Зле съм в леглото - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Зле съм в леглото
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 4099 пъти
Аз съм неуверен човек щом стане въпрос за тялото ми и откъм леглото.
Често пъти ме е срам да се съблека на плажа по бански, само ако съм с приятелката ми и няма много хора.
Момиче на 19 години съм и си имам приятел. От скоро сме заедно и сме правили секс 3 пъти.
Преди това нито е ставало дума, нито ме е насилвал за, което още повече го обичам, но нямам никакво самочувствие и дори се чувствам сякаш се самоунижавам. И първия и втория и третия е бил много отпуснат, внимателен, нежен, знае точно как да ме пипне и е много добър. Винаги съм имала самочувствие с всичко, но не и в това. Когато го направихме аз не свърших почти нищо, оставих се в неговите ръце, е, това е разбираемо, беше ми първи път, но останалите два пъти се очаква от мен вече да съм спокойна и отпусната, все пак той е толкова нежен и любвеобилен, ала аз все пак се чувствам сякаш не влагам нищо. Докато е в мен, съм си увила ръцете около врата му, целува ме се, гали ме и ми е много хубаво, но не мисля, че ще склоня да ме радва с езиче, просто се чувствам неуверена и не искам да ме ближе отдолу с устата си. Аз бих му направила свирка, но той на мен - не желая. За анален секс да не говорим. Той не го харесва изобщо, пробвал бил няколко пъти с различни момичета, но все му било неприятно, обаче ме е страх, че ще поиска да изпробва и с мен, а на мен изобщо не ми се струва хубаво. Просто аз искам стандартен секс без подобни неща, и той е от този тип хора, много е добър и нежен, обича ме, но ако мине време и иска да разнообразим сексуалния си живот, няма да мога да го задоволя. Просто не ми се отдава.
Какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: 894d43bee2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Спокойно миличка отпусни се и не мисли за това. Щом не ти е приятно да те ближе, ако поиска да го направи, можеш да му кажеш, че все още не си готова за това, той ще те разбере, когато един мъж те обича и държи на теб, никога няма да те накара да правиш нещо, което не ти е приятно, аз лично винаги съм постъпвал така, с всичките момичета, с който съм бил, щом те обича и държи на теб, и е мъж на място, нямаш повод за притеснение, повярвай ми. С времето, ще се огпуснеш, и тогава, разбира се ако ти пожелаеш, ще го направите. Успех.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 0171cf3a32
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако се поддържаш няма за какво да се притесняваш. Ако те е страх, че може отдолу да имаш лоша миризма, отиди на гинеколог, може да имаш някакво възпаление или заболяване.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 80820b3402
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не прави нищо насила само защото той е искал, още повече като те кара да мислиш, че ако не склониш, ще те остави. Това ще значи, че е с теб само заради секса. Да, той е важен, но не и най-важен във връзката!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 519079c283
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Къв секс на тез години? Гледай си уроците!

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 71b035b404
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Излишни комплекси и притеснения.
Това са ти първите пъти - нормално е. Няма как изведнъж да станат нещата, нужно е малко време. В последствие ще се отпуснеш и ще правиш това, което ти идва отвътре.

 
  ...


...
преди: 11 години, 1 месец
hash: db7c03e5a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Нормално е.
И аз бях така, спокойно, май всички сме минали през това.
Била си девствена и е нормално да те е срам и да се притесняваш, защото секса е много лично преживяване и ни кара да се срамуваме в началото, когато сме неопитни.
Не, не се очаква от теб да си по-активна през 2рия, 3тия или 10тия път, а когато се отпуснеш добре, осъзнаеш, че ти е комфортно с този човек и искаш да си доставите удоволствие - задръжките трябва да паднат, но това ще стане постепенно.
И мен ме беше срам приятелят ми да ми прави кунилингус, но той подходи внимателно и спокойно и накрая го поисках, а сега го правим редовно и умирам от кеф.
В началото и аз и той бяхме пълни дървета, сега няма такъв секс просто! Какво ли не правим, какви ли пози не пробваме, места, всичко. Имам страхотно самочувствие в леглото, което е адски възбуждащо и за двама ни, изобщо задръжки вече няма, само страстна, неповторима любов.
Така че cool down, всичко ще си дойде на мястото, приятелят ти ОБОЖАВА ТЯЛОТО ТИ! ОБОЖАВАЙ ГО И ТИ:))

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: b2ae167299
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Благодаря н. 1, просто той е бил с много момичета преди мен, не бих казала, че са по - красиви, но имат повече опит и така...
Благодаря отново, наистина ми стана по - добре, утре вечер ще се опитам да се поотпусна.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 4f190d4ec5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Това не бива да те притеснява, че е бил с много момичета, и те са били по опитни, сега за него си важна само ти и той те приема такава каквато си. Мисли за това, и ще ти стане по добре. от:1

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: c737e531e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И аз мисля, че е нормално при такъв „стаж“. Спокойно - женската сексуалност не е вродена, а се учи. Чак след 1 година редовен секс ще разбереш, дали си зле в леглото или не. Довери се на партньора си и говори спокойно по въпросите на секса. Промени отношението си към тялото си!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: b2ae167299
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Благодаря много на всички коментирали! По - добре ми е.

 
  ...

...
преди: 11 години, 28 дни
hash: e828c5c708
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ами не знам.. аз първият път, когато гаджето ми си играеше с мен, бях доста стресната, тоест само ми галеше клитора.. А сега даже си вкарва по 1 пръстче ;д. Имам му пълно доверие, от бебета се познаваме :) Все още има леко притеснение, но.. Била съм и с други, но тази тръпка я няма :) пък и с другите не съм го искала.
Вики

 
  ...
преди: 11 години, 28 дни
hash: 77a6dbeb0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Аз съм сигурна, че приятелят ти харесва тялото ти и го възбуждаш. Все пак ако не беше така нямаше да стигнете до секс :) Отпусни се, не ги мисли толкова нещата. Секса не се прави по план. Нещата се случваш спонтанно. Остави се на усещанията ти, отпусни се, прави това, което ти идва от вътре. Никой не започва от първия път все едно е в порно филм. Но повярвай ми- тези комплекси са ти излишни и само ще ти пречат! Приятелят ти се възбужда от голото ти тяло като цяло, да не мислиш, че те забелязват някакви дреболии по които ние жените се вглеждаме в огледалото.
Ако искаш да си сигурна, че това, което правиш му харесва може просто да го питаш. Например следващия път хвани члена му, започни да го докосваш да му правиш чикия. Питай го как му харесва- колко силно, колко бързо... Така постепенно ще свикнеш и ще се отпуснеш да правиш и други неща. Но запомни, че различните хора имат различни предпочитания. И това, че някъде си чела или чула, че някой прави нещо определено не означава, че всичко го правят и им харесва.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 27 дни
hash: a41e9893e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Ако нямаш гърди е нормално.

 
  ...
преди: 11 години, 27 дни
hash: 25587f545e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Или се научаваш да го задоволяваш, или бързо ще му втръснеш и ще се наложи да стискаш зъби, като знаеш, че ти изневерява с някоя по-уверена и опитна. Стандартният секс е скука. Особено в дългосрочен план. Не говоря за извращения някакви, но не се ли очупиш да разнообразяваш, да си правите някакви ролеви игрички (например, порно-адаптации на приказки, еротично преиграване на сцена от филм или театър, която ви е впечатлила), да го изненадваш иззад ъгъла на коридора с неразпечатан презерватив между устните си и палав поглед, или тубичка лубрикант и внезапно шмугваш една бърза ръка в гащите му, или НЯКАКВИ щуротии изобщо, различни от сухарско чукане в мисионерската, спукана ти е работата.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker