Любов,приятелство или просто секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Любов,приятелство или просто секс
преди: 10 години, 11 месеца, прочетена 3438 пъти
Здравей те, за пръв път пиша и
споделям с хора, които не познавам и то не защото няма с кои да споделя, а защото всички останали са обгърнати с предразсъдъци и предпоставки. Аз съм на 22 година уча, работя на кратко нормален човек съм докато не се появи той. Той е човека на когото звъня когато имам проблем, когато ми е тежко или просто ми се прави страхотен секс... бяхме просто много добри приятели. Докато не ми писна да стоя сама и да чакам и аз не знам какво и реших да пробвам с момче което от доста време също си предлагаше услугите! И така започнах връзка, отношенията ми с най добрия ми приятел се обтегнаха и преминах само в телефонни разговори и неизказани чатове и двамата мълчахме след думите как си, добре съм с това нашия чат се изчерпваше, а на мен ми трябваше толкова малко само да чуя "искам да съм с теб"и бях готова да зарежа всичко и всеки. И точно тогава осъзнах колко бях влюбена в него. Само като се замисля колко пъти ми е говорел за бившите си колко пъти съм го успокоявала споделяхме си всичко. и така една вечер след като с приятеля ми се скарахме ми стана много криво реших да потуля мъката с няколко чаши вино пред компа с хубава музика тогава отново ми писа той с дежурното как си, как я караш вече не пишеш и тогава му казах ако иска да дойде до вкъщи защото изобщо не ми се пишеше. И тогава всичко започна от начало краката ми се разтрепериха и в главата ми се въртяха само спомени чудех се какво правя и трябва ли. И така започнахме да се виждаме все по често всеки път когато се виждахме телефоните ни не спираха да звънят и ние пак казвахме дежурните лъжи криехме се от всички и всичко отново беше както преди с изключение, че аз бях обвързана а по него тичаше някаква еднодневка, която беше влюбена в него. Всичко се подреждаше зарязах започнахме да споделяме като преди секса си остана също толкова страхотен но нищо повече като че ли отново бяхме на изходна позиция. Казва ми че е изморен че иска сериозен човек до себе си като че ли визира някои когато го попитам как си представя човека той свежда глава като чели мечтае и така до ден днешен!! Ето че се опитах на кратко да разкажа моята история не знам точно какъв съвет търся просто исках да споделя с някои защото вече не знам какво да правя и как да постъпя аз също започнах да се изморявам

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 11 месеца
hash: 32b70561f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Просто му кажи, че би искала да пробвате да сте заедно, на един мъж трябва да му се поставят точно и ясно важните въпроси, а не с недомлъвки:) Според мен и той желае същото като теб, но засега сте изгубени в превода и в нерешителността си, глупави деца:)
М, 35

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: d0985ce86e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И така - кой-кой е? Един ли са или са двама? С тези безкрайни изречения и без никаква пунктуация, нищо не ти се разбира.
Да не говорим за речника ти: "здравей те", "обгърнати с предразсъдъци и предпоставки" (?!), "нормален човек", "също си предлагаше услугите" (?!).
"Криехме се от всички и всичко" - от кого и защо сте се крили?
"Страхотен секс" едва ли имаш понятие какво означава, дори и просто нормален... При жените между 25 и 35 години все по-страхотен става сексът.

Ако и в отношенията си с хората, и в ученето си така, както с правописа и начина на изразяване - тури му пепел!
Как няма да си изморена, като казваш по 10 изречения на един дъх, докато накрая забравим за какво изобщо говориш?!

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 3597bc66ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Просто не ви стиска и на двамата да сте в истинска връзка, защото тогава ще я има отговорността и ВЕРНОСТТА към другия. А за да се поддържа една успешна връзка, трябва да се съобразяваш с него, понякога да правиш компромиси, да си му вярна, да го мотивираш да прави нещо с живота си, да се грижиш за него, да прекарваш повече време с него, същото от негова страна. Честно казано, мисля че освен той, и ти не си готова за сериозна връзка, в противен случай нямаше да се срещаш с някого само за секс. А приятелството е съвсем естествено, не е трудно двама души да са приятели ако са общителни и усмихнати хора, още повече ако са интимни, пък и даже да си споделят за свалки... в смисъл, не си мисли, че щом сте приятели и правите секс, то непременно ще сте добре и във връзка. Ако беше така, той отдавна да беше предприел нещо, но на момчето му се иска да е свободен. честно казано няма лошо, това си е личен избор.
Ако си се уморила от неангажиращ секс, просто търси сериозни отношения другъде.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 2e347bf69d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   В крайна сметка явно искаш да си заедно с най-добрия си приятел и те мъчи, че не си сигурна в това дали той иска сериозна връзка, еми питай го недей го чака...

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 78ec292efb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   До номер 2 винаги можеш да попиташ, дали има свободно място за редактор на сайта! :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker