В очакване на добрата новина - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

В очакване на добрата новина
преди: 11 години, 10 дни, прочетена 2479 пъти
Здравейте, на всички читатели на сайта. Реших и аз да споделя, нещото което ме притеснява малко. От няколко месеца правим опити с приятеля ми за бебе, но все не става, много тестове направихме но все отрицателни. Откакто започнаха опитите и не се пазим вече, заедно с това апетитът ми сравнително се увеличи, същевременно и напълнях, последният път като ходих при гинеколога си каза, че всичко е нормално, напълно съм здрава, и няма никакъв проблем. Притеснява ме друго приятелят ми е на 39 години възможно е възрастта му да оказва влияние на неуспешните ни опити, аз мисля, че не това е причината но знам ли...? От 3 седмици не съм си правила тест за бременност, но пак нямам никакви симптоми, които да подскажат, че съм бременна. Постоянно чета форуми, в които дават съвети, ако някой знае, нещо полезно като определена храна, напитки или лекартсва които спомагат нека да каже, готова съм да изпробвам всичко наистина. Можеби трябва време, спокойствие, нагласа и добрата новина ще е налице. Пожелавам успех на всички, които искат и чакат с нетърпение добрата новина да ги сполети! Лек ден! Успех

РЕНИ

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 дни
hash: 80fe586676
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Авторке, забравяш най-важното - деца се правят със СЕКС и желание.
Спри да търсиш симптоми някакви и да се тъпчиш - бременността не е болест и бременната няма нужда от тъпчене за двама. 300 калории дневно са по-високата нужда.
Ти така вече си се вманиячила, че можеш да си докараш някаква нервна болест (например мнима бременност), да не говорим, че с тъпченето си можеш да си докараш и хормонален дисбаланс, който да те отклони точно от заветната цел.
Вместо това си дай време. 1 г. е нормално да се прави бебе. Чак след това се ходи по лекари. Единственото, към което трябва да се придържаш е да пиеш таблетки с фолиева киселина и да правиш редовен секс с мъжа до себе си.
Неговата „напреднала“ възраст не може да е причината сама по себе си. Мъжките полови клетки /сперматозоиди/ се образуват непрекъснато за разлика от женските яйцеклетки, с които сме се родили.
Мъжете могат да създават поколение до живот. Ако са физически здрави, не взимат медикаменти (особено бетаблокери), няма проблеми.
Съвет - дай си 1 година БЕЗ да четеш глупости по нета, БЕЗ тестове и стрес. Прави готин секс с партньора си и НЕ ТЪРСИ симптоми някакви. Прави тест, ако ти закъснее с повече от 7 дни менструацията. И най-важното - идва лято, организирай романтични прекарвания, защото в центъра на двойката не бива да застава трети човек (дори бъдещето бебе), а трябва на първо време да сте двамата в тази двойка.
Не стресирай мъжа до себе си с налудничевото си фиксиране върху бебето и престани да живееш само за това. Запиши се на фитнес и спри да се тъпчиш! Ако продължаваш така не само рискуваш да не забременееш, но и да загубиш партньора си.
И пак ти казвам - бебе не се прави с ядене, а със секс и спокойствие.

 
  ...
преди: 11 години, 10 дни
hash: ead4ca7d86
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   До 1: Сигурно ли е, че бета блокерите водят до безплодие у мъжа?

 
  ...
преди: 11 години, 10 дни
hash: 80fe586676
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   До 2 - ако мъжът взима каквито и да е медикаменти, погледнете нежеланите действия.
Няма нищо сигурно на този свят, но е известно на всеки, че бетаблокерите не са полезни за мъжкото достойство - по-скоро намаляват либидото и потентността, а с това способността за правене изобщо на секс. Не знам дали увреждат половите клетки.
Консултирайте се с лекари, ако взимате медикаменти!
Възрастта сама по себе си обаче не е фактор, ако човек е здрав. Мъжът ми ми направи дете, когато беше на 50 г.
Доста от по-възрастните мъже дори са по-потентни, защото са нямали досег с хормоните в хранителните продукти и омекотителите в пластмасите, които са направили импотентни доста от по-младите ни мъже.
Има изследвания на Запад, които са доказали по-високо ниво на живите сперматозоиди сред ЗДРАВИ мъже над 50 г. от тези при мъже под 30 г. Единственото условие е мъжът да е здрав и да не взима медикаменти, които увреждат сперматозоидите. Друг е въпросът, че с напредване на възрастта се увеличава вероятността от хронични заболявания. Мъж на 39 г. обаче не виждам, защо да има проблеми, особено след като не са минали 12 м. от началото на опитите.
Само при сърдечно болните на бетаблокери просто либидото е ниско. Ако мъжът е здрав не би следвало да има проблем.
Ако 12 месеца опитите са неуспешни, тогава се правят изследвания. Чак след 2 г. неуспешни опити двойката се обявява за безплодна и има право на инвитро процедури и лечение, платени от НЗОК.
Успех иначе.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: b68e9afcd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   ще забременееш,когато спреш с притесненията и спреш да си правиш тестове всеки ден,кво бързаш ако ти закъснее тогава чак прави

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker