и т. н.

Ужким никой не ходи, никой не ги ще, но ако това беше истина, нямаше да има толкова много жрици на любовта. А жрици на любовта могат да се срещнат навсякъде из света. Явно се търсят техните услуги и то много.

Какво кара един мъж да ползва техните услуги? Не му ли е съвестно след това да се прибере при жена и деца все едно, че нищо не се е случило.
Има ли въобще мъже, които не изневеряват на жените си?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: 21e001039d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мотивите са различни - например дълга командировка, гурбет, моряк си на кораб (пристанища), жена ти не ти пуска, сам си и нямаш приятелка....
Всеки отделен клиент на такива жени си има мотив, но ПРИЧИНАТА е в различната сексуалност на жените и мъжете и фактът, че жените КАТО ЦЯЛО са по-ниско сексуални от мъжете. Всичко е въпрос на хормон. Мъжете са „роби“ на тестостерона, което ги прави по-мускулести, по-агресивни, но и по-сексуални от жените, дава му и др. качества - по-добра ориенатация в пространството и така нататък. Природата си знае работата, защото в миналото (а и сега при воини) е имало много по-малко мъже от жени. Мъжете са умирали по време на лов, война, инциденти, а и мъжките деца са по-податливи на генетични дефекти, защото имат Х хромозома от майка си и У хромозома от бащата - ако има ген. дефекти - чао-чао. При момиченцата имаме 2 пъти ХХ хромозоми и при повреда в едният се използва ДНК от другата хромозома. Раждат се 51% момченца, но на 16 г. вече момичетата са повече - т. е. момчетата често не оцеляват до полова зрялост.
При една война може да се случи така, че цели поколения мъже да бъдат унищожени (мислете за ВСВ в Русия и Германия да кажем) - другите мъже трябва да си свършат работата... затова и природата е направила мъжът сексуален. За жената не е толкова важно - тя забременява, после става бременна за 9 месеца и я отпиши за 2 г. За жената е по-важно да е търпелива, нежна, грижовна майка, а ако и тя беше подвласна на хормон като тестостерона, много често щеше да е убийството на ревящи 24 ч. новородени.
И днес има някои жени с повече тестостерон, те са по-агресивни и сексуални, но е доказано, че тестостеронът влияе на жената 3 ПЪТИ по-слабо от на един мъж и има определена граница, след която не ? влияе повече. Мъжете са с две думи направени за този хормон...
и така има изобщо пазар за такъв вид услуги като проституцията. Просто търсенето на секс при мъжете е по-силно от предлагането на секс сред жените и определени жени трябва да бъдат стимулирани финансово, за да задоволят това търсене.
Където няма проституция, където тя е преследвана прекалено силно, там изнасилванията са много повече. В страни като Индия, често в Африка женските бебета са без стойност и са били убивани винаги (днес абортирани). Преди е имало войни, които да регулирали броя на мъжете, но от 2 десетилетия е спокойно и днес имаш много мъже и малко жени - ИЗНАСИЛВАНИЯ. В Индия проституцията е забранена.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: daa52f1edd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   М. 50 Ходил съм веднъж преди 10-на години. Бях в по-дълга командировка извън страната и ми бяха "понатежали топките" Повече не съм опитвал. За мен си е гадно. Просто си един портфейл и колкото по-бързо свършиш, толкова си "по-готин". Едно "позабавяне" под душа върши същата работа. :)) Че даже и по-хубава:)

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 2e434ae0b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Еми, може да се каже и евтините цени напоследък : )), а и самата емоционална сигурност, която вече никоя жена не може да ти даде, понеже жените също се промениха, вече и те изневеряват много и си сменят приятелите често, факторите са много...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: a525cbdd65
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм бил само един път - още даже нямах 18, бях малък. Не повторих, но не защото не ми хареса, просто реших, че е рисковано за здравето, а и от морално гледна точка. Аз не оправдавам мъжете с жени и деца, които го правят.
Но нека ти изброя някои основни причини:
1) Няма чувства, няма емоции, просто секс. Понякога това е много приятно изживяване. Не ти пука особено как ще се справиш, гледаш само на теб да ти е добре, защото след 1 час вече ще си далеч. Понякога е нужно човек да е малко егоист.
2) Тръпката от ново усещане
3) Липсата от отговорност - правило ти се е секс и си правил. Няма после обаждания, повторни срещи, кафета, запознанства с родители и т. н.
4) Не всеки човек има връзка в момента - ето да кажем, че аз сега съм сам. Какво да направя? Да започна да ходя по кафета, дискотеки, насам-натам и да се надявам, че ще ме огрее. Кога? Днес, утре? Другата седмица? А дали?

И да - няма да повярваш колко много хора го правят. Официално облечения човек, който виждаш да влиза в офиса, хлапето, което даже няма 18, възрастният господин, за който дори не би допуснала такова нещо, красивия млад мъж, който изглежда, че може да има всяка. Въпрос на личен избор е, аз опитах, хареса ми много, но сам за себе си реших да спра.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 6720f708fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   Повечето пъти е, защото приятелката му не му пуска или не когато трябва. Защото е доста егоистично когато един мъж иска да прави секс, а приятелката му не /защото тя не била в настроение/, а когато приятелката му е в настроение - той не отказва.. ЗАЩО?? Не защото е загорял за секс, а защото знае какво е чувството да стоиш на сухо и да оставаш незадоволен.

От друга стана.. може просто да иска да опита нови неща който приятелката му не иска да ги прави.

Мен ако питаш.. общо заето. Партньорката е виновна в повечето пъти. Защото повечето жени сте егоистки и не мислите за чувствата и нуждата на другите хора /особено на партньора си/ ;))!

Това е за свестните и верните мъже, а не курварите!!

- Това ти го казва едно момче на 15год. : ))

 
  ...


...
преди: 11 години, 1 месец
hash: abe59260e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   А лично до сега съм ходил на проститутка защото никоя жена не се е влюбвала в мен и не е искала да бъде с мен. Мисля, че номер 1 отговори на въпроса ти изчерпателно.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 68bc4aa138
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Всеки има нужда от разнообразие. Та, има мъже и то не един-двама, на които жените( приятелките) отказват дори свирка. Да не говорим за анален, или тройка. Пък и не само. Аз ходя, и за разнообразието от момичета и за това, че говорим мога да кажа всичко и намирам разбиране. За разлика от жената.

м 36.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: eaffee8be6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   1 Поради липса на секс
2 Липса на секс без табу
3 Заради предизвикателството на курвата-често пъти те се представят като нормални момичета, следва свалка и мъжът вече яко възбуден се поддава /проститутките вече са младички не като някога/
4 От скука, простащина, липса на самочувствие, от желание за придобиване на опит
5 Кеф да правиш мръсен секс без ангажимент-плащаш и бягаш, няма срещички, няма подаръци, мистериозни позвънявания по телефона /ако си с любовница например/
6 Лесен и бърз начин на изневяра ако имаш пари, а вече не никак скъпо и за 30 лв можеш да чукаш младо гадже
7 Възможност да бъдеш с 20годишна, нещо, което дърт пръч трудно ще постигне с обикновено момиче на тази възраст

И още куп такива "причини"...

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: eaffee8be6
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

9.   №7 срещу парите ще намериш "разбиране" щом трябва, сега ако кажеш, че курвите ти готвят и ти гладят ризите, ще ти се поклоня доземи!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: eaffee8be6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Още една причина : прекалено лесният достъп до порно в интернет и телевизия, все повече мъже мечтаят диво това да им се случи наистина-две жени, свирки, лизане, отзад-нещо което със собствените им жени може би не става. Мъжете обожават мръсния секс и ако сте омъжена и имате еднаква нагласа към секса, даже и дълъг брак оцелява без изневяра от мъжката страна. Мъжът може да устои на голия пубис на проститутка ако си го има вкъщи, но ако съпругата е скучна, заета, нервна и болна през по-голямата част от времето, казвам ви, изкушенията от минижуп без бельо са просто неустоими. Задоволявайте мъжете си, ползвайте фантазията си и се наслаждавайте и вие на секса, защото тъжно или не, прав е №1 както и №4 - всеки мъж мисли за секс, всеки мечтае и копнее да секс с друга партньорка, но едни се въздържат, а други просто не могат и по-точно не искат, защото нямат причина. Разбира се, всеки знае сам себе си. Бъдете вие причината мъжът до вас да е доволен от секса ви заедно!

 
  ...

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 21e001039d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Подкрепям номер 10. С мъжа ми сме реализирали всичките му фантазии, моите нямат граници -) и вчера точно ми казва „Знаеш ли, ти си единствената жена, на която не съм изневерявал и най-странното е, че нямам желание за това“. Свободно говорим за такива работи и дори сме си поръчвали платена жена и чесно казано сме оставали разочаровани независимо от страната, града и красотата на поръчаната жена или жени. Номер 10 е прав, колкото и дълго да сме заедно с моя, не си омръзваме и май е изгубил желание към другите жени. Не съм мъж да знам със сигурност, но ми е интересно, че и 10 потвърди само моите наблюдения.

 
  ...
преди: 11 години, 29 дни
hash: 3f0fc331ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   Що за въпрос? Не пускате. Това е.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 29 дни
hash: b07a103d26
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

15.   Аз лично никога не съм бил на проститутка, но само като слушам цените и ги гледам в интернет, наистина е добра оферта. Дори и да искаш сериозна приятелка и да търсиш някаква дълбока връзка, фактът, че може да задоволиш сексуалния си нагон за сравнително малка сума, говори много.

Само ще ти кажа от личен опит. Аз съм студент и през този семестър се опитвам да си намеря приятелка, а дори и връзка, която не е сериозна, но не успявам. Излизал съм няколко пъти с момичета, като съм изхарчил вече към 40 лева на само 2-3 срещи и не съм стигнал до никъде с тези момичета! Само на едната среща изхарчих към 20 лева, като това дори е нормално. Все пак, цветята са ти най-малко 10 лева, после излизате на дискотека, вход 2 лева, пиене 4 лева. Ако пак излезете на кафе, 2 лева, ако отидете да ядете, към още 10 лева, на кино 6 лева и това се трупа и трупа. Да не говорим и каква ужасна загуба на време е това. После съм се обаждал и съм си писал с тези момичета, даваха ми неясни знаци и накрая просто нищо не стана. И не ме разбирай погрешно, тези момичета си бяха напълно нормални, не са материалистки, но социалните норми са такива, че мъжа при първа среща, че и друг път, плаща всичко.

Сега представи си и някои други момчета, които са доста по-нахални от мен и са излизали на повече срещи и места. Аз лично дори познавам такива, които често харчат по едно 5 лева на вечер в дискотеката да почерпят някое момиче, като почти винаги тя няма да им пусне на момента. Общо взето, ако излезеш на някъде 3 сериозни срещи, над 60 лева не ти мърдат, а не е ясно какво ще стане и колко време ще загубиш.

А сега погледни цените на проститутките. 100 лева се счита дори за по-висока цена доколкото виждам, а получаваш за това 1 час секс. На всичкото отгоре после не трябва да я виждаш, става на момента, сигурно е, няма късане на нерви. Е сега кажи ми, ако си мъж и си в ситуация, която не ти върви или нямаш търпението и времето да се занимаваш с жени, но искаш секс, какво би избрала?

Само мога да кажа, че е жалко, че нещата са толкова материални, но явно е факт.

 
  ...
преди: 11 години, 29 дни
hash: 87a91fac6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Винаги имат оправдание за това, но не ги разбирам. Аз например съм мъж, но никога през живота си не съм използвал услугите на проститутка.

"Ужким никой не ходи, никой не ги ще, но ако това беше истина, нямаше да има толкова много жрици на любовта. А жрици на любовта могат да се срещнат навсякъде из света. Явно се търсят техните услуги и то много. "

То никой не иска и българските политически партии и политици, но всяка година идват нови и нови такива. Да не намекваш, че тайно си умираме от екстаз при вида на нова партия или партиец?
Има много проститутки, защото немалка част от жените по света смятат, че сексът срещу заплащане е най-лесния начин за покриване на разходите и затова с готовност се заемат с тази професия. Ще знаем дали те наистина са търсени, ако видим по колко печелят на месец всичките (мисия невъзможно :( ). Защо ли? Защото ако една фирма съществува, това не значи автоматично, че продуктите й се търсят от малки и големи. Същата може едвам да крета учудващо дълго време с нулева или съвсем малка печалба.

 
  ...
преди: 11 години, 29 дни
hash: 7184e36b9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Аз не съм ходил и не планирам. Може би ако е някоя много яка мацка, манекенка, но такива са много скъпи.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 29 дни
hash: 2d09d8ca94
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   Е защо пък да не ходят? Истината е, че щом като искат да са с др, а не със съпругата или приятелката си по-добре да са с проститутка, към която не изпитват нищо, отколкото да спят със съседката или някоя колежка към която имат чувства. Поне според мен изневярата не е толкова на физическо ниво, а по-скоро на емоционално. Някой ден, когато се омъжа хиляди пъти бих предпочела ако на съпругът ми толкова му липсва нещо, което аз не мога да му дам да отиде при проститутка, отколкото да си легне с някоя позната. Пък ти да не мислиш, че жените(разни отегчени лелки с дебел портфейл), които ходят при жиголота са по-малко.

 
  ...
преди: 11 години, 28 дни
hash: a3c654d159
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   Никога не бих пробвал, все едно да си направя чекия, че и да плащам за това!

 
  ...
преди: 11 години, 27 дни
hash: fa05d5853e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Аз пък подкрепям номер 15. Според мен най-честата причина, поради която се ходи на проститутка е когато нямаш гадже. А ако така е било в по-голям период от време, почваш да чувстваш самота, а в същия момент хормона те е ударил, избива те на нерви и просто трябва да изчукаш нещо. А когато това стане, изпитваш облекчение за определен период от време, но за съжаление той отминава и след това се запитваш "дали да не отида пак? "...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 27 дни
hash: 95f3369a0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Аз още не съм ходил, но започвам да се замислям. Единственото което ме замисля за момента е да не лепна нещо естествено ще има предпазни мерки. А до това какво ме е подтикнало, ммм какво може жените и това че свестните момчета са голяма рядкост и малкото които съществуват са заети или аз само такива познавам. И да не започнете да тълкувате какво е свястно момиче според мен, ви казвам веднага: средно интелиигентна поне, отпусната, спокойна, и нормалко изглеждаща, а не някоя надувка която неможе да си върже сама обувките... нищо особенно не искам някоя принцеса от филмите ама нямаааа. И по лесно е да си свършеш работата за 50-100 лева от колкото да си тровиш нервите с някоя неокъпана селянка.

 
  ...
преди: 11 години, 27 дни
hash: c7738b0eb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   14 отговори кратко, точно и ясно.

 
  ...

...
преди: 11 години, 26 дни
hash: 587fe35791
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Аз за момента не съм ходил и нямам намерение, но иначе имам отговор на твоя въпрос. Ходят защото никоя друга не им пуска. Ако има жена, която да им пусне никога няма да си дават парите по курви. Поне така твърдят приятелите ми, които ходят. Повечето си имат съпруги, но да чукаш жена си е все едно да си правиш чекия. Уж кеф ама... Нещо липсва ;)
М32

 
  ... горе^
преди: 11 години, 25 дни
hash: 8556956dbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Авторката: Благодаря на всички, които отговориха на моя въпрос. Постовете са много интересни и обогатяват представата ми от различни гледни точки: научна, лична и т. н. Общо взето смея да заключа, че липсата на лесна възможност за секс - при това необвързващ - е основната причина за посещенията на "силния" пол при жриците на любовта; след това може би идват специални желания като орални или анални полови актове. Явно не всички мъже ползват тези услуги, а при други е само фаза от личното им развитие. Преди всичко разбрах, че ние жените може да намалим "този риск" ако подържаме с нашия партньор редовен, интересен и разнообразен полов живот.

 
  ...
преди: 11 години, 25 дни
hash: 3213e5b4e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   Имаше един стар виц, в който се казваше, че на проститутката не се плаща за самия секс, а за да си тръгне след като си свършил.
ПП: Жена съм, но винаги са ми били странни мацките, за които най-голямата драма в тоя живот е било къде си го вре възлюбеният им.

 
  ...
преди: 11 години, 25 дни
hash: 3213e5b4e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   N 23, а мои познати разправят, че сексът бил за престиж, а чекията за удоволствие.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 705d6aebf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Моят съпруг до колкото той ми казва получава всичко от мен в секса, но преди когато бяхме все още гаджета, аз го изхващах как ходи при проститутки и отношенията ни преди да търси услугите на тези (така наречени жреци на любовта). Той беше по любвеобвилен, по нежен с мен по страстен и отговорен към мен. Но след като започна да посещава тези жени всичко се промени, започна да говори за се разделяме защото той е посещавал една и съща от порядъкът на 4 месеца. Той стана по студен към мен, избягваше половите контакти с мен и не ми позволяваше да го докосвам. След това малко на сила се оженихме и за жалост сме само едва 5 месеца женени и той си остана същият студен камък към мен. Така и не разбрах, какво точно е намерил е нея за да я посещава толкова често т. е всяка седмица в петък и да и плаща по 100 на час. И как тя успя да убие любовта му към мен, ако изобщо е имало такава в мен. Затова реших, че щом той ми изневерява, защо тогава да ме му изневерявам и аз? ! Така или иначе той не е голям професионалист в кревата. На години е и онази му работа в слиповете е почти не годна за нормален секс. Аз не разбирам само такива мъже, като него не изпитват ли срам, когато отидат при проститутка с този проблем, че неможе и дори да изчука една жена, както трябва защото пенисът не работи нормално. Аз лично, ако бях мъж не бих отишла при проститутка. 1 защото щях да се срамувам от този си проблем. 2 че ще дам луди пари някой да ми изсмуче пенисът няколко пъти, което и съпругата ми или приятелката ми могат да го напраят вместо нея. И няма да е нужно да плащам толкова много пари за един час. 3 ако приятелката ми или съпругата ми разберат за тези мой прещявки може да ми струва бракът или раздялата ми с жената с коя съм. И лично аз не бих рискувала, ако бях мъж.
Не зная какво мислите по този въпрос, но лично нашите отношения са много зле. Когато правим секс той почти не го интересува, какво искам аз в леглото, какво харесвам и как го харесвам. Той никога не ме питал. Той така ме докосва, че по скоро ми причиняа болка и сексът с него който получавам от него е на инат без никакво желание. По добре ще е и аз да си намеря някой, който да ми дава това от което се нуждая е леглото също, като него.

 
  ...

...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: d528d6a955
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   Ами, 28-няма друго, освен извода, до който си стигнала в последното си изречение. А причините, поради които/ако си мъж/ няма да отидеш на проститутка са странни/да не употребявам други думи... /. Защо са странни ще разбереш ако прочетеш всички мнения по темата, в която пишеш.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 75cccf5ced
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Не знам защото, не съм ходил никога. Първо защото ми е някак под достойнството да ходя по и да давам пари за проститутки, второ с непознато момиче или жена ще ми е трудно да се възбудя е така механично, трето с тези уличните никога не бих го направил защото имат болести и много ниска хигиена.
За тези "елитните" красавици, които ходят само по домовете и хотелите бих си помислил, но трябва да съм сигурен в историята й, хигиената й, и това, че наистина е елитна, тоест не го прави повече от един път на ден с клиент. При все, че нямам гадже де, ако си имам гадже ще си я... нея.
М30

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 3de3920f8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   хиляди причини, но ходят само тези които могат да си го позволят, има и нископлатени и скъпоплатени, , нали не смятате че един обикновен мъж може да си легне с фолкпевица, плаща и цената и си ляга, това е, няма чувства, няма нищо закопчава си ципа и точка, с жените ухажване внимание търсене на партньорство и т. н, избора на партньор е за цял живот, а тук е удари те хормона и ти направят една свирка, един вид се облекчаваш но не сам.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: f1f4eaa7d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Секс давам и искам. За това бих се обидила повече ако отиде да си плати. Виж ако се влюби в друга жена и в нея намери нещо повече пак ще съм бясна, но повече ще го разбера. Проститутките са за мъже без секс или без връзки. Другите случаи са поради психологически причини.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: f1f4eaa7d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

35.   Секс ьдавам и искам. За това бих се обидила повече ако отиде да си плати. Виж ако се влюби в друга жена и в нея намери нещо повече пак ще съм бясна, но повече ще го разбера. Проститутките са за мъже без секс или без връзки. Другите случаи са поради психологически причини.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: ce60daebe0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   Към № 28: Намери си, непременно, не си заслужава да се мъчиш заради твоя. Аз съм жена, на 40. И моят мъж хич не го бива и има малък, пък как си хвана любовница, незнам. Че си и пишат по фейса, че много си пасвали в секса. Направо са ми смешни. Какво прави с малката си пишка, незнам. Аз си намерих любовник, по-млад и съм много доволна- голям и хубав му е, издържа много и е много страстен и добър в леглото.
Имам въпрос към № 1: защо мислиш, че жените сме по-малко сексуални. Аз лично за себе си мисля, че съм свръхсексуална, в 98 % от времето мисля за секс. Пък не мисля, че съм някоя мъжкарана, напротив по-скоро съм нежен и женствен тип. Освен това раждала съм два пъти и какви са тез две години: още след два месеца след раждането възстанових сексуалния си живот. Освен това в секса правя всичко.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: ce60daebe0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

37.   Към № 28: Намери си, непременно, не си заслужава да се мъчиш заради твоя. Аз съм жена, на 40. И моят мъж хич не го бива и има малък, пък как си хвана любовница, незнам. Че си и пишат по фейса, че много си пасвали в секса. Направо са ми смешни. Какво прави с малката си пишка, незнам. Аз си намерих любовник, по-млад и съм много доволна- голям и хубав му е, издържа много и е много страстен и добър в леглото.
Имам въпрос към № 1: защо мислиш, че жените сме по-малко сексуални. Аз лично за себе си мисля, че съм свръхсексуална, в 98 % от времето мисля за секс. Пък не мисля, че съм някоя мъжкарана, напротив по-скоро съм нежен и женствен тип. Освен това раждала съм два пъти и какви са тез две години: още след два месеца след раждането възстанових сексуалния си живот. Освен това в секса правя всичко.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: ed001b8e06
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

38.   За съжаление днес, всеки изневерява. Включително и мъже и жени....

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 2a41d49b5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

39.   Жена-48. Аз не съм проститутка, но преди няколко месеца ми се случи нещо изненадващо. Един мъж ми предложи 250лв за секс с него. Първо отказах, но после си казах, че това е половината моя заплата. Съгласих се... чувствах се ужасно, но стиснах зъби и изтърпях 10-15 мин. Наистина... остави ми 250лв върху чантата. Още пазя парите и не ги харча.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 658c763522
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   Никога не бих отишъл при проститутка. Смятам го за гнусно. Равносилно е на чекия.

 
  ...

...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: e30df296ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   Колко кратък и точен номер 14, браво. Авторке, ти също спадаш към тях, знаеш ли защо? Защото съм твърдо убеден, че гледаш финансовото положение на момчето, с което ходиш. Но не се тревожи, почти всички сте така..

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: b533e338b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

42.   Ами след 10 години щастлив семеен живот, 5 от които липса на редовни полови контакти, тотална липса на френски ласки през цялото време, липса на желание за каквито и да е нестандартни пък и стандартни занимания в леглото - но въпреки всичко безкрайна обич и отдаденост, разбирателство и домашен уют. Много по-добре е да отида при проститутка, да си купя това което ми липсва без това да се отрази на емоционалното ми състояние и семейните ми отношения. Никога не бих принуждавал съпругата ми да прави нещо което не иска, в случая френска, анален, простатен и т. н. Много по-щадящо е да си доставя тези удоволствия срещу 100тина лева отколкото да се забъркам в любовни афери от които много хора накрая ще страдат. Даже взех да се замислям, за сега съм се въздържал..

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 1fe78f2278
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

43.   Номер 42,ти не си наред и не си единствен,всички които позват услугите на такива жени,всякакви болести има,по добре е с любовница.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: b533e338b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

44.   43 - Проблемите с любовниците са повече отколкото положителните емоции. Никой не е застрахован от влюбване, все за един от двамата това няма да е просто секс без обвързване - винаги има емоция, повярвай.. и тогава се нарушава емоционалния комфорт на индивидите, рефлектира неминуемо в семейните им взаимоотношения и дори и да не се разбере за аферата или причините довели до нея - остава горчилката. Любовницата се чувства използвана, съпругата съответно предадена а ти - празен отвътре и виновен за цялата тая каша. Всичко това нерви, емоции, излишен адреналин, загубено време, опасност от разпад на взаимоотношенията е никому ненужно когато става въпрос просто за едно чисто животинско задоволяване на нагона и някоя и друга фантазия.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker