Липса на интимност - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Липса на интимност
преди: 14 години, 8 месеца, прочетена 5183 пъти
Здравейте приятели!!!
Имам сериозна връзка от 4-5 години и в последно време ме измъчва непълноценния ни полов живот. Живеем заедно, разбираме се отлично, нямаме някакви съществени проблеми. В последно време се чувствам нежелана и отблъсната. Отитвам се да предразполагам ситуацията, но той все нещо ще изтъкне:
"Ухх, моля те, скапан съм от работа! Утре сутринта! Моля те, разбери не ми е добре! Ти пък все не си се..."

Понякога се случва в месеца да ме гушка, както обичам да се изразявам, но се е случвало и месеца да си замине а аз да си остана само с желанието. Много ме натъжава това, опитах се да разговарям с него, но това не доведе до някаква промяна в положението.

Чувсвам се много изнервена, напрегната! Липсва ми интимност, самозадоволявам се, за да се опитам да намаля напрежението което усещам, но разбира се че не е същото. Приятелят ми поставя въпроса за сватба. Въпреки че го обичам, все пак се замислям, дали това няма да създаде напрежение във връзката ни. Това негово поведение продължава повече от година. Преди време винаги се възмущавах на жени, изневеряващи на мъжете си, но вече започвам да ги разбирам. Благодаря ви за отделеното време! Обичайте се мили хора!!!Не позволявайте малките камъчета да преобърнат каруцата!!! Ж.27

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 8 месеца
hash: 70f9e57d4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти пък все не си се..."
Само като прочетох това и разбрах че е време за раздяла
:( за съжаление. Щом отказва секс ...

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 0652d70de2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Покрепям номер 1 !!! ;(

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 934ca49a1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Зарязвай го този импотентния, защо стоиш при него за да му се молиш за секс ли? Ще си намериш някой който ще ти дава топлина и нежност от която има нужда всяка жена. Не ти трябва такъв като него още от сега да ти мърмори, представяш ли си какво ще е след още 4-5 години??На сила хубост нестава, явно връзката ви е вече изчерпана.Зарежи го.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 512b006dae
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

4.   ..Ъъъъ... веднъж прочетох, че ако някой мъж отказва секс значи го получава при друга..... не е задължително и при вас да е така, но... щом продължава към година значи на него нещо му има, не му е интересно с тебе или е в няква супер депресия... ми наистина ...не се жени за него....

А ти наистина ли го обичаш, а той теб?

Ако искаш да продължите заедно може да отидете и на брачен консултант... варианти колкото искаш... послушай сърцето си. Ако мислиш, че искаш цял живот да си с него и да имате деца и внуци и правнуци направи всичко по силите си да запазиш връзката ви, пък каквото стане...... но.... ако не мислиш, че ще си цял живот с него и няма да остареете заедно е абсолютно безсмислено да правиш каквито и да било усилия. Скасай с него и си намери друг по-добър. Помисли добре над ситуацията и предприеми мерки веднага каквито и да са те пожелавам ти щастие :)

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: abfc2d9710
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Здравей,
аз лично съм бил в ролята на приятеля ти. Бях изгубил интерес към секса и постоянната ми партньорка, с която бяхме заедно около 7 годони към онзи момент. Нямах друга, нито търсех секс другаде. Основното беше, че работех на две работи, едната от които беше свързана с доста отговорности и стрес. В резултат на това бях психически и физически "на ръба". Към това се добавяха и доста чести спорове и караници в къщи точно на тази тема, което водеше до още по- голямо нежелание от моя страна. А честно казано и до ден днешен обичам тази жена.

Моя съвет е да говорите как се чувства, защо е уморен..... До голяма степен от теб зависи как ще се развият занапред отношенията и връзката ви. Но всичко това разбира само при положение, че държиш на човека до теб. Иначе едва ли си струва.

 
  ...


...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 1825bd3413
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Така или инъче след 5г. ще си омръзнат.Химически любовта трае около 4 -5 години.Доказано е.А и от личен опит го знам.Дали сега или росле ,хич да не ти пука

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 3fa94bec73
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Според мен трябва да си изясните причината да не иска секс. Поговорете и след това реши какво ще правиш, защото секса е основата в един брак, иначе както ти самата каза утре ще го търсиш другаде и сатав пак лъжи, изневери и т.н...Изяснете си нещата, може да има съществена причина за това му нежелание кокто писа №5

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 2dc5c875c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   МОЛЯ ТЕ ОБЪРНИ ВНИМАНИЕ НА ТОВА, КОЕТО ЩЕ ТИ НАПИША.
ТОЙ ОТКАЗВА СЕКС ЗАЩОТО ТИ ИЗНЕВЕРЯВА.УБЕДЕНА СЪМ!

ПОЗНАВАХ ЕДНО МЛАДО СЕМЕЙСТВО ПРЕДИ (ВЕЧЕ НЕ СА СЕМЕЙСТВО).МЪЖЪТ ИСКАШЕ СЕКС ОТ ЖЕНАТА, НО ТЯ ВСЕ НАМИРАШЕ ПОДОБНИ ОПРАВДАНИЯ.И ТОВА В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА 1-2 ГОДИНКИ И НАКРАЯ СЕ ОКАЗА, ЧЕ ЖЕНАТА ИМА ЛЮБОВНИК ОТ 1 ГОДИНА И ПОЛОВИНА И ЗАТОВА НЕ Е ИСКАЛА ДА ПРАВИ СЕКС С МЪЖА СИ.РАЗДЕЛИХА СЕ И СЛОЖИХА КРАЙ!

МОЛЯ ТЕ ОСТАВИ ГО,САМО СЕ МЪЧИШ.ВСЯКА ЖЕНА ИМА НУЖДА ОТ НЕЖНОСТ ТОВА Е ВЯРНО.ПРОСТО НЕ МОЖЕШ ДА МУ СЕ МОЛИШ ЗА СЕКС ЩОМ СЕГА ТИ ОТКАЗВА ПРЕДСТАВИ СИ КАКВО ЩЕ СТАНЕ КОГАТО СЕ УЖЕНИТЕ.ТОЙ ТИ ИЗНЕВЕРЯВА БЪДИ СИГУРНА И ГО УСТАВИ ДА СИ ТЪРСИ КЪСМЕТА И БЪДИ ЩАСТЛИВА С ДРУГ.НЯМА ДА НАПРАВИШ ГРЕШКА,САМО ЩЕ ИЗГУБИШ ВРЕМЕТО СИ С НЕГО.ПРОДЪЛЖАВАЙ НАПРЕД

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 7d8dc24ae6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   НАИСТИНА ОБЪРНИ ВНИМАНИЕ НА НОМЕР 8 ВЪПРЕКИ ПРАВОПИСНИТЕ ГРЕШКИ НАПИСАНОТО Е МНОГО ВЯРНО

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 92bed9d723
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 8 и 9 са прави.Млад здрав мъж не стой без секс.Това че те "гушка" показва че е гузен и гледа да заглади нещата,защото ако се стигне до секс с теб ще разбереш.Няма две мнения по въпроса.При мен се случи същото.Съпругът ми работеше много и нямаше желание за интимност.Вярвах му и го жалеж.Оказа се обаче,че въпреки многото работа господина си е намерил любовница.С нея не е бил много,много уморен.Колкото и да е напрегнат и изтощен даден мъж-потентността му е нормална дори с прекъсдвания от ден два.Бягай ще разбереш един ден истината и ще се отровиш от мъка и унижение!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker