Kaкво става с днешната младеж? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Kaкво става с днешната младеж?
преди: 14 години, 9 месеца, прочетена 9467 пъти
Смаяна съм. Аз съм жена на 42 години. Вдовица.Често влизам в интернет защото обичам общуването.Там се запознах с един младеж в чата. Писахме си доста време. Ще отбележа че през цялото време го възприемах като приятел както и той мен. Бях му споделила, че постоянно ме свалят момчета на годините му в нета, и той каза, че така било сега. Накрая ми стана доста интересно и решихме да пием кафе, за да си поговорим и да ми обясни какво харесват в жените на годините на майка им.
Пак казвам всичко беше приятелски-до преди това доста си бяхме писали. Всичко там мина общо взето нормално-по начина по който си говорим в чата-обсъждахме доста теми и нищо за секс.

Всичко беше нормално до момента в който си тръгнахме. Минавайки през част от парка да си взема такси той започна да ме прегръща и целува. Каза ми че бил влюбен в мен от момента, в който сме започнали да си пишем.

Аз го отблъснах и му казах, че съм била ясна, но той продължи. Започна да ме пипа под панталона. Отдавна не бях правила секс и се възбудих. За това и му се оставих за малко. Но общо взето беше си на половина изнасилване. Каза ми, че искал да ми направи дете и да се оженил за мен което особено ме озадачи.
Направихме го доста на бързо беше тъмно, беше си сложил презерватив, а след акта се оказа, че го е махнал без да видя, тъй като беше зад мен и свършил в мен, защото искал да сме семейство.

Не знам какво да си мисля. Накъде отива този свят. Да и аз имам вина за случилото се, но ми пишат масово такива като него и искат същото. А той е на 19. Няма да влизам в подробности, че веднага си взех противозачатъчни.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 9 месеца
hash: 7a8b62ad49
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

1.   Теб не разбирам. За тях е ясно - игра. Искат да проверят как е с по-възрастна, а не е без значение и фактът, че подобни екземпляри, подвизаващи се в нета, нямат приятелки и затова киснат там и се забиват с коя да е. Чисто и просто, други не им връзват.

Имало е момчето болни фантазии - свършило е в теб. Да не си му давала "за малко". Глава нямаш ли да помислиш? Мисля, че с поведение и разсъдък като твоя би ти подхождало повече да пишеш в "Тийнейджърски".

Относно теб.. Вижда се, че обичаш общуването... Да те питам само.. ти с кой акъл отиде на тая среща?? И защо сега се оплакваш? Искала си да разбереш по-добре какво привличало младите момчета в жени на възрастта на майките им.. Пълни глупости! Ясно е, че щом си дала знак, че се интересуваш от темата, значи те влече.

Ти семейство нямаш ли си? Деца, съпруг, нещо?? И как можеш да кажеш, че си смаяна, как можеш да озаглавиш изповедта си по този начин, след като е ясно, че ТИ не си наред! Възмутена съм.
И как е възможно да му се оплакваш, че си била сваляна в нета? Като не ти е харесвало, що щеш там?!

"Наполовина изнасилване".. Хайде, стига, бе. Юрист съм, такова нещо НЯМА. Ако беше изнасилване, дори нямаше да забележиш с презерватив ли е, не е ли. Опитваш се само да си изчистиш съвестта с това тук, да си измиеш срама, надявайки се, че някой тук може да те разбере и да каже "Машалла".

Не е твой проблем страда ли днешното младо поколение от геронтофилия, не ли. Гледай себе си! И като те е страх от мечки не ходи в гората!

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 02986577f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това май вече го четох някъде другаде! А младежта си е добра, ако не си искала нямаше да се случи! Има една стара поговорка "Докато кучката не си вдигне опашката песа не може да и го втъкне". Така, че според мен въпросът ти е неправилен, по скоро разкажи как прелъстих едно дете!

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: d87ac49733
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

3.   Офф... такива като тебе направо не ги понасям. Дърта развратница! Момчето може да е било загоряло и да си е въобразявало някакви неща, обаче ти си виновна, че си си писала с него, че си му възложила напразни надежди и най-важното... че си се нае*ала с него. И сега на всичкото отгоре се оплакваш?! Ако твоето дете (момиче или момче) в юнушеска възраст прави секс с някого на твоите години? Всичко се връща, знай го...
Ж, 18

 
  ... горе^
преди: 14 години, 9 месеца
hash: c659ff2baa
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

4.   Аре ве оставете жената на мира, колко мъже има, които вече са с единият крак в гроба и го правят с млади момичета.

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 7a8b62ad49
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Да я оставим ли? Тези "млади момичета", мили мой, които визираш в коментара си, са к*рви. Дай им мангизи, коли, тарикатлък и гъзарийки. Кухи лейки.
В случая говорим за зряла, нормална (надявам се) жена и неопитен пубер.

За мен сама си е виновна. Подкрепям 1, 2 и 3!

 
  ...


...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 77e34407af
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Аз тази история вече съм я чела в друг сайт. Явно на госпожата й беше малко оплюването там, та е решила и тук да се излага. Или цялата история е плод на нечие въображение. И сега дано се включи авторката да каже нещо. Или ще се наслаждава от страни на суматохата, която създава?!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 9 месеца
hash: a637357329
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

7.   И аз когато бях на 22 съм търсил такива връзки с по-големи каки. Обаче не да правя деца, а просто защото бях любопитен, и беше нещо по-различно. По принцип ме кефат по големите каки просто заради това че са по "забранени", по-изучени, и ми е било интересно. Не мисля че и ти би трябвало да се спираш да правиш секс с по-малки, но този дето го описваш е доста странен...., но мисля че и той просто изучава различните страни на сексуалния живот...нищо друго...

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 4c85783f1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Аз съм момиче на 18 и съм потресена от постъпката ти. ТИ си виновна, а не момчето. Нали знаеш- " Той почукал, ами ТЯ защо отваря ?" Точно като в твоят случай. Това момче е на моята възраст. Много мои приятели са казвали, че искат да пробват от всичко. Включително и секс с по-възрастна, защото им е интересно... повече опит...може да се научат на нещо ново. А не защото една 42 годишна може да изглежда като 20 годишна. И това, което си написала" Но общо взето беше си на половина изнасилване." е пълна простотия. Виж сама предното си изречение "Отдавна не бях правила секс и се възбудих."!!! Луда ли си бе жена? Изнасилена, но възбудена. ХАХА !!! Младежът не е виновен, нормално е да иска да те прекара, като му се връзваш в чата. Ами ти?!? Ктде ти стига акъла бе? Я се засрами малко. Не искам да съм груба но ти за мен си една дърта, загоряла к**ва. ;););) ЛИлИ

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: af91c55211
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

9.   Ах тая младеж! И сега какво? Полуизнасилена и полубременна а? :) Знаеш ли, всъщност само две години те делят от педофилията. Имам въпрос към теб... Ако мен ме възбуди някоя 18 годишна, правя секс с нея, но не искам (нямам морално желание) щото да кажем съм женен... изнасилен ли ще бъда?
Ралф

 
  ... горе^
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 9cb406acdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мисля, че жената нещо не и е наред-да си пада по такива момчета и аз съм на 40 години, но харесвам мъже на моята възраст, може и малко по-млади примерно 34-5, но 19! просто абсурд. Какво може да и даде такова момче, някакво извратено изживяване.

 
  ...

...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 8224fc0c89
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Мисля, че е най-добре да отидеш на психиатър, защото той най-добре ще ти помогне да разбереш преживяното. Потърси някой добър. И не прави повече такива неща. Ако трябва - купи си вибратор. Умната!

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 9964351af9
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

12.   Hе мога да повярвам 4е има толков
а ограни4ени хора наистина,нима като 4овек е на 42 не може да прави секс с по млад? за мен жената си е като вси4ки останали, а искам да попитам старите 4и4ко пари4ковци на по 45-50год като 4укат 18-20 годи6ни девоики на годините на дь6терите им нормално ли е?

 
  ... горе^
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 9f7b6b164f
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

13.   А кой ти каза,че е нормално?

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: d87ac49733
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

14.   Научи се да пишеш грамотно и не защитавай педофили, щото не ми се четат глупости!
Ж18

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 0cfc9448ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

15.   Аз съм от т.нар. "днешна младеж" .. на 21 съм , а ти си пълна развратница .. момчето е в пубертет... разбира му пипето кво иска и кво не ... навирил му се е хуя/без извинение/ и го е мушнал, защото си му дала зелена светлина. Ако питаш мене редно е да подадеш жалба в най-близкото РПУ, та ти си "наполовина изнасилена" и преди всичко "възбудена" хахах ... Боже колко мъка има на тоя свят, Боже ... Дано не получиш успокоение на съвестта си , защото мотивите ти да напишеш тая изповед са точно такива, не излизай с номера , че си възмутена от днешната младеж .....
П.К.И

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 3fcdce6a46
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Ми станалото - станало. Пострадали няма, малко си придобила опит, нещо си разбрала. Занапред да знаеш - рано или късно се стига до там, знам една поговорка - "Не пали огън, който не знаеш дали ще можеш да угасиш".

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 37ba853cc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

17.   ОЛЕЕЕЕЕ УЖАС!!! каква била днешната младеж ц.ц.ц... не ми се иска да минавам през парка за да не видя такова нещо - възрастна жена се надупила на някакво хлапе до пътеката ДА ПАЗИ ГОСПОД ако го видя честно си признавам ще извикам полиция да я приберат тая дърта развратница както е по гол гъз НЕ Я И СРАМ !!!! ама тя се била дърпала и хлапето я почти изнасилило че я издебнало и си махнало презерватива и тя не разбрала !!!! ако съм на мястото на момчето щях като си махна презерватива вместо да ти го сложи отново да ти забие един байряк че да си го развяваш МРЪСНИЦА

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 6fd98213c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Хайде сега, ако е програмист може добре да те гледа. :)

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: adcac5f4d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Какво не разбираш? Правила си секс с 19годишно хлапе, което е било с акъла на 7 годишно.
Да беше вземала една книга, да му прочетеш приказка преди лягане щеше да е по-удачно.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 250e68bb39
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Имал е желание за възрастна жена, да опита. И аз така преди 3 години ми се прииска и в нета се запознах с 48г жена разведена, със стегнато тяло, после се разбрахме за хотел. Цяла нощ секс и повече не сме се срещали.
М25

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: d04cf0c55d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Поне една трета от момчетата и младите мъже са силно привлечени към възрастни жени 40-55 г, като привличането в никакъв случай не е по-слабо отколкото към млада и красива, просто е по различен начин и поради различни причини. Обикновено такива млади мъже са виоко интелигентни и ценители на задълбочените и инитресни взаимоотношения. И почти никога няма нищо общо с едипов комплекс, фантазии за майка му или някакви други подобни гнусотии. Действително много млади мъже си мечтаят да имат брак с възрастна жена и единственото което ги спира е, че връзката им ще е твърде кратка понеже жената бързо ще остарее. Но ако жената е особено красива са готови и на брак. Например при Макрон, който първо беше сгоден за млада и красива блондинка, но предпочете да се ожени за майка и, която също е на годинита на майка му, а младата блондинка заразя. Доста грозен и брутален развой по отношение на дъшерята, но това показва колко силно ценят вътрешните качесва на жената пред външната глака обвивка някои мъже.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker