Защо аналния секс си е готина тръпка? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Защо аналния секс си е готина тръпка?
преди: 11 години, 19 дни, прочетена 16123 пъти
Тъй като почти във всяка 5та статия се говори за анален секс реших да се опитам да ви отговоря на някой от най-задаваните въпроси.
Аналният секс все още си е тема табу. Която обаче често се коментира на четири очи, подправена със силен алкохол, а понякога и с ласки…

И няма какво да се лъжем – той сближава. Дали само, защото две приятелки са решили да прекрачат границата и да разговарят на толкова интимна тема или пък защото двама души са решили да се осмелили да се слеят по най-бруталния начин. Няма значение, сближава. Или, както казва мой приятел, това си е висша форма на доверие…

Трябва или не трябва да се прави? По този въпрос има колкото „За”, толкова и „Против”. Мен, ако питате, в леглото няма забранени неща, иначе означава, че не си с правилния човек. Но изборът си е ваш... Развенчаването на няколко мита за аналния секс



На жените не им харесвало

Глупости! Има доста мацки, които страшно много се кефят на този вид секс. И да! Истината е, че той води до оргазъм! Защото при повечето жени най-чувствителната част на влагалището е задният свод, а той е разположен много близо до дебелото черво. По време на анален секс мъжът стимулира тази зона, а това може да доведе жената до невероятно удоволствие.

Тук обаче идва ролята на подходящото настроение и на мъжа. Аналният секс е свързан с доста притеснения при жената и не на последно място – болка, в случай, че тя не е предразположена.


Мъжете, които искат да правят анален секс, били гейове

Супер тесногръдо! За мъжа удоволствието от аналния секс с жена е несравнимо. Усещането при самото проникване е съвсем различно, защото аналните мускули са по-стегнати. А и фактът, че мацката му е позволила напълно да доминира, направо го побърква от кеф. С други думи този вид секс напомпва самочувствието на мъжете на макс. Друг е въпросът, че ако жената си има работа с пълен комплексар, той няма да направи така, че и на нея да й е хубаво.


Ставало и без лубрикант

Не, нестава! Не и ако искате изживяването да е готино. Всъщност, ако си падате по садо-мазо историите, можете да се пробвате. По-важното в случая обаче е, че кожата в тази област е много фина и лесно могат да се получат наранявания. А те могат да доведат до какви ли не болести. Дори и най-страшните.

Перла

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 19 дни
hash: e8e020021c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мразя анален секс. Правих веднъж с приятеля ми... Не показах, че съм разочарована, за да не се разстрои той, но никога повече няма да опитам!!

Йоана

 
  ...
преди: 11 години, 19 дни
hash: 886d962c33
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Научете веднъж завинаги, че на мъжете им харесва отзад защото е по-тясно от която и да е вагина!

 
  ...
преди: 11 години, 19 дни
hash: 449d627935
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

3.   Ох, писна ми да чета теми, в които някои "всезнайковци" са се взели за големи професори и философи, и ми разтягат локуми, в които се повтаря едно и също нещо. Авторе, сори че ще те разочаровам, но темата ти звучи точно като статия от тийн списанията. Иначе, хубаво, ако си искал да се похвалиш...ама недей толкова се вживява...нито си първия, който прави анален секс, нито последния. Е*ане , като е*ане...и разбира се, че има жени, които харесват аналното ч*ане, както има и мъже, които не го харесват. Хора - всякакви, така ли не разбрахте? Хайде стига вече с тези безсмислени теми!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 19 дни
hash: 50691a1ccd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   При някои жени става и без лубрикант, но с обилно количество слюнка.

 
  ...
преди: 11 години, 19 дни
hash: e2dfee0adb
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   При всеки е различно. Аз никога не бих правила анален секс.

 
  ...


...
преди: 11 години, 19 дни
hash: 464816b9be
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Не знам защо навсякъде бутате лубриканта. Аз никога не съм го правила с лубрикант, и не получавам разранявания и дискомфорт. Използваме вагиналното навлажняване и то стига :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 19 дни
hash: cbca44753c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 3 чувствам се поласкана:D.. досега не са ме наричали професор или философ а тии.. и двете наведнъж :D а и това че съм писала за аналния секс не значи че го практикувам и че ми харесва ;)

 
  ...
преди: 11 години, 19 дни
hash: 3ebeba1ea2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Отново тема за аналния секс. Май са в повече.
Говорил съм с достатъчно жени на тази тема. Има жени, които не искат и да чуят за този вид секс. За тях това е като унижение и тези жени никога не го правят. Това са не малка част от жените. Има други жени, които го правят главно заради половинката, а не защото толкова много им харесва. Това са поне половината и повече от жените правещи този вид секс. Има и жени, които изпитват голямо удоволствие от този вид секс. Тези жени са по-малка част от оснаналите. Имам една приятелка, която ми е казвала, че всеки път когато прави секс с мъжа си се надява да я "довърши" с анален секс, защото е любимият и.

От моят личен опит с жените до сега само на три им е харесвал този вид секс. Специално за едната мога да потвърдя, че сама си искаше и не ме оставяше на мира за анален секс. Беше девствено момичето, когато се запознах с нея и имахме връзка няколко години. Беше емоционална и обичаше да екпериментира. Истината е, че имаше богата фантазия и беше много чувствителна по цялото тяло. Тялото и беше като голяма ерогенна зона. Изпитваше оргазъм много лесно при анален секс. С времето и харесваше все повече, изпитваше по няколко оргазма един след друг. Искаше всеки път да правим анален секс, дори когато нямах всеки път настроение. Беше се вманиачила, което ми идваше в повече и накрая трудно и издържах на темпото. Разбирах, че изпитва много силни оргазми при анален секс, но не може всеки път. Въпреки всичко, това са малка част от жените, които изпитват удоволствие от анален секс /според мен една от десет жени/. Повечето жени или не го харесват, но го правят или не искат изобщо да опитат. Ерогенните зони са различни за различните хора, както и нещата които им харесват.

Според статистиката, младите момичета са по чувствителни по устните и гърдите. След 30тата година много по чувствителни места стават гърба и дупето. Ерогенните зони се променят през различната възраст. Това означава и че сексуалните желания варират при различна възраст. Според Фройд до колкото помня, при не малка част от хората удоволствието от анален секс се формира докато е малко едно дете. При навик да се стиска и по рядко да ходи по голяма нужда води до изостряне на чувствителността, както и до сексуална възбуда при дразнене в областа на ануса. В почти всички случаи тези деца, когато порастнат ще изпитват удоволствие от анален секс. Не знам дали е прав тук, но аз не съм правил изследвания за да го опровергая.

K-Man

 
  ...
преди: 11 години, 18 дни
hash: 73d6afbeea
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Завършила съм в чужбина и мога да ти кажа, че там жените не обичат тези неща! Ти да не би да си завъшил някой местен Петрички ВУЗ, та ми говориш за а.. ален с.. кс?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 17 дни
hash: 8a4797e68d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Според мен, повечето жени харесват анален секс, само дето малко от тях си го признават. Жена съм и ми харесва, не го правя често но ми харесва, а относно това което автора е написал ''Мъжете, които искат да правят анален секс, били гейове'', всеки знае че не е така, от личен опит споделям за случай в който мое бивше гадже поиска да правим анален секс и аз му казах че е гейско , със сигурност не беше гей, просто аз не исках да го правя с него.

 
  ...

...
преди: 11 години, 15 дни
hash: 2ce1ab0d82
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Само №2 ви каза истината, същото твърди и съпругът ми. Тясно, обгръщащо пениса като ръка и доста по-нежно като усещане за него. Плюс моментът в мозъка, само думата "отзад" вече работи. Който не му стиска анален, да дава на задна прашка, поне позата е подобна:))))))

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 0ddb5cf700
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Перла, предполагам, че си жена? :)
Би ли споделила при теб как е?
И повярвай ми, става и без лубрикант ;)
Иначе гейовете са навсякъде!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 34ea195369
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   "двама души са решили да се осмелили да се" "оснаналите" Хайде стига бе, хора. Първо на първо вместо да говорите за човешките нужди и удоволствия се научете да пишете, четете и говорите родния си език пък тогава споделяите опит който би бил полезен за другите хора!

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: be3bd5d7e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Различно е, не изпитвам кой знае какво удоволствие, може да се каже че ми харесва на моменти но като цяло в началото ми е страшно неприятно докато се настроя. Може би защо не ми се е случва да го правя често, според мен не трябва да се прекалява, при мен най много 1, 2 пъти в месеца, но всяка двойка си е отделна.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 63d770a7f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

18.   Когато мъжът ви поиска анален секс, първо в неговият задник наврете една македонска наденица, или така наречената -биренка и ако още има мерак за секс, тогава му дайте дупе. Като му се разцепи задника, едва ли ще му е до секс. Мъже които искат анален, са маниаци и комплексари, изпитват удоволствие от причинената болка. По скоро са садисти, отколкото добри любовници. Кефят се когато жената стене от болка, но не и да изпита удоволствие. Доказателство на казаното е пост №9. Къде хората са по цивилизовани? Тук сме още в маймунските времена.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 673a3f5565
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

20.   При мен стана от съвсем неочаквано място. Рядко се виждахме с една омъжена кака, и един път се уцелихме, но тя беше в цикъл. Щяхме само да се целуваме, но след много натискане и награбване тя предложи "ако си внимателен, може в дупето... ". Подготви се в банята и... бях внимателен. После и без да е в цикъл пак...

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: a040a80df9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Някои жени ги боли. Едно гадже беше навита. Възбуждала се само като си представи, че го прави. Но пробвахме три или четири пъти, но всеки път я заболяваше и се ядосваше.
Беше купила няколко лубриканта дори.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 17826aa7d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   Ужасна мъка е аналният секс! Никакво удоволствие не изпитвам. Правя го само защото приятелят ми страшно много го иска. И не искам да си търси друга мацка. Целият кеф от секса ми се разваля когато намекне, че иска анално. Винаги го лъжа, че ми харесва, за да не се натъжи, но истината е, че се ужасявам само от мисълта каква болка ще е. Може би само при мен е такова мъчение. Дано аналният секс стане малко по-поносим за мен и голяма част от дамите.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 27 дни
hash: 673a3f5565
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   На мен само една ми е казвала в прав текст, че го иска. Беше омъжена с две деца, с малки гърди и голям задник и изневеряваше на мъжа си с мен. Но се почувствах страхотно като ми прошепна "... не свършвай още. Искаш ли да продължим в дупето? ". И си носеше някакъв крем.

 
  ...
преди: 8 години, 27 дни
hash: 673a3f5565
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Аз определено не съм консервативна. Понякога правя анален с мъжа ми. Не съм голяма фенка. Не знам какво точно ми харесва в този секс. Може би усещането от изпълването на ануса с топпия член и пулсациите му като свършва. Може би ме възбужда мисълта, че го правя в дупето. Не знам. Но определено не е секс за всеки път.

 
  ...

...
преди: 8 години, 27 дни
hash: 673a3f5565
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   Ние не може да се отпуснем заради децата в другата стая. Но когато сме сами, използваме. Моята жена винаги мърмори кото си поискам отзад. Но като започнем и се отпусне, започва да се движи сама и мъркащо ми шепти, че съм гаден перверзник и мръсник и съм направил и нея такава. Като усети, че не издържам, забива нокти в крака или ръката ми и изсъсква, че ще ме убие ако свърша бързо.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 25 дни
hash: 8dcbdea11e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Аз пък не мога да разбера защо аналният секс да е равнозначен на абсолютна доминация. Малко ми е смешно това. Мъжът може да те доминира в абсолютно всеки вид секс, стига да пожелае. Не е нужна специална дупка за целта.

Alpha, ж. 26

 
  ...
преди: 8 години, 24 дни
hash: 2b01f12dca
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   Тъпо е да разбереш, че мъжа е с теб само заради френската и аналния секс.

 
  ...
преди: 8 години, 24 дни
hash: 673a3f5565
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

34.   Готина тръпка ми е когато съм в цикъл.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 21 дни
hash: 673a3f5565
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

35.   На една жена хареса ли и веднаж там, не спира да го прави и да го търси. Една мадама ми каза след анален секс "веднъж боли, после цял живот сърби".

 
  ...

...
преди: 8 години, 14 дни
hash: 673a3f5565
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

36.   Чувал съм след анален секс "оценяам колко се постара, миличък, наистина не ме болеше, но не беше нещо особено. Не е за мен този секс". И другата крайност. Прошепнато на ухото ми на сутринта от едно младо момиче "дупето ми ти благодари за готиното чукане снощи".

 
  ...
преди: 8 години, 7 дни
hash: 2640b3076c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

37.   Виждах се с един мъж само заради този секс. Защото той правеше любов с мен и беше невероятно! След него анален не съм правила.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 33e4e03e97
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   Аналният секс е нещо много специално, в никакъв случай не е за пренебрегване. На мен, като мъж, много ми харесва. Имало е случай, когато съм изневерявал заради това екзотично удоволствие-това е самата истина. Хора различни, но за мен това е важно, въпреки че повечето мацки подценяват това. А защо ми допада? Повярвайте, това наистина е прекрасно усещане, въпреки многото предубеждения.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 55a24986a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

44.   Вашите мъже не ги бива. Аналния секс е НЕВЕРОЯТНА тръпка. Моя определено знае да ме накара да се отпусна. Когато ме чука отзад е толкова добър че цялата се възбуждам. Започвам да усещам приятно сексуално напрежение в цялото тяло. Правим анален секс докато свърша отпред. Свършвам с цялото ми тяло и треперя от удоволствие не мога да помръдна. Гърдите и областа на зарната ми стават супер чувствителни и докосне ли ме там искам да ги мачка и удоволствието е адски горямо. Все едно че изпитвам оргазъм и с гърдите си. После не ми се става и лежа задоволена и слюнка ми тече от устата. При вагинален секс не съм свършвала така.

26 ж.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 55a24986a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

45.   Аз съм мъж приятелката ме оправи отзад с пенис колан и ми хареса.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: fac44df4fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

50.   Аз съм момиче три момчета веднъж ми запушиха устата биха ми шамари по лицето и дупето и ме чукаха отзад. Уплаших се и ми се от сълзи ми се разтече грима. Почувствах се унизена и плаках но когато си спомням се възбуждам. Момчетата са адски големи гадняри но са много секси пичове. До ден днешен не съм казала на никой освен на две мои приятелки.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 673a3f5565
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

51.   Да, случвало се е докато съм в цикъл. Мъжът ми е много внимателен и не ме боли, но не съм му станала фенка.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: a1ba8a6ca1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

52.   Много ви моля дайте ни малко по подробна инф. за това как почвате и как го правите и какви са най готините пози за този секс. моята приятелка много настоява да го правим анално и си е побъркала от това и аз много искам ама не знам как се прави а не искам да се разочарова от мен и да се изложа ,моля ви дайте малко по пикантни неща и по детайлни неща за това как да се постига уникален оргазм .

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker