Защо така? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122778)
 Любов и изневяра (30155)
 Секс и интимност (14526)
 Тинейджърски (21994)
 Семейство (6598)
 Здраве (9692)
 Спорт и красота (4744)
 На работното място (3261)
 Образование (7376)
 В чужбина (1673)
 Наркотици и алкохол (1125)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1755)
 Други (18925)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Защо така?
преди: 14 години, 11 месеца, прочетена 3650 пъти
Здравейте, сладурани и сладурковци ... имам въпрос най-вече към мъжкото съсловие ... може би ще ви се стори банален, но за мен е странен ...
Имам си приятел а не можем да осъществим добър полов контакт. Много бързо му пада, когато дойде моментът в който трябва да проникне и той вече е мек, какво да направим? Дали е в мен проблема или той много се притеснява?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 11 месеца
hash: 90e62e3ef8
гласове:
1 2 3 4 5
  (302620 гласа)

1.   Момент сега да хвърлим един боб, едни карти и да видим в кристалното кълбо... Ммм звездите ми го говорят!

Сериозно, поговорете си двамата, вероятно не е в теб проблема. Ако той много се преуморява или е подложен на силен стрес може и това да е, но все пак поговорете си!

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 2361a9c132
гласове:
1 2 3 4 5
  (249408 гласа)

2.   И на мен се е случвало много пъти, когато съм с нова партньорка. Просто трябва време, повечко опити и много голяма подкрепа от твоя страна и безброй много мили думички.
Накарай го да се почувства истински мъж, да те пожелае и всичко ще бъде наред. Пожелавъм успех и пиши след време да видим как са се развили нещата. ПОЗДРАВИ!!!

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 769f449a55
гласове:
1 2 3 4 5
  (220497 гласа)

3.   Думата трябва да се зачеркне няма такъв термин в ебанйето, има време за всичко никой не те гони закъде бързаш я та така лека полека много спокоиствие, силна храна и слънце, въздух и вода, ако отскоро сте заедно и не знам там как са ви нещата абе спокоиствието е най-важното после като наберете скорост очаквай чудеса

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: eccb5cdcd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От стреса ще да е най-вероятно. Пиши какво работи, товарят ли го много и дали си харесва работата. Когато един мъж е спокоен и е още млад, няма как да не вдигне самолета. Но ако е под силно напрежение - направо не е за разправяне. Ти не си виновна, но се постарай да му помогнеш. Провокирай, изкушавай, бъди нестандартна.

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: d10d2a4c66
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   А, бе на приказки сме голяма работа, ама дойде ли до "представяне" все някой друг ни е крив. Ами ти си си крива, според мене. С мене се е случвало, но само когато уважавам жената, но не съм сигурен какъв сексуален обект е. Иска ли, не иска ли, дали не го прави само защото мисли че така трябва, а не го иска наистина... Когато жената ми демонстрира с поведението си, че ме иска, търси и т.н, когато съм сигурен, че и давам точно каквото иска, никога не се е явявал такъв проблем. Да, не е достатъчно да е легнала до мене гола. Не е нужно и да ми заявява колко много ме "обича". Това е в кавички, защото точно така ми звучи в такъв момент. И ние, мъжете не сме дървени. Сексът изискава усилие, и не само на фантазията а и чисто физическо. За да сме пълноценни, ни е нужна и вашата подкрепа.

Извинявай, ако те засягам, но ако влизаш в секс без собственото си желание за това, то се усеща по всичко, дори и след успешен резултат, дори и след твоя имитация на оргазъм... Така че, възпитай себе си в разкрепостеност. Иначе може и да згубиш много от удоволствията в живота... Със здраве!

 
  ...


...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 2936ee82d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аммм мъжът, с които си в момента, на колко години е?

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: f8a689bbcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторката: на 25 години е приятелят ми!

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 455cc3726f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Незнам защо реших да пиша пак тук след толкова време. Сигурно вече няма кой да прочете, но...
Някога, когато бях дете и започнах да се интересувам от разни неща в отношенията с момичетата, от "устройството" им и т. н, отвсякъде ми внушаваха колко е отвратително да ... незная каква не брутална дума да използвам... мислиш за е**не, и какви хулигани са тия които го правят и как милицията (тогава) съсипва живота и бъдещето на тия хулигани... Как всичко друго е важно, а сексът (сега мога да ползвам тази дума, защото тогава беше забранена -имаше я само в лошия запад и кабините на ТИР-аджиите) е страшно престъпление, което е гадно, противно за жените и тези, които го правят доброволно, са пропаднали к**ви, долни и безсрамни.

До такава степен ми беше промит мозъкът, че дори когато изучавахме анатомия в училище и вече знаех, че човек се размножава по този начин, а вътрешно исках да усетя как потъвам в женско лоно, възприемах мисълта си за перверзна, а намеренията си за престъпни. Нормалната жена прави секс или по задължение, заради семейството и то само за да роди дете, или е пропаднала, долна к**ва.

Не можех да допусна, че всички нежни създания, движещи се около мен може да са толкова извратени, че да допускат някой да пъха нещо между краката им. Дори за курвите, смятах, че го правят насила, против волята си, само за парите... Така, за да не обидя с нищо момичето, на което един ден открих, че съм влюбен, не посмях да поискам секс. Водех я на приятни места, ходехме на екскурзии, приятели ми разказваха за свои преживявания, а аз все си имах нещо наум, че си измислят, че просто се "фукат". "Гаджето", с което "излизах" (сега мога да сложа тази дума в кавички, защото ми е ясно , че не отразява смисъла си), беше с мен близо година.

През цялото време си фантазирах как правя с нея забраненото и през цялото време не си го позволих -не исках да я "унижавам". Всъщност се превърнах в онанист (знам, че има и друга дума). Тя не беше лошо момиче и един ден ми каза, че сме си чудесни приятели и ще си останем завинаги такива и затова иска да ми сподели нещо. Влюбила се беше. Разбира се -не в мен. Когато реших, че ми е крайно време, се престраших и предложих на първото срещнато момиче не секс, а брак. Секс вече не ми липсваше, но дори в брака си, приемах за издевателство над съпругата си своето желание.

И така, докато попаднах в този сайт и в още няколко подобни. Но и до днес, с поведението си много родители успяват да внушат на децата си погнуса от секса. Помислете, правилно ли е да е така.

Имам съпруга, имам деца, имам любовница. Питам се постоянно, защо толкова много, толкова силно уважавам любовницата си. Защо тя е с мен? Та тя нищо не получава от мен. Всички грижи и усилия са ми за семейството ми, за децата. А тя получава само онази презирана от мен, престъпна, "противна" тръпка, която толкова рядко, но кара и нея и мен да се почувстваме живи.

Сега зная, че женат е като мъжа. Заня, че има същата животинсак необходимост от секс. Не следя личния живот на жена си, но зная, че ако някой се опита да ми "донесе", че има "друг", първо той -доносникът, ще пострада, но не защото смятам, че жена ми не трябва да прави това, а защото друг се рови в интимния и свят, в който дори аз не искам да се бъркам.

Мисля, че бих се събрал (някога, когато си му беше времето) с жена, заради която нямаше да пожелая друга. Сега е късно за мен. Надявам се да не е късно за децата ми и за децата на родителите пуритани. А дали да не го постна отделно...

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: a6e2a79820
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Браво на №5 БРАВО ей тук четете и се замислете бе хора и мъже които се чудят защо не им става и жени които се чудят защо пък той така - там е целият проблем - за да стигнеш дотам да правиш секс с някого трябва човека отсреща да усети твоето изгарящо желание към него оттам идва възбудата и страстта а не от пози и заучени техники останете си със здраве и дано поне някой да се замисли върху казаното от №5 двама да се осъзнаят пак е файда

 
  ... горе^
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 768fd0f19c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Като срещнах тези коментари, прочетох ги и се чудя че темата е толкова стара, а още се коментира. Обикновено след толкова време отива в забрава... На мен най ми допадна №8. Въпреки, че усилено ни се внушава, че човек се ражда с ориентацията си, смятам, че родителите и средата могат да създадат или унищожат индивидуалната същност на всяко дете. И ако се опитваме да определим хомосексуалните връзки като заложени от природата, с това само оправдаваме родителска безотговорност. Коментарът ми само привидно е извън темата. Иначе е мое мнение по самата тема.

 
  ...

...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 58750f63b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Нямам си представа??Няма никакъв смисъл 98% не е от теб !не се обиждай ,но има вероятност да е..гей..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker