Болезнен секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Болезнен секс
преди: 11 години, 14 дни, прочетена 3525 пъти
Имам един въпрос. Значи наскоро си хванах приятелка и след около един месец връзка запонахме да правим секс (искам да уточня че не сме някои пубери - аз съм на 20 тя на 18 и напълно разбираме и осъзнаваме това което се случва).

Аз и бях първия мъж и на мен лично това ми хареса. Проблема е, че секса е болезнен за нея. Първия път си мислех, че е защото и е за пръв път на нея, защото се е притеснила и тн...
Но следващите пъти е все така. Не знам на какво се дължи - не е не липсата на лубрикация със сигурност.

Възможно ли е тя да е тясна по природа или пък на мен пениса да е прекалено голям за нея (макар че не е прекалено голям - 17 см). И ако да как да се реши този проблем - различни пози или не знам...?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 13 дни
hash: bdd99dec1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж, ти си мислиш, че не е от липсата на лубрикация - ако нямаш особено голям опит, няма как да знаеш колко точно лубрикация ? трябва.
Съветвам те в рамките на любовната игра да я масажираш (и във вагината) много хубавичко с лубрикант. Ползвай задължително кондоми, ако не взима противозачатачни - много жени от страх от забременяване направо се свиват долу (около лигавицата на вагината висчко са мускули) - за да е хубаво на момичето то на първо време трябва да е спокойно, че няма да забременее.
И трето, ако тя има някаква инфекция, ще я боли. Нека отиде на гинеколог. Вече не е девица, нека използва тази възможност за пръв път да си направи цитонамазка или поне един нормален преглед, защото и като девствено момиче е възможно да си е развъждала разни бактериики и гъбички, на които там не им е мястото (има и полезни, разбира се).
И четвърто - ако не намерите физическа причина за болката и не се подобряват нещата в течение на връзката - задължително на психолог. Много жени страдат от т. н. вагинизъм. Такова нещо като “фригидна“ жена няма. Всяка физически здрава жена може да изпитва удоволствие от секса, ако и в главата всичко е освободено, ако жената е нормална психически.

Обобщавам моите съвети
1. Задължително лубрикант, интегриран в любовната игра
2. Задължително противозачатачни/кондоми И НИКАКВИ КОМПРОМИСИ ТУК. И при двамата метода ти като мъж също можеш да бъдес спокоен, свършваш си във вагината и си имаш нормален секс. Този аспект е и много важен, защото при някои жени прекъснатият полов акт (койтос интеруптус) води до психически отклонения. Сложно е за обяснение, но на чисто подсъзнателно ниво жената започва да превърта - не при всички, но при някои. Има описан още от Фройд служай, в които жена точно заради прекъснатите полови актове със съпруга си се побърква /избухливост, нерви, вагинизъм/. След като почват да правят секс с кондом, тя оздравява.
3. Нека момичето отиде на гинеколог и да извърши първия си преглед като жена. Препоръчвам докторът да е също жена в началото - важно е, защото и девствените момичета имат понякога инфекции, за които не предполагат и водят до болки при полов акт.
...
4. Ако горните физически причини се окажат неоснователни и въпреки тяхното изключване нещата не се подобрят, а напротив - половите актове стават все по-болезнени - потърсете помощ при психолог. Няма нищо срамно и лошо с това - защо да се мъчи момичето?
Чети тук за вагинизмът и другите нервни заболявания, при жените, които възпрепятстват извършването на нормален полов акт.
Ако я обичаш, бъди търпелив. НЯМА ФРИГИДНА ЖЕНА, заедно ще откриете щастието на секса, любовта и любенето!
Много е и важно постоянството - не се отказвай - апетитът идва с яденето. Правете Петинг, ако не може да се осъществи пенетрация, но не се отказвай от сексуалността с партньорката си. Бъди търпелив и не изисквай оргазми от нея. Ако свърши - ОК, ако ли не - пак добре. Това е също голямо притеснение при младите жени, защото те още не са в състояние да свършат с мъж. Масажирай клитора, накарай я да ти покаже, как мастурбира - така всеки път може да ? доставяш удоволствие. Нека атмосферата е романтична, спокойна и да няма притеснение от трети лица. Ухажвай приятелката си и извън леглото. Сексът е в главата, не го забравяй. Успех

 
  ...
преди: 11 години, 13 дни
hash: ad39f50805
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Трябва да се отпусне и възбуди достатъчно. Наблегни на любовната игра, прави й комплименти за външния вид, прави й орална любов... Освен естественото овалжняване купете и лубрикант. На теб може да ти се струва, че овлажняване не липсва, но за осъществяване на безболезнен и взаимно приятел полов контакт може би имате нужда от допълнително количество.

 
  ...
преди: 11 години, 12 дни
hash: 892404d1b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Съжалявам авторе, но е точно от липсата на ДОСТАТЪЧНО лубрикация. Имала съм същия проблем, ходила съм на гинеколози и са ми препоръчвали от тези спрейовете, които могат да се ползват и за вагинален, и за анален секс. Няма как вагината да и е тясна и да не може да поеме пенис, все пак оттам ще излезе бебе някой ден.
Проблемът ви идва оттам, че всъщност дори на години да не сте деца, то опитът ви не е достатъчен и не знаете как да се възбудите до макс. При мен този проблем с времето се реши след 1) смяната на партньора, 2) откриване какво на мен ми харесва, какви са моите фетиши и тн.
На повечето от жените им харесва да са доминирани (не да ги пребиват от бой и там подобни, но леко пошляпване по дупето, мръснишки думи в ухото, хапене, драскане, ей такива неща), и това много ни възбужда. Не е достатъчно да скочим в леглото, да се понатискаме и хоп- към същинската част. Трябва да знаем как да отключваме палавото настроение у другия за едни по-палави преживявания. :P
Наистина е от липсата на достатъчно лубрикация, колкото и да в влажна една жена, винаги може повече. Пример с мен, ако съм свършила, и след това продължим да правим секс, членът на приятеля ми влиза отраз и той може да прониква в мен много по-бързо и в пози, в които има по-дълбоко проникване, именно защото след самото свършване съм се овлажнила още повече.
Също така понякога се случва жената в началото да е влажна, и после по време на акта тя да стане пак суха, не знам това защо се случва, но може и да е вследствие на презерватива, но няма как, трябва предпазване. Затова си вземете един спрей ако не става с думички и игрички.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker