Моля ви за искрени коментари - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Моля ви за искрени коментари
преди: 10 години, 11 месеца, прочетена 6212 пъти
Темата за първия път е доста банална, особено в Spodeli. net съм срещала много на тази тема, но все пак ви моля да публикувате въпросите ми и да се отнесете сериозно.
Сериозно, тъй като повечето неща, които съм чела по тази тема тук, както и в други подобни сайтове са по-скоро саркастични, иронични и забавни от колкото сериозни!
Моля само за хора, които НАИСТИНА са минали през това и имат ясни спомени от случилото се.
Пърият ми въпрос е за болката, не при самото разкъсване на химена, а за болката от самото проникване съвсем в началото, приятелят ми е с доста дебел член и когато се опитахме още на първото проникване на съвсем малка дълбочина болката беше неописуема имах чувството, че щеше да ме разпори буквално.
Веднага се дръпнах и не исках изобщо да опитвам отново, поне за тази вечер....
Преди това ме лиза, пипа ме отдолу, целувахме се, но явно съм била много притеснена.
Как стана вашият първи път?
Обичахте ли момчето и това има ли значение?
По-голям, по-малък или на вашите години беше момчето/мъжът?
Болката силна ли беше или търпима?
Кървяхте ли много?
След това променихте ли се по някакъв начин... възприемане на света, отношенията с приятелите, момчето, родителите, излъчването ви, тялото ви?
Всякакви подробности ще са ми от полза.
Благодаря ви, предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 11 месеца
hash: 205eaeb4eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж, спомените избледняват, съмнявам се, че каквото и описание да получиш за болката, те ще са ти от полза. Няма как с думи да се опише тая болка, но е факт, че без нея не може, все един ден ще я изпиташ.
При мен стана чак от третия ни опит с тогавашния ми приятел, всъщност мисля, че на втория път е успял да разкъсне част от химена. Помня, че след втория път вкъщи сама опитах да се разтворя с пръсти. На третия път той проникна в мен успешно, забравих да спомена, че кръв имаше след втория път. Важното е да го направиш с някое свестно момче, което ще е внимателно и търпеливо с теб.
А това с промяната, малко наивен въпрос. Човек расте, естествено се променя всеки ден до края на живота си... , не очаквай, че след като загубиш девствеността си, това ще е изписано едва ли не на челото ти....
Прекалено много въпроси задаваш, в момента на акта трябва да се отпуснеш там долу, а не да се стягаш. Затова не е станало. Използвайте и лубрикант.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 79cb5f4f28
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   На първият път му се отдава голямо значение, а истината е, че не е нищо особено. Болката е търпима, а при някои момичета дори не е толкова силна. При мен имаше и кръв, но не винаги има, при всяко момиче е различно. Не се притеснявай от първия път, няма нищо страшно! Моя първи път беше с човек, който не съм обичала, беше по-голям от мен с 2 години. След това всичко си беше по-старому, нищо не се промени.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 54aaaf334f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Моят първи път беше на морето с момче с 3-4 години по-голямо от мен, което наистина обичах. Не беше особено приятно даже никак. Въобще не кървях, но и при мен имаше болка при проникването. След това се промених и то доста. Най-вече в отношението си към останалите хора. Станах по-общителна, по-сигурна в себе си. Също и тялото ми се оформи по различен начин. И разбира се излъчването, наблюдателните хора бързо разбират кога си го направила.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 03f997ccdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Сега ще ти разкажа какво се случи при мен и дано да съм ти полезна. Моят приятел е доста надарен и като дебелина и дължина. Разликата ни е почти 4 години. С него разговаряме открито и задълбочено по всички теми. За всичко свързано с интимния живот сме си писали и говорили страшно много. Най-важното е ти да си спокойна, да се отпуснеш, да не мислиш за болка и кръв и каквото и да се случва да запазиш спокойствие. Важно е да имаш огромно доверие на момчето и да си сигурна в него. Та ние използвахме лубрикант и ти казвам, че ще ти помогне Страшно много наистина. Съберете пари и си вземете. При мен кървене имаше първите 2-3 пъти, болката е търпима. Като си сложи презерватива слагате лубрикант около с. л., хубаво е да сложи и на (в) теб и да бъде бавно първите 5-10 мин. и леко и внимателно да прониква. Като усетиш болка казваш му да спре да влиза по-навътре и стоиш така докато свикнеш да се отпуснат мускулите малко и така бавно и постепенно ще се получи. Не винаги се получава от първия път така че, не се притеснявай и опитвайте после ще ви е много хубаво и ако се обичате още по-добре. Говорете си не мълчете повреме на акта. Помни отпусни се и бъди спокойна няма страшно, все пак от там трябва да излиза 3-4 кг бебе някой ден :) :D На последния въпрос ще отговоря така, не нищо не се е променило, защото емоционалното, физическото и псхическото израстване при всеки се слува различно. Аз още от малко съм си такава и си спомням как като бях на 8-9 г. ми казваха винаги приятели, да съм спряла да се държа като зрял човек и да се забавлявам. Но всичко си е до човек. Извинявай за дългото писане, ако имаш още въпроси ще е удоволствие да ти отговоря! :)

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 6b4442f8a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Аз го помня много ясно.Бях много притеснена, понеже имам много голям страх от болка.Представях си колко много ще боли и колко ужасно ще се чувствам.Е, оказа се, че това си е само въображение.Не ме боля, почти не усетих даже, нямаше много кръв, по-скоро леко зацапване
Обичах приятеля си и бях наистина готова за това.
Имам един съвет към теб-ако не си напълно сигурна, че го искаш-не го прави, за да не се чувстваш тъпо после.
Едно време имах един, който мислех да ми е първият само защото вече всички го бяха правили само аз не.Дойде, съблече се (беше 7 години по-голям) и аз го изгоних....и не съжалявам :)

 
  ...


...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 7207f77f14
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Стисни зъби за секунди и болката отминава, после остава удоволствието и хубав спомен :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 7207f77f14
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Може да прозвучи малко тъпо, но алкохолът помага много при първият път.
Главно защото отпуска... боли те, защото си притеснена и уплашена, тялото ти усеща това и се стяга, съответно ставаш още по тясна и особено като му е и по-дебел става почти невъзможно.
За това пиини малко бяло вино например не много да не се напиеш и да почнеш да правип някакви сцени...
Пийваш малко, колкото да се отпуснеш и започвате... целувки, милувки нататак знаеш :) успех:!

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: a73760c91e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Първо искам да уточня, че "не при самото разкъсване на химена, а за болката от самото проникване съвсем в началото" звучи леко нелогично, защото химената е точно в началото.
Да, първият път зверски ме болеше, защото партньорът ми беше грубиянин. Това е най-силната болка, която до момента съм усещала, аз също имах чувството, че не мога да го изтърпя и, че ще ми се скъса нещо, което не трябва. Въпреки че той имаше малък член. Аз бях притеснена и девствена, а той- груб и самонадеян- неподходяща комбинация, лоши спомени....
Наблюдавам как при 95 % от жените след първия им път психиката им се променя- възгордяват се, надуват се, започват да имат безразборни сексуални връзки... При мене не беше така, а и не намирам смисъл в това възгордяване... все едно са хванали Господ за брадата само защото са правили секс!
След първия ми път около 2 месеца ме боля при проникване, но пък беше приятна, поносима болка, даже възбуждаща. Вече съм на 28, имам сексуален живот от 5 години и не ме боли при проникване. Но психическата нагласа има голяма роля и при самото проникване, и при изпитването на удоволствие от интимния контакт!

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: f851f0cf44
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Хах... болката от първия път.. ами боли си доста, но се преживява. Много внимавай, кой ще ти е първия за да не съжаляваш след години, но ти май вече си отворена, все пак е проникнал а девствената ципа си е доста близо до входа на влагалището. Но нз защо момичатата се притесняват толкова от първия път като аз много пъти съм изпитвала почти същата болка и след това...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 56096dfc17
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   В случаи като твоя проникването от раз е трудно и непоносимо. Необходимо е повече търпение от страна на партньора ти. Лекичко, с плавни и съвсем къси движения, без натиск, постепенно. Другите варианти са просто брутални.

 
  ...

...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: bfa11b845a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Мояя първи път беше болезнен но без кръв партниора ми беше с 2 години по голям и не го оби4ах Важное да се отпуснеш и да се нагласиш 4е ще ти бъде приятно пробваи те както казва номер 4 при мен така се полъ4и успех

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 75059aae26
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   един савет, приемиго ако искаш, ти си знаеш, не го прави с човек който не обичаш защото после ще сажаляваш за това.. , няма значение на колко години си или на колко ще станеш, дори да си на 30 гд имаш още какво да научиш от живота, за това се нарича живот, никога не се знае кой стой пред вратата ти преди да я отвориш, запомни го от мен, не бързай за никаде,


:)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 5a7606704f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Няма от какво да се притесняваш, просто трябва да си супер възбудена, буквално да си течеш. Аз нямам опит, но все пак ще кажа, на 16 съм преди 1 седмица го направих, то нашето си беше планирано. От няколко месеца съм с момчето, обичам е меко казано и естествено, че е важно особено за първият път. :) Всичко е много по-специално. Той е на 18. Нямаше почти никаква болка, аз си бях изключително възбудена. Той първо вкара пръстче, не изпитах кой знае какво, нямаше и кръв, когато си го вкара заболя малко повече, но пак не беше много силно, така че си е индивидуално :) Между другото той не успя да си го вкара целият де, доста тясно така... хм :Д
А това дали съм се променила, не. Единствено, че с него се сближихме още повече, то тва не беше просто за едното е*ане, така че наистина е важно да се обичате. За мен беше много, ама многоо специално!
П. П При една приятелка имаше кръв, не много, но си я болеше дори и на следващия ден, когато клякаше също я болеше, а при мен нямаше нищо такова, а бях толкова притеснена по едно време относно първият път. Гледай да се отпуснеш. Важно е и как ще се държи момчето. Надявам се да е минало добре, предполагам, че вече си го направила, темата е малко старичка ;д

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 80b39facc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Имаш силна нужда от проникване в малкият мозък, поради липса на голям, определено си много зле в науката засекса!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 9b999a2c70
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Според мен го направете, когато си готова :) Мисля, че няма от какво да се притесняваш.
Как стана вашият първи път? - всичко премина нормално, но бях се сковала от притеснение :D а след това много се смях на себе си (първите 3, 4 пъти не усетих възбуда)
Обичахте ли момчето и това има ли значение? - аз го обичах и все още го обичам <3 не е от значение, но защо да го правиш с човек, когото не обичаш?
По-голям, по-малък или на вашите години беше момчето/мъжът? - имаме 4г. разлика
Болката силна ли беше или търпима? - аз не усетих никаква болка, но мисля, че е за това, че беше много внимателен (минаха почти 2ч. - поиграхме си)
Кървяхте ли много? - почти не 2, 3 капки
След това променихте ли се по някакъв начин... възприемане на света, отношенията с приятелите, момчето, родителите, излъчването ви, тялото ви? - не се промени нищо, само станах повече негова :)
Първият път все някога ще се случи. Мисля, че притеснението ти играе лоша шега. Успех :* и когато се случи пиши ;)

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 82cfe4bb0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Първият ми път беше на 16, с приятелят ми бяхме от половин година заедно, не може да се каже, че го обичах. Та позата в която го правите първият път е най - удачно ти да си отгоре, защото контролираш дълбочината , поне аз така бях застанала първият път и мога да кажа, че болката така беше сравнително малко и мина бързо, защото все пак аз контролирах всичко.. натиска, дълбочината и т. н.
Болката мога да я опиша като тъпа болка , но беше за секунди.
Кръв имах чак като се прибрах вкъщи и то бяха от рода на 1-2 капки на бельото, това беше общо взето.
След този секс мога да кажа, че се чувствах по зряла ( не че бях ) :)) но по-отракана определено, усмихната, доволна от новото изживяване.
Та това е моят първи път, беше доста одавна, но още го помня с подробности :)
Ж24

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 4641527331
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Прекалено много мислиш по въпроса :)
Трябва малко повече да се отпуснеш когато мислиш за това.. говориш така, че едва ли не е някаква болка за умиране..
При мен преди това не бяхме опитвали, не бяхме и мислели да става точно тогава. Боли- това е ясно, но болката при всеки е различна, някой ги боли повече, други по малко, но при всички случай не е кой знае колко голяма и е моментна за около 10 минути. Ако си се отпуснала и преди това той те е предразположил да се отпуснеш болката няма да е толкова голяма и ще можеш напълно да се насладиш на акта. Кървенето също не е при всеки, при мен лично нямаше никаква кръв както и при много други хора, с които съм разговаряла, но както казах различно е.
Преди да започнете същинският акт е добре да си доставите взаимно удоволствие ( както и да разговаряте по темата ) нека започне с пръсти ( 2 или повече ) и се дръж болката е моментна не се стягай и мисли позитивни : КЪСМЕТ ^^

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker