Изоставена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Изоставена
преди: 11 години, 12 дни, прочетена 3401 пъти
Здравейте, на 15 съм.
Моля да пуснат исторята ми тук, много моля защото вече не знам какво да правя, много ми е тежко.

Преди няколко месеца ме изнасилиха, беше ужасно и болезнено, чувствам се мръсна и унизена, но дори предателството на моят приятел, на първата ми любов ме нарани още повече.
Когато му казах за случилото се предположих, че като всяко свястно момче ще иска да ме успокои, да ми помогне да се справя защото ми е много зле и съм на ръба да полудея, но...
той го счете по - скоро за чиста изневяра, отколкото за изнасилване!
Защо? Защо и последния човек, на който разчитах и обичах не ме защити, не ме утеши, а нападна и обвини. За първи път в живота си се бях почувствала добре в кожата си, с него, а той ме захвърли наричайки ме мръсница, не мога да го разбера!
Та аз бях изнасилена, за Бога! Толкова ли е неприемливо, чувствам се ужасно, той ме остави съвсем самичка, нямам си никого, родителите ми се опитват да се държат сякаш нищо не се е случило защото си мислят, че така ще забравя по - лесно, вечно не са там когато са ми нужни и не мога да споделя мъката си с никого!
Обичам го толкова много, а той се опита да породи чувство на вина в мен! Какво мога да кажа? Бях с приятели на гости, тогава бившият на една от приятелките ми ни заключи в банята и заради силната музика не ни чуха. Беше неописуемо грозно и болезнено.
По - късно през ноща споделих на най - добрата ми приятелка и тя веднага се обади на полицията, отидохме да съобщим за нарушителя, но те решиха, че си измисляме и буквално ни изхвърлиха, всичко приключи. На всичко отгоре приятелката ми трябваше да замине за чужбина и сега съм напълно самичка, не знам какво да правя!
Любимия беше моята светлина в живота, единственото хубаво нещо в него, но огасна. Мъчно ми е много, повече за него отколкото за себе си.

Съжелявам за ужасния ми правопис, просто съм на ръба пред нервна криза. Едва на 16 съм, не е справедливо това да ми се случва, не е справедливо да се случва на когото и да било!
Благодаря ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 дни
hash: 1c4010e6ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Последно, на 15 или 16 си?

 
  ...
преди: 11 години, 10 дни
hash: dc7128678b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много съжалявям за това, което ти се е случило, колкото до приятелят ти, един мъж на място не може да постъпи така. Пожелавам ти да срещнеш момче, което ще те разбира и уважава, независимо от това какво ти се е случило. Успех мила.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 3f23f586ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И аз съм горе-долу на твоята възраст. Момче съм. Ако бях на мястото на твоя никога не бих постъпил така. Според мен той е трябвало да те прегърне да те утеши и да си поговорите.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 9621bb42e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Миличка, моля те не се притеснявай... знам, че сигорно е ужасно.. 100% е... този, който ти е причинил това-Господ гледа и наказва, ще си получи заслуженото, а колкото до този в когото си влюбена-той не би те напуснал ако те обичаше истински... и на мен ако ми се случи сигорно ще се чувствам като теб:объркана, съсипана, САМА и изоставена... просто бъди силна, поговори с майка си, тя може много да ти помогне! Колкото до него.. колкото и да е тежко, опитай се да го забравиш, той не те заслужава, ти си едно крехко създание, което се нуждае от обич... той е трябвало да ти помогне в този толкова тежък момент, а не да те отхвърля.. :(.. ако ти бях приятелка, никога нямаше да те изоставя, защото знам какво е да си сам.. болката е неописуема... Гушвам те и ти пожелавам да откриеш момчето, което наистина да те обича въпреки всичко!
от една приятелка на 17 :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker