Женски ласки - но само, когато си пийнем - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Женски ласки - но само, когато си пийнем
преди: 14 години, 9 месеца, прочетена 8350 пъти
Привет на всички! Аз съм момиче на 23 години. Преди шест месеца се преместих на квартира в София с един приятел, за да си търсим работа. Започнахме работа и за сега всичко върви добре. Преди месец и нещо се наложи да си потърсим още един съквартирант или съквартирантка, защото има място за още един човек в квартирата, а и ни стана трудно и с плащането на наема. Пуснахме обява и в крайна сметка при нас се настани едно момиче. С нея ни потръгна лафчето още от самото начало.

Приятелят ми (той е гей) започна да излиза с едно момче и с новото момиче оставахме в квартирата и си говорехме на дълго и на широко. Една вечер тя донесе една бутилка водка и куп шоколадови бонбони. Пийнахме, пуснахме си музика и в един момент вече се целувахме.

Няма да изпадам в подробности, но по-късно се преместихме в леглото и правихме секс. Така сме заспали. По някое време на нощта тя се премести в нейната стая. На другия ден се държахме една с друга както обикновено. Чувствах се неловко, защото това беше нова емоция за мен, но не споменавах нищо. И тя си мълчеше. Седмица по-късно, когато отново бяхме сами отново си пийнахме и нещата се повториха. И отново никакъв коментар след това. Все едно не се е случвало.

Аз обаче искам да се случва по-често и то не само при състояние на приет алкохол, макар и в малки количества (и двете ни хваща бързо). За мен това е нещо красиво само по себе си. Харесва ми, но незнам тя какво мисли. Не мога и да почна да говоря за това, за да не се почувства неловко. Пък и на мен ми е едно странно... Незнам дали да се опитам да поговорим или пък да оставя нещата така и ако ще се случва нещо - нека се случи...Ще следя за вашите мнения. Благодаря предварително и моля само за адекватни коментари!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 9 месеца
hash: eea0d14d35
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Всичко е ОК. Ако сега не правиш каквото ти е кеф, някой ден ще съжаляваш. Кажи й. И ще се изненадаш колко го е очаквала да го чуе. Не се срамувай или страхувай да бъдеш каквато искаш да си. Не вярвай на пуританите -те са обсебени от задръжки и са силно заблудени. Не вредите никому и не е нужно никому да се оправдавате или извинявате. Бъдете здрави и все така готини! Блазе ви! На мен навремето нямаше кой да ми отвори очите, а тъпа катастрофа отнесе момичето, с което живеехме и се желаехме, но скрупули ни държаха встрани една от друга... Сега имам всичко по нормалния начин, но не и мечтата си.
Желая ви щастие!

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: ff07265e3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами щом ви харесва, не пречите на никого и не го афиширате, забавлявайте се в крайна сметка.

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 7aec74eca6
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Потърси помощ, има добри психолози, които могат да бъдат полезни при подобен тип извращения и да те върнат към нормалността.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 5b098efd4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер три, това твоето е най-странното и абсурдно изказване, което съм чел от доста време насам. Момичето си е напълно нормална, в случай, че не знаеш, вика му се бисексуалност. За какви извращения говорим - да е казала, че прави секс с животни, трупове или със стари бабички???

Нека оставим настрана психолозите, хората си имат достатъчно работа и без друго. А ако всички чисти гейове и лесбийки плюс бисексуалните трябваше да ходят на психолог, значи половината държава е за там.

До авторката - споделям мнението на номер две. Нищо странно и неестествено няма, но пък не парадирайте. Аз съм абсолютно стрейт мъж, нямам нищо против различната ориентация на хората, но не обичам като ми я тикат пред очите. И повечето хетеро хора са така. Затова, имайте едно наум и я карайте дискретно.

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 7aec74eca6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Номер 4, според теб половината Българи са обратни, така ли? Доста си зле. Това е тежко психическо увреждане, което трябва да бъде лекувано. Най-отвратителното е, че по доста медии тези неща се представят едва ли не за нормални и ни се промиват мозъците да приемаме такива хора и едва ли не да се отнасяме с тях като с равни.

Е, няма да стане. Защото, ако направим тази първа стъпка, следват и втора, и трета... Ако продължим по този път, след 20 години дали няма да ни карат да сме толерантни към педофилите, към извратеняците, които се шибат с животни и т.н.?

Няма да стане. Да запазим човешкото у себе си, противопоставяйки се на подобни извращения. Не сме животни, все пак, за да ръгаме където ни падне. Създадени сме по Божи образ и подобие и сексът при нас е израз на чистата любов между мъжа и жената. Имаме потенциала и уникалната възможност да бъдем ХОРА! Не го подминавайте с лека ръка.

От нас зависи да върнем хората, кривнали от правия път, в правилната посока. НИКАКВА толерантност за деяния, които са пагубни за нашата човечност, нашето общество и национална идентичност. НИКАКВА толерантност и към промиващата мозъци пропаганда за такава. Добре знаем какви са (и по-точно какви НЕ са) целите на хората, използващи подобни методи - не го правят, защото искат да сме свободни и да мислим самостоятелно.

 
  ...


...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 258f660458
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Браво номер 4.
Тази част ме разсмя"За какви извращения говорим - да е казала, че прави секс с животни, трупове или със стари бабички."
И аз съм За.Аман от задръстеняци.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 21d48161bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От 4 до 5: сега ще ме прощаваш за леко острия тон, но обичам да си отстоявам мнението докрай и с аргументи. Бих искал да ти кажа следното:

1/ доста буквално разбираш израза за половината България. И на малките деца им става ясно, че това е чиста хипербола /литературен похват за преувеличаване, в случай, че не знаеш/. Или казано в прав текст - голяма част от българите /както и от европейците като цяло/ са бисексуални.

2/ съгласен съм, че по медиите излишно и натрапчиво се спекулира с въпроса. Но не съм съгласен, че не трябва да третираме тези хора като равни. Равните им права с нас произтичат пряко от Конституцията на държавата, чиито гражданин си /мисля беше чл. 6, по памет/. Виждам, че иначе демонстрираш голяма национална привързаност.

3/ твърдиш, че се касае за тежко психическо увреждане? Сър Лорънс Оливие, Фреди Меркюри, сър Елтън Джон, Оскар Уайлд, Роб Халфорд, Мартина Навратилова, Георги Парцалев и т.н./списъкът е безкраен/ - всички те ли са били "тежко увредени"? Ориентацията им пречела ли е да дадат неоспоримия си принос в своите области? Или тях трябва да ги считаме за хора втора ръка?

4/ като четем проповедническия ти стил и религиозни възгледи, оставаме с впечатление, че си повлиян/а от класическите постулати на християнството. Нищо лошо, но нека ти напомня, че това не е сайт за пропаганда на расови, етнически и религиозни възгледи.

5/ "Имаме потенциала и уникалната възможност да бъдем ХОРА"- съгласен. Но хората сме различни. Да си човек означава именно това - да приемаш различното в другия и да имаш собствена индивидуалност. Не вярвам авторката на историята да ти пречи с това, че е различна от теб. Нито пречи на някой друг.

Толкова от мен. Проточи се, за което съжалявам. Просто исках да кажа, че момичето не прави нищо нередно.

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 6905843974
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Браво. Не си за лекар. Прави това което ти харесва, щом не пречиш на никого и НИКОГА не плащай данък обществено мнение.

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 21d48161bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Напълно подкрепям всички коментари, освен тези на 3 и 5!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 9 месеца
hash: e17222c05a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами.. не съм против, но не подкрепям и този вид взаймоотношения .... Бог ни е създал разнополови, за да се обичаме и създаваме нов живот ... :) за мен това между вас и подобни двойки/бисексуални/ е загуба на време ... по-скоро и вие незнаете на къде да се насочите .Един ден ще сте идвете щастливо омъжени, няма да има по-голяма радост от дечицата, които ще създадете... а това сега е просто мимолетно забавление ... несериозна сексуална връзка .. :) Все пак говори с нея .. каквото е писано, нека стане .. Успех ви желая :)
П.К.И

 
  ...

...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 538f36d404
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Радвам се за вас...говори с нея. Трябва да си готова за всякакъв отговор от нейна страна..ако ви е писано да сте заедно ще сте ако не,не трябва да се предаваш и гледай напред. Надявам се да не се получи като при мен и напразно да си си въобразила неща които тя не би направила. Не защото не иска,а защото смята,че "не трябва да е така и не бива да се поддава на тези си чувства... - така се получи при мен и въпреки това колкото и да ми е трудно останах с нея и сме просто :( приятелки за мое съжаление, но я Обичам и винаги ще е така.Сега продължавам да си чакам "рицаря на бял кон" ;]

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 15500287d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Прави, това което ти изглежда по естествено , ако ти идва спонтантанно и се почувстваш комфортно, да поведеш такав разговор -моля . Наслади се на това Фройд е казал още че всички сме бисексуални . Важното е да знаеш какво искаш и колко от него е добре да си вземеш или не . Когато поведесх темата с приятелката ти така го напражи че да си сигурна че после нйма да сажаляваш . Успех .
Уолдо

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 5773a7eef8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Виж не знам дали си съгласна с мен но мисля че ти малко започваш да минаваш на другия бряг овладей сексуалната си ориентачия и вземи си намери някое свестно момче и спри с тия мимолетни глупости. Аз съм на 14 години и ти го козвам пък ти направи кавото ти харесва просто чуй какво казва сърцето ти.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker