Нагон - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121284)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6475)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Нагон
преди: 11 години, 13 дни, прочетена 4257 пъти
Здравейте, в последно време доста съм се отпуснал. Работа- спане- работа... Удоволствията съм ги снел до минимум, не че ми остава много време. Просто работя по 24 часа.
В последно време все повече започвам да чувствам нуждата от секс. Особено като видя колежките в работата, особено секретарката на шефа. Винаги е усмихната с къса пола и цепка, през която като се наведе и се виждат бикините. Направо ще еякулирам ако я гледам по-дълго време. Макар, че е поне на 40, ако ми падне...
И не само другите колежки, ох особено апетитните миньончета, както съм 190 висок. Само си представям фелацио по половин час в поза 69.
В автобуса има няколко контрольорки на моите години, към 20-25г. повечето са с размер на сутиена Б+. Разкошно ме възбуждат

Та ето ми и Молбата за "работа", придружено с мотивационно писмо за бъдеща кандидатка, да задоволи моя НАГОН-


Да послужи пред:
Потенциален работодател
от женски пол
между 18 и 50 години

МОЛБА

от

Автора, 21 годишен, несемеен, неосъждан (за сега), без деца, финансово осигурен, в добро физическо, от части и психическо здраве

Уважаема госпожице/жо,

Моля да бъда назначен на длъжността сериозен приятел и постоянен сексуален партньор с изпитателен период, определен от Вас.
В подкрепа на тази молба прилагам сексуална автобиография и мотивационно писмо. Готов съм да представя препоръки от бивши работодатели при поискване.

Искрено се надявам молбата ми да бъде удовлетворена!

С уважение:
Автора
2013г.



СЕКСУАЛНА АВТОБИОГРАФИЯ


? Име: Автор
? Пол: М
? Семейно положение: несемеен, без деца
? Сексуална ориентация: хетеросексуален

Трудов стаж:

Като малко дете преживях онова, което са преживели много момченца в безгрижното си детство, а именно – игра на чичко доктор с братовчедките на село. Макар че този твърде ранен период не може да има нищо общо с образованието и професионалните ми умения на любовник, точно там – на село, аз за пръв път се сблъсках с тайните на женската анатомия. Открих много съществени и твърде стряскащи разлики. На горките братовчедки им липсваше онова, което бях свикнал да опипвам с интерес в банята и да наричам “чиш”. На негово място те си имаха нещо друго – доста различно на вид, на допир и... не, глупости, разбира се, че не и на вкус. Бяхме деца.
Първата ми истинска любов беше учителката по математика в трети клас – другарката Караджова, която переше толкова здрави шамари зад врата, че нямаше как да не я обикне човек. Може би е допринесла за някои от “специалните интереси”, за които ще стане дума по-късно, а може и да не е. Не знам. Обаче плаках със сълзи, когато я смениха с другаря Унуфри Л.
В шести клас бях лудо влюбен в момичето, което стоеше до мен на последния чин. Казваше се Ваня („врапче”). За съжаление многократните ми опити да спечеля сърцето й бяха напразни. Не помогнаха нито боя в голямото междучасие, нито хапането, нито скубането на коси. Веднъж дори забих пергел в бедрото й. Толкова бях отчаян! Твърде рано изживях първата си несподелена любов.
Половото ми съзряване настъпи окончателно в седми клас. Тогава започнаха да ми никнат мустаци и гласът ми взе да мутира. Един ден, докато лежах по корем в леглото, изведнъж се “напишках”. Беше най-приятното напикаване в живота ми. Не се гордея с онова, което започнах да правя всяка вечер, след като разбрах, че бялата лепкава течност всъщност не е урина.
В периода седми – десети клас се научих да пия бира и да пуша цигари, но не и да правя секс. Въпреки това упорито настоявах, че имам поне 12 бройки зад гърба си. Все пак бях рапър, а и гангстарите, с които излизах от “E” клас въобще не си поплюваха с “кучките”.
Първият ми работодател беше Надежда („врапче”). Започнах трудовата си кариера в края на десети клас. След тримесечна усилена работа, сериозен резултат нямаше и бях уволнен поради липса на опит. После бях нает от Мария („гугутка”). За една година правихме секс само веднъж – на стълбите пред един блок, но алкохолът и липсата на опит си казаха думата. Уволниха ме заради все още недостатъчна квалификация. След това напуснах поради, не спазване на трудовия договор. След това бях назначен при Полина („гугутка”), тя беше чудесен работодател, но след абитуеиентския ни бал, нещата така се стекоха, че трябваше да напусна. Кариерата ми продължи като студент, когато бях нает от следващия си работодател – Диди („патпадък”). Шестмесечния трудов стаж в нейната компания ми помогна да обогатя теоретичните познания с безценен практически опит. Научих се на работа в екип, подобрих комуникационните си умения, значително се увеличиха познанията ми по чужди езици и най-вече устния ми френски. Изгубих работата си, когато за моята позиция подаде молба много по-квалифициран кадър (30 годишен гинеколог). Следващият ми работодател се казваше Теодора („фазан”). Трудовите ни правоотношения продължиха 5 месеца и бяха прекратени временно по взаимно съгласие.
Постъпих на работа при Нелина, която беше („пекас”). За година натрупах ценен опит и придобих качествени умения – научих се да готвя, да правя масажи, познанията ми по френски език се увеличиха многократно. Жестоката конкуренция на трудовия пазар отново се превърна в причина да загубя работата си. Този път бях изтикан на борсата от 45 годишен хирург в Пирогов.

Образование:

Завършил съм с отличие следните курсове: Култивиране на мъжката полова енергия чрез ДАО, Майсторството на тантрическия секс, Акупресура на еротичния масаж, Сексуалното Гунг Фу – девет начина за забавяне на мъжкия оргазъм и Фенг Шуй или изкуството за приготвяне на ароматна баня.

Чужди езици:

Много добър френски език, предимно устен, перфектен английски – най-вече в мисионерска поза, слаби познания по арабски с шепа олио заднешком или боров вазелин.

Практически умения:

Шофьоркса книжка, хеви петинг и двучасов фул- боди масаж, достигане до многократни оргазми без еякулация, добро познаване на ерогенните зони по женското тяло, умело използване на лубриканти.

Специални интереси:

Любимата ми поза е с жената отгоре. Харесва ми заради дълбочината на проникването. Тя може да свърши по-лесно като определя сама темпото, пък и честно казано, допада ми да лежа по гръб и да я гледам как се поти. Обичам играта на роли – лекар и пациент, затворник и надзирател. Не се плаша от белезници и сметана, понякога използвам мръсни думи.



МОТИВАЦИОННО ПИСМО

Основната причина, поради която искам да постъпя на работа при Вас е, че отчайващо се нуждая от секс. Не виждам причини да го крия, особено при положение, че знам колко важна за Вас е искреността и колко много мразите лицемерието, предателството и лъжата. Чувствам, че имаме много общо помежду си, тъй като подобно на Вас, аз ненавиждам двуличното отношение.
Знам, че ще работя в динамична, високо-конкурентна среда, понеже вие сте ужасно красива и съм готов да положа всички усилия, за да останете доволна колкото и докогато може.
Искрено се надявам, че вашата компания изпитва недостиг на високо квалифицирана работна ръка или пък, че досегашните Ви служители не заслужават работното си място, за да получа шанс да запълня онези празнини, които те не са успели да запълнят –както в душевен, така и в чисто физически план.
Моля, при разглеждането на тази кандидатура да вземете в предвид умението ми да правя секс без да свършвам 7 часа и стремежа ми винаги да поставям женския оргазъм на първо място пред своя.
Убеден съм, че никога не сте изпитвали нещо подобно на двучасовия фул- боди масаж, в който съм абсолютен професионалист. Вярвам, че ще оцените готварските ми умения, доброто възпитание и джентълменското ми отношение към дамите, както и факта, че нямам проблеми с алкохола, наркотиците и хазарта. Самият факт, че сте прочели всичко дотук означава, че вече харесвате чувството ми за хумор или че намирате за забавна абсолютната липса на такова.
Като допълнително предимство моля да отчетете следното: мразя футбол, не се интересувам от бой с кучета.


Очаквам вашият отговор с огромно нетърпение и силно се надявам той да бъде положителен.

Автора, Пловдив, 2013г.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 13 дни
hash: b83146e4ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Оф, , и тука взеха само глупости да се публикуват....

 
  ...
преди: 11 години, 13 дни
hash: b45f87ccf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хаха, сладур, харесва ми чувството ти за хумор.
И си ми съгражданин. :D
Жалко, че аз съм мъничко, почти на 17 и няма как да те наема. :D

Ако бях на 20 поне би ми било интересно да разбера каква интересна личност стой зад това писмо.

Успех от мен!

 
  ...
преди: 11 години, 13 дни
hash: 555557e328
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   хаха градски много добре, но имам чувството, че леко си взаимствал от някъде

 
  ... горе^
преди: 11 години, 12 дни
hash: 24e008f3a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Едва го прочетох, дори не го намирам и за смешно.
Ако наистина искаш жена за секс има много навити, само малко пари им дай, а ако искаш за сериозна връзка - се огледай по сериозно. Но с така написана "автобиография"... може и да ти е трудно.

 
  ...
преди: 11 години, 12 дни
hash: 9a54d061bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Дам, номер 3- позна "леко" съм взаимствал, номер 2- бих направил малък компромис ;) номер 1- бъди по широко скроен... :)

 
  ...


...
преди: 11 години, 12 дни
hash: 018758dcbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз пък се забавлявах от сърце. Браво!
Прилича ми на почеркът на онзи, който търси спътница за живот на село.
Ако продължи ще сменя petel.bg с този сайт. :D

 
  ... горе^
преди: 11 години, 12 дни
hash: 018758dcbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ако сексуалната образованост(която твърдиш, че имаш) е като чувството ти за хумор(което вече ни доказа), кажи как да се свържем "петленце".

 
  ...
преди: 11 години, 12 дни
hash: 8287c8942f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Хаха е жалко почти ме беше спечелил ама с това, че мрази ш футбол направо ми разби сърцето. Не знам дали ще те вземат на работа, но спокойно можеш да издадеш един хумористичен автобиографичен роман. Ама мн си го закъсал - чак до 50 г. не е ли доста.
П. П Да не сме от едно училище и моята госпожа по математика се казваше Караджова:д

 
  ...
преди: 11 години, 11 дни
hash: 0898f772ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Авторе, няма значение, че е "гепено", добро е! Ако не бях от онези работодатели, които дискриминират персонала си по възраст, щях да те наема.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 дни
hash: f34aa1ec86
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   перфектния мъж! Особено това с масажа ме плени на 100% :)

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 дни
hash: 7ef853cf3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ако беше от моя град...

 
  ...
преди: 11 години, 9 дни
hash: dfd850eb64
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ти да не си същия който пусна тема че си търси жена, която да живее при него на село.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 дни
hash: d3c9c8de92
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Автора: 12- НЕ! В сайта не съм влизал от бая време и рядко пускам теми, обикновено давам насоки и коментари.
По принцип може се свържете с мен по много начини, ако сте от Пловдив, може да сте ме виждали обикновено се усмихвам на красиви дами и малки дечица и се плезя на бабички. 8- ако знаеш какви 50 годишни лелки има.. направо на външен вид са 30 годишни с 1 пръст фондьотен (подробности, като 18 абитуриентки на бал, таз годишните изглеждаха като 40годишни) и понякога правят чудеса в спалнята, особено ако има аромат с феромонен утенък мммм...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker