Всички ли мъже са такива? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Всички ли мъже са такива?
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 8596 пъти
Здравейте! Бих искала да помоля за мнението ви, относно моята история, и по точно несполучливият ми опит с мъжете. Аз съм на 23 години и допреди 3 години бях девствена. Срещнах един мъж с който си допадахме по много параметри - като общуване, интереси, виждания за живота и т. н. Ходихме известно време и реших първият ми път да бъде с него. Само че когато се стигна дотам започнаха проблемите. Едно на ръка, че и преди е имал девствена приятелка и само ме сравняваше с нея, което страшно ме изнерви, а от друга страна нищо не се получи в секса, освен едно проникване за няколко секунди. Непрекъснато се оплакваше, че не можел с презерватив (спадало му), после пак му спадаше, било от студа, мен ме болеше но той изобщо не се опитваше да ме предразположи, по какъвто и да е начин. След това разбрах, че имал някакви проблеми от сексуално естество и затова не го биваше. Е както и да е, аз ужасно се изнервих от цялата ситиация и му предложих да останем приятели, понеже между нас изглежда не се получава. Той седна и започна да мрънка, как не можело да бъдем приятели, защото ако аз правя секс с друг и ми се получи, на него щяло да му е гадно. Освен това непрекъснато ми говореше за някакви случки от детството и се правеше на жертва. Реших окончателно да се разделя с него както и стана.
Мина известно време и срещнах друг мъж. Много беше разочароващ първия ми опит, но реших да се престраша с него, виждахме се неангажиращо няколко месеца, след това се задълбочиха нещата и реших, че е време да предприема тази стъпка. Реших, че е редно да му кажа как стоят нещата при мен, и му обясних цялата ситуация. Той уж разбра, но когато се стигна до секса, мен ме болеше и той започна да се притеснява, легна на леглото и започна да мрънка, колко му било гадно, как не можел нищо да направи, лежеше без да прави никакъв опит за каквото и да е и само мрънкаше. Опитах се да го успокоя, след това пак пробвахме и нищо съществено не се получи. Опитах да говорим, но той сякаш се затвори, на мен също ми писна, и лека полека се разделихме.
Е сега питам всички мъже ли са такива? Понеже аз имах съвсем друго мнение, но след тези случаи ви казвам не искам да поглеждам мъж. То какъв секс, какво удоволствие, всичко си беше чисто мъчение. Сега има един мъж, който ми е симпатичен, но като си представя, че и с него би се получило същото, направо не ми се прави абсолютно нищо. Абсолютно съм разочарована до крайност и не знам вече дали някога ще се престраша да правя секс отново. Имали ли сте такива случаи и кажете дали при всички мъже е така?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: 63c9e17f81
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   „Е сега питам всички мъже ли са такива? “
НЕ, НЕ СА - просто ТВОИТЕ мъже са такива.
Първият мъж в живота ми беше на 99.99% като твоя (ей, да не е същият!) - съвсем същата ситуация, само че се оправдаваше, че съм била дебела (тогава при 175 см. тежах 55 кг.!!! ). Страшно ме комплексира и стигнах до хранително разстройство, но това е друга тема.
Както и да е. По случайност се запознах с друг, който беше обвързан и понеже нямаше какво да губя, а страшно ме привличаше този мъж, реших да му се отдам. По-лошо нямаше накъде в личния ми живот. И чудо - разбрах какво значи СЕКС с МЪЖ.
Скъсах набързо с първия импотентник (имаше нелекувани разширени вени на тестисите в крайна сметка и не бях аз дебелата и непривлекателната) и тръгнах с истински мъж. Днес сме женени от 10 г. и макар уж да не ми е първият, мога да кажа, че ми е първият МЪЖ. Много съм доволна не само от секса, а и от всичко останало - истински мъж с успех, самочувствие и мъжка сила.
Съвет - другият път избирай мъж, който отговаря на следните условия
1. не живее при родителите си
2. има стабилна работа, самочувствие и доход
3. има шофьорска книжка
4. държи се самоуверено и НЕ МРЪНКА!
... такъв мъж с по-голяма вероятност ще има и нещо в гащите.
Между другото възрастта не е толкова от значение. Първият мъж в живота ми /импотентника/ беше на 30 г., а съпругът ми в момента е над 50 г. и ми върши страхотна работа, направи ми и деца и всичко, докато съпругата на бившият ми стои бездетна. Цял град обвинява нея, разбира се, защото свекърва ? я разнася, но аз си знам, че причината е в болните тестиси на мъжлето ?. Е, не мога да я защитя, който си избира такива мъже сам си е виновен!

П.П. Съветвам те да бягаш като дявол от тамян от мъжете-мрънкала. Ако някой на първа среща почне да ти мрънка и да оправдава неуспехите си с външни фактори (правителство, родители, училище, другите) има голяма вероятност после и теб да те сложи в горните скоби!!! И не се обяснявай друг път на мъж, а просто си вземи лубрикант кондоми и деиствай. Няма да боли, ако човекът има ерекция и си достатачно масажирана с лубриканта. Ако ти е писнало от импотентности - вземи си вибратор и свърши сама работата. Не забравяй лубриканта!!!

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 2cfdaf73c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   До номер №1 - посъветвала си авторката да стои далеч от мъже-мрънкала, това добре. Да си кажа обаче мнението за историята с предишния ти приятел - изобщо не е хубаво, че се е опитвал да прехвърли вината върху теб и ти е насадил комплекси, не споря за това. Само че той самият си има сериозен здравословен проблем, който най-вероятно го е травмирал доста, а ти го наричаш "импотентния" - не е ли малко грубо? Звучи като някакво подигравателно отношение, а пък за него сигурно си е голяма мъка, че не може да има деца, замисли се и над това.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 5f7f74cc7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   А шофьорската книжка какво общо има с потентността? :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 9a57b43970
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Разбира се, че не всички мъже са такива. Но се срещат.
Затова, мисля, една жена би трябвало да се ориентира що за мъж й се е паднал, още преди да прави секс с него.
Естествено, може и обратното. Но тогава дамата губи правото да се оплаква :)

J. Silver

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 82aca2fdfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Разбира се, че не всички мъже са импотентни, иначе предполагам човечеството отдавна да се е затрило:) Но имай предвид, че мъжете сме по-деликатни от жените в тази област, това да имаш и поддържаш ерекция не е като да легнеш и да разтвориш крака, някак си повечко усилия изисква:) И ако съответният мъж има някакъв здравословен проблем или дори просто е уморен и не е в настроение за подобни забавления, напълно е възможно да не му стане, напрежението в днешно време е голям бич за ерекцията. Разбира се, почти няма непоправими случаи, но човек трябва да осъзнае проблема си и съзнателно да направи необходимото за разрешаването му.
М, 35

 
  ...


...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 63c9e17f81
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От 1 до 2
Виж, аз него никога не съм го наричала в лицето така нито пред други хора, но си е такъв - не може да се променят фактите. Тъпка ме по-дълго от година, нямам ли право поне пред себе си да си дам равносметка, с какъв човек съм била?
Освен това сам си е виновен за заболяването, защото не е ходил да се лекува. Мисля, че си има възмездие в живота. Докато бяхме заедно той ми споделяше, че в живота си бил само с девствени жени /като вид месо са били за него, сам ми го е казвал това/, защото страшно го било страх от СПИН и други болести, а не му се ползвало кондом. За него жените са парче месо. Аз не му позволих да ме докосва без кондом, което също си беше критика - не му ставало, защото съм искала да ползваме кондоми.
По едно време тръгна по лекари и имаше временно подобрение, но не си мислете, че спря да ме мачка - точно обратното!
5 г. след като скъсахме разбрах, че най-добрата ми приятелка дори е правила аборт от него, докато сме били заедно... и о - изненада, тази жена е днешната му съпруга, след като аз му отказах брак и го зарязах.
Съжалявам я, но всеки му своето. Дори не ? се сърдя, защото благодарение на нея се оттървах така лесно от този нещастник и да - импотентник. Явно въпреки временното подобрение навремето лекарите не са успяли да го излекуват, защото нямат деца с жена му много години вече. Като го знам какъв е егоист, никога няма да позволи тя да забременее инвитро от донор или от изкуствено взети му сперматозоидчета (ако има изобщо живи такива). Навремето само единият тестис му беше засегнат, но като се разделихме почнал беше и следващия. Не вярвам да може да създава деца и сякаш природата му отмъщава за отношението му към жените. За него имаше само една Жена - майка му иначе.
Не е смешно, трагично е, че бях с такъв мъж изобщо, но не мога да върна времето назад.
Затова и имам право да съветвам Авторката да избира активно мъж, истински МЪЖ. Бъди безкомпромисна, мила и никога вече не прави компромиси с импотентници. Лошо няма, но един живот живеем - нека си избиват комплексите с друга.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 481d1c207e
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   Хахахахахах. Номер 1 ме разби. Типичната.... айде няма да употребявам лоши думи. Напълно ясна си ми - и защо си избрала дъртия чичко-паричко, и защо сега си доволна. Недей моля те да се опитваш да се оправдаваш с някакви безумно звучащи доводи. Просто ставаш смешна. Типичната златотърсачка си, която е успяла да си намери над 50 годишен чичка, който има пари. "а съпругът ми в момента е над 50 г. и ми върши страхотна работа, направи ми и деца и всичко" - осъзнаваш ли как само звучи това? !? !? ! Ясно е, че си се оженила не по любов, а само и само да свършиш работата - да го вържеш балъка с децата, да му цоцкаш парите и това си е - мечтата на всяка к***а. Поздравления. А като чуя само криетриите ти за избор на мъж, падам от смях.
1. Да не живее с родителите си - това какво означава, че хората когато са под 20 г (ако приемем, че това е минималната граница да се отделиш от родителите си) не трябва да имат гаджета, връзки, да правят секс ли? !? !?
2. Да има стабилна работа, самочувствие и доход - знам, че за теб дохода е най-важен (независимо, че е сбръчкан 50 г. чичка).
3. Да има книжка - естествено. Нали трябва да те повози в колата си, да те изчука в нея (ако е на първа среща още по добре за теб) и след това да те закара до вас. Е значи момчетата под 18г да нямат връчки и да не правят секс.
4. Тук съм горе-долу съгласен.
Смешна си и предполагам, че още от най ранна и крехка детска възраст си започнала да търсиш 1, 2 и 3 още в първата си връзка (най-вероятно мама така те е научила :)). Нямам какво повече да добавя освен това, че те съжалявам. Все пак ти пожелавам успех. И се надявам да намериш и усетиш истинската любов - тази от която ти се лети, тази от която ти се подкосяват краката, тази от която ти се свива топка в стомаха, тази при която нямаш търпение да видиш партньора си, само и само да го целунеш (а не да ти остави поредните джобни за деня :)) и т. н. Но мисля, че е късно вече за теб - за теб е важно работата да бъде свършена :))

Мегатрон

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 63c9e17f81
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   До номер 8
Добре де, в България към 1% от населението са богатите хора, а към 10% са с по-високи от средното доходи, ти как реши, че всеки мъж над 50 г. има пари? Баща ти има ли пари, ако е над 50 г.? Нима на 50 г. някой идва да ти изсипе торбата с пари?
1. Аз съм се изнесла от вкъщи на 18-19 г. Първият ми приятел беше над 30 г. и живееше при родителите си, което продължава да прави и след брака си - в апартамент от 100кв. м. живеят 5 човека. Не мислите ли, че родителите ни имат право на спокойствие след определена възраст? Нужно ли е да живеем като в Дядовата ръкавичка. Да допълня - този човек има доста добър доход, но НЕ иска да живее другъде.
2. И първият ми приятел имаше стабилна работа и доход, както го имам и аз. Деца се гледат и хранят със средства.
3. Първият ми приятел нямаше книжка и беше доста комплексиран спрямо хората с книжки. Само мрънкаше, че не може да кара кола. Това може би ми е лично мнение и травма, но да - аз имам книжка и не върви да карам мъж без книжка, който да ми мърмори на съседната седалка.
Ами не знам, за себе си съм постигнала това, което искам - имам стабилно семейство, живея не богато, но много добре, имам стабилна работа и доход, имам много стабилен мъж до себе си и двамата имаме книжка и коли, с които всеки си върши работата без да мрънка и да досажда на другия. Секс в кола отдавна сме нямали, просто когато имаш деца е трудничко да останеш сама с мъжа си в колата, но виж - идея, ще трябва да наваксаме.
Вижте хора, не си избивайте комплексите върху разни жени. Ако сте импотентни, лекувайте се. Не е срамно. Аз съм била с импотентен мъж и съм имала тогава разбиране и съм се старала да му помогна, но ме смачка буквално с комплексите си и ме докара до анорексия и куп други проблеми.
Днес съм с нормален мъж, който няма проблеми в леглото и извън него и най-важното - не си го изкарва на мен, а действа. Разбира се, че за толкова години сме минали през много изпитания, но всичко сме решавали заедно - не да се унижаваме и обвиняваме взаимно. Била съм с импотентен мъж, много енергия и усилия вложих във връзката си и много го обичах, затова и не виждах истинското ми лице и затова съветвам Авторката да мисли повече с главата, не толкова със сърцето. Не можеш да излекуваш болен човек, ако той не го иска, а импотентността си е билест. Мили жени, бягайте от такива мъже - бягайте изобщо от комплексарите и да - моят списък ми помогна да се предпазя втория път от мъж-комплексар-импотентник. Ако някой живее при родителите си на 30, страх го е да кара кола, но не и да мрънка и да се оплаква, че няма книжка, обвинява ви, че не му ставало, защото сте били дебели, а да ви се броят ребрата - БЯГАЙТЕ.
И специално до 8 - не съм вързала никого. Дори имаме предбрачен договор по мое желание и съпругът ми е свободен човек. Аз съм провославна християнка и сключихме брак заради религиозните ми съображения, защото не исках да раждам извънбрачни деца и да живея в грях, но материално нямаме общи неща и „семейно имущество“ - не бързай да съдиш хора, които НЕ познаваш, за Бога и избивай комплексите си другъде, аз отдавна вече не се оставям да бъда мишена за комплексите на разни хора. Никому не пожелавам да мине през това, през което минах преди много вече години с първия мъж в живота си. Авторката може би ще ме разбере, другите - замълчете като не сте го изпитали.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: c164ec05f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   №6, доколкото знам, понеже не съм мъж, ерекцията с воля, желание и усилия няма как да я получиш, нито пък да я поддържаш. От опит пиша, че ако един мъж няма хроничен здравословен проблем и бръмбари в главата си от рода ще ми стане ли или няма да ми стане, колкото и да е скапан физически, пак ще получи ерекция и ще прави секс, ако си е наумил., т. е никакво усилие няма тук. Всичко останало- времето, преумората уж и други подобни е като прословутото женско главоболие. Ясно е, че има мъже, които страдат от еректилна дисфункция и трябва да се лекуват, а не да си измислят всевъзможни обяснения. А дали е толкова просто и лесно да си разтвориш краката може и да разбереш в някой друг живот, ако се преродиш в женски пол.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 63c9e17f81
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Именно, номер 12 - аз подобно на Авторката съм го преживяла и знам за какво говоря - моят ми казваше, че съм била дебела, докато не почнах да припадам от слабост по улиците - после си измисляше други неща въпреки разбирането и старанието ми заради сляпата ми любов. Просто човекът не искаше да си признае пред себе си, че има проблем, докато не стана прекалено късно. Не знам сега как е, но като се разделих с него вече имаше хронично заболяване на вените на тестисите заради нелекуване и въпреки това не ходеше в нормална лекарска практика от срам ли, знам ли, а при един лекар-пенсионер, които беше познат на семейството му. С две думи - държеше никой да не разбере за проблема му и така както мен тъпчеше навремето, днес целият град говори, че жена му е безплодна, макар че знам, че причината е в него.
Мен ме мачкаше, че съм дебела била, нея я мачка с безплодието ? (си). И какво сега да посъветвам Авторката мислите?
Моят съвет - бъдете безкомпромисни мили дами. Не можете да излекувате мъжа-импотентник-комплексар (не случайно не казвам „импотентен“ - импотентността се лекува). Един живот живеете, мили дами, не се оставяйте да ви тъпчат хора, заради своите собствени проблеми и проблемчета.

 
  ...

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: ca1090598e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Авторката е решила да изсипе злобата си тук, вместо да си го изкара на когото трябва. Оплаква се от мрънкащи мъже, но сама прави същото. А и с такива условия като на номер 1 без съмнение ще си остане сама.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 82aca2fdfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   12, не си мъж, определено:) Та просто ти казвах, че терзанията дали ще си отвориш краката и доколко ще си възбудена са едно, но не пречат за сексуалният живот, та бил той и малко насила, но ако си много уморен мъж и нямаш сили дори да си направиш една "злобарка", защо трябва да очакваш малкият приятел да ти рипа при вида на жена ти, която си виждал стотици пъти и то в по-еротични ситуации, ами не, съжалявам, но не говорим за изкуствено напомпване с тестостерон, което може да доведе до спонтанна ерекция, говорим за възбуда, която ако не изпитваш по една или друга причина, няма и ерекция /тук въобще не коментирам случаите на импотентност, които просто трябва да се лейуват, доколкото е възможно/.
Може би наистина не е добре жените да коментират мъжката ерекция, както и мъжете доколко лесно е за една жена да си разтвори краката, както виждате разговорът не води до нищо положително като развръзка:)
М, 35

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 63c9e17f81
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   М 35, това че женските полови органи не са видими не значи, че ги няма. Ако е само до разтваряне на крака - много просто щеше да е и нямаше тук да пишем.
Ние не коментираме тук временни някакви неразположения, а истинската импотентност, която не искат да се лекува и да се признае на първо време, че я има. Имаме ги тези проблеми и жените, но ние ходим на лекари най-малкото, а и винаги гледаме вината предимно в себе си.
Представи си следната ситуация - влюбил си се страшно в някоя жена, тя за теб е богинята едва ли не... романтична ситуация, трепети, желание - всичко и... после ти казва - извинявай скъпи, но не можеш да ме възбудиш, защото
1. Нямаш плочки от мускули по корема
2. Много си ми нисък/висок/слаб/дебел
3. Много ти е малък членът.
Как ще се почувстваш ти?
Така се чувстват милионите жени на импотентници (не на импотентни мъже).
Представи си и следната ситуация
1. Ти имаш плочки по корема
2. Идеален си като височина и тегло
3. Членът ти е 18 санта
Какво правиш тогава? Почваш вече сам да се комплексираш и да си търсиш косурите.
Така се чувства жената на импотентник - почват се едни ненужни диети, някои стигат до пластични операции на съвърженни носове, гърди и така нататък.
Де да беше едно разкрачване за жената. Нещата са много по-сложни. На нас ни е много по-трудно да се възбудим изобщо, да не говорим за оргазми, а когато срещу теб стои мъж, който повече се интересува от вечно мекото си „достойнство“ и те тормози с упреци, кара те да го стимулираш с часове и нищо, а после ти казва - сори майка - дебела си/слаба си и т. н.
Да си жена не е лесно. Не казвам, че да си мъж е лесно, но определено мъжът-импотентник не заслужава внимание и компромиси. (не визирам тук болните от импотентност мъже, които се лекуват и не тормозят жените си).

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 63c9e17f81
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   14 - недей така! Ще ми се да вярвам, че са останали мъже в тази държава, които
1. не живеят при майка си
2. работят
3. карат коли
4. НЕ МРЪНКАТ
Ако не са останали такива индивиди у нас - ами ще се търси явно в чужбина. Да не мислите, че един готин мъж ще остави незадоволена жена като Авторката? Гледах един репортаж на едно момиче, намерило щастието в Израел и то при мъж, който обективно погледнато е по-беден от 70% от българите, но нито живее при мама, нито МРЪНКА. Тези две качества са ми най-отблъскващите и днес не мога да разбера, какво изобщо съм правила с подобен мъж. Това, че се оказа и импотентник е най-малкото като се замисля.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 82aca2fdfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Всъщност разбирам тезата ти, 16, права си. Ако един мъж умишлено създава комплекси на една жена, а и обратнато, това не бива да се толерира, подобни хора заслужават да си живеят в самота, това си е един вид жесток сексуален тормоз на психическо ниво. А аз просто се опитах да коментирам проблема на физиологическо ниво, не толкова на психологическо.
М, 35

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: c164ec05f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   М, 35, тук наистина става въпрос за проблем с потентността, а не за такива случаи, в които се случва да не ти стане. Мъжете са хора, не са машини за секс, както и жените. Не съм видяла досега мъж, който да има проблем - не говоря за спорадични случаи, и който да говори спокойно, обективно и без да се набере по въпроса. Защото няма мъж, който да не се идентифицира буквално с пениса си. Крехки и деликатни били! Крехко им е егото, което е огромно. Оттам идва и проблемът. Явно това е поредното нещо, за което мъжът и жената сериозно се разминават и всеки си гледа от камбанарията в масовия случай.

№12

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 63c9e17f81
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   М 35 - радвам се, че си разбрал и не знам дали чете внимателно какво писах, но при мен дори това беше първият ми мъж (подобно на Авторката). При жените сексуалността не е вродена, а по мое време и интернетът точно прохождаше и нямахме много информация. Изчетох всички книги по темата, които немарих, гледах порнота и какво ли не прилагах (освен масаж на простатата, той това не би ми позволил) и пак нищо. После ти се сервирва „дебела си“, „тромава си“, „висока си“, “не си облечена секси“, „не носиш секси бельо“.
През най-големите студове съм ходила с къси поли и жартиери и какви ли не унижения съм понасяла, но пак не спираше той да ме мачка. Молих го да отиде на лекар накрая и отиде де, имаше в началото подобрение и какво - за да разбера, че в това време се забил с най-добрата ми приятелка, явно за да се доказва като импотентник.
Ако щете ми вярвайте, но и аз като авторката си ходих полудевствена, въпреки връзката с мъж.
При съпруга ми в началото имах болки и кървене, а гротескното е, че за година и половина четене, мислене и правене бях станала втора Кобилкина и познавах поне на теория какви ли не сексуални практики за стимулация на мъжа, но ако щете ми вярвайте - при първият мъж в живота ми нищо не помагаше и накрая винаги се е стигало до обиди към моите способности, външност, личност като цяло и в ежедневието ме е унижавал и мачкал пред чужди хора, за да се покаже като мъж. Това е импотентникът и се надявам никой да не попада на подобен мъж. И жени има такива - те пък твърдят, че членът на партньора им бил малък и тем подобни, но това е друга тема.
Дано да не попадате на такъв партньор, защото можете и вие много лесно да потънете психически.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 78bc866e57
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   По смалете малко романите, изморихме се да ви четем дрънканиците!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: ed4b08f1ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   До номер 2
ЦИТИРАМ ТИ НАПИСА:
"1. не живее при родителите си
2. има стабилна работа, самочувствие и доход
3. има шофьорска книжка
4. държи се самоуверено и НЕ МРЪНКА! "

типична жена използвачка :)
До авторката: не слушай нейните съвети а слушай сърцето си и за жалост не си попаднала на свестни типове но не се отчайвай това не е краят живота е пред теб

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 82aca2fdfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   Между другото наистина не знам какво е значението на шофьорската книжка в случая, някак си не ми се връзва. ОК, аз имам шофьорска книжка, шофирам, ама кво от това? ! Ми аз познавам един летец, който няма шофьорска книжка, как ви звучи? Човекът всеки ден е отговорен за стотици животи, много добре платен е, но пък няма кола и твърди, че не му е нужна, ползва си таксита, е, половин мъж ли е, кажете ми? Нещо сбъркано има тук...
М, 35

 
  ...

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 63c9e17f81
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   M 35 - сега ще ти кажа, защо...
И аз преди нито гледах книжки, нито гледах човекът да е самостоятелен и дори външност не гледах ... и така изобщо тръгнах с този мъж. /той е и много грозен физически/
За книжката - ами напатила съм се. За теб и за мен може да е нещо есестествено да имаш книжка и дори да нямаш кола - да вземеш от някъде да си свършиш работата, но за хората, които ги е срах да карат е АД. Той например много злобееше към шофьорите, защото много им завиждаше... това, че нямаше книжка беше и една от причините, които изтъкваше, за да живее при родителите си, а иначе имаха някаква къща в покрайнините на града.
Не е половин мъж човекът без книжка, ако не злобее като жена му има например и си върши работата.
Моят злобееше например към брат си как бил карал и непрекъснато имаше конфликт, че не го взел от там или тук, защото нямаше тогава и мобилни телефони, освен всичко.
Аз като станах на 18 г. и със спестени МОИ пари си взех книжка /180 лв. струваше, никога няма да забравя, а за закуска ми даваха 1 лв. / моят човек почна да злобее и ми викаше - няма да вземеш изпита, няма да вземеш книжка, само това ми повтаряше. Взех си теорията без грешка, но на практиката само неговите думи в главата и ме скъсаха заради неспазване на знак, който и го нямаше (по моето време си беше взет от циганите, липсваше една стрелка и влезнах в срещуположното движение от паника -( ... но както и да е - винаги съм била активна и съм отговаряла за грешките си. След 2 седмици си взех и практическия БЕЗ ГРЕШКА.
След като скъсах с него си бях направила горния прост списък от елементарни качества, на които един Мъж трябва да отговаря, за да се виждам с него. Не минаха и две седмици и срещнах Любовта на живота си - късмет, но чесно да си призная - ако нямаше книжка и живееше с родители дори не бих излезнала с него на кафе по това време, но моят човек и без това от 18 годишен се е изнесал и на 17 г. е правил шофьорските!
На мен списакът ми донесе щастие и късмет и затова го давам на Авторката. Тълкувайте го както искате, но и като наблюдавам от страни мъжете около мен, поне 70-80% от импотентниците може човек да отсее по този начин. Наречете го дискреминация, но нима може да няма дискреминация, когато можеш да си само с един мъж? Аз не мога да бъда от съжаление със 1000 мъже, избирам си 1 единствен и според мен качествата, които съм описала са елементарни за един нормален мъж над 20 г. в 21 век.
И да, за книжката да кажа - не е нужно човек да има кола, но да те е страх да правиш книжка като мъж, а после да мърмориш, че хората не могли да карат? Ами нали утре ще седна като жена да карам този си мъж и ще се избием в колата - не мерси! Сори, но мъж, който на 30 години живее с техните ВЪПРЕКИ добър доход, човек без книжка, но със злоба към шофьорите не заслужава шанс.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 795ea2d94a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Аз съм авторката. Мисля, че номер едно е права за повечето неща, защото сега като се замисля, комплексите на първия ми, се разпростираха по много параметри. Той живееше сам в един стар и неремонтиран от години апартамент, работеше за малко пари, имаше книжка, но нямаше кола, и не малко пъти се оплакваше как без кола не можело. Караше от време на време една служебна, а когато останеше без нея, не му се ходеше никъде. На мен това не ми пречеше, защото съм гледала други неща - и аз нямах кола и не съм имала изисквания човека до мен да има. Освен това един път разправяше как искал да се метне лекичко пред някой лъскава кола и да му платят пари за щетите, това като го чух си помислих, че се шегува, но сега като навързвам нещата, май излиза, че си е бил комплексар до мозъка на костите си. На мен ми хареса това, че не се прави и не парадира, като повечето мъже, освен това както казах, имахме общи интереси в определени сфери, а мисля, че е важно и това за една връзка. Но общо взето ме подразни най-много това, че ми опропасти първия път с комплексите си, и с постоянното си сравняване с бившата си девствена приятелка, с която също не са се получили добре нещата. Имам чувството, че по някакъв начин си отмъщаваше на мен, за неуспеха си с нея, като правеше асоциация с това, че и двете сме били девствени. При условие, че бях девствена, даже започна да ме обвинява, че не можел да свърши, не можело да се получат нещата и тем подобни глупости. Спадало му от презерватива, не можело ли без, аз бях катогорична, че без презерватив няма да го правим. Даже ми предложи да го направим без презерватив, да свърши в мен и после да съм пиела ескапел. Е кажете това нормално ли е? Що за човек е това? Да те кара да пиеш хапчета, които се пият в краен случаи за да си прави той кефа без презерватив и поради невъзможността да го прави със. Изобщо една пълна каша, която съжалявам, че изживях. Просто си мислех, че нещата ще са по-прости и нормални, а не толкова сложни и ужасни. Аз разбирам номер 1 много добре, и виждам, че още изживява травмата от първия си мъж, както и аз. Просто когато си очаквал да ти се случи нещо хубаво и си получил обиди, унижение, и недоволство, ти е много болно. Аз и до днес се питам с какво заслужих този късмет, и лошото е че това повлиява живота ми сега, като ми създава проблеми да създам нормална връзка, заради породилата се неувереност, след тези случаи. И аз още тогава си направих равносметка, че човек с комплексари не трябва да се занимава, защото те те карат и ти да се чувстваш комплексиран. Но както е казано опита учи най-добре.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 235997a28f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Какъв късмет само си имала... Едва ли всички мъже са такива-не. Просто така се е случило при теб... Първия път разбирам да не се е получило-хайде да речем от превъзбуда, ти си се дърпала, защото те е боляло и той да се е изморил да те натиска и в крайна сметка му е станал мек.
И при мен/нас така стана, но за втория път-не. Моя приятел, сега съпруг беше достатъчно настоятелен втория път. Аз се дърпах нагоре защото ме болеше, но той ме предразположи малко да се отпусна ме хвана здраво и докато не ми го вкара и не си свърши до край не ме пусна.... Мен ме болеше, но то е такова, цялата потна от зор, после се разплаках, та и ме утешаваше... Не очаквай да е приятно изживяването, даже и следващите няколко пъти.

Като ти чета начина на писане си мисля да не би да си много взискателна или доминираща, та чак да ги плашиш тези мъже. Т. е. той да се притеснява да не се изложи и от там да се получават тия фалове. Може да го има и тоя момент-на психическа основа. Помисли над това.... Добре е да се оставиш мъжа да е водещ в секса, без излишни приказки от твоя страна и така ще се отпусне и ще разгърне потенциала си максимално.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 2eb359cc59
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Има и такива мъже, но не са болшинство.
Минала си през това- вече, ще познаеш с какъв тип мъже няма да бъдеш.
Не си вкарвай коплекси- няма за какво.
И не се вкарвай в некви филми, знам че, ще се справиш.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 8ef3f09d5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Аз не съм такъв. Така както има такива мъже, има също и такива жени.

 
  ...

...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: e183bc5753
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Има и хора които не са такива прости си попаднала на неподходящия. Аз не съм такъв.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: f9885a7cb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Свят широк - хора разни. Потентни, импотентни. Човек, това което няма - това иска. После ще попаднеш на свестен потентен мъж, който нормално ще иска секс повече от два пъти месечно - той пък ще е сексуален маниак. Няма угодия. Следвашият път дай и ти нещо от себе си, вместо да смяташ че секса от твоя страна приключва с това да 'решиш да се отдадеш' и да разтвориш краката си и да чакаш 'да те възбуди'. Явно не стига мъжете да 'отговарят на параметрите'. Не си била достатъчно влюбена, защото не даваш от себе си - дай нещо и ти на света и ще почнат да се получават нещата.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 031dab3be5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   към номер 1.. " 3. има шофьорска книжка ".. защо ти е книжката му? да не те задоволява с нея вместо пениса си? Аман от материалистки.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 21ea9a8cf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Това е като да питаш дали всички сладоледи на тоя свят са кофти, след като за първи път си опитала 2 един след друг и не са ти харесали..

Отчайваща картинка

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 5ee8f55867
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   "Съвет - другият път избирай мъж, който отговаря на следните условия
1. не живее при родителите си
2. има стабилна работа, самочувствие и доход
3. има шофьорска книжка
4. държи се самоуверено и НЕ МРЪНКА! "-№1, забравила си най важната точка -пета по ред. Жените да правят първо проверка на тестисите на мъжете, усетят ли разширени вени и да го шкартират. Кой ти каза, че от разширени вени на тестисите, се става импотентен? Уж"импотентНИК" при тебе, а приятелката ти абортира от него, как е станало, с лъжичка ли?

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: f1804bf40c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

36.   Вижте сега какъв е стандарта на жените, да има самостоятелно жилище, да има книжка, да има доход, да не мрънка(да им угажда) каквото и да ми разправяте все увъртате около истината и накланяте везните в своя полза! Да сложим картите на масата:
Мъжът започва всичко, той трябва да гони момичето, той трябва да я забавлява, да я кара да се смее, да се държи джентълменски.
Жената: Да прецени дали е красив, дали и допада, дали е пич и според новите данни да разбере дали има апартамент, дали има добър доход, дали има книжка и кола.
Мъжът се грижи за финансите: да и прави подаръци, да я разкарва с безплатното гориво насам натам, да я черпи.
Жената: да приема всички тези глезотиики с усмивка.
Мъжът в секса трябва да възбуди жената да е едновременно груб и нежен, да възбуди жената, да възбуди себе си, да поеме инициатива, да направи каквото трябва за да не последва фактора мека пишка, да свърши всичко, после да има 1 седмица мускулна треска на кръста и задника, но въпреки всичко на 2рия ден трябва да е отново в състояние да повтори всичко иначе и наранява чувствата на жената.
Жената трябва да пърха с очи и да пъшка.
Мъжът трябва да вади приходите(да може жената да помага но главните финанси се падат на мъжа), да върши домашни задължения като да оправи това смени това, и в последните години благодарение на феминизмът трябва и да помага с чистенето, прането, готвенето(че вече не е модерно жената да готви), гледането на децата.
Жената: трябва да поеме половината от домашните задължения след като и изсъхне лака.
В крайна сметка мъжете сме егати ревлиовците само да се оплакваме, не ние няма от каквод а се стресираме. Не ми обяснявайте колко сте невинни не гледали външния вид и така нататък първо това гледате 2ро колко му е дълбок джоба 3то колко е Алфа. Да ви псува в лицето и да ви каже ''искаш ти бия една глава, а? '' и се разтапяте, няма не е вярно виждал съм го с очите как с тази реплика 1 свали 3 момичета за 1 седмица. Света вода ненапита той е импотентен ама забременил приятелката ти ае беги. То все мъжете ви криви, защо веднъж не погледнете в себе си? Все се оплаквате нямало мъже еми не ги търсете на ВИП сапаретата и ще случите на човек!

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 34fdebbeb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Всички са различни :) Просто трябва да намериш човека който ще те подкрепя и обича :) *PrO GaMeR*

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 8386caec50
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   Изчетох всички коментари по темата и не мога да не се съглася с номер 1 и следвашите и постове, независимо, че съм мъж. За мен няма по-страшно от това да попаднеш на жена, която не знае какво иска, а въпросната дама не само знае какво иска, но и си е направила труда да обясни защо - за съжаление някои хора не са прочели всичко, а директно са тръгнали да атакуват, което за мен е сигурен признак, че избиват комплекси. Единственото, в което се заблуждават пишещите тук жени е, че има връзка между потентност и разширени вени на тестисите, дори и да има връзка, тя е само косвена и се свежда до избиване на комплекси. Виждам, че темата е доста стара и не се надявам да получа отговор, но все пак ще попитам номер 1, защо си спомня с такива детайли първият си мъж, да с лошо, но все пак той се е запечатал в съзнанието и - не мисля, че го заслужава. Знам, че за спомените няма бутон "delete", но аз бих напълно игнорирал такъв тип, нямаше да се интересувам дали се е оженил, дали има деца, дали вече кара кола, дали се е отвързал от полата на мама и т. н. Честно казано съжалявам всички момичета, които са попадали в подобна ситуация и не го пожелавам на нито една друга жена, но явно на "импотентите" им върви в свалянето на мацки, може би защото с приказки компенсират липсващото им мъжко "достойнство".

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 6b52ff2b6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   мила... да...

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: e9b1b2c56e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   Не, не са всички мъже такива. Аз не съм ;)

 
  ...

...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: c2fc12fcf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

42.   №9, аз съм мъж и също нямам книжка, на времето имах мерак, но така и не изкарах курса, поради други причини, отлагане и пр., а сега съм на 47 и вече ми е твърде късно да се явявам с келешите. Жена ми изкара курсовете преди 7-8 години, купи си една малка количка, и сега ми е личен шофьор, е и какво от това, нито съм се комплексирал, нито това ни пречи на секса. Просто автомобилите са ми напълно безинтересни, и повечето тъпи мъжки занимания като гледане на футбол и спорт изобщо, табла, карти, риболов, също са ми напълно чужди! А към авторката на статията, момиче да не вземеш да се комплексираш и да станеш монахиня, еби ги тия двамата, не си улучила, третият вече ще е нормален мъж. Всъщност си попаднала на мъже без опит, или са били девствени, а са се правили на отворени, или са имали най-много по една калпава връзка, при това с девственица.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 98b2a84901
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

43.   Ами в днешно време и аз много се отчайвам от жените, но продължавам да опитвам... А и не се опитвай да сравняваш мъжете, а се опитвай да сръвняваш ХОРАТА!!!!
М. 20

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 1b48652f28
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

44.   До номер 1:
(цитат)
"Съвет - другият път избирай мъж, който отговаря на следните условия
1. не живее при родителите си
2. има стабилна работа, самочувствие и доход
3. има шофьорска книжка
4. държи се самоуверено и НЕ МРЪНКА!
... такъв мъж с по-голяма вероятност ще има и нещо в гащите."

Благодаря ти за порцията смях, която ми набави с мнението си! :)) Ето какво ще ти кажа - даваш погрешни съвети, вероятно опитвайки се самата ти да разчиташ на някакви "явни знаци, по които се познава можещият мъж". Нищо подобно. Знаеш ли на колко самоуверени мъже с шофьорски книжки, със собствен апартамент и със стабилна работа им пада и/или не са добри любовници в леглото!? Процентът е огромен.
И, за да разсея още повече заблудата ти, ще ти дам пример с мен самият - нямам шофьорска книжка (отрязаха ме поради далтонизъм, заради който не разпознавам понякога зелено от червено), живея при родителите си в момента (години наред съм бил на квартира, но в един момент реших да събирам за собствено жилище и затова липсата на наем помага много!), нямам стабилна работа (свободнопрактикуващ съм и си намирам работа по интернет, имам и периоди без работа), а самоуверено се държа, защото съм наясно със себе си и в никакъв случай не се надувам, скромен и земен съм. Голяма част от самоуверените хора се надуват и се правят на важни. И стигаме до чукането - така и не намерих жена, която да може да издържи на темпото ми. Най-дългата ми връзка беше 4 години, с красива бясна ненаситна кучка, която винаги е била само с богати мъже и аз се оказах единственият "обикновен мъж" (по думите и) в живота и. В началото на думи се опитваше да ме плаши, че изморявала мъжете и сигурно няма да мога да се справя, но когато започнахме да го правим, изнемощяваше и обикновено след няколко часа здраво чукане молеше да спим вече. Вероятно причината да ми се прави по 5-10 пъти дневно се корени в това, че нямам шофьорска книжка, собствен апартамент, редовна работа и не съм надут пуяк! Извинявай, че вкарвам малко ирония по отношение на думите ти! :)

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: cb717c1d6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

45.   Комплексарите продължават да се оправдават и негодуват за неща, които са обсъждани преди осем месеца и не ги засягат пряко, така е, гузния негонен бяга!

М29

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker