Каква е разликата между клиторен и вагинален оргазъм? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Каква е разликата между клиторен и вагинален оргазъм?
преди: 11 години, 5 дни, прочетена 47720 пъти
Здравейте. Момиче на 15 съм. Искам да разбера разликата между клиторния и вагиналния оргазъм и изобщо има ли такава? Девствена съм и до сега съм изпитвала само клиторен и се зачудих същото ли е чувството по-интензивно ли е и т.н

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 дни
hash: a465b9481a
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

1.   70% от жените същност изпитват само клиторен оргазъм. Самият клитор е също скрит, вижда се само една малка част от него. При вагинален и анален секс се стимулира именно скритата част на клитора. Виж анатомични схеми за това.
Иначе като жена, която има щастието да изпитва и двата вида оргазми мога да те успокоя, че клиторният не е нито по-лош, нито по-слаб, нито по-малко интензивен и така нататък. Той е просто различен, но еднакво удоволетворяващ и най-важното - винаги постижим. Да се достигне до вагинален оргазъм е значително по-трудно, но това не значи, че чуството е по-хубаво и който не може да го достигне е повреден или изпуска кой знае какво.
Просто природата ни е дала възможност да се облекчаваме винаги клиторално, защо не? Какво му е лошото?
Когато почнеш да водиш полов живот ще усетиш дори, че оргазмът често не е необходим, за да изпиташ сексуално уводолетворение с мъжа, когото обичаш. Самият секс и стимулирането, самата интимност често ще са ти достатачни и е хубаво още сега да си харесваш тялото и реакциите му и да си обещаеш да не симулираш оргазми пред мъжа, а да изживяваш пълноценно интимността си с него. Колкото до клиторния оргазъм - той е най-готиното чувство на света и не бива да го отричаме, само защото е лесен за постигане и е практически винаги на една ръка разстояние - независимо от стреса, главоболие и така нататък. Нали природата затова ни е дала клитора - единственият орган в човешката анатомия направен само за удоволствие. Клиторът е подарък, възползвай се!
Вагината е направена преди всичко, за да излизат от там нашите деца. Това е и причината да е много по-бедна на нервни окончания. Ако имахме толкова нервни окончания като при клитора във вагината си, то болката при раждане щеше да ни убие. Природата си знае работата. Не казвам обаче, че вагиналният секс не може да те доведе един ден до оргазъм, но не е задължително да го направи. Въпреки всичко ще имаш винаги нуждата от вагинална пенетрация с мъж, когото желаеш и ще се чувстваш задоволена дори без оргазъм доста често. Природа!

 
  ...
преди: 11 години, 5 дни
hash: 3376c1ac4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

2.   Достигаш до клиторен оргазъм, когато партньорът стумулира клиторът, а до вагинален- Г-точката. При вагиналният оргазъм се отделя течнност от уретрата. Аз съм изпитвала вагинален и е уникален, течността наподовява мъжката семенна течност, но чувството е много по-уникално от всичко друго.

 
  ...
преди: 11 години, 5 дни
hash: a465b9481a
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

3.   Номер 2, не съм съвсем съгласна - течността не се отделя първо от уретерата, а от жлезите на входа на влагалището като само 30% от жените имат достатачно добре развити жлези, да се се получава squiert, което не значи, че останалите не могат да изпитат вагинален оргазъм. Второ - не всички жени имат Г-точка, дори се спори за нейното съществуване. Има жени, които достигат до вагинални оргазми чрез стимулиране на маточната шийка дори, аз лично нямам Г-точка и също съм достигам до вагинален оргазъм.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 дни
hash: 68dc5b7cba
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   оргазмите стават в главата :)
клиторен е когато се стимулира клитора, вагинален е когато се стимулира влагалището

 
  ...
преди: 11 години, 2 дни
hash: 09ad306517
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

7.   Вагинален оргазъм се получава при стимулация на G точката, тя се намира на два пръста от вътрешната страна на влагалището, при нейното продължително стимулиране(около 15минути) настъпва вагиналният оргазъм, който при някой жени е съпроводен с отделяне на течност от бартолиновите жлези нарича се СКУИРТ оргазам, или женска еиакулация(изпразване), самият оргазъм е по интензивен и след него жената се чувства изморена, изтощена. Надявам се че съм бил полезен. КУПИДОН.

 
  ...


...
преди: 11 години, 1 ден
hash: e9d33ced01
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Купидон, позволи ми да те поправя. Течността която се отделя при скуирт оргазма не се отделя от бартолиновите жлези, а от. парауретрални жлези, разположени на входа на уретрата. И такъв оргазъм се постига не само чрез вагинално стимулиране, а дори само от чисто клиторна стимулация. Пиша го от опит.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 ден
hash: aa7c5c29e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Съгласен съм с теб номер 8, но не всяка жена достига до„ скуирт” стимукирайки клитора, но достига „скуирт”при стимулация на G точката, но има и такива като теб.

 
  ...
преди: 11 години, 19 часа
hash: 44e7a781ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравей момиче! Хубаво е да прочетеш този коментар!!!
Клиторният оргазъм няма нищо общо с влагалищния такъв! Не съм жена, но от това, което съм успял да разбера... , разликата е огромна!
При клиторният оргазъм момичето (жената) получава нещо като изтръпване (разтърсване), "токов удар" и след него можеш да продължиш да се задоволяваш докоато, втория е изморяващ, идва на топли вълни (вълнообразен) и след това можеш да продължиш единствено след известна почивка! Много е подобен вероятно като нашия мъжки такъв!!! Кой е по-силен не мога да ти кажа, просто усещането е доста различно, както разбрах от това с което съм се сблъсквал!
Ако успееш да изпиташ едновременно и двата, единия чрез стимулация на клитора другия чрез проникване, можеш съвсем да се объркаш от смесените чувства, но това е нещо уникално за жената и вероятно несравнимо с нищо друго
Сега за влагалищният огразъм да добавя, че това е група от различни видове оргазми от "Г-точката" (може да бъде и скуирт), от "задната седалищна ерогенна зона" близо е до ануса на жената (това може да е и т. нар "анален оргазъм") и дълбокия такъв на "матката"!
Казано накратко няма как да са еднакви след като клитора е единствения орган от човешкото тяло, който има функцията само за удоволствие! Той е 32 пъти по-чувствителен от главата на пениса, като същевременно жената има два пъти повече нервни окончания от мъжа (8000 за жените и 4000 за последните)! Самозадоволявай се, няма нищо лошо в това, а когато си намериш приятел ще видиш и какво е чувството по време на секс! От Либра

 
  ...
преди: 11 години, 8 часа
hash: 3376c1ac4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

11.   До номер 3
Г-точката още е мистерия за учените, но щом ти знаеш, че нямаш.... ОК.
Иии всъщност, от уретрата е :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: d6708c7b8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ох, като зряла жена ще ви светна. След 23 години брак през които имах всякакви оргазми останах сама и се наложи да се справям сама. При маструбирането се масажира клитора и ако жената се отпусне и не мисли за това, че няма партньор удоволствието е огромно. Масажа трябва да е продължителен. Понякога час. Удоволствието е огромно и ако добавите вибратор ще е неописуемо. Но, това е само началото. След продължителен масаж, клитора става особено чувствителен. Започваш да усещаш нещо, което е като вълшебство. За 23 години съм усетила само 3 пъти началото на това вълшебство. Точно когато щеше да се случи мъжът ми спираше или не улучваше мястото. Жената единствено знае в кой момент къде клитора е най-чувствителен. Та като започнете да усещате вълшебството продължете да масажирате клитора, докато не усетит, че ще се изпразните. Лично аз така го усещам. Следва експлозия, сравнена само с изригването на вулкан. Абсолютно всичко отдолу пулсира. Нищо общо с леката пулсация при обикновен оргазъм. Това е нещо много мощно и вълшебно. Колкото за Ж точката, масажирали са ми я, приятно, нищо общо с истински оргазъм. За вагиналния оргазъм, много приятен, достигах го след клиторен масаж и здрав секс на задна. Тогава те обливат и приятните топли вълни. Успех, малчугани. Разучете телата си сами за да се насладите истински на секса. И който няма партньор да се сети за мен, че най-добрият секс може да го правиш със самия себе си.

 
  ...

...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: a16f2d7d80
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   Като жена мога да кажа, че съм изпитала и изпитвам клиторен, вагинален, на G точката и скуърд. Всеки е уникален сам за себе си. Всичко зависи от партньора с който си определено!

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: fa90f23cff
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Здравейте аз искам да споделя, че при мен става само и единствено на психическа основа! Имам от няколко години интимна връзка с партньор и много го обичам и държа на него привличането е голямо и първите няколко месеца не изпитвах оргазъм не знам защо, дори не знаех как и кое най–много ме възбужда, но един ден който никога няма да забравя тази дата бяхме в поза 69 той отгоре, аз отдолу.... след около 20 минутно стимулиране на клитора почувствах едни импулси които няма как да объркаш с нещо друго! Уникално е... от тогава всеки път го правим и на задна поза когато ми стимулира клитора с пръст, но вече след като той е свършил само тогава го получавам. Иска ми се много да изпитам вагинален, единствено когато съм с него чувствам удоволствие от секса но все не мога да стига до оргазъм не знам защо... Всичко е въпрос на психика

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 417fa2b479
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   Най- точно описание за оргазъма е дал коментар 12!
Значи, природата ни е дала всичко.... остава да си изберем само партньора, а ако сме и влюбени в него - всичко ще си дойде само на мястото. Вярно е, че за нас жените е важен фактор да обичаме мъжът с когото правим любов. Само тогава изчезват всякакви бариери на притеснение, срам и т. н... способни сме да се отпуснем и напълно да се отдадем на любовната игра, която започва с галене на клитора, което те довежда до едно страхотно отпускане... отваряне при което чувстваш че си готова да приемеш в себе си мъжът целият, и когато той проникне дълбоко в теб и продължи и с галенето на клитора разбираш че правите един страхотен секс без задръжки, Удоволствието е огромно и все по- вече расте със времето на любовната игра... пулсът ти зачестява, облива те гореща вълна и пот... страстта расте и искаш тласъците да са по - силни в следствие на които следва взрив от серия контракции на матката - като вулкан и стенания.... при които чувстваш че си в небесата. Това е пълният оргазъм!
Лично аз стигам до няколко оргазъма по време на секс който обикновено правим около един час.
Идея си нямате, как се чувства мъжът създал ви това удоволствие... ами, нещо като Бог!

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 4e8aa7ac64
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Аз цял живот до днес - Ж22 маструбирам по странен вероятно за другите начин. А именно на някакъв ръб на маса, антре, стол, каквото и да е. Започвам да се натискам, по този начин се прави масаж на клитора предполагам, понякога като не мога да достигна до оргазъм натискам и бая силно, даже често като прекаля ме боли клитора. Но оргазмът е невероятен, това ме кара да се чудя че може би това е вагинален оргазъм, по този начин да се стимулора и вагината по-навътре от самия натиск. Чувството не е само в половите органи, с е страхотно удовошствие, което понякога усещам през стомаха до шията ми. Какво мислите, някоя друга маструбира ли така. Аз изключение ли съм някакво. И също като се пошам долу не изпитвам нищочко ама нищо и няма шанс така да се задоволя.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: cc2407b798
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   А има ли анален оргазъм и по какво се различава от клиторния и вагиналния ?
Някоя мацка ако го е изпитала нека сподели.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 2ac8dbcf36
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   № 12, при такъв опит и разбиране, как така се случва, че си съвсем сама?
Просто не мога да повярвам, че нямаш партньор за секс и се отдаваш на ръкоделие привсе че знаеш, кое е най-хубавото и най-приятно за теб!?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker