Гадно чуство в корема - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120987)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Гадно чуство в корема
преди: 10 години, 10 месеца, прочетена 3401 пъти
Здравейте, историята, която ще ви разкажа тук е напълно истинска и вие решавате дали да ми повярвате или не. Момче съм на 14 години напълно нормално. Преди няколко дни моя братовчед който е по - малък от мен с няколко години започна да ме разпитва за съзряването на пениса и т. н аз като по -голям реших да му отговоря за всичко което ме попита защото знам какво е да не знаеш и да се учиш сам. Лична аз много пъти съм чел истории тук и никога не съм вярвал, че някои ден ще трябва и аз да споделям нещо, но това което стана между нас двамата може би никога няма да го забравя. Една вечер си легнахме (спим в една и съща стая) и тои започна да ме разпитва за това колко ми е голям и ка да се замозадолява по едно време стигнахме до това да ли ни е срам един от друг и искаме да ли да си ги покажем аз се съгласих защото и на мен ми беше интересно и исках да разбера някой неща, а и за да види че няма нищо страшно от това че пенисът ти става по - голям и от това да се самозадоволяваш. Мислех си си че всичко ще мине само с това да си ги видим, но тои изяви желание да си правим свирка за да видим какво е чуството (знам, че звучи гейско, но ви оверявам, че сме напълно нормални просто две малки деца, който искат да опитат чуството) съгласих се защото и на мен ми беше любопитно какво е чуството е всичко се случи накрая си легнахме и заспахме. Сега ми е малко гузно усещам как корема ми се е свил на топка както когата съм притеснен заминах малко на родния ми град за да не го виждам известно време защото всеки път когато го видя изпитвам някакво гадно чуство. Обещахме си да не го казваме на никои и знам че тои няма да фо каже да никои защото и тои е участвал. Искам да попитам има ли някои друг с подобен проблем и кога това чуство ще отшуми.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 10 месеца
hash: 25f8d7eae3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Бременнен си! Честито и след девет месеца ще отгледате едно бебе.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: ca2371fc1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Оффф, абе деца, защо правите такива глупости беее... Ми като сте спали в една стая, че не можахте ли да си разказвате нещо, някой филм, да кажем, или за момичета да си говорите... Все на големи пичове се правите, пък сте едни хлапета, дето плачат за бой, и то какъв.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: d9f559a29c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Нямам идея защо си го направил, но виждам, че съжаляваш, за съжаление няма лек срещу гадното чуство в корема ти (вината) Моят съвет е да обясниш на братовчед си, че това което сте направили е грешно. Братовчед ти ще го забрави, просто е любопитен като всички деца, ама ти... :(

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: a29b24d2b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 1 врътна ли е? Той е момче, не жена!

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: ca2371fc1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Мноооооого деликатни, много толерантни модератори еййййй, тц, тц, тц... Тъй преиграват, че няма накъде повече... за сметка на някой, който има нужда от разтърсване. Ама нали са заявили, че от съчувствие имали нужда... съчувстват, та се късат.

 
  ...


...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: fb26bb81fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Това не е нормално моето момче. Преди всичко, ако беше нормално всички малки момчета щяха да го правят или хайде да речем половината. Хомосексуални наклонности могат да се проявят в детска възраст. Няма такова нещо като "било ми е интересно". На малките деца всичко им е интересно, на големите даже повече. А и ти си на 14 години, знаеш ли, че можеш да станеш педераст на толкова. Познавам истински педерасти които са имали полови връзки с други момчета. Ако момче прави орален секс на друго момче, това се смята за вид секс, следователно и двамата сте показали реални хомосексуални наклонности, та на всичкото отгоре сте и братовчеди. 14 години никак не са малко, след две години ставаш на 16, много мой приятели загубиха девствеността си на толкова. Моят съвет е:говори с баща си. Той е мъж, предполагам ще те разбере ако му го подложиш по-меко. Не е лесно за един баща да приеме, че момчето му е хомосексуален. Съвсем не. Но ти реално не си съвсем хомосексуален, а може да си бисексуален което е по-добър вариант все пак. Ако мислиш, че все пак си я оплескал адски и не си искал да става така, а тъпата ти главица не е взела правилното решение си отнеси тая тайна в гроба и не я споменавай пред никой, намери си гадже, убий и изгори братовчед си. Добре де без последното.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 85f4177ab1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Номер 6 айде по спокойно бе, нищо не е станало чак толкова, че и с баща си да говори. Пич, споко бе, всичко си е наред, много хора са правили експеримент с други от същия пол и нищо не ни е станало, детински игри са това, живей спокойно и не го мисли.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker