Виртуален секс...най-неочаквано:) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Виртуален секс...най-неочаквано:)
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 5822 пъти
Хей, снощи играхме покер онлайн с един канадец 1v1. Заприказва ме, имам женски аватар и ме помисли за жена. Хубаво, щом така си помисли влезнах си в ролята, не знаех до какво ще се стигне:) Представи се като лесбийка на 22г., аз бях straightforward girl на 25г. Първите 10 минути й вярвах че е лесбийка, после ми се изясни че става дума за момче. Доста загорял при това.
Тя, Cathy, беше омъжена, но мъжът й нямал никакво въображение в секса, не я задоволявал, чувствала се самотна и тн. Аз пък си измислих, че приятелят ми учи във Варна и рядко се виждаме. Почна да ме пита какви дрехи обичам да нося, какво бельо, какъв цвят най харесвам. Обсъждахме как и с какви помощни средства се самозадоволяваме. Хахаха тя го правела 4-6 пъти в месеца, аз – само 2-3 пъти:Р Попита ме кога за последно и аз – днес сутринта под душа хахахахахахаха. Малко ама сега просто уцели хахахаха.
Предлагаше ми няколко пъти да ме разгорещи (не съм знаела какво е с лесбийка – girls know best how to please each other), държах се като жена, замълчавах, усмихвах се, отклонявах с неудобство темата. Накрая ме „предразположи“. Казах й че вечерта тук(в София) е много горещо времето, предложи ми да си свалим някоя дреха заедно по едно и също време. Все още играехме и покер – strip poker отвсякъде:)))) Тук да спомена, че играеше доста неконцентрирано пича, ошушках го с 40$ без особени усилия, така се беше разсеял. Почнахме да сваляме дреха по дреха постепенно, не знам за него точно, но аз наистина си ги свалях за да ми бъде по-истинско. Той със сигурност беше свалил най-важната му в момента:)
Стигна се и до момента в който... мастурбирахме заедно (той си... таковаше... инструмента) и си подхвърляхме някакви неща в чата доколкото беше възможно. Аз така се вживях, пипах се като жена, по едно време намалих volume-то с охканията, че май почна да се чува от съседите хахахахаха. От другия край на света, Канада, го усетих как свърши(crazy!!! ). Почна да ме пита – ти sweety какво чувстваш, свърши ли, оффффффффф... Излезнах внезапно без никакви обяснения, щеше да ми е невероятно гадно да го лъжа повече.
Хмммм нямаше такава шантава история. След като така или иначе му прибрах лесни пари(още 15$ от началото на дрехите, вече беше толкова възбуден) и усетих накъде отива работата със събличането.... Стореното - сторено, поне исках да се изкефи страхотно, че е бил с жена в реално време. Е, успях! С цената на малко съвест.
Какво мислите за случката?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: fc26c053f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Измишльотина

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: ada273976d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако ти си момче и всичко това е истина е доста странно. Ако не е истина и си измисляш такива неща пак е странно.

 
  ...
преди: 11 години, 29 дни
hash: 78b8bdc751
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторът

Да, мъж съм на 28, с нормална сексуална ориентация. Благодаря за разбирането, първият коментар ме ядоса и въобще не ми се отговаряше. Всичко е описано 1 към 1, не бих си губил 30минути от живота да пиша нещо измислено в анонимен сайт - за какво ми е?
Ако имаш предвид за странно това например "Аз така се вживях, пипах се като жена". И преди ми се е случвало да имитирам жени от порно филми докато гледам. Много е забавно, сякаш им влизаш в кожата и разбираш как се чувства една жена по време на секс. Изобщо много харесвам актьорската професия и когато се сетя и имам свободно време играя различни образи пред огледалото - голямо удоволствие е:)
Умишлено съм си сложил женски аватар в покер залата - всеизвестно е, че на мъжете(а те са 80-90% от играещите покер) им е трудно да играят срещу жени, които харесват. Така капят повече $ в моята сметка. Това ми е втора работа и доход все пак.
А това, че се получи така с този канадски перверзник не е толкова странно, флиртаджия съм откакто се помня. Само се изумих, че се стигна до такова нещо по негова инициатива.
Та въпросът ми би бил да кажем- ако ви се е случвал виртуален секс за пръв път как защо при какви обстоятелства? :) Съзнателно ли сте го потърсили? Или като при мен - неочаквано се е случил? Преживявания? Изненадах се колко реални емоции има в това нещо, а като себе си(мъж) с жена сигурно не бих го направил. Предпочитам истинския контакт и място.
Хайде приятен ден от мен:)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 26 дни
hash: 07c896dbdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Виртуален секс ми се е случвало, момиче на 17 години съм и разцъквам от време на време онлайн игри и така се запознах с един осемнадесет годишен британец. :-D Влязохме в роля, т. е той ме доминираше, а аз му бях нещо като робиня и нямах никакво право на глас. Странна работа си е.

 
  ...
преди: 11 години, 25 дни
hash: 77112daa41
гласове:
1 2 3 4 5
  (36 гласа)

7.   Аз съм правил, но не точно виртуален, а с момиче пред уеб камерата с2с. Има доста такива сайтове. Е платих си някой лев, но откровено казано е доста възбуждащо.

 
  ...


...
преди: 11 години, 23 дни
hash: 1e375ae946
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Виртуален съм правила много пъти. Навремето не беше толкова популярен скайп и камерите и ползвах чата на абв. Тогава живеех с едно момче, секса ни беше ок. Но обичах да се заигравам по чата. Забавно ми беше да си измислям някакви неща, да възбуждам мъжете. Аз в много от случаите даже не съм се пипала. По скоро си беше упражнение като автор на еротични романи. Сега положението ми и такова, че съм самотен родител с малко дете. Не излизам никъде. Чатя с един чужденец. В момента обаче той не може да си вземе отпуска да дойде да се видим, нито пък аз мога да отида. Понякога си пускаме камерите и взаимно мастурбираме. Е друго си е релния секс, но за в момента няма как.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker