Какво се случва – такъв е живота или само моя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121005)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18476)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Какво се случва – такъв е живота или само моя?
преди: 11 години, 28 дни, прочетена 3477 пъти
Моля ви да публикувате историята ми, имам нужда от съвет.

Какво се случва – такъв е живота или само моя?
Омъжена съм. Докато бяхме гаджета правихме секс всеки ден и беше прекрасно. Сега, няколко години по – късно правим секс веднъж в месеца. Ходя на работа, и въпреки че имам висше взимам само 550 лв., но не чисти. Работя много, спя и ходя на работа. Съпруга ми не ми говори закачливи неща, ако го закача ме отблъсква, а ако реши че иска нещо то не е много настойчиво и е винаги, когато заспивам, а съм толкова изморена, че заспивам още на работа. Какво ставас живота ми? Вяла съм, нещастна… не се чувствам желана, красива. Нямам време да си оправя косата, преди винаги слагах грим и имах прическа, а сега… не че съм грозна, но това е нетипично за мен. Не се чувствам пълноценна. Той дори не се сеща да ме целуне, единствено ме целува нежно понякога, а с език – беше преди около месец и само веднъж и само за една секунда… моля ви за помощ, нямам реална оценка на нещата…

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 27 дни
hash: 4011593a01
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако ще те успокой, ще ти кажа не си само ти.
Аз също съм млада, много добре изглеждаща жена, работя и заплатата ми е като твоята. Преди и аз излизах само с грим и прическа, но отдавна не се поддържам, не намирам смисъл, никой не ме забелязва, не правим секс, тъжна съм и отчаяна също като теб. Преди всеки ден бях с различен лак, а сега от година вече ходя само с безцветен и незнам дай ми съвет.... положението е същото

 
  ...
преди: 11 години, 27 дни
hash: e99f8b7f2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей. Според мен ви е нужно малко разнообразие. Всяка връзка в началото е хубава, интересно ви е да сте заедно, има какво да си кажете и е нормално да правите много секс, но с течение на времето и рутината на деня всичко започва да става еднообразно и скучно. Една двойка като вас - за да остане щастлива трябва да прави всичко възможно да разнообразява работите по между си. Например може да го изненадаш с нещо в интимен план (да му сготвиш любимото ястие, да вечеряте на свещи, романтична музика, ти да си направиш готина прическа, да си облечеш нещо секси и след това да му подариш нощ, която няма да забрави скоро). Може да си вземете отпуск и да отидете някъде на почивка (макар и кратка), но да подишате чист въздух, природа и т. н. И не само това (секса и почивката) ами много други начини и иновации - за да му привлечеш отново интереса :)

 
  ...
преди: 11 години, 27 дни
hash: fea86fdd4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Животът е такъв! Била съм в твоето положение, при мен помогна смяната на хранителния режим! Успех!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 27 дни
hash: 9f6ef9d29a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много жени и мъже са твоето положение. Такъв е живота. Разнообрази го с мъжа ти, не позволявай рутината да заема място.

 
  ...
преди: 11 години, 27 дни
hash: fe25622722
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   само недейте да имате деца, не се обиждай, но щом отсега връзката ви е на такова ниво, едва ли ще има някакво бъдеще.... зарежи го и си намери друг

 
  ...


...
преди: 11 години, 27 дни
hash: dca6e56e3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Номер 5 според мен ти е дал най гадният отговор, но за голямо съжеление най верният. Това да се опиташ да подобриш нещата между теб и мъжът ти според мен е отживелица. Гадно ми е че ти го казвам, но той не те обича, безразлична си му. Дори и да успееш да поизгладиш нещата, няма да е за дълго. Да такъв е живота, но по гадно е, когато ние сами избираме да ни е гадно и да сме нещасни. Всичко е твоите ръце, не си мисли че си вързана, ти си свободна жена. Повярвай ми, когато те загуби мъжа ти ( а това ще стане, не се заблуждавай) ще почне да те ухажва и да се прави на жалък пред очите ти само и само да останеш с него, но тогава ти вече ще си влюбена в друг и дълбоко в себе си ще искаш тези думи изречени от него да ги бе казал, преди много време, но уви... Такъв е жовота... ужасно клиширан израз, но е повече от истински.

Успех,

Филип 32

 
  ... горе^
преди: 11 години, 27 дни
hash: f78f20511a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мацка, сама си си отговорила...
Или почваш пак да се поддържаш, да отделяш време за себе си или загиваш.
Започни да ходиш на фитнес, имай си свой живот извън този на мъжа ти. Ще видиш как пак ще му станеш интересна.
И аз се изморявам ужасно и тн, но винаги намирам по 30 мин да потичам в парка, да си изправя косата, да се лакирам... и тн. И не е до финанси... Просто се организирай, вземи се в ръце. Ако и това не помогне, значи твоят човек не те обича вече. Но като поддържава жена няма да е трудно да намериш друг. Хайде стегни се и горе главата!! С теб съм!! :))
JJK

 
  ...
преди: 11 години, 27 дни
hash: a39bb3bb8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Не категорично не е такъв живота. Филията с мас докато не й поръсиш сама захар тя не е сладка.
Всичко което чувстваш и преживяваш, вярвам тежко е, но е плод на твойте действия или бездействия. Първо договора за работа и длъжностната харектеристика ти сама ги подписа с цифра 550лв, сигурно тогава при подписването също беше с висше.
Подтикването на мъжа към секс зависи от теб, казваш не се поддържам, все съм уморена, но искам страстен възбуден мъж е как стават тея работи?
Вярвай грозничка съм, омъжена от 16 години, с две деца и винаги когато искам имам и целувки и закачки и секс, а мъжа ми е по красив и по млад от мен с 3 години. Работя толкова за колкото ми плащат, показала съм че мога, но срещу добро заплащане, когато имат нужда от повече работа шефовете дават повече. Хората са казали "докато едно бебе не ревне не го хранят"

 
  ...
преди: 11 години, 27 дни
hash: 0d8f1d6368
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   мили дами и аз бях като вас но един ден ми писна взех заплатата и в салона смених цвета на косата посетих козметик
накупих си малко парцалки и не заради мъжа ми а заради мен
вярно в началото си помисли че има друг но вече всичко е Ок просто ни вземат за даденост/дано съм ви била полезна/

 
  ... горе^
преди: 11 години, 26 дни
hash: 2e2d385067
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   3, би ли споделил/а за твоя хранителен режим?

 
  ...

...
преди: 11 години, 26 дни
hash: 719382673f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Не разбирам защо споменаваш заплатата си... какво отношение има към ситуацията? Всеки е чувал подобни истории и си казва 'това се случва само на другите"! За жалост не е така. След дълго мислене, стигнах до заключението, че тези катаклизми се появяват като продукт на разлика в емоционалната и душевна зрялост /или незрялост/ на двамата!! Няма нищо общо със заплата, работа и т. н! Жалко е и лошо! В този случай мъжа изобщо не си дава сметка /и не желае да си даде/, какво причинява на другия! За мен, продължаване на връзката е безпредметно... това ще е запазване на някакво статукво и нищо повече! За това се казва 'половинка'... за да те допълни.. а в случая ти си... сама!! Разбира се помъчи се да проведеш един по-сериозен разговор, в който да се кажете всичко... ако е възможно! След това вземи решение!

 
  ...
преди: 11 години, 26 дни
hash: 16ba271bbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Първо, намери време да се погрижиш за външния си вид - може там да се корени проблема. Второ, той по принцип ли не ти говори закачливи неща или вече не го прави? Защото ако е второто, ще трябва да си поговорите сериозно... Може би си му омръзнала в леглото, или има друга, или е комплексиран за нещо и не е в настроение. Говори с него в прав текст, нищо не му спестявай. Не разбирам защо хората се насилват, раздавайки се в връзки, които не са пълноценни... Просто умът не ми го побира... Ако нямате дете - не се колебай да го оставиш, потърси щастието си другаде. Ако го обичаш - след няколко месеца или година/две тази любов ще започне да избледнява, защото ще продължаваш да не си щастлива с него. На твое място бих го оставила, но все пак говори с него, кажи му, че ако продължава да те отблъсква ще го оставиш... Не може да сте двойка и да не сте интимни... не го разбирам това.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 26 дни
hash: d7db10b78e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Коментарите да го зарежеш и да си намериш друг са тъпи, защото и с другия ще е същото или поне след известно време... За да се запази якото усещане и всичко да е ок, явно хората трябва да са заедно по около година и после да си търсят друг/а... Не че мисля, че трябва да е така, но както питаш - явно такъв е шибания живот... Когато жената спре да се чувства желана от мъжа до нея, колкото е и да е добър съпруг във всяко др отношение, жената не може да бъде щастлива, може да е само доволна от спокойно съжителсво или нещо от сорта....
Ще ми се да вярвам, че не винаги нещата се развиват така, но вече съм убедена, че е така... И някои с връзка от 1-2 години да се залъгва че при тях ще е различно, защото засега всичко е ок а все пак не е минало малко време.... Рано или късно при всяка двойка това настъпва... и по различни причини и в различен момент, но винаги настъпва

 
  ...
преди: 11 години, 26 дни
hash: 3b730b348d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Ако се вслушваш в по горните коментари можеш да сгрешиш. Прецени сама, каква е вероятността да попаднеш на някой по-добър от този, който имаш до себе си? А и нали искаш някакво развитие във връзката си, а не да си останете гаджета завинаги и да се трескате като зайчета. Освен това мъжете не сме секс машини, на 18 години правим по 10-12 тека за една вечер и още една чикия за разнообразие ама на 30-35 и един-два тека си е в повече. Сигурно те обича, но е свикнал с теб, което не е лошо. Сега е момента да проявиш женствеността си, но това може да стане само като се почувстваш красива, като се одобряваш сама себе си.
На твое място бих потърсила разнообразието първо у дома си, а и мъжа ти сигурно има уши, за да те чуе ако говориш с него за това, няма причина да си блъскаш главата, вместо директно да му поставиш въпроса и да го изясните. Мъжете са праволинейни и от недомлъвки и намеци много не подразбирват, директния подход без заобиколки и най-препоръчителен. Ако имаш грам самочувствие спри да се самосъжаляваш, а директно действай. И ти не си единствената в това положение, много мъже сме в същата дилема, половинката ни бачка, след вечеря направо пуска дъскорезницата пред телевизора, а едва е станало 21:30. За секс ли да мислим или как да я изпратим да си легне? И това си става една рутина и ежедневието ни притиска с всичките му проблеми, стрес на работа, стрес в транспорта, разни малки дразги у дома и как да му се доебе на човек? Колата трябва да ремонтираш, апартамента за ремонт, пари за почивка няма, наеми, такси, простотиии и така кога да се сетиш, че до теб е една топла и сочна праскова, която купнее да бъде изцедена :) Сещаш се единствено като видиш нещо на улицата, което е достатъчно перверзно за да те изкара от унеса. И после си викаш е това ако ми беше у дома как бих му го отперил... е да ама ти си у дома с анцунга и протритата блузка, вече на няколко години. Интересно защо жените си купуват парцали и се гласят да са секси за навън, вместо да бъдат перверзни изкусителки за мъжлетата си, май вие жените ни приемате нас за даденост... или?

 
  ...
преди: 11 години, 26 дни
hash: 99dd4f3e0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   ами ти не намираш време за себе си също така и за мъжа ти. Прекарвайте повече време заедно и спазвай лична хигиена така както си я спазвала преди.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 25 дни
hash: fa9093fa8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Браво на номер 7 и 8, поздравления, но в една връзка има двама, и двамата трябва да полагат усилия да я запазят.

М

 
  ...
преди: 11 години, 24 дни
hash: a39bb3bb8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   №16 Тук проблема не е у двамата, а само у дамата. Само тя се е променила след брака и то в лоша посока, изоставила се е. Желанието на мъжа трябва да се подържа като огън, тя все още има вниманието му веднъж месечно, остава да го подпали. Всичко е в нейни ръце.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker