Не знам как да се справя с желанието за секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не знам как да се справя с желанието за секс
преди: 11 години, 21 дни, прочетена 4637 пъти
Здравейте, първо да кажа че не съм тук с мисълта да си намеря секс партньор или нещо подобно, а просто да споделя историята си.
Момиче съм, на 19 години. До преди една година имах сериозен приятел, с когото бяхме три години, но нещата се промениха и раздялата дойде. През изминалата година дори и не съм се замисляла за секс или нещо такова, тъй като бях наистина много депресирана, а й момчето, с което бях ми липсваше ужасно много, както и продължава да ми липсва. От няколко дни не мога да спра да мисля за секс, чувствам се някак странно, тъй като досега не съм го правила с друг, освен бившият ми приятел. Чувствам се виновна, сякаш бих направила някаква огромна грешка ако спя с друг. Ясно е че още го обичам, но мисълта за секс не ме напуска. Не знам защо, но само си мисля за това как го правя с доста надарено момче.. Не мисля че една година без секс е чак толкова много, дори не ми и правеше впечатление, но сега вече не издържам. Никога до сега през деветнадесет годишният си живот не съм се задоволявала сама, до преди два дни. Не знам как да го опиша, но беше странно. Постоянно си мисля как ще ме боли (тъй като харесвам по- грубия секс) и ще ми е хубаво, но същевременно се замислям че ако го направя, все едно съм предала бившия си... Наясно съм с това че няма да съм с него никога повече и т. н, но все пак чувството за вина не ме напуска.
Благодаря на прочелите историята, а който мисли че може да даде обективен съвет, още по-голямо Благодаря!
- Хх

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 21 дни
hash: 6c65ec9931
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Защо сексът с друг да е предателство за бившия ти? Ти вече не си с този човек и ще намериш някой друг, когото да обичаш.. Това не е предателство.. следователно не трябва да се чувстваш виновна..
Явно още си привързана към него, но се замисли какво ли прави той и честно казано едва ли се чувства виновен.. Отпусни се малко, на 19 години си..

 
  ...
преди: 11 години, 21 дни
hash: a4c0e2b63b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Добър Вечер, Относно темата искам да ти кажа че след като той ти е бифш, няма нужда да те е грижа чак толкова за него смисъл такъв че той е с друга а ти се сдържаш за да не го ''нараниш'' просто давай напред в живота и не мисли назад :) няма нужда да се сдържаш, ами намери момчето и го направи успех :).

 
  ...
преди: 11 години, 20 дни
hash: e1d33b8d12
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

3.   И аз съм така, имах връзка с момиче което много обичах и още обичам, имаше момент в които и двамата не чувстваме нищо един към друг и се разделихме, още сме разделени, но според мен човек трябва да се бори за този които обича ако и човека от другата страна чувства същото, незнам защо се е стигнало до раздалата ви, но не мислите ли че е било грешка. Помислете си, колкото до секса и аз се чувствам по същия начин като теб, просто не мога да си представя как ще бъда с друго момиче и наистина не трябва да правим нещо само за да се задоволим. Успех, както на теб, така и на мен, изпитал съм го и знам какво е, още не мога да намеря решение, някои ден и това ще стане, не трябва да се бърза :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 20 дни
hash: fc715c2919
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей! Аз съм на 25 и имам подобен проблем, само дето с моя приятел нямаме терен за секс и го правим много, много рядко. На мен също ми е много трудно да се справям с това неистово и на моменти, некотролируемо желание, та напълно те разбирам. Единствената ми алтернатива е самозадоволяването. Прави го и ти! В това няма нищо лошо, няма как да си навредиш, ще опозваеш тялото си, като се научиш как да си доставяш удоволствие сама и когато получиш оргазъм ще се чувстваш прекрасно. Пред теб, за разлика от при мен стои и възможността да го направиш с някой познат, приятел, да си хванеш и приятелче за секс или просто ново гадже, но не те съветвам да го сториш. Щом като още обичаш своя приятел тялото ще получи необходимото, но душата ти не. Дай си време тези чувства и емоции да поутихнаг. Няма нищо лошо, че ти се прави секс! Защо изпитваш чувство за вина? Не разбирам... Вече не сте заедно с приятеля ти, не му изневеряваш, а просто ти самата имаш нужди. Наистина опитай със самодоляване да решиш временно ситуацията, докато не срещнеш нова любов и не ? се отдадеш напълно. Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 20 дни
hash: 942ef23317
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   От Авторката:
Благодаря ви много за отговорите.
И аз самата не се разбирам, защо се чувствам виновна и т. н. Осъзнавам че не сме заедно вече и никога няма да сме, но просто ми липсва във всеки един момент от ежедневието ми и си се представям само с него и с никой друг. Дори когато реших да се задоволя сама си мислех само за него. Не знам как да го обясня по- точно, все едно съм обсебена от него..

 
  ...


...
преди: 11 години, 19 дни
hash: 075b805ee2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Спокойно, когато срещнеш друг, ще се отърсиш от това чувство, мастурбирай си когато ти се иска, а любовта, чука на вратата ти, само трябва да отвориш.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 15 дни
hash: 94a8cb7e03
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   На теб не ти липсва секс, а любов, близост, уважение. Дано го намериш. Желанието и харесването на по-грубия секс също показва точно тези липси. Подсъзнателно мислиш, че с по-груб секс ще получиш обич или признателност. 19-годишен живот ли каза? Надявам се не очакваш да мастурбираш на 2 години, не че няма подобни клинични случаи. Та ти си още дете, спри да се кахъриш, ще дойде и твоят ден. Заложи на крлиторната мастурбация, по-хигиенично и безопасно е и с по-голям ефект

 
  ...
преди: 8 години, 10 дни
hash: cb2d0b1d29
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Здравейте :) Аз съм мъж на 29 :) Моля авторката да напише към днешна дата до какво са довели предишните 3 години :) Усмихвам се, но всъщност не ми е много до това. Правя го заради клишираното "би позитив". Във всяко клише има доста истина, но е все пак клише ;) :)
Аз от 6 години съм в тотален блок:) Не жилищен :))) Блокиран от любовта и грешните ми нагласи, разбирания.

 
  ...
преди: 8 години, 9 дни
hash: e0c57a7cca
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Бивш = някой който вече не е с теб
мисли за секс = прави ти се секс
18 / 19 год = ще има още много (може би ) бивши
какво си го замислила толкова каква вина, какви 5 лв не разбирам аз, та нали сте се разделили всеки по своя път е тръгнал. Кой къде ще стигне - времето ще покаже. Я се стягай!

The Wishmaster

 
  ... горе^
преди: 8 години, 24 мин.
hash: 4bb406b20f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До Но4.

Мисля да се изразя силно негативно за женското мастурбиране. (имам същото мнение и за мъжкото между другото)

Да, ще си опознаеш тялото и после ще те е яд че другия не ти го познава. Ще искаш повече, той няма да е "пълноценен" и това ще е началото на края Вечно ще го търсиш.... такива жени хората ги наричат "блудници"... знаеш ли защо? Защото блуждаят търсейки нещо, дето го няма...

Така че продължавай да си навираш пластмаси и да бленуваш за принца. Ще се присъединиш към клуба на мастурбиращите кифли, които постоянно реват от мъжете.
==============
Авторке, научи се да обичаш

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker