Гнус ме е от секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14369)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Гнус ме е от секс
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 6570 пъти
Здравейте! Аз съм на 16 години. Искам да ви споделя моя проблем защото имам нужда от съвети! Девствена съм.. мисля че ми е време... но имам малък проблем.. гнус ме е от секс.. направих си този извод когато моите приятели гледаха порно на мен ми стана лошо отидох до тоалетната и повърнах.. тогава не обърнах особено внимание но това се повтори не веднъж.. наложи се моята приятелка да прави секс пред мен и това отново се повтори.. когато някой започне да ми говори за секс само при представата какво е правил ми става лошо и ми прилошава.. имам си приятел и ми е предлагал няколко пъти да го направим, не ми пречи нищо освен това защото не искам да се повтори това пред него.. искам да ви попитам има ли място за притеснения или това е нещо нормално и какво да правя много съм притеснена помогнете :)?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: bfce9c3fde
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Кажи му за проблема, обсъдете го и се надявай той да е благосклонен. :)

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: a781a75cdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

3.   Стига си се лигавила ма, секса е едно от най - хубавите неща! С твоето гадже като че ли ще го правите като по порното. Не бъди толкова ограничена!

00

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 4e60f75d90
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Спокойно, нещата ще си дойдат на мястото. Ако си с правилия човек, желанието рано или късно ще си каже думата.

Колкото до порното... поне според мен 99. 9% от него си е жива гнус и може повече да те отврати от секса, отколкото да ти се прииска... Не си прави изводите по него.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: f7117e467f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Секса е най хубавото нещо, интересно ми е тогав гнусна ли ти е мастурбацията, само не казвай, че не си го правила, но ако е така, какъв секс ще правите, след като ти не си опознала собственото си тяло. Няма нищо гнусно в секса и мастурбацията. Всичко е в главата ти, отпусни се и се отдай на чувствата. Успех.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: e4e38a9515
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Зависи и какво порно си гледала :Р. Но по сериозно, не се притеснявай. Говори с някой за проблема си и се опитай да го преодолееш. Гледай по-често порно, ако това ще ти помогне. Може пък така да се оправиш. Как са си инжектирали малки дози отрова от змия, за да си изградят имунитет след време (малко странно сравнение, но разбра ме) :)
Късмет :)
ProcK

 
  ...


...
преди: 11 години, 1 месец
hash: db3df7aec2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мило момиче, порното, особено съвременното и гнусно, вулгарно, унижаващо жената и антисексуално. То няма нищо общо със секса. Напомпани мускулести тъпаци които грухтят като свине и тъпи виещи разгонени кучки, които разиграват някакава пародия на секс. Не гледай порно, а ако имаш приятел който държи на теб, нещатата ще станат от самосебе си. (мъж на 46 г. )

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 3f3f34a540
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   ОМГ, момиче, ти си на 16, как така те е гнус? Искаш да кажеш, че никога до сега не си била възбудена и не си мастурбирала???? Защото ако е така, трябва да посетиш лекар или психолог. Зависи какъв е проблема, психологически или физически... но честно казано според мен не е нормално на 16 да не се сещаш за тези неща. Аз мастурбирам от 5 годишна... почти всичките ми връстнички са започнали тогава, и е напълно нормално, всяко дете е любопитно и опознава тялото си. Ако ти не си го правила до сега, и не ти се е искало - наистина трябва да посетиш лекар, защото това не е нормално.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 766d25bd2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Не, не е нормално и не, не ти е време още явно. Това, че медиите ти втълпяват, че трябва непременно да правиш секс от малолетна възраст не означава, че ти трябва да им вярваш.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: f7117e467f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   има един израз „сексът не е за гнусливите”, нищо лично, ако изкаш да се случи, трябва да преодолееш това чувство, а това ще стане, когато срещнеш твоят човек, тогава всичко се случва, щом си го срещнала, няма от какво да се притесняваш. Пожелавам ти чувствени преживявания, и мноо... го любов. SLAI

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: f854248bb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Много ясно, че ще те е гнус. На днешно време мъжете са станали толкова взискателни към жените в леглото че направо не ще те е гнус ами незнам какво. То в устата, то в задника то в ушите, то между пръстите, къде ли не. Такива развратни мръсници са станали , все едно един баща ги е правил. На всичкото отгоре когато тръгнат да сваршват желаят силно и неустоимо това да стане в нашите усти и ако може да глатнеш малко от млякото им няма да им е зле, много им се засилвало егото така, чувствали се победители, истински мъже и ако им откажеш ти се цупят. А ако откажеш да правиш тези трикове в леглото ти заявява най нагло, че не си му интересна и започва лекичко да се отдръпва от теб. докато не си намери някоя нова по-интересна рибка. Не ще те е гнус ами направо нямам думи. Не ти ли харесва не го прави. Ето така са научени българските мъже вече, затова те е гнус миличка.

 
  ...

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 2a20035d2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Какво за бога трябва да означава това:''наложи се моята приятелка да прави секс пред мен''? !! Ми то ако си правите някви оргии може и наистина да ти стане гнусно.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: c65b10537c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   има доста гнусотия и момичето е право,
това да плюеш върху хуя и после да събираш лигите с език и лепкавата сперма, как няма да си издрайфаш
червата

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: a824aa2f22
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Аз съм мъж, и да ви призная изобщо не обичам да се празня в нечия уста, предпочитам класическият секс, целувки, нежни думи и прегръдки.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: a824aa2f22
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Момиче, започваш да мастурбираш, и ако ти хареше, и не те е гнус, значи и секса няма да ти е гнусен.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 34c9a24ef6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Това порно увреди мозъците на младите хора! Никой всьщност не осъзнава че това което дават в порно филмите, НЯМА НИЩО ОБЩО с класическото и чувствено правене на ЛЮБОВ. Да, подчертавам думата Любов, защото това се прави с чувство! А порното е просто едно чукане, без чувства, без разум... то е разлагация за човешкото съзнание, душа и тяло. То дори и секс не е, а позорно извращение!
Спрете да вземате пример от там. Това не е за пример... Мен също ме е гнус от подобни сцени, и напълно отричам такива садизми. За мен това си е чист садизъм над човешкото тяло, тъй като то е непрекисновено и към него трябва да има нежност и внимание, а не гаври и развращения!
Казваш че си гледала приятелката ти как прави секс? !? Това пък не мога да си го обясня... Явно си в някакъв омагьосан кръг, и над тебе има лоши влияния! Аз така си го обяснявам.

Колкото до девствеността, нека да обощим накратко.

Деца, разберете че девствеността е ЦЕННОСТ!
Не знам защо всички масово се притеснявате от фактът че сте девствени. Приемате го като че ли това е нещо лошо и сякаш девствеността ви пречи. И точно тук ви е грешката!
Специално за вас момичетата, колкото по дълго задържите своята девственост, толкова по добре говори това за вас самите. Защото туй не е нещо което можеш да определиш точно кога ще се случи... Това е нещо, което е индивидуално за всеки човек. Няма възраст тук. Не можеш да кажеш, "ама аз след еди колко си дни или години вече няма да съм девствен/а. " Това се случва от само себе си когато откриеш ПРАВИЛНИЯТ ЧОВЕК... Защото е хипер глупава постъпка, да пуснеш на някой изрод просто ей така, само и само да го направиш, и да си махнеш девствеността... Това е много глупаво. Това говори лошо за самата теб като личност. Никой мъж няма ти откаже да те мине, щот' за него туй е кеф. Но, ти, е за предпочитане да пазиш девствеността си за някое истинско момче, което ще оцени фактът че ти си му отдала тялото си! Може да станеш на 25, 30, но ако не си открила точният човек, според мен е по добре да си девствена, отколкото да пускаш на разни дегенерати..
Девствеността е ценност! Тя е нещото което щом загубиш, веч не можеш да го върнеш. За това мислете деца! Няма по голяма радост за един мъж, от фактът да узнае че избраницата му е девствена и че не го е правила с никой друг... Много се кефим на такива момичета, които са чисти и неопетнени! Така че това е! Няма значение на колко си години, важна е ценностната ти система... Аз съм момче на 24 г. и съм девствен! Гордея се с този факт.
Ти също не трябва да се тревожиш от фактът че си девствена. Трябва да се радваш и да се гордееш, защото това е факт, достоен за възхищение! Това е показател че не си като другите... така че, моите най-искрени уважения!



Успех.


С Най топли чувства!

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: a4174caa9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Съгласна съм с номер 18, браво на теб, че разсъждаваш така, аз също съм една от малкото девствени, момиче съм на 26 и скоро навършвам 27, не се срамувам от факта че все още съм девствена. Защо трябва да се опетняваме с както казваш някой там да си направи кефа и да те захвърли.. ще си го чакам моето момче, единствения.. завинаги, зарекла съм се, а и съм си такава, ценя чистотата на един човек и ще допусна също чист човек до себе си.. нека някои кажат, че сме луди.. не ме интересува! Колкото до авторката, няма нищо гнусно в секса според мен, стига да е с правилния за теб човек, а това кога ще се случи и с кого, ще си го почувстваш ти, просто не го прави с някой случаен, не бързай, сигурна съм че ще дойде ден, в който не само ще ти харесва секса, ами изобщо няма и да си помислиш за гнусливост, и да, не гледай тези отвратителни порно-филми, не са за пример, а за погнуса.. Като те е гнус, не ги гледай, но не възприемай секса като гнусен, пожелавам ти чувствени изживявания и хубав секс, както и на себе си и на всички които ценят все още ценностите!

От едно чисто момиче

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: a4efd0e0dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   19 и темподобните, няма лошо щом сте доволни от състоянието си, но вие си знаете, че вашето си е отделен вид сексоалност - именно Асексоалност. Лошо няма, когато човек е щастлив със състоянието си, но не го бъркайте с физическата и душевна чистота - те са състояние на тялото -- всеки къпан човек е чист или на душата - духовна чистота притежават светците в Християнството да кажем, духовно чисти са разните му будистки монаси и тем подобни, но да не правиш секс и да те е гнус от сексуалния акт не те прави нито по-чист, нито по-извисен от нормалните хора, а в случая на авторката те прави дори и нервно болен човек (повръщането е симптома в случая за нервното заболяване - фобия).
Успех на всички девствени и асексуални хора, но ако не се чувствате щастливи потърсете професионална помощ от психолог. В противен случай просто стойте зад това, което сте - асексоални. Лошо няма - някой са хомо, други са хетеро, а вие сте асекоални. Важното е човек просто да е наясно с наклонностите си и да бъде наясно с неврозите си, когато страда от такива, защото нищо чудно Авторката да се изповръща върху мъжа си по време на брачната си нощ и тогава дори телесната чистота ще е под въпрос, номер 18 и да видим колко чист и неопетнен ще си ти самият, когато някоя госпожица се издрайфа върху половия ти член.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: a824aa2f22
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Напълно съм сегласен с последните два коментара, деистеително в порното има доста извратени неща, но от него може да се и научат много неща, особено ако човек е млад и неопитен, за това вземете от него това, което ще ви бъде от полза. С най добри чувства към всички.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: e606487ce6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Номер 20, не съм съгласен с теб!
Първо, ценностната си система човек я гради сам, разбира се ако му е дадена правилната основа за това изграждане.
А Вьздържанието винаги е било най-висшата човешка ценност.
Ако човек е разюздан, лесно податлив, и се контролира само от сексуалният нагон, тогава той отдавна е убил душата си, и се е превьрнал в консуматор, с психика на елементарен потребител!
Отделно това го прави лесна жертва в рьцете на изродския заобикалящ ни свят. А в 21 век, това е катастрофално.
Да гледаш едно момиче само като тяло с което да се погавриш и притежаваш, това е равносилно на садизъм, и подобни типове никога няма да открият истинската отдаденост, сладостта от половият контакт.
Сексът не е всичко в този живот, бих казал дори че без него може да се живее.
И много се чудя като кажат някои "време ми е вече"... За какво по точно ти е време? Да не би толкова да пречи девствеността, че някой си решава че трябва час по скоро да я махне? Какво време може да кажеш, относно този вьпрос? Тук няма вьзраст, няма време, няма ден... И да решиш просто така, пускайки се на някой там, колкото да те "отвори", това е великата глупост. Това значи, че не цениш собственото си тяло, а ако човек не цени тялото си, той значи не цени и собствената си личност. За това и много жени допускат всякакви гаври (тип порно) вьрху себе си... именно защото не ценят ни тялото, ни душата си. Те не осьзнават че тялото е нещо свято, дадено ни от бога, като временен дом на душата. Защо тогава не го пазим и не се грижим за него? Защо го подаряваме и продаваме, защо допускаме то да бъде безумно асмилирано без чувство и съвест?
А, че хомосексуалността и прекомерния нагон са вид психични болести, с това съм съгласен. Тея неща са отречени от природата, от бог, и от всеки здраво мислещ разум!
Те са изкривяване, извращаване на духа, от там и опорочаване на тялото.
Но асексуалността, не е болест. Човек може да бъде асексуален, именно защото обича тялото си, и за него то е нещо свято.. каквото наистина е.
А, да не се пускаш на изроди които не заслужават, не значи да си асексуален, а значи да си вьздържан!
А Вьздържанието както споменах винаги е било в полза на човека. От пороците човек трябва да се вьздържа, да казва НЕ, на вредите и на изкушението, за да може да се запази като човек и като личност!
И не ми давай примери с изповрьщане вьрху члена... Твьрде неуместни са!

Номер 19, благодаря за прекрасният коментар!
Хубаво е да знам, че все още съществуват достойни, истински момичета, като теб!

Поздрави!

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: a4efd0e0dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   До 22
„А Вьздържанието винаги е било най-висшата човешка ценност. “
Аз съм християнка и за мен най-висшата човешка ценност е любовта към ближния, Бог, прошката. Въздържанието е въпрос на избор, не е някакъв вид ценност да не говорим, че без любовта между мъжа и жената нямаше да има човечество, хора, нас самите, за да дискутираме по върпосите тук.
За останалото съм съгласна.
Асексуалността действително не е болест, а вид сексуална ориентация, но ако човек е щастлив така, ако е доволен от живота си и така нататък. Ако човек не е щастлив, ако не е работоспособен заради този си проблем вече, ако страда от нервни симптоми (например да повръща на нервна почва), този човек е по определение нервно болен и има нужда от професионална помощ от психлог.
Помисли малко - авторката е неспособна да има нормална връзка с мъж, а с това и да създаде поколение и да се реализира като жена. Ако е щастлива с това - Ок, но какво правим, ако не е щастлива? Да си душевно чист и да се въздържаш сексуално са две различни неща. Можеш да си лош, злобен девствен човек, можеш и да си светицата Мария Магдалена.
Как мислиш, дали ще съумее да не повърне, когато види члена на собствения си мъж?
Едно е да си асексуален и да нямаш нужда от секс, друго е да имаш сексуални нужди, но да не можеш да ги осъществиш заради нервен тик. Аз лично съчувствам на авторката много искрено и се надявам да се излекува от нервната си болест (сексуална фобия). Сексуалното въздържание е въпрос на избор, които в случая автора няма, а заради нервното си заболяване е лишена от сексуален живот.

 
  ...

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: b706752123
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Напротив, Вьздържанието е точно ценност, и то много значима!
А за останалото, има голяма разлика!
Това да се влюбиш истински и да правиш ЛЮБОВ, (не секс), с цел да създаваш потомство.. това си е в реда на нещата, да. Но извращенията, безразборния секс, порното и т. н. са НЕНОРМАЛНИ ЯВЛЕНИЯ и са плод на един нагон и нищо повече. Тези които търсят само телесно удоволствие, които си продават телата, да не би да създават деца, дом и семейство? Не... Е, именно това отричам аз!

Жените трябва да разберат наистина защо са тук, а не да се държат така, сякаш са просто сексуален предмет!
А мъжете трябва да се научат да поставят душата, пред извратения нагон!
Ако авторката мисли че има сериозен проблем, да потърси лекарска помощ. Друг е вьпросът, ако тя мисли че непременно и било време да го направи... Това е проблем, тъй като не се знае на какъв тип ще пусне, и как би се отнесъл той с тялото и. Защото не е малка работа да повериш на някой мъж, най ценното си. Още повече, когато това нещо не се оценява, от другата страна!

Нимфоманията, и изобщо перверзията, по никакъв начин не ги приемам и няма как да ги толерирам! Не са нормални работи, това!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 06ee401f11
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

26.   Хайде стига бе 24. И баба ми гледа на порното съвсем... Говоря сериозно... нормално, а ти се правиш на философ. Авторката трябва да се посъветва със специалист! Не е редно да се гнуси от секса, не е редно да се гнуси и от порно, ако е нормално порно. Човешкият мозък ги ражда мръсните мисли, така че и любовта е негово творение. Ако има нещо положително във фобията на авторката, то е въздържанието на 16 години, което е все по рядко явление за България. Може и родителите да имат вина, ако не говорят с детето си на такива теми. Не е нормално и има причини да се притеснява. Нищо гнусно няма в тези филми - Започват по обичаен начин и завършват напълно закономерно. За какво унижение говорите?

М25

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: a4efd0e0dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

27.   Номер 24, ти сериозно ли?
„Напротив, Вьздържанието е точно ценност, и то много значима! “
Ами аз чесно казано пикая на подобна „ценност“, защото какво ми е ценното, ако ти например не правиш секс, а като член на обществото си пълен изрод - например подкупен политик, престъпник, крадец, убиец, измамник. То и затворниците са въздържатели да кажем - утайката на обществото! Да ти имам и ценностите.
Да не правиш секс си е лично решение, но не казва нищо за твоята личност. За мен ценност е да помагаш на ближния да кажем, да си работлив, да си дисциплиниран, честен човек и така нататък - каква ценност е личното ти сексуално въздържание?
Представям си да си партньор на такъв човек с „ценности“ - УЖАС. Аз лично правя всяка вечер секс с мъжа си. Имало е периоди, в които сме били разделени и не съм правила секс - направи ли ме това по-добър човек? Точно обратното - станах раздразнителна, нервна и дори злобна жена. Когато правя секс с мъжа си всяка вечер съм спокойна, разбираща, имам енергия и желание за творчество, работа, идеи. Ако въздръжанието е било ценност - тогава предпочитам да съм човек без ценности.

Не случайно обаче в обществото ни въздържанието не е ценност, точно обратното - дори е причина за развод, ако другият партньор се чувства незадоволен в брака си - да не говорим, че без секс няма как човек да се възпроизведе, а съгласете се - ако жената ви се изповръща по време на секс (или при любовната игра още), едва ли ще имате ерекция след това, за да създадете поколение. Или как си го представяте хората с ценности - слагаш торбичка върху главата на жената с “ценности“, за да не те опръска при повръщане по време на секс?
24 - ти си асексуален и това е Ок. Авторката е нервно болна и това не е Ок, но и ти ставаш смешен, превръщайки сексуалната си ориентация (липсата на такава) в ценност едва ли не. Добре, че нормалните хора нито имаме подобни „ценности“, нито повръщаме върху партньорите си при думата „секс“, защото човечеството до сега да се е затрило.
Да обявиш собствения си проблем в ценност е гротескно.
Асексуалността е толкова ценност, колкото е ценност това да бъдеш със свръхтегло да кажем и да оплюваш хората с нормално тегло. И така всеки с проблемите си - един асексуален, друг с адипозита - и двете неща не ме засягат изобщо, живея си и си правя всяка вечер секс, ходя на фитнес имам си деца и щастливо семейство. Какво ми дреме за разните хора с психически отклонения. който не търси сам лечение, на него никой не може да му помогне.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: a824aa2f22
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Стига сте сте се карали бе хора, момичето има проблем, дайте му конкретен съвет, то има нужда от успокоение, да му се обясни, че няма нищо гнусно в секса и няма от какво да се притеснява. Моляви!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: b706752123
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   26 и 27, явно не сте разбрали правилно, това което искам да кажа.

Явно тук не се разбра че аз не отричам половия контакт! ОТРИЧАМ ИЗВРАЩЕНИЯТА И БЕЗРАЗБОРНОТО ПРАВЕНЕ НА СЕКС. Защото именно точно тези неща, са порок за човешката душа и погнуса за тялото. Какъв пример на децата си, би дала една жена която е невьздържана и си ляга с всеки срещнат? Дали ще ги научи на нещо добро, а? Дали би могла да бъде добра съпруга, майка, домакиня? Силно се съмнявам!
Сексът може да е част от човешкия живот, но без него може да се живее. Той не е като хляба и водата, нито като дрехите. Можеш да се вьздържаш от извращенията и прекомерния нагон, и именно това е ценност! Именно това ни отличава от животните, че имаме МОЗЪЦИ И СЪЗНАНИЯ, чрез които да мислим, чувстваме и обичаме. А като мислим само с половите си органи, тогава какво излиза? Излиза че се принизяваме точно до животинско ниво, и инстинктите ни стават първобитни и първосигнални.
Развращанията са отречени от светците, от майката природа вьобще. Те нямат място в нормалното общество, и те са в пълен ущърб на ценностите като цяло.
А Девствеността си е нещо скъпо, нещо свято, особено в живота на едно момиче. Както споменах по горе, няма по хубаво нещо за една жена, от това да прави истинска любов и то с правилен човек. Но, непременно трябва да се вьздържа от безразборното чукане, да не се поддава на развратници които биха я опетнили и биха се гаврили с нея. Ето това, една жена не бива да го допуска! Тя трябва да има личност, и да се съхранява така че да няма посегателства и грубост над нейното тяло.
А един мъж, преди всичко трябва да цени тялото на една жена, да се отнася с него внимателно и с ласка, с чувство и т. н. А не просто да гледа да я мине, и давай при следващата. Това са първични и деградивни инстинкти, които не са нормални, и ако човек е такъв, това определено разкрива порочен образ в него и той няма как да бъде стойностен!
Така че, да, вьздържанието е ЦЕННОСТ! Нищо не може да ме убеди в обратното. Човек който не се поддава на изкушения и ниски страсти, един ден ще открие истинската любов и ще може със желание да се наслади на онази реална наслада от половият контакт. Порно простотиите, са за циниците без съвест и морал. За нас нормалните хора, подобни низости са НЕДОПУСТИМИ!

Авторката, като има проблем, както казах да потърси помощ от компетентни лица. Аз просто и казах че щом е още на 16, няма за къде да бърза да си отнема девствеността. Не е редно да даваш тялото си просто така, при положение че към него няма да има добро отношение.


С уважение!

 
  ...

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: a4efd0e0dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   до 29
“Можеш да се вьздържаш от извращенията и прекомерния нагон, и именно това е ценност! “
Дай определение на „прекомерен нагон“, защото всичко е относително. Аз например може да правя сутрин и вечер секс с мъжа си и какво сега - това ме поврежда като майка, домакиня и съпруга ли?
Виж, теориите са ти от Средновековието и нямат нищо общо с днешния начин на живот и очакванията на хората за една връзка и брак. Намери си ти жена и после ? разтягай вечер и сутрин локумите за ценностите си - ще те търпи, търпи известно време и ще ти бие шута, защото всяка нормална жена/мъж си има своите нужди и колкото и да ми разтягаш локуми за ценностите, няма нищо по-сплотяващо за един брак/връзка от редовния и здрав секс. Никой не те кара да правиш „порно простотии“, но нормите в нашето общество не ги определяш ти, а Законодателят. Много добре е описано в чл. 149 следващи, къде са границите и всичко останало явно е НОРМАлно.
Гледай си своя собсвен живот, създай семейство, деца и задръж жена си поне 10-20 годинки, после ми разтягай локуми, защото от 100 км. си личи, че или сам си девствен, или си нямал никога сериозна връзка. На кръва ръкета космосът ? крив.
Колкото до авторката - нейното си е нервно заболяване, което има нужда от лечение, ако иска тя един ден да създаде семейство, деца, да има партньор в живота.
Да, сексът не е като хляба и водата, но да не забравяме, че без него не можем да се възпроизведем и сме обречени на смърт и загубване като генетична единица. Съвсем възможно е авторката да остане нереализирана като МАЙКА заради нервния си тик (фобия) и не ? правите никаква услуга, когато я убеждавате, че била едва ли не извисена личност... сега е времето да се лекува, защото годинките минават. Днес е на 16 г., утре е на 26, 36 и после се умира в самота. Днес за няколко сеанса могат да я оправят специалистите, утре може би състоянието ? ще стане постоянно. Едно е да бърникаш млад и учещ се мозък, друго някой на 36 годишна стара мома, която се мисли за извисена, само защото повръща при мисълта за секс. То ако ставаше така извисяването, щеше всеки луд да е обявен отдавна за светец...

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: b706752123
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   До 30, отново не разбираш какво аз имам предвид. Предлагам да се сложи край на този спор, тъй като нито ти ще ме убедиш в "правотата" си, нито аз теб. Това е лично твое мнение, задрьж го за себе си.
ПАК ПОДЧЕРТАВАМ ЧЕ ИЗВРАщЕНИЯ И СЕКС Е ЕДНО, ПРАВЕНЕ НА ЛЮБОВ И НОРМАЛЕН ПОЛОВ АКТ СЪВСЕМ ДРУГО НЕЩО.
Генетичността и потомството се създават като се създава нормално семейство, ЧРЕЗ ПРАВЕНЕ НА ЛЮБОВ, не чрез порно извращения. Така че нека не бъркаме понятията само!
Не отричам половия контакт, отричам гаврите и нимфоманията, защото не са нормални.
Да ми казваш че сексът е определящ фактор в една врьзка, е все едно да кажеш че простотията определя извисяването на човека като личност. В никакъв случай не мога да се съглася.
Под прекомерен нагон, имам предвид непрекъснатото мислене само за секс и приемането на партньора просто като тяло и нищо повече. Ето това казвам че НЕ Е нормално, и няма как да бъде. Това че ти го приемаш за нормално, не означава че всъщност е.
И моля, не меси мен какъв съм и какво ще задържа и какво не. Всеки човек има различни виждания относно важни и НЕважни неща. Да, девствен съм и не мисля че това е за срам, а за гордост. Не съм някакъв курварин дето да използвам момичетата по предназначение, и нямам намерение да ставам. Половия контакт е нещо което си идва от само себе си, вьз основа на наличието на чувства към определения човек. Така че, това е принципът. Прост, ясен и лесен за разбиране, стига да имаш съзнанието да го разбереш. Една жена която е лека, и прави секс с всеки с когото е, без никакви ограничения, нали се сещаш каква я наричат, и каква става? Няма нужда да обяснявам. Другото което е, мъжа е хищник, консуматор... Той само това и чака, да ебе и после да те разправя.
Тези членове които ми пробутваш са вече друга тема.
Днес има план, според който е предвидено човечеството да се превьрне в сива маса с консумативна и развратена психика, и такива като теб, с твоите разсъждения са точно пионки на този план тъй като вьрвите точно по тази пиеса на абсурда!
За предпочитане е, човек да бъде чист и колкото може повече да задържи девствеността си, за някой който ще заслужи тялото му. А не да се подаряваме на всеки, защото пътят на разврата, не води до нищо добро а до пълен разпад на личността, и в един момент усещаш как си просто вещ... вещ за притежание, и нищо повече. Един човек с достойнство и чест, никога не допуска да се превьрне в това!


С пожелания за по здрав разум, и както ти каза.. Живей своя живот, но недей трьъгва да убеждаваш хората как да мислят, защото всеки има право да бъде ценностен по свой индивидуален начин! Аз съм избрал верния път, и знам че той е правилен!
Нищо не може да ми каже че да съм извратеняк без съвест, е нещо нормално, нито пък че секс манията води до нещо добро... а напротив, разпада човека, и това е ясно.


А за авторката, за ен-ти път казвам
, помощ тук не може да намери. Да се помогне където трябва. Моето мнение е такова. Но отново подчертавам че да бърза със секс-а, е твърде рано. За добро го казвам!


Ии... повече не ми се спори!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: a626175acb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Не ти е време... аз примерно ще се пазя до след сватбата или поне да стана на 20!

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: a4efd0e0dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

33.   до 32
„ЧРЕЗ ПРАВЕНЕ НА ЛЮБОВ, не чрез порно извращения“
Ами това, което за мен е правене на любов за теб може да са „порно извращения“. Дай определение на двата термина... нали знаеш пуританите как правят секс - имат си специални нощнички с дупки само на половите органи, правят каквото правят за нужния бр. деца, а после мъжът тайно отива на проститутка, за да си получи истински секс или си намира любовница и за повече.
Не можеш да излъжиш природата. Сексът е много важен фактор за една връзка между двама здрави индивида, които имат романтична връзка един с друг. При секс се отделят хормони на привързаността, което е особено важно, за да се задържи един мъж с една жена. Природата си знае работата. Ако няма секс в двойката, това значи, че няма и бъдещо поколение и причина да задържа двойката. Мъжете преди са били много по-малко от жените, за да се запази човечеството са програмирани да не се задържат дълго при ялова жена, а да си отглеждат деца с фертилна такава, а деца се правят със СЕКС. Това е и причината именно мъжете да изневеряват повече, да си намират любовници, ако жената почне да им отказва секс. За тях и сексът и любовта са много тясно свързани, но и жената, която няма редовен секс има редица проблеми - хоромонален дисбаланс, депресия, сухо влагалище.
Наричай го както щеш, но правенето на любов с любимия човек си е вид секс. Да те е гнус от секса, да го отричаш и да го вкарваш в категория „неморално занимание“ си е отричане на любовта в двойката и е причината доста семейства да се разпаднат. Обяснявай ми колкото си искаш, колко било морално и извисено да не правиш секс, в крайна сметка, ако имам малко човешки акъл ще заключа, че не ме обичаш и не ме желаеш и ще си потърся друг партньор. Това е реалността сред нормалните, средностатистически хора - за другите има манастири.
„Живей своя живот, но недей трьъгва да убеждаваш хората как да мислят, защото всеки има право да бъде ценностен по свой индивидуален начин! Аз съм избрал верния път, и знам че той е правилен!
Нищо не може да ми каже че да съм извратеняк без съвест, е нещо нормално, нито пък че секс манията води до нещо добро... а напротив, разпада човека, и това е ясно. “
Правя средно погледнато всеки ден секс с мъжа си и не съм се разпаднала както предвиждаш ти. От 11 г. сме заедно, имаме две прекрасни деца и сме много сплотено семейство - в дома ни има разбирателство, спокойствие, не се крещи и обижда като при съседите да кажем, не пием, не пушим, помагаме на други хора, до колкото можем да си го позволим.
Ти твърдиш, че твоят път е ценностен и правилен - ти колко години брак имаш, щастлива ли е жена ти, колко щастливи деца си отгледал и какво последно направи за ближните? КАКВО ДАВАШ НА ОБЩЕСТВОТО като цяло? Това за мен е мерилото.
Какво прави човек под чаршафите си, това си е негова работа. Ти като не правиш нищо си е също твоя работа, но това не е нито ценност някаква - няма понятие като „индивидуална ценност“ - ценностите винаги са в контекста на обществото. Аз мога да кажа, че съм ценностна, защото крада. Това ценност ли ще е? Разбира се, че не! Ценността е само нещо, което от цялото общество е прието като такава, а в нашето общество да не правиш секс не е прието като ценност - точно обратното.
Виж, в арабския свят може да е ценност, но само когато е от страна на жената. И там дори се очаква от мъжете да показват своята мъжественост по всякакъв начин.
Дори способността да крадеш може да е ценност сред някакъв вид затворено общество - циганите да кажем, но да не правиш секс не е в никое общество ценност, защото е противоестествено и води до затриване на общността - крадливите роми поне така ще си изхранят децата и така погледнато е полезно за общността им и ще се плодят. Липсата на секс не е полезна за никого. Дори в манастирите е известно от столетия, че живеят хомосексуални мъже и жени, за които до скоро това е била единствената възможност да правят кариера и да живеят нормално някъде. И там има секс с две думи като израз на любовта между двама влюбени.
За извисяването ти трябва много-много повече, но най-сложното в живота на един човек е да създаде ЗДРАВО семейство до живот, да предложи ЗДРАВ, сигурен дом на децата си с майка и баща, спокойствие и любов. Не прави секс с любимото същество, но бъди сигурен, че то ще си отиде от теб, защото ти така няма как и любов да правиш. Секс без любов може, обратното НЕ - не случайно си имаме и отделна дума - ОБИЧ. Има ОБИЧ без секс, но ЛЮБОВТТА предполага романтична връзка.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: a824aa2f22
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   На всички, които спорят ще кажа следното:Когато има любов, има и секс, и той не е гнусен, но няма ли любов, сексът е гнусотия. Всочко останало са празни приказки.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: b706752123
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   Аз не мога едно нещо да разбера. Вие жените, вместо да се държите наистина като жени, вие решавате да приемате за нормално да бъдете "подаръци" в ръцете на който ви падне. Вместо да отхвърлите от душата си всякакъв вид деградивни пороци, вие напротив - им се кефите и възхищавате. Вас простотията ви кефи много повече, отколкото истината, чувството и любезността. И после защо мъжете се гаврели с жените... Еми ето защо. Защото те виждат че самите вие приемате подобни гаври за нещо нормално. Вие не оказвате съпротива срещу нередните неща, а ги поощрявате. Това отваря път на разни изроди, да ви използват и да ви захвърлят се едно сте ненужни вещи. На моменти имам чувството че сте мазохисти, и че нямате никакво самоуважение ни над телата, ни над душите си. Разбете защо наистина сте на този свят, и спрете да демонстрирате поведение на ходещи дупки... Вие сте нормални човешки същества, дръжте се като такива, за да дадете и по добър пример на подрастващите момиченца които от вас гледат и се учат, имайте го в предвид. Каквото вие им покажете, те това ще копират. Даже трябва да се радвате когато видите че мъж говори за уважение към вас, и че ви приема като нормални хора, а не да тръгвате да защитавате садистичните извращения, които самите вие тайно в себе си знаете, че нямат нищо общо с нормалните човешки нормативи вьобще.


Когато говорим за секс и любов, е редно да подчертаваме, че това са две крайно различни, самоизключващи се понятия.
Сексът не е любов, и любовта не е секс.
Малко са хората днес (за огромно съжаление), които успяват да разграничават тези две понятия и да правят коренната разлика между тях.
Сексът като понятие, е просто телесно преживяване, тоест сексуален нагон.
В него няма чувства, няма отдаденост, няма топлина. В него липсва нежността от половия контакт, насладата, онова сладко изпиващо усещане, че си едно цяло с любимия си човек. Сексът е за проститутките, порно актьорите, и т. н. Той не е за нормалното общество хора. Както се вижда от порно сцените, там актьорите извършват по-скоро извращения, които всеки нормален човешки мозък би отрекъл и би се погнусил.
Тялото е нещо свещено и не може да се продава, нито да се подарява на всеки срещнат. То не е създадено, за да се правят гаври над него. То е дадено като временен дом на човешката душа и трябва да бъде уважавано.
Разбира се, сексът като понятие е пълна противоположност на моралното уважение към тялото. Сексът приема тялото като предмет, той не го разглежда като нещо свещено. За извратените и перверзни хора не е важно да обичат и да бъдат обичани. За тях е важно просто да се из*бат, с който им падне, за да си начешат, както се казва, крастата. И това не е любов!!!
Любовта обаче, е нещо съвсем различно и крайно разграничаващо се от секса.
Любовта е онова сладко неповторимо усещане, че си половинката от нещо цяло.
Онова чувство, че принадлежиш към някого, че живееш в сърцето на някого.
Когато двама души се обичат искрено, те преди всичко и се уважават. Те се допълват. Например, едно момче, което обича истински своята приятелка и счита, че тя е неговият живот, той би ли я приемал само като сексуален предмет? Не, не би, защото самите чувства няма да му го позволяват. Когато човек обича, за него душата е преди тялото и той разглежда човека до себе си цялостно, а не просто като физически аспект, както е при секса. Едно момче, което цени жените като цяло и обожава своята половинка, той би ли я подложил на сексуални унижения? Отново не би, защото ще му бъде съвестно! Оттук следва, че всеки човек, който е способен да изпита чувството любов, той е способен и преди всичко да уважава тялото на партньора/партньорката си!
Когато една двойка, обичаща се и уважаваща се помежду си, стигне до момент, в който да бъде интимна, те го правят нежно, със страст и плам... именно защото любовта е красива. Тя е нежна, тя не е импулсивна и дива. Да правиш любов, е чувството, което ти дава не само телесно удоволствие, но и преди всичко душевен комфорт.
Секс маниаците могат да правят секс с различни хора, именно защото те не обичат никого. Но този, който обича определен човек, той не може дори да допусне мисълта да бъде с други и да прави просто секс, защото осъзнава че се нуждае от любовта на един единствен човек и нищо друго не му е нужно. Оттук стигаме до втория извод - Любовта изключва извращенията, първичността и многообразието, които сексът генерира. Така че двата термина - секс и любов, както поясних по-нагоре, са взаимно изключващи се помежду си. Те не са едно и също нещо, а напротив - две крайно различни чувства и неща са.
Затова и днес понятията твърде много се размиха и свещената любов бива приравнявана до безчувствения и първичен секс, а това не е правилно. Не е правилно да петним скъпото и красиво понятие любов, като го причисляваме към безчувствеността на садистичния и излишен секс. Да, казвам излишен и садистичен, защото сексът е точно това. Той не може да бъде друго. Аз 300 000 пъти предпочитам да правя любов, отколкото секс. Защото любовта не е за всеки. Тя е само за хората с дълбока и чувствена душевност, които имат качествата и съзнанието да я изпитат. Безчувствените използвачи са далеч от чистата любов и затова те и никога няма да я познаят, следователно те за цял живот ще си живеят в една заблуда и няма да успеят да почувстват със сърцето си, какво е чувството да принадлежиш към някого, да си отдаден на него. Леките жени например, си мислят че са нещо значимо, но не осъзнават, че всъщност са отдавна омърсени и посрамени. Те не се замислят, че един ден, ако имат деца, как ще ги погледнат в очите и какъв пример ще им дадат? От малки ще ги научат да подаряват безразборно телата и душите си ли? Опазил бог...
Ако една жена е лека и извратена, тя е играчка в ръцете на разни идиоти. От нея не става нормално човешко същество и тя е провален живот. Ако една жена няма самоуважение, твърдост и самодисциплина, тя просто за никъде не е.
Същото се отнася и за мъжете, които приемат жените само като сексуален предмет и се чудят как да праснат поредната бройка. Такива мъже не могат да бъдат кавалери, не могат да бъдат опора и щастие в живота на една жена. Те са просто използвачи и са по-близо до животинските инстинкти, отколкото до човешките. Те не осъзнават, че уважението към жената е признак за добро възпитание, признак за морал и етика. Всеки мъж е длъжен да цени жените, тъй както цени и обича своята майка. Защото, ако не е бил роден от жена, мъжът не би могъл да съществува.
Ето тези факти биват днес пренебрегвани и хората са се превърнали в роби на първичността, вулгаризма и консуматорството. И тук е най-голямата беда!
Защото човекът бе създаден като най-висшия жив вид и неговата цел бе да еволюира в правилна посока, а той фактически вместо да прави това, той деволюира и се принизява до животинското поведение. Демек, спряло му е развитието и е зациклил на една хищническа и консуматорска вълна и сякаш не му достига смелост и сила да прескочи тази зловеща бариера, за да извърви пътя към напредъка и усъвършенстването на човешката добродетел.



П. П. За n-ти път подчертавам... Секс, се прави без чувство и с различни хора. Това е сексът, просто ебане, за да утолиш нагона си. В него няма чувства, и него не го правиш с цел да създаваш семейство.

Докато нормалния полов акт между двама души които се обичат, той е нежен, класически, и в него има ласки и отдаденост! А не извращения от сорта на, пикаене вьрху жената, удряне на шамари, еякулация вьрху лицето, и т. н. и т. н. садизми и гнусотии.
Така че аз отричам именно тези ПОРНО РАЗВРАЩЕНИЯ, не отричам половия контакт, като средство да покажеш чувствата си. Разберете го най-накрая и стига простотии вече.


Ако вие, прекалено подмаменуи от нагона си, не можете да имате контрол над собственото си тяло, тогава много лошо за вас. И не знам за каква ценност можем да говорим тук вьобще, при положение че самите вие допускате подобни гнусотии над себе си...


2 П. П. Според мен лично, няма по красиво нещо от това да задържиш девствеността си, да се отдадеш на самия себе си, на духовното си израстване, и да стоиш много над нагонът. Да не допускаш той да те контролира. Ние хората не сме животни, нито мангали, че да падаме на подобно ниво. Ние сме хора, защо да не използваме съзнанията си, вместо да ставаме жертви на първични инстинкти?
Ако една жена гледа само секс-а, и по него определя партньорът си, опазил бог. Само една к***а може да разсъждава така.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: c1ea339aa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Авторке, гнус те е от порното. От секса няма как да те е гнус, защото не си го правила.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: a824aa2f22
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Секс има, когато има любов, когато няма любов, нямаш партньор, за това е мастурбацията. Няма нищо срамно в нея.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: a647a080aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

38.   Към момчето на 24 години: изчетох всичките ти коментари и искрено ти се възхищавам. Аз съм жена на 24 г. Знаеш ли защо те плюят останалите? Защото подсъзнателно и някъде дълбоко в душите си разбират, че думите ти са правилни и ги боли. Това е първична реакция да нападаш след като са те наранили. Аз твърдо заставам зад думите ти, макар, че и мен ме заболя до някъде и се почувтвах и аз като нищожество, защото и аз съм имала разни такива периоди в живота си на големи грешки. Но виждам, че има чисти хора и това ми дава надежда за по- добро бъдеще. Доста ме засегна това което каза, че хомосексуалността било болест и извращение и аз щях да те нападна с някакъв глушав коментар, но се въздържах и не искам да съм като останалите. Само ще ти споделя, че аз в момента обичам жена и я ценя като човешко същество, както и тя цени всички жени, защото знае, че не е лесно да си жена, но и е благословия. Тя се занимава с благотворителни кампании свързани с правата на жените и против насилието върху тях. Има нейно дете. Аз нямам, но не смятам, че това е заветната цел на всеки. Има много животи за спасяване. И кучетата се размножават. Вметвам това, за моралистите, които ще кажат, че е против природата и че не можем да си правим дечица. Тя не казва: това е нормално, онова не е нормално, ние нормалните, вие ненормалните. Направи ме много състрадателен човек, с копнеж да разбирам всички. Така, че аз намерих спасението за себеси в тази любов, за да избягам именно от този порочен свят за който говориш. Спрях се с наркотици и алкохол и разврата към който те ме водеха, нощтния живот и така нататък... разбираш ме. Спортувам излизам на природа, търся мъдрост вв природата, спокойствие и мир, чистотата, за която говориш. Намерих чистотата именно в тази любов. Не можеш да казваш, че това е болест и психическо отклонение, защото тя ме излекува от всички болести. Повярвай ми. "Но този, който обича определен човек, той не може дори да допусне мисълта да бъде с други и да прави просто секс, защото осъзнава че се нуждае от любовта на един единствен човек и нищо друго не му е нужно. " Не бих могла да се изразя по добре. Търсих тези думи, но не можах да ги формулирам, пък и да бях успяла първичните животни около мене нямаше да ме разберат, както и теб не те разбират останалите коментиращи тук. Ще се радвам да познавам човек като теб и може да разменим някакви координати, ако пожелаеш и ако не ме смяташ за болна.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 60f6f790e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   Номер 7 е прав :)
Попаднах на още едно умно мнение, а и не прочетох всичко, там пишеше ''това, че ти се втълпява от медиите и обществото, че е правилно, не значи, че е така'' Всъщност, поздравявам те :) Няма нищо нередно да не си девствена, а и си още в пубертета, да, това те прави дете, с причина пълнолетен ставаш чак на 18. Тялото ти още расте и се развива :)

 
  ...

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: d1ae7bc7bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

40.   До номер 8. Извинявай миличка, но на 5 годинки може и да си виждала п*шките на момчетата но определено не си знаела за кво служат освен да се изпишкат. Относно темата- виж мила, ако още те е гнус няма как да си готова за секс. А и повечето коментари са изключително прави-това което е в порното не е това което е в действителност. Пък и всеки го прави различно, няма точно избрана техника за секс която всички ползват. Така че когато наистина се чувстваш готова намери си подходящ човек за първия си път, на когото можеш да се довериш и не се притеснявай от нищо.
Успех, ако вече не си преодоляла този проблем.
Андромеда

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: e42387705d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   Андромедке, аз каквото правя в действителност го заснемам понякога.
И става точно като порно, нарича се домашно порно.
Ади да ме светнеш как се търси подходящ човек :)
Щото аз всяка седмица си намирам по някоя, Подходяща, без мноо да се напъвам да търся.

Y D

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: b39b995b14
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

42.   Изградила си си крайно негативна нагласа за секса. Ако първият път когато ти е призляло мислиш че е от порното, да знаеш че там не представят секса реалистично. Твърде е възможно това да е те отвратило.

А има ли неща които те възбуждат? Аз съм малко по-малка от теб, и на мен не ми харесва как представят нещата в порното, но например еротична сцена в някой филм, която е гореща и страстна и героите да ме привличат, ме възбужда супер много.
Намери нещо което те възбужда и го гледай по-често.

Помисли как си предстяваш секса, представи си себе си как би го наравила, в каква роля би се чувствала себе си (например ти контролираш нещата, защото така усещаш нещата и в тази роля се виждаш; или обратното, би се чувствала по-добре ако се отпуснеш и гаджето ти контролира нещата? това си е до характер, а и до усещане но ако разбереш коя роля би ти подхождала повече, някак си по-добре опознаваш фантазиите си и сексуалността си) хаха, много съм зле в обясняването, но дано си ме разбрала :)

Е и във филмите не е представено 100% реалистично, но със сигурност е по-страстно от порното. А и може да ти помогне да си изградиш по-позитивна нагласа. Пробвай, може да ти помогне.

А иначе пробвала ли си да мастурбираш? Ако не си, пробвай да видиш дали ще ти хареса. Има различни начини, пробвай няколко да разбереш кой ти харесва и един вид опознаваш себе си. Ако ти хареса може с гаджето ти двамата да пробвате заедно да мастурбирате, така хем няма да се отвратиш, хем ще се чувстваш по-сближена с него.

Ако все още те отвращава секса, дай си време бавно и постепенно да си промениш нагласата. И го направи когато чувстваш че го искаш и просто ти идва отвътре да го направиш. (например като си насаме с момчето ти и просто като го погледнеш да ти идва да го награбиш - ето това е да ти идва отвътре, поне аз така го усещам) Успех и ти пожелавам много щастие и хубав секс :)

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: b39b995b14
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

43.   35, много глупости надрънка, но нямам време и желание да споря с идиоти. Ще цитирам само най-безумните от тях (а и едни от най-безумните, които съм чувала изобщо):

"Сексът е за проститутките, порно актьорите, и т. н. Той не е за нормалното общество хора. "

Направо ме остави без думи. Не че се наемам да давам определение за "нормално", само ще отбележа, че повечето хора обичаме да правим секс. Ако ти се смяташ за нещо по-възвишено, тогава простете, Ваше Светейшество, че ние, жалките простосмъртни, накърняваме чувството Ви за чистота и опетняваме ореола Ви от божествена светлина с нашите долни и низки обикновени човешки нужди и страсти.

"Тя (любовта) не е импулсивна и дива. "

АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХА
Нямаш представа колко си заблуден. Може би просто не познаваш любовта. А може би различните хора обичат по различен начин.

"Когато говорим за секс и любов, е редно да подчертаваме, че това са две крайно различни, самоизключващи се понятия. "

Всъщност са две тясно свързани понятия. Любовта, страстта и секса (три). Както някой по-горе каза, секс без любов има, но не и любов без секс. Има обич. Но ти явно не знаеш нищо нито за секса, нито за любовта.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: e42387705d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

44.   35, заболяването ти е доре известно и детайлно описано в специализираната литература.
За съжаление е почти невъзможно да се лекува.
Малката (авторката) е само на 16 и има голям шанс да се оправи.
Но ти....
Все пак провери какво е официалното становише на Световната Здравна Организация.
Всяко омаловажаване на секса, нежелание за секс е... психическа болест.
Тоест, ако не харесваш секс и не правиш секс си... луд.
Не се отнася за 16 години деца, разбира се :)
Говорим за секс, чукане, таковане, а не за някакви там отвлечени понятия като правене на любов.

Y D

 
  ...

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: a4efd0e0dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

45.   Y D, не си прав, че само 16 г. Хора ичи малки, както ги наричаш можело да се лекуват при нервно разстройство. Всеки средно и над средно интелигентен човек може да се лекусва, но само ако той иска и осъзнае, че има проблем

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: e42387705d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

46.   Е, още по-добре, ако са намерили начини да ги лекуват :)
Имах пред вид, че 14-18 години са една крехка възраст, в която сексът нито е задължителен, нито е забранен.
И някои страхови неврози отшумяват дори и без специализирано лечение.
Според мен при Авторката става въпрос за невроза, а не за психическо разтройство.
Но горката 35 попада сред тежките случаи, според класификацията на Вилхелм Райх.
Тя не иска да се лекува, тя смята другите за болни.

Y D

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: daf9b4e96a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

47.   Мила, първо нека си изясним нещата. Това, което дават във филмите за възрастни няма нищо общо с реалността и с нещата които се случват между двама влюбени. Второ, не си втълпявай, че щом си на 16 задължително трябва да го направиш, в любовта и секса няма нищо задължително. Не го прави само за да угодиш на някого. Ще го направиш когато го искаш и когато си готова. Колкото до това, че те е гнус, ами то в тия филми показват такива гнусотии, че и на мен понякога ми иде да повърна, нищо, че съм на 32 и не съм девствена. Така, че спокойно. Реалността няма нищо общо с тия извращения по филмите! И ти не си длъжна да правиш нищо, което не ти харесва. Ако обаче не успееш да преодолееш проблема сама, поговори с психолог, защото за в бъдеще може да имаш проблем.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 97bf26b69a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

48.   Нормално е да се гнусиш, след като порното не е любов, а студено показно отвратително насилване. И няма проблем изобщо да се гнусиш и от секса по любов, има асексуален тип и няма нужда да се чувстваш зле поради това.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker