Въпрос относно инициативата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Въпрос относно инициативата
преди: 11 години, 1 ден, прочетена 2389 пъти
Здравейте! Аз съм мъж на 27. От 4 г. съм женен. Най-голямата ми мечта беше, тя да е майка на децата ми, още откакто бях тийнейджър, когато случайно я видях на една снимка. Странно как може човек да си мечтае за деца от някоя, която само я е виждал на снимка, но явно съм имал предчувствие, че тя е Жената. Дори не сме имали други сексуални партньори, като изключим една моя кратка връзка, преди да я срещна. Преди година и нещо мечтата ми се сбъдна, когато се роди дъщеря ни. В семейството всичко е перфектно - чувства, щастие, радост, закачки с детето - въобще както съм си го мечтал от дете. Сексът е прекрасен и като честота, и като качество. Всичко до тук е ОК и ви го разказах просто, за да ви въведа малко в общата картина. Има обаче нещо, което е, силно казано, проблем, но става въпрос, че може би както при повечето двойки аз поемам инициативата почти винаги. Не че е голям проблем, но понякога ми се иска и тя проявява инициатива от време на време. Така бих се чувствал по-желан и полъскан. Иначе когато се стигне до там, тя е доста страстна, но ако аз не поема инициативата в самото начало, рядко се случва нещо.

Веднъж дъщеря ни, която е голяма беладжийка, изкърти перваза на врата заедно с шпакловката. Трябваше да викнем майстор, за да оправи бакията. Но има предистория... Аз понеже работя "на бюро" и нейната представа за мен е, че мога само да подпирам бюрото :), но ако се наложи да оправя например някой контакт вкъщи, не мога. Което е вярно до някъде, защото баща ми винаги е бил в чужбина и никога не е имало мъж вкъщи, който да ме научи на тези мъжки работи. Та жена ми все ме бъзика, че не мога това и онова :). Та след този случай пак ме бъзикаше, че ще викам майстор и аз се ядосах, прочетох и гледах клипове в нета как се шпаклова, купих си материали и инструменти и взех, че го шпакловах - даже стана по-хубаво, отколкото биха го направили половината майстори, без да преувеличавам. Както и да е... Та тя беше направо шокирана, защото никога не ме беше виждала в тази светлина. При което адски се възбуди и ми се нахвърли като тигрица. По-късно ми сподели, че и е станало мило, че се грижа за дома и се е почувствала в по-сигурни ръце.

Това беше един от малкото случаи, когато тя прояви инициатива. До тук добре, но проблема е, че на мен много ми хареса, а вкъщи не всеки ден има нещо за оправяне :). Когато има нещо за оправяне, правя, струвам, чета, гледам, интересувам се и накрая го поправям, след което и тя ми се "отблагодарява" подобаващо.

Та молбата ми към всички вас е да ми дадете някакъв съвет как да я подлъгвам от време на време, тя да поема инициатива, без да се налага да чупя нещо, за да има какво да оправям после :). Например дамите да споделят нещо, което мъжете им са направили, а на тях им е станало мило и им е подействало възбуждащо. Или пък мъжете да споделят някаква случка, подобна на моята, след която са получили подобаваща благодарност. Или въобще нещо, което може да ми е от полза, мисля, че разбрахте идеята. Само не ми казвайте да и говоря нежни думи и тем подобни, защото това за мен си е инициатива и си го правя, когато искам аз да съм инициативният. Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 11 месеца
hash: 636bb58fce
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Пробвай да забъркаш нещо. Жените обожават да им готвят.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: d2a59d5bbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Много лесно пич, кажи и че те възбужда, когато тя те предизвиква да правите секс.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: f70abf34ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   незнам какво д ате посъветвам, но много ми хареса историята ти!
ако може в една нова публикация опиши как се запозна със нея и т. н.
наистина би ми било страшно много интересно!
Мерси предварително

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 5144b0c169
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Измисли вечеря, сготви я и я сервирай. По възможност на свещи. А пък ако уцелиш и любимото й ястие...
Или преаранжирай жилището. Премести леглото в по-слънчевата или по-сенчестата част на стаята, окачи рафтове там, където ги е нямало. Ако планирате второ дете, изработи двуетажно легло. Но опазил те господ да го правиш без нейна благословия! Поднеси идеята си така: скъпа, ти нали веднъж беше казала, че.... Няма значение, че не го е казвала.
Има и по-евтини начини. Някоя вечер кажи - утре отиваме в Копривщица (Пловдив, Мелник, до морето). Или просто си направете излет сред природата, с пикник и други подобни. Имай предвид, че сандвичите за пикника трябва да ги направиш сам. И не забравяй термоса с чая/кафето. Но сандвичите трябва да са такива, каквито ги обича тя, детето ви, а твоите лични вкусове, ако са различни, ги забрави.
Изобщо, изненадвай я. Няма жена, която да не обича изненадите.
Приятните за нея, естествено :)

J.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 3ae4bdb513
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   И на мен ми действа много възбуждащо и изглежда мъжествено, когато мъжа ми оправя нещо в къщи или градината-като мъж на място, оправен и силен, чувствам се някак си в сигурни ръце.... и аз после му се "отблагодарявам" подобаващо. :)
Може да се въздържа да си иска, защото е прието, че мъжа трябва да направи първата крачка, а и освен това тя така се чувства пожелана...
Включвай се повече за помощ в къщи и грижите за детето, за да я облекчаваш, малки подаръчета, цветя, нещо което харесва, ала-бала и така и тя ще ти се "отблагодарява" подобаващо.

 
  ...


...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 012b2cdfa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Въпосът ти е каква мъжка работа можеш да сършиш в сравнително оправен дом, след скорошен ремонт. По принцип винаги има какво да се добави в една къща, да закачиш цветарници, картини, а може само да се поизцапаш с неща от които тя не разбира, с цел само да пимисли, че си правил нещо по колата например, омажи се с масло ръцете и после се качи в къщи омазан. Дъщеря ти също ще помага, щом е беладжиика, тепърва ще чупи.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 636bb58fce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От автора

Благодарско на всички за съветите :P Ще ги пробвам.

До номер 4

Щом за теб е интересно, в най-скоро време ще гледам да напиша за запознанството ни. Очаквай, както се казва в някои реклами ;)

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 3da603b3a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   И аз имам подобен проблем и се старя да готвя, поправям разни работи, цветя и т. н., но не знам защо някак си не се получава. Когато тя поеме инициативата се чукаме като великденски зайци, но когато я поема аз, все едно е по задължение или нещо такова. Май по принцип така си ми върви - запознанство, първата крачка към връзка, искането за интимност все да са моя инициатива. Може би бъркам някъде, не знам. Интересна тема, надявам се и на мен да помогне.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 9c7a5c8eed
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Тайно и подсъзнателно всяка жена е пожелавала мъж като баща си. Ако баща ? е подобен домашен работарко, може би това ? е харесало. Лошата новина е, че дори да почнеш всеки ден да ремонтираш нещо у вас, това няма да действа винаги, защото ще бъде прието като даденост.
Според мен ти трябва да си искрен към жената и да ? кажеш болката си, да ? кажеш, че би те направила щастлив, ако тя поема по-често инициативата. Много жени заради възпитанието си се страхуват да поемат инициативата, за да не ги помислят за леки, к.. ви и така нататък - просто обществото ни е лицемерно. Говори с жена си и ще видиш, че ще има резултати.
Надявам се, че ти е доставило удоволствие да правиш разни неща у дома - защо не? Това може да е повод цялото семейство да правите заедно някаква подобна работа един ден, но за по-сложни неща (водопровод да кажем) си викай специалисти, за да не се събудиш в наводнено жилище.
ж29

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 50e5eb1378
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Какво да ти кажа!
Аз готвя, чистя, пера и гладя, ремонтирам какво ли не и... винаги аз съм инициатора. Няма общо според мен, просто си е до човек.
Ако аз не направя първата крачка, може с месеци да не правим секс. И на мен ми се иска, жена ми да ме посрещне от работа с една свирка от вратата или сутрин преди работа, би било прекрасно, но уви... все по-често даже ми отказва секс, вярно, че е ангажирана с децата по цял ден и я разбирам, но бих искал да има инициатива от време на време и от нея.
Гледам порно, имам всякакви идеи, иска ми се на нестандартни места и какви ли не други неща, но от нея повечето случай са спирачки. Страхувам се, че оредяхме много секса и ще свикнем така. Започнах да мастурбирам по-често и се усещам как предпочитам една бърза след порно клипче, пред поредното увещание и последвалия отказ...
М35

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker