Какво да правя... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121054)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7296)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Какво да правя...
преди: 11 години, 6 дни, прочетена 3319 пъти
Хора, споделете историята ми! Вече не издържам, сериозно! От 2 години се задоволявам и все си казвам, че ще спра, а на другия ден пак така си казвам... Имам приятел, все още не сме били заедно (девствена съм). Ако разбере сигурно ще ме остави. Страхувам се да бъда с него. От болка, от чувството на вина, което ще изпитвам после, но не спирам да мастурбирам.... :(( Писна ми вече... Как да спра.. Кажете ми....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 дни
hash: c5c9e11121
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не ти трябва изобщо да спираш! Самозадоволяването е много здравословно за теб, освен това си е човешко - защо трябва да се отказваш от нещо здравословно, човешко, нормално и приятно? Никому не правиш нищо зло, никому не вредиш, напротив - по този начин си отложила половия живот, за които може би не си била подготвена до сега. Гарантирам ти, че няма човек, който да не мастурбира
Друг е въпросът, че вече имаш приятел. Ако разбере няма да те остави, разбира се, що за глупости - той също се самозадоволява, но е време да помислиш, дали не е време двамата да направите нещо заедно. Защо имаш приятел иначе? Съветвам ви да почнете с Петинг. Това е техника, много популярна при младежите на Запад - двойката се задоволява един друг с ръце и устни - нещо като мастурбация за двама.
Това ще ви подготви за половия живот. Не бързайте със секса, насладете се и опознайте първо телата си. Ако го предложиш на приятеля си, много ще се зарадва. Много хора дори предпочитат Петинга пред истинския секс.
Когато се почувстваш готова за секс обаче не забравяй кондомите/противозачатачните. Сексът е отговорност, не само приятно преживяване.
Съветвам те още сега да си купиш кондоми и да ги носиш в себе си. Всяка съвременна жена постъпва така и не чака мъжът да я бил пазил. Колкото до мастурбацията - не спирай цял живот. Тя е напълно безопастна, здравословна и не води до разни болести и забременяване - с две думи е единственият начин човек да се освободи сексуално без да има негативни последици.

 
  ...
преди: 11 години, 6 дни
hash: 4bbebd15ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   На колко си години? Защо с приятеля ти не сте стигнали до секс? Нищо не се разбира от хаотичния ти пост.

 
  ...
преди: 11 години, 6 дни
hash: 83397ff9ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Номер 1.. БЛАГОДАРЯ ТИ МНОГО! :)
И да на 16 съм...


Авторката

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 дни
hash: c5c9e11121
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторке, радвам се, че си прочела все пак поста ми. Виж, не си малка за секс, но все пак си дай сметка кога точно си готова. Иначе още сега нищо не ти пречи да си вземеш кондоми, които да носиш за всеки случай със себе си. Понякога най-красивите неща стават спонтанно, нека да си имаш ти кондоми... те няма да се развалят.
За мастурбация и при първия полов акт ти препоръчвам да ползваш специален лубрикант (Дюрекс). Вземи си такъв (БЕЗ този с часовника), има и други марки, разбира се... и пробвай първо при мастурбация да се масажираш с него, след това при първи полов акт го ползвайте с партньора си. Можеш и да вземеш лубриканта и да го ползвате по време на Петинг - голямо улеснение е, има и с плодов аромат - защо не? Препоръчвам ви първите седмици да не правите истински секс (пенетрация на мъжкия полов член във вагината), а да се задоволявате един друг с уста и ръце, ползвайте и лубриканта, опознайте първо телата си, ако и двамата сте девствени особено е важно. Тази игра ще ви попречи да пребързате със секса и ще направи първия ви път още по-незабравим.
Важното е да си подготвена и да не забравяш кондомите, да не даваш на никой да прави незащитен секс с теб.
Колкото до мастурбацията - спокойно, нещо съвсем нормално е. Все пак те съветвам да стане клиторална до първия полов акт. Довери се на партньора си, той също мастурбира. Няма от какво да се страхуваш, срамуваш. Умната

 
  ...
преди: 11 години, 6 дни
hash: 83397ff9ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Имах нужда да чуя тези думи!!!
Благодаря ти ужасно много :)


Авторката

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 дни
hash: b867991815
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Няма за какво да изпитваш чувство за вина. Със сигурност и той го прави, че дори много повече и по-често от теб. Тъй че успокой се и без драми. Най-добре е да започнете да правите секс, все пак 2 години сте заедно и нямаш основателни поводи за притеснение.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 дни
hash: 438ebb2e30
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   1. Не си прав напълно. Зависи на каква възраст е момчето има и шанс да я остави, ако го приеме, като обида..

 
  ...
преди: 11 години, 6 дни
hash: 438ebb2e30
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   1.. Хаотично мислене.. само от твоя поглед.. и от твоята възраст мислиш и даваш съвет. Глупаво е притегли възраста и виж.. коя тежи повече(житейски) и прецени въпроса и добре. Погледни върху точните и притеснения..

 
  ...
преди: 11 години, 6 дни
hash: dfda799340
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   В това няма нищо лошо, момчетата го правят два пъти по често от момичетата, това не е предателство спрямо него и той няма да ти се разсърди за това, когато се почувстваш готова може да го направите. Желая ти много чувствени преживявания.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 дни
hash: 83397ff9ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторката : Благодаря Ви! :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker