Болки по гланса на пениса - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120984)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6458)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Болки по гланса на пениса
преди: 11 години, 9 дни, прочетена 7007 пъти
Здравейте. Да съм откровен не очаквам кой знае каква помощ от тук, но все пак... реших и аз да задам въпросче.
Имам един проблем с главичката на пениса. Не е точно болка, а някакво неприятно чувство, което точно да определя не мога (може и болка да го наречем). на 19 съм нямал съм полов акт и ходих на уролог вече. Уролога ми каза че ми няма нищо, но ме прати на 1 кожен лекар, който ми предписа Triderm (не помогна никак даже). Уролога също каза, че юздичката (забравих мед. наименование) ми е къса и не е лошо да се направи една лека корекция. Поогледах се из форумите и видях, че не е нещо опасно ( а и да... не направих корекцията защото лекарчето така каза... а наистина понякога ми е правила проблеми, но да забравим това) и си направих операцииката, доволен съм, но тези странни усещания по главичката си останаха (неприятни на допир от ръка ).
Страх ме е как ще се чувствам от чужд допир при полов контакт. (предполагам неприятно както и аз като се докосвам). Маструбирам и на оголена главичка и с кожичката отгоре, но по голямо удоволствие имам когато е с кожичката. Проблема ми е от 14-15 годишен някъде с идването на пубертета като беше много по зле (невъзможно кажи речи да бъда докоснат на голо по главичката), но с годинките доста понамаля. Работата е че се е застояло в това състояние сега и незнам какво повече мога да направя. Хигиената от сега да уточня е всекидневна по веднъж, понякога 2 пъти. Ако някой знае решение, или е имал същия / подобен проблем да пише. И на въпроси ще отговарям само и само да се стигне до решение и резултат. Благодаря предварително и се извинявам за правописните грешки ако има такива :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 дни
hash: da8fcec412
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Ми по принцип, първоначално всеки има такова чувство, когато мастурбираш, докосвай директно главичката, отначало е малко неприятно но след няколко секунди това усещане изчезва, аз на твойте години така правех, и постепенно чувствителността на главичката намаля. Дже съм правил и друго, отначало слагах оголената главичка между краката си и с тях я разтривах, после я пипах с ръка. Мисля, че проблемът ти е, че при мастурбация използваш кожата, за това го прави на голо, нека пениса свиква с допира. Успех.

 
  ...
преди: 11 години, 9 дни
hash: a95975c92f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Човек спри да масторбираш незнам дали ще ти помогне но мой и от тва да е просто спри! и иди на друг лекар

 
  ...
преди: 11 години, 9 дни
hash: 88f9ecf86a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   2 лекаря минах вече и... някак си не ми вдъхват доверие...
А относно 1вия коментар - да, част от тази чувствителност намаля точно по този начин. Реших че главичката просто трябва да привикне с по груби повърхности и така... :)
Благодаря за сегашните коментари, поне сега не се тревожа чак толкова :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 дни
hash: da8fcec412
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От1, При мен беше така в началото на пубертета, някъде 14, 12 годишен, даже не се забелваше докрай, но при мастурбация постепенно се забели целият. Спомням си първият път, когато го докоснах, после усещах тази неприятна болка цял ден, но не казах на родителите си, защото ме беше срам, че бях мастурбирал. Но вече към 19 години всичко беше нормално. Болка при допир съм получавал, след като един път мастурбирах пет пъти, в растояние на един час, и после, когато го пипнех усещах лека болка, но не чак толкова неприятна, както ти споделяш, по неприятна бееше под течащата вода на душа, но аз си знаех, че това е от прекалената мастурбация, иначе, след мастурбация, или секс, не усещам почти никаква болка, е има нещо минимално, но това е нормално при мъжете веднага след секс да им е неприятно докосването там, даже това го има и при някой момичета след секс, и те усещат понякога такава болка, ако продължиш да им стимулираш клитора, макар, че при някой не е така, веднага след първият оргазъм, могат да продължат стимулирането му и да настъпи втори, трети и. т. н, аз след като съм свършил, мога да го докосвам без проблем и не усещам дискомфорт. Мисля, че нямаш място за притеснеие, ще се оправиш.

 
  ...
преди: 11 години, 8 дни
hash: 88f9ecf86a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   благодаря за коментарчетата :)

 
  ...


...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: b5c62a70e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей, Аз съм на 19 години и чета това което си написал, аз имам същият проблем. И аз ходих на лекар но той също не ми помогна. Реших да споделя с теб за да може да ми помогнеш с това как си преодолял проблема. Благодаря предварително!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker