Много съм зациклил, помагайте! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Много съм зациклил, помагайте!
преди: 14 години, 8 месеца, прочетена 8038 пъти
Здравейте, приятелчета!
Така... Просто не знам откъде да започна. В момента знам само, че нищо не знам. Объркан съм, разконцентриран, самотен и не много щастлив. Да си го кажем направо - баш нещастен.

Нали знаете, има случаи, когато попадаш в някаква гадна серия и по една или друга причина не можеш да подхванеш нова връзка. И се замотаваш все по-зле и по-зле. Аз съм така от март насам. От тогава съм сам, съответно и секс не съм правил от тогава и сега направо си е... айде да не го казвам, сещате се.

Имаше много причини да скъсаме с гаджето ми и съответно скъсахме. Изобщо не съжалявам за това, решението си беше правилно. Обаче не допусках какво ще стане после. Хванах си, нали, уж пътя на свободата и сега кво хванах- нананайна. Така и не можах да сваля нито една жена, която си харесах. Никога не съм мислил, че това може да се случи на мен. Никога преди нямах проблеми да искам и да получавам от жени. Никога не съм страдал и от липса на самочувствие, поначало винаги са ме харесвали. Обаче сега, елате ме вижте. Пълна трагедия съм в момента. Защо се случи това с мен? Защо, да му е., се случи?

Лошото е, че като паднеш в такава серия, издънките следват една след друга. Просто те ме усещат колко съм загорял и аз знам, че ми личи. Колкото и да се стараеш да го замаскираш, не можеш да го скриеш. Ужас, бе хора, голям ужас. Впрягаш всичките си познания и опит и пак не ти се получава. В същото време гледаш някакви сополиви пишлемета, дето уж трябва да са две дивизии под теб, ама им се получава. И правя глупости, големи глупости. Прекомерното желание и мерак много пречат. Направо съм 'аут-ъф-май-скин'. И вижте какъв омагьосан кръг става. Пречи ми липсата на това, което всъщност търся - секс, любов и страст. Ей, тва страшно замъглява разсъдъка. Значи, безумно да си влюбен, не изглеждащ чак такъв идиот в очите на хората, както когато си на сухо. И ставам все по-зле.

Пък как се отразява цялата тая работа на другите аспекти на живота- не е за разправяне. Изобщо не мога да се съсредоточа на работа, цяло чудо, че не са ме уволнили досега. Не знам откога не съм чистил вкъщи, изглежда ми непосилно бреме. Взех да пия често и по много. Абе...

Много и любезно моля, помагайте! Ебати, никога ме съм мислил, че ще се моля на хора, дето не познавам и то в някакъв форум. Имам голяма нужда от помощ. Мерси от сърце на всеки който ще напише нещичко. Жени и мъже, млади и стари, опитни и неопитни- пишете, моля, всяко мнение е важно за мен. Аз съм 28г., ако това е от значение за формиране на мнението ви. Ама ако някой ще ми предлага да ходя на проститутка, отсега му казвам да го духа. Прощавайте за израза, изнервен съм, но знам какво искам. Аз имам нужда не от курва, а от истинска жена. Красива, нежна, умна, на която да дам цялата си страст и в която да мога да се влюбя.

Нищо не струвам без такава жена до себе си. Абсолютно нищо...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 8 месеца
hash: 8f99934108
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Приятел, какво да ти кажа и аз съм като теб с тази разлика, че съм жена. Седя и си мисля, че каквото и да ти пиша нищо не може да ни оправи настроението и на двамата. Само нова любов може, каквото и да разправят. Някой, в който да се влюбиш безумно и той да отговори на чувствата ти, някой който ще те допълва..Това сега да кажат, излизайте с приятели и т.н не помага, те всичките са по двойки. Тъкмо и аз си мислех, че съм открила истинският, за който бях чудо, слънцето в неговият живот и какви ли не още глупости и сега си седя сама и плача от поредният неуспех :( Джинджър

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: cfdce7d9e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Oо, скъпи ела да те разкъртя...и аз съм загоряла мъжа ми е в командировка.

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 3463d43722
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Иди на дискотека в студентски град ( където и да било-може Варна, може София или където ти е близо); там винаги има пияни мацки, които са загорели за секс. Прави го цяла нощ, ако трябва и с повече от една-както дойде-да не ти личи, че си загорял, и тръгвай тогава на лов за Истинската. Стискам палци :-)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 месеца
hash: be398f4598
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Ти май обърка форума, но нищо. Ами дръж се нормално, не като разгонен пес и секс маняк. Аве в крайна сметка кво ти пука прай си кефа..

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 3cfed27a29
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Разбирам къде ти е болката и единственото, което мога да ти пожелая е да срещнеш едно момиче с което да се обичате безумно :-) Просто се поогледай наоколо. А междувременно не спирай със секса, ей така от любов към спорта, докато срещнеш голямата любов. Успех!

 
  ...


...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: f39dc946fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Дай си skype с ще си поговорим ако искаш :)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 месеца
hash: d4471fd22f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Малко ме усмихна, но то е, защото пишеш адски яко. Та.. аз в момента имам сериозна връзка, но като бях скъсала с първия, и бях изпаднала в такава дупка, която продължи почти година. Чувствах се прецакана, похабила две хубави тийн години за нищото... С тая разлика, че постоянно излизах с момчета, но после се чувствах още по-зле и накрая просто разбрах, че няма да я бъде.

И след повече от година познай - видях Го. Някой, който през цялото време е бил толкова близо до мен, но поради една или друга причина не съм го забелязала. И се почна една любов.. Дано все така да продължава.

Писах всичко това, за да ти вдъхна малко кураж и да те посъветвам да се успокоиш емоционално, да изчакаш кофти моментът да премине, стискайки зъби, и после просто да даваш шанс на тези, които се спират до теб. Рано или късно и ти ще се похвалиш.

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 63d5df27a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Ооооо хора, я се стягайте, време е за парти. Всеки да облича най-яките си дрехи и да започва да прави тур по дискотеките. Най-хубавите срещи са там, не в сайтвете за запознанства. Когато започнеш с: Здравей, кой квартал си и стигнеш до: "Но наистина ли не обичаш месо"? и то става дълга и широка. А друго си е когато си на бара- седнал/ла, набелязъл/ла някой и си пиеш страстно питието, търкайки устни една в друга:)

А пък отностно до автора- понякога живота ни поднася такива периоди, и ние трябва да се научим как да се справяме с тях. Ако си много загорял- знаеш как да оправиш положението, ако повече от желаието ти за секс имаш нуждата от любов, тогава се приготви да почакаш малко!

Колкото и да ми е неприятно да ти го кажа- тя няма да дойде бързо, а и дори и да си предубеден, че тя е вече тук, знаеш ли- камъче преобърнало каручката... Абе висчко е толкова объркано, и изградено от толкова компромиси, че ако смногна да изборя всичко, за което се сещам, бих повърнал (С ИЗВИНЕНИЕ).... За това... раздавай го по-light, и скоро те очакваме да се хвалиш :-)

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 95c5de3020
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Странно нещо е живота... при мен е точно обратното,колкото нямам време и не ми се занимава с мъже,толкова не мога да се отърва от тях...

Съвет? Ами ще ти кажа да започнеш да подреждаш живота си от малките неща...като за начало почисти вкъщи,после една чаша вино или каквото там пиеш вечер не е лоша идея,особено след напрагнат ден...а колкото до работата,всичко е до психиката,колкото пповече си втълпяваш,че нямаш успех и правиш само гафове,толкова по често че се случва...същото е и с жените.

Стига си втълпява глупости...будистите казват: негативните мисли,предизвикват негативни събития,извод: мисли позитивно

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 7cc09434e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Много се забавлявах с написаното от теб, но и много се натъжих.Преди два месеца и аз преживах тежка раздяла и мисля, че ме очаква същото като теб. Аз съм момиче, но моля те справи се с тази ситуация, за да можеш да помогнеш на мен след няколко месеца със съвет:)Успех!

 
  ...

...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 5b03936a4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Има и още една приказка - ,,Осигури си лукса, другото само ще дойде". Вярвам че това което описа автора, на всеки се е случвало. А никой, освен N8, не даде добър съвет! Абсолютно задължително е, в такава ситуация, да промениш нещо. Почисти си в къщи, направи си ремонт, а през свободното време има хоби за това. Разтоварването на психиката е най-добрият начин да се отървеш от кошмара. Бъди сигурен в себе си. Така успеха е само на крачка. Не само с връзките, ами изобщо. Просто имаш нужда от една добра и правилна почивка. Изпробвано е и това рботи. Не знам защо, но си мисля че подобно на твоето състояние е един вид депресия. Тънкоста да излезеш победител и да спечелиш бързо е именно в това. проститутките не са решение, но в някои случаи са алтернатива. Абе с две думи забавлявай се, без да мислиш за това.
Юли Костов.

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 207ad2158a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Наистина започни да подреждаш живота си, докато имаш само 1 цел и само нея преследваш и нехаеш за нищо друго няма да я получиш. Научи се, че живота не е само до жени, потърси вътре в себе си, а не извън, намери си хоби, когато започнеш да се интересуваш от много неща жените сами ще дойдат дори да не са ти приоритет вече!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 6 месеца
hash: a2c7a123f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Нали хората са казали - Когато има - има, когато няма - няма. По-привлекателни са хората, които са обвързани щастливо. Явно това им дава самочувствие, а доброто самочувствието привлича погледите.

Съвет - опитай се да не превръщаш желанието си за намирането на "Жената" във фикс-идея. Насочи мислите си в друга посока. Хвани се с фитнес, плуване, тенис - спортове, които ще те поддържат в добра физическа форма и в същото време ще ти осигурят възможност за нови запознанства. Освен това, избягвай източниците на сексуална възбуда - порно, фантазии..., за да не натрупваш излишно напрежение. Мастурбирай, но не прекалявай.

Мисля, че когато успееш да подредиш живота си така, че да не зависи от липсата или наличието на жена до теб, ще станеш по-уверен и тогава жените ще проявят интерес към теб.

Иначе те разбирам. И аз не мога да си представя живота си пълноценен, без мъжа си. Но аз съм навъртяла над 20 години с него и той е станал част от мен.

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: bdc849e0df
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Напълно ти влизам в положението,защото добре знам какво е и съм изпадал в същата дупка.Ще ти кажа само две неща-не оставяй оная ти работа да те води,а сърцето ти ! :)

 
  ...
преди: 14 години, 24 дни
hash: 85d9607c6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Авторът: мерси на всички. Толкова време мина, откак го написах, че сигурно вече никой не го следи.
Да кажа все пак какво стана: нищо не стана. Мизерията продължава с пълна сила.

Взех много да наблягам на работата и не само, че не ме уволниха, ами и ме повишиха и то много нагоре. Сега го играя шефче и дотук се справям добре. Върнах си временно старата увереност, защото служебните успехи винаги тонизират човек. Обаче сега не мога да си вдигна главата от бачкане, даже в момента /неделя следобед/ пиша от офиса. Понеже от работа не остава време, личният живот съвсем замина на кино.

Ужас! След няколко години ще взема да заприличам на ония самотни чички с мераклийските очички, костюмчетата и куфарчетата, дето иначе една мадама не могат да забият. Ебати кошмара, какъв бях, какъв станах. Хората ме питат няма ли да се женя, пък аз не съм вижал жена кажи-речи от година и половина. Кво да им кажа?
Ако преди години някой ми беше казал, че ще ми се случи такова нещо... щях да му се смея с глас и щях да му кажа, че е най-заблуденото и тъпо к....е, което съм срещал. На ми сега, направо се чудя какво да правя и как да се вкарам в релси.
Отвратителна работа.

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 16 дни
hash: bd63e0d757
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Хайде да пием по бира :)

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 26b0316e46
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

17.   Хей, а сега - година и половина (почти)по-късно как са нещата при теб? !

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 42f4ef806e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Кво да ти кажа, брат, аз съм като теб...само че на 25...така наречената любов на жените е шибано цинично егоистично нещо...звуча като педал, ама...най-добрият съвет който мога да ти дам е: мисли някаква схема да изкараш пари, да се замогнеш. Иначе ако ще и да си Брад Пит, ако ще и да ти е хуя 50 см (не че знам кво е, де), но пак ще бъде иди ми - дойди ми. Ако трябва да гледаме болезнено реалистично на живота...това е! Примери много: Рупърт Мърдок, Доналд Тръмп, Хю Хефнър...за нашите стандарти може и по-малко пари/слава/влияние. Успех!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker