Обичам я, а не мога да я накарам да свърши - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Обичам я, а не мога да я накарам да свърши
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 5487 пъти
Здравейте,
искам да споделя с вас следната история и да ви помоля за съвет:
С приятелката ми сме заедно вече от 3 месеца и сме много силно увлечени един от друг. Постоянно се целуваме и прегръщаме, а когато сме на различни места - звъним си и си пишем много често. В секса всичко беше добре. Първите няколко пъти, в които го правихме тя получаваше оргазъм в поне половината от актовете. Не знам какво се промени сега, но в последно време не мога да я накарам да получи оргазъм по време на секс. Просто не се получава! Иначе всеки път получава оргазъм, когато я стимулирам с език и това много и харесва. Проблема е, че наскоро ми сподели, че клиторния оргазъм получен при орална стимулация не и стига. Ужасно и липсвал вагиналният оргазъм, до който не успява да достигне по време на секс.
Пениса ми не е много голям - може би 13-14 см. Притеснявам се, че е възможно да е малък за нейните нужди.... макар че щом в началото успявах да я задоволя би трябвало да мога и сега, или поне така си мисля.
Посъветвайте ме - на какво може да се дължи проблема? И как да го преодолеем?
Ще добавя, че тя не се притеснява, напълно отпусната е, сменяме всякакви пози... не е като да нямаме опит и двамата...

Благодаря ви предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: 9790a32a28
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Големината на члена ти е средна за Европа, тук не е проблемът. Най-вероятно просто тя не е във форма... (хормони, стрес, недоспиване, диета). Не виждам обаче, къде е проблемът, щом я докарваш до оргазми чрез орална стимулация. Друго, с което можеш да си помогнеш - работи с пръсти и ръка, не е зле да вкараш и някакви играчки в секса (дилдо, вибратор), но както го описваш, не виждам причината да е в теб... по-скоро или първите оргазми са били симулирани, или приятелката ти още е твърде млада и няма идея, какво иска и какво е възможно в секса (гледала е много порно май).

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: addd259cf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Шпакловай.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 2a55883906
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   До 1: Приятелката ми наистина е млада - на 22 е, но има достатъчно опит в сека и много добре знае какво иска. Точно това ме притеснява - тя ми каза, че много държи на този оргазъм и много и липсва, когато не го получи.... оргазмите чрез орална стимулация много и харесвали, но били различни, искала си вагиналния.... Тя не симулира оргазми, почти съм убеден, затова мисля че бяха истински оргазми. Не знам, може да не и достига дължина.... :(

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 9790a32a28
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторе, приятелката ти се държи като малко, разглезено момиченце. Ами нека ти покаже, как получава такъв оргазъм. Всяка жена е различна!
И съвет като жена към мъж - бягай далеч от капризни, разглезени момиченца,. Те за всичко чакат от мъжа/родителите си. Съвсем съм сигурна, че тя дори не знае как сама да си достави удоволствие, не я и интересува -иска, иска. На теб същност доставя ли ти удоволствие???
В секса има двама, мили Авторе. Замисли се не само за нейното, но и за СВОЕТО удоволствие и щастие във връзката. Вече май те налягат комплекси за големината на члена ти.. след само 3 месеца връзка.
Някои жени просто знаят как да унижат, унищожат един мъж. Търси си жена, която ти дава самочувствие и оценява твоето старание, не ИСКА, а преди всичко ДАВА.
Каквото и да сториш иначе, дори 25 санта вибратор да забиеш на жена като приятелката ти, тя няма да получи сексуално удоволетворение, защото не се е научила да дава и да намира САМА удоволствието в секса. Тя е разчитала винаги някой друг да ? урежда нещата, защо в секса да прави изключения?
Не мислиш така - ами купи ? вибратор и ? кажи да ти покаже какво иска - или с ръце да ти покаже. Мога да се обзаложа, че изобщо не знае как, но ще продължи да ИСКА от теб да ? дадеш това, което ИСКА, защото такова ? е възпитанието и природата.
Такива жени създават мъже-комплексари, пълни кастрати и в крайна сметка сменят любовник след любовник, мъж след мъж както са свикнали да сменят по принцип хората в живта си, след като са им свършили работа (или не са успели да свършат).
Не ти вярвам, че тази има опит в секса - да, бройки може да има, но опитът в секса е нещо съвсем различно.
Ти решаваш дали ще останеш с нея, но ако продължава така като нищо да се превърнеш в поредния кастрат. Ако почувстваш загуба на ерекция с тази жена, в най-скоро време опитай с друга, за да не станеш пълен кастрат. Сериозно ти говоря!!!
П.П. много жени използват и страховете на мъжете в леглото, за да ги мачкат, отмъщават и комплексират. Да, мъжът е още силният пол, но в сексът жената е по-силната. Не го забравяй това и гледай своето удоволствие, защото жените не можеш да ни минеш сексуално - не само можем да имаме неограничено секс, но и неограничен брой оргазми, а отгоре на това и да ги симулираме така, че никой мъж да не разбере, както и да се правим, че нямаме такъв, ако е изгодно.
ж29

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 2a55883906
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   До 4:

Може би си права в общия случай, но тук нещата не стоят така. Девойката не е нито капризна, нито разглезена - напротив! Справя се сама в живота, опитва се да не иска пари от семейството си, защото те нямат кой знае колко, а и живее далеч от родния си град. Раздава се за мен - готви, чисти, глези ме, винаги се старае да ми достави максимално удоволствие в секса. Не ми отказва нищо - нито френска, нито анален секс.
Точно затова се чувствам ужасно - защото тя ми дава всичко, което бих могъл да поискам, а аз не мога да и дам това, от което има нужда... Дано нещата да се оправят с времето - може би наистина причината е в нея и след време ще потръгнат нещата.

 
  ...


...
преди: 11 години, 1 месец
hash: ecc94761e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Естествено, че ще потръгнат, не се обвинявай за това, не всякога една жена, може да бъде напълно задоволена, не му мисли, не забравяй, жените обичат с УШИТЕ, шепни и нежни думи, говори и как се вузбуждаш, когато я любиш, целувай я нежно по врътлето, по ушето, говори и колко е красива, и няма начин да не се получи, много е важно да я предразположиш. Всичко ще си дойде на мястото. Успех приятелю. SLAI

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 71004b05fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ако не успее да свърши, довърши я с пръсти... Не я оставяй нещо да й липсва, така оставяш лошо впечатление на неопитен любовник. Иначе съм съгласна с казаното от номер 1... има дни в които жените, вероятно и мъжете, не са предразположени към секс, заради стрес или нещо друго. Обаче има и вероятност да си й омръзнала и да е свикнала по някакъв начин със движенията ти и начина по който го правиш... вероятно не разнообразяваш достатъчно. Само смяната на пози не е достатъчно, трябва и на 'движения' да го докарваш... когато усетиш, че й е най-хубаво - не спирай. Успех.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 9790a32a28
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Хм, значи съм сбъркала Авторе.... какво мога да те посъветвам освен да ползваш РЪЦЕТЕ СИ. Оралното стимулиране е добре, но нямаш нито силата, нито можеш да напипаш точните точки. Нека ТЯ ти покаже, къде и как харесва да бъде стимулирана. Помисли за внасяне на играчки в играта ви.
Ако е напрегната много с работа и домакинство, стресът може да е причината. Помогни ? в домакинската работа, ако живеете заедно - поглези я с романтична събота и неделя някъде в малко хотелче на спокойствие, където да се откъсне от проблемите си. Успех

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 2a55883906
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   До 6 - Благодаря за подкрепата приятел, това което си написал ме успокоява (дано се окажеш прав)!
До 7 - Ще опитам ако продължавам да не успявам с пенис да довърша с пръсти. Бих и предложил да купим някакви секс играчки, но не знам как ще реагира и дали ще го приеме добре. Иначе се опитвам да променям темпото, както и дълбочината на проникване, както и да добавям въртеливи движения.

Дайте предложения за "изпитани в боя оръжия", които биха ми свършили работа? Имам предвид както секс играчки, така и техники на проникване...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 91b8fd677a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Размерът на пениса ми е същият като твоя, и в началото доста се комплексирах, гледайки по порно филмите ония с големите паламарки, но повярвай ми, в действителност това, което е важно, е не размерът на бияча ти, а как го ползваш. Предразположи момичето - романтична вечеря с червено вино и суши примерно, говори и сладки и нежни думи и постепенно се ориентирайте към леглото, като не забравяш за любовната игра! Аз лично започвам с оралната любов - лижа я като за последно и смуча яко клитора й, като в същото време вкарвам 2-3 пръста във вагината й - докато не започне да вие от удоволствие. След това я карам тя да ми духа и после минаваме към секса - като поне при мен най-важното е разнообразието - фантазирайте и експериментирайте! Може да не съм като тия по филмите или някой Казанова, но с моя 13 сантиметров вече 4 месец си доставяме удоволствие! Успех!

 
  ...

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 9790a32a28
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   10 и Авторе - стига се комплексирайте заради някакви см.! Важно за жената е подготовката и отношението след секса ЕРЕКЦИЯТА. Всеки член над 10 см. върши работа.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 2a55883906
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От Автора

Събрах доста идеи, четейки вашите съвети, както и коментари от другите теми в сайта. Ще импровизираме и ще експериментираме докато се получи! Няма някакъв вагинален оргазъм да ни се опре я! Само да се приберем вкъщи довечера и се почва :)

Благодаря ви за съветите! Продължавайте да коментирате тук и да споделяте опита си, ще ми бъде полезно! Аз пък ще споделя какво е продължението на историята, ако има развитие :) Дано е Хепи Енд :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 29 дни
hash: 3a8168812e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Купи дебел вибратор може да и допадне :)

Ж 25

 
  ...
преди: 11 години, 29 дни
hash: 956496cea2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Успех Авторе! :)
Много обичам истории, в които Авторът/Авторката са активни и про продължение пишат и се знае развитието на съответната история

 
  ...
преди: 11 години, 29 дни
hash: 7ea809f76c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Приятелката ти иска вагинален оргазъм а ти и доставяш само клиторен. За вагиналния оргазъм трябва да стимулираш G-точката, която се намира на стената на вагината й. По принцип се намира с опипване (на допир трябва да се различава от влагалищната стена - трябва да е малко по-груба така да го кажем). Веднъж намериш ли тази точка може да я стимулираш с пръсти или да намерите такава поза - при която докато проникваш да може да й въздействаш. Иначе както каза някой преди мен по-горе в коментарите - може да е и чисто емоционален проблема (стрес, диета, хормони... ) за това да не стига до такъв оргазъм.
Дано съм помогнал

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 29 дни
hash: ecc94761e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Бъркаш, вагинален оргазъм не се постига с стимулиране на „ж”точката, така се постига скуирт оргазъм.

 
  ...
преди: 11 години, 27 дни
hash: bbc49291ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Пич размера има значение само за курвите :) защото колкото е по-голям толкова повече се озорват да си изкарат паричките, а за жените които са влюбени и партньорки това е не само маловажно, но и безпредметно. Сливата е податлива на напасване, т. е. каквото да и подадеш ще го поеме, но това не значи, че всеки размер ще я направи щастлива, защото всичко идва от главата. Помисли преди всичко какво я кара да се подмокри и действай в тая насока ;)

 
  ...
преди: 11 години, 26 дни
hash: 2a55883906
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   От Автора:

Хюстън, имаме попадение! След романтична вечеря с червено вино, роза и масаж - отбелязахме 3 десятки :D :D :D

 
  ... горе^
преди: 11 години, 20 дни
hash: 18cf580348
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Значиииии! Аз мисля, че в началото нали е била с друг по-различно й е било и после вече е свикнала. Ако искаш да свърши чукай я хард. Ако искаш да я накараш да получи вагинален огразъм го прави бавно и за предпочитане да има лубрикант, помага. И трябва да е едно такова бавно, да я накараш да усети всеки допир вътре в нея. Ше стане повярвай ми! Аз съм момиче и знам гаджето ми как ги постига тея неща! ;д Дано ти се получи пич. Peace ^^

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 3e67d3edea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   13 - 14 см : D - направо цепиш мрака : D

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker