Мисля, че съм прекалено тясна... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Мисля, че съм прекалено тясна...
преди: 10 години, 11 месеца, прочетена 9259 пъти
Здравейте! Набързо ще ви споделя моят проблем и се надявам да ми помогнете. На 16 съм и имам приятел от година и няколко месеца. Работата и там, че той иска да започнем да водим полов живот и аз съм съгласна, имам му доверие и го обичам. Та след като той ми сподели реших да изгледам някое и друго порно клипче (гледала съм 1-2 пъти до сега), и реших да проверя колко съм широка. Две приятелки ми казаха, че момчетата мразят когато момичето е много тясно и проблема е, че аз мога да си пъхна само 1 пръст, което според мен е прекалено тясно. От два дни гледам да избягвам приятеля си защото ме е срам да му го кажа. Моля ви се до ми дадете съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 11 месеца
hash: 6d01bea97c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Няма такова нещо като „прекалено тясна“ жена - вагината е направена така, че да излиза 4 кила бебе. Една моя приятелка роди 4. 8 кг. бебе... естествено. Ширината на вагината е кажи-речи при всички жени еднаква /да излиза 5 кила бебе от там, близнаци и така нататък/, само мускулите имат различна сила и затова и има различно тясни жени. Мили дами - тренирайте си мускулите, особено след раждане.
Авторке, довери се на партньора си - съвет за 1 ви път - ползвайте лубрикант и го направете на спокойно място, за предпочитане да имате цяла нощ или ден заедно. Задължително ползвайте кондоми - можеш да забременееш при всеки път, това значи и при първия. Ако не искаш да ползваш кондом - пий противозачатачни - НЯМА СРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ. Не се оставяй да те „пазят“, а се пази с кондоми или противозачатачни. Това са единствените два метода, които са достатачно надежни за едно момиче.
Успех и споко - ще поемеш члена на приятеля си без проблем. В началото е дискомфортно, но съвсем скоро ще се напаснеш и няма да имаш проблеми, особено ако ползвате лубриканти. Задължително да са специални и съвместими с кондомите. Препоръчвам тези на Дюрекс без с нарисувания часовник - те са за мъже, които свършват бързо.
Вземи кондоми на Дюрекс или други, да са класически. Внимателно прочети опаковката и дори се упражнявай на банан ПРЕДИ половия акт.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 1779603518
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   "момчетата мразят когато момичето е много тясно"
това виц ли е? по ли е хубаво някоя разхлабена флигорна и да не усещаш нищо?

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 0effabe1f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Изобщо, не си тясна, всички момичета в началото са така. Направи го, без да се притесняваш, гледай да си добре овлажнена, и няма да имаш проблеми.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: cee3d02954
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Еми като още не си водила полов живот, как няма да си тясна там долу. Бившата ми приятелка беше девствена, и отначалото едвам- едвам едно пръстче й слагах. Но постепенно всичко олегна и правихме секс. Пък и вагината си е вагина, жената е пригодена да ражда от там, да води полов живот и тн. и тн.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 56c0e52b32
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Има една приказка от край време, че за тясна хората пари дават, а ти се безпокоиш. Научи се да управляваш мускулите си. Смело и успех. Не забравяй ама НИКОГА противозачатъчните за да си щастлива. vinarsko

 
  ...


...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: e05d26a843
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

7.   Изобщо не е така както казваш! Това, че си вкарваш само единия пръст е съвсем нормално, но ако започнеш да водиш полов живот ще е по различно.

Щом се чустваш готова и това е момчето с което искаш да е първият ти път давай. Задалжително ползвайте кондом. Мога да ти кажа, че първият ти път можеби няма да е кои знае какво, но след няколко пътя удоволствието което ще испитвате ще е двойно... страст и любов.
Съвет от мен: Отпосни се и не се притеснявай, започнете първо с ласки, игрички и тн. Ако искаш кажи на приятеля ти да си поиграе в тебе малко с пръстчето. Също така първият път може да те боли ацки много, да те боли малко или пък да не усещаш никаква болка... (аз не усещах болка при първият път и удоволствието не беше голямо) С моя приятел сме от 2 години заедно и с времето сексат става все по хубав и по хубав... има повече страс, не се срамуваме да разказваме фантазиите си ти така :Д

Не се срамувай или притеснявай за нищо! Отдай се на страста и любовта която има междо вас.

Момиче на 16.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 1ac0426643
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   На мен дори и един пръст не ми влиза - нали съм девствена... От съученичките ми разбрах, че и те имат този проблем. Събрахме се на кафе и решихме, че френска и анален са решението. Наложи се да се науча да правя свирки. Свиква се. Но за сега ме е страх от анален, въпреки, че там пръста ми влиза. Гаджето ми каза, че само на свирки няма да го бъде. Чувствам се притисната
Ученичка на 16

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: aeb771a8de
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Мили момичета,
особено авторката, щом някой ви насилва да правите нещо на всяка цена какво правите с този човек. Разбирам, че липсата на опит е стресираща, но за тези неща се говори и се обсъждат докато и двете страни са напълно решени и съгласни с условията.
Авторке, след като те вземат само за сексуален обект, кажи му да си наеме проститутка и да не занимава теб с глупости. Като мъж ти казвам - ако ми беше приятелка щях да се гордея с това, а не да хленча, че нямало как да стане само с френска и т. н. Нещата си искат време а работата на един отговорен мъж е да ти обясни за секса, да те изчака и предразположи.
Намери някой, който цени факта, че си тясна и бъди щастлива с него. Врънкането за анален секс може да доведе само до лоши спомени.
Щурчото

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker