Сериозен проблем - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121132)
 Любов и изневяра (29690)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Сериозен проблем
преди: 11 години, 5 дни, прочетена 3129 пъти
Здравейте, аз съм на 21 години и от известно време имам много сериозен проблем с приятелката ми. Заедно сме от малко повече от 2 години и за това време, както страшно много се обичаме така и доста лошо се караме и имаме всякакви проблеми. Преди 3 месеца тя започна да се държи странно, не искаше да ми каже какво й има, накрая се оказа, че според нея нямам желание да правя секс с нея, че ми е минало желанието и вече само от време на време съм бил искал. А това изобщо не е така, тя е изключително красива и аз обожавам тялото й и винаги съм я желал. Впоследствие осъзнах, че наистина съм и давал такива поводи, защото започнах да се чувствам неуверен, че искам да се справям все по-добре и да и доставям все повече удоволствие, а ми се струваше, че това не е така. Поговорихме, обясних й, но тя не ми повярва и каза, че винаги вече щяла да мисли, че го правя, по принуда, защото ми го е казала. От там се стигна, че месец и нещо два само се карахме и тя вече не изпитва сексуално влечение към мен. Все още много се обичаме и искаме да сме заедно, но тя смята, че не можем да се справим с този проблем и иска да се разделим, a e наистина страхотно момиче и не искам да я губя за нищо на света, казвам й, че можем да се справим като спрем с караниците, прекарваме си хубаво и ще стане постепенно, но тя иска на момента да се разреши проблема иначе на била съгласна. Някой може ли да помогне с идея как да оправя нещата, наистина ми е страшно важно!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 дни
hash: b1ca472be7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами какво да ти кажа, наблегни повече на романтоката, все едно сте в началото на еръзката, ресторантче, подаръци, екскурзия, би трябвало нещатата да се оправят. Успех.

 
  ...
преди: 11 години, 10 часа
hash: 3e7fea794b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Честито! Твоята приятелка си е намерила мъж, който е по- добър от теб в леглото. Дори и да не е тя е влюбена в него и пет пари не дава за теб. Изпуснал си я братле. По- добре е да се разделите. Преди години излизах с една женена, която откакто се запозна с мен държеше мъжът си на сухо. И така над полувин година. Жените по принцип са много глупави, но като се влюбят тотално губят акълът си. Ако наистина я обичаш пусни я да се набеснее. След време може и да се върне при теб, ако можеш да прощаваш- разбира се.
Много се надявам да не съм прав, но се съмнявам, защото имам богат житейски опит. Желая ти късмет.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 2f26a242ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Може би се е чувствала отхвърлена. Тези откази могат да сринат самочувствието на една жена. Най - лошото е мъжа ти да не те желае. Нали ни набиват в главите, че мъжете винаги искат секс. Представете си, ако мъжа ви ви отказва регулярно. Почват мислите, аз ли не правя нещо както трябва. Защо не иска вече да правим секс. Има ли друга. Вече не ме харесва. И ако това продължи по - дълго просто желанието за секс у нея изчезва.
Ако пък сте говорили остава едно съмнение: Сега му казах и ще правим секс, само защото му казах - по принуда.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: b21197267d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Щом толкова я обичаш, направи нещо незабравимо за нея, организирай романтична вечер с разходка, стая в хотел, шампаанско, свещи и я люби огнено и страстно. Ако и тогава не стане, поне ще ти остане прекрасен спомен за голямата любов.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 6fc7109149
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Откъде да я знам, жените само искат, а нищо не дават.

 
  ...


...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 1d13fb28ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Здравей, преодолимо е. Аз бях от другата страна, така да се каже и разбирам приятелката ти. Номер 2, не няма си друг. Просто иска да е сигурна, че е истински обичана и единствена. Както вече ти казаха, наблегни на романтиката, но нека всичко се случва естествено. Не й показвай, че сега се стараеш специално. Ако гледаш порно, не и го натрапвай за известно време, нека сте само ти и тя, и разбира се, говори с нея. Отново и отново. Дори и тя да избухне я прегърни и й кажи, че единствено искаш да бъдеш до нея, независимо със или без секс. Нека си мисли, че тя диктува темпото на връзката. Иска се малко търпение и ще се оправите. В никакъв случай не я пускай да си тръгне от теб, защото това ще е края. Ще й докаже измислените теории :) Повярвай и на нея и е много гадно. Явно е чувствително момиче, има някакви комплекси или стрес и й е трудно да оцени реално ситуацията и да ти повярва. Моят брак едва не пропадна по абсолютно същия сценарий. Успех!
Ж27

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: c32a7f0294
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Пич, тази промяна в поведението и се дължи на обстоятелството, че си е намерила друг, сигурен съм на 100 процента. А освен това ти изобщо не си осъзнал каквото и да било като повод от твоя страна - така работи самовнушението, когато някой ти каже нещо ти първоначално не вярваш, почват се едни анализи и самоупреквания. И сега понеже е гузна и не знае как да ти го сервира най-деликатно, или по-точно завоалирано прави така, че изкарва теб виновен - не си искал да правите секс, принципът е Думам Ти Дъще - Сещай Се Снахо. Всеки път нещата се случват по един и същи сценарий - този, който реално е причината за конфликта се изкарва ангелче и хвърля цялата вина върху другия. Жените, за разлика от нас - мъжете са като маймуните - никога не пускат клона, за който се държат, преди да са хванали следващия. Всичко е толкова прозаично...

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 7261e238c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Тя не е готова да пожертва от "скъпоценното" си време, като изчака малко, за да се оправят постеменно нещата. Искала на момента, братле тя е лигла, тя иска нещо ново, не е готова да направи нещо за връзката, ти не си ли потърпевш? - СИ, ама си готов да направиш каквото трябва, а тя искала на момента... айде бе. Вземай се в ръце и колкото и да я цениш покажи и, че на теб не ти е по-леко.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker