Помогнете ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Помогнете ми
преди: 10 години, 10 месеца, прочетена 5085 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 19 години и имам приятел, с когото съм от 2 години насам. Много се обичаме и всичко е добре като изключим леглото. Имаме голям проблем, който искам да му помогна да реши. В повечето случаи сексът не се получава, защото или свършва прекалено бързо за няма и 5 минути, или като го правим повече от 5 минути започва да му спада. Така той се натъжава и казва, че не може да ме задоволи и бил се излагал. Аз също се натъжавам, защото не знам как да му помогна. Когато не става му правя орална любов, вдигаме го, правим го 5 минути, той свършва и му спада. Единственият възможен вариант са едни хапченца, които действат и когато ги приеме го държат вдигнат и след 3-тото свършване може да се насладим на по-дълъг секс. Но тези хапчета на са толкова евтини и не можем да си ги позволим всеки път. Пробвали сме какво ли не- билки бабини зъби(пие се чай), едни червени прахчета и пр. (не помагат) Моля да пише някой, които има или е имал същия проблем и как можем да го решим. За мен не е естествено младо момче да свършва всеки път, толкова бързо, да не може да го държи вдигнат и да трябва да пие химии за да достави удоволствие на себе си и приятелката си. Говорили сме дали е на психологическа основа, той казва, че не е, но аз смятам, че е. Често пропускаме любовната игра и гледаме да го използваме докато е станал. И особено, както се виждаме 1 път на седмица още при 3-тото пъхване и свършва и започва да му спада. Мисля си да отидем на сексолог, но не съм сигурна как точно ще ни помогне той. Приятеля ми не гледа порно. Мисля си, че ако гледа често порно и започне да маструбира, някак си ще прави някакви тренировки да го вдига бързо и да го държи дълго. Не знам какво да правя, помогнете ми. Отчаяна съм, че това може да провали връзката ни.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 10 месеца
hash: f21b97fed1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж сега казваш, че се виждате веднъж седмично... следователно само тогава правите секс. Та ако през останалото време от седмицата той не гледа порно нито мастурбира е съвсем нормално да свърши за 5 минути, ... говори с него и го питай как стоят нещата... :)

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 08defc8019
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Прочетете за упражненията на Кегел. Те могат да се правят както от жени така и от мъже. Аз ги правя и определено съм много доволна от половия си живот след като започнах да ги практикувам. Успех.
Ж37

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 48f759b7dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Може да има много причини, които водят до временна или не толкова временна импотентност. Най добре е да отиде при уролог и да разкаже за проблема си. Той ще го насочи да си пусне изследвания и какво друго да направи. Не е добре да пие лекарства, защото те имат мн странични ефекти и ще се повреди. Не е добре и да продължава така, защото ще се комплексира и ще стане още по зле. И за теб не е добре, ти си още млада, но повярвай ако това е част от живота ти за в бъдеще, в един момент ще намразиш този мъж и ще си търсиш друг. Знам, че сега любовта те кара да мислиш друго, но живота неумолимо налага своите правила и няма жена, която да уважава и цени импотентен мъж. Ти пишеш, че дори и любовни закачи няма преди това... ми то за теб какво
има? Не искам да те наранявам или да обиждам него, просто съм достатъчно голям човек, за да знам, че това един ден ще се превърна в ненавист и омраза, или другата крайност- в апатия и ниско либидо и при теб. Нека да отиде на лекар, не правете нищо сами. Може да има някоя банална причина, която щом се отстрани да се подобри. Желая ви успех
Ж43

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 302b9e6cfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   " За мен не е естествено младо момче да свършва всеки път, толкова бързо, да не може да го държи вдигнат и да трябва да пие химии за да достави удоволствие на себе си и приятелката си. "

Това си е съвсем нормално за мъжката физиология. Не е нормално това, което гледаш в порно филмите - да го държат 30 минути без да се празнят. Оттам ти идват нагласите, че "така трябвало" и твоята неудовлетвореност. Приятелят ти си доставя удоволствие през това кратко време, не го слагай и него в кюпа и не го карай изкуствено да се чувства неудовлетворен, заради твоята неудовлетвореност. Функцията на сношаванео е създавне на потомство и природата се е погрижила това да става възможно най-бързо, за да се увеличат шансовете. Доскоро жените никой не ги е питал дали са сексуално удовлетворени, чак след прословутата еманципация по-тъпите от вас започват да се мислят за равни на мъжете. Щом искате равенство, настройте се според мъжката сексуалност. Никой не ви е виновен, че бавно се възбуждате - измислете си упражнения или взимайте хапчета за бърза възбуда и ще си решите проблема. Не пришпорвайте природата и да искате от мъжете нещо, което го няма. Съобразявайте се с действителността, вместо с филмираните си желания и ще имате по-малко проблеми.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 2c8531afd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Номер 4 да ме извинят модераторите ама си тъп като импотентен павиан.По голяма простотия не бях чела и чувала и сега вече имам обяснение защо в някои африкански държави така осакатяват сексуално и личностни жените -заради комплексирани изроди като теб.
Мила, не го слушай, имаш право на всички удоволствия в секса, направи всичко възможно да имаш пълноценен и прекрасен сексуален и любовен живот.

Модератор: Извинена сте! Следващ път се въздържайте от обидни класификации, обаче :)

 
  ...


...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 5ecfdf7a8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   №4 е напълно прав. Мъжът не е секс машина, нито секс играчка, предназначението му е да опложда, той не е чесало. Който си има п... а за чесане, си купува вибратор. Хей такива невежи момиченца, чули, недочули как стоят нещата, комплексират младите момчета, карат ги да се чувстват непълноценни! Щом може да проникне в жената и да се изпразни, значи е здрав и пълноценен мъж. И ако от това действие, се появи дете, значи е изпълнил природното си предназначение! Защо жените започнахте да се мислите за свръх-човеци? Погледнете към природата, погледайте малко как другите животни правят секс и колко дълго. Нима мъжа е по силен от лъва? Значи лъва може да си изпълни природното задължение за минута- две, а мъжа е длъжен да чука по часове(според ненаситните жени).

Към авторката: Ако наистина го обичаш, нямаше да питаш други невежи, като тебе, какво да правиш, а щеше да го предразположиш да те задоволи и по други начини. Има достатъчно литература, няма да ти обяснявам другите начини, важно е да имате желание. Като не те задоволява, по добре го напусни, но не го комплексирай! Все ще се намери момиче и за него, съвсем нормално си е момчето.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 302b9e6cfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От 4 към 5.
Да беше се обосновала бих се съгласил с теб, но коментара ти съдържа само гневни емоции, породени от липсата на обективен поглед върху живота. Интересно ми е да обясниш какво е това "всичко възможно", което авторката да направи, за да има пълноценен и прекрасен сексуален живот? Хайде, дай пример как се прави това, за да бъдеш полезна на нежния пол! :) Какво правиш, когато приятелят ти свърши за 3 минути? Наричаш ли го импотентен павиан или го тъпчиш с хапчета? :)

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 33611b1849
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   От Авторката:
Попитах ви за съвети относно, това как да подобря сексуалното удоволствие и на двама ни, а вие(мъжката част) ми прочетохте лекция, как аз трябва да се чувствам като животно, чиято единствена роля е да се размножава. Ако вие искате сравнявайте се със лъвове или говеда. Науката е доказала, че човекът има висш разум и седи на върха на еволюцията. (Към№4 и 6:Приятелят ми не си доставя удоволствие за 10-секундното свършване, аз съм тази, която е с него и виждам, че се натъжава, когато свърши, защото иска удоволствието и за двама ни за продължи повече от 10 секунди и не бих го напуснала, защото имаме проблем. Не съм от момичетата, които бягат от проблеми и зарязват трудностите. ) Разбирам ви обаче ако и вие имате същия проблем като нашия и избивате комплекси тук. Моля ви не спамете повече. Нека наистина пишат хора, които могат да ми помогнат.
П. С. : Модератори извинявайте за грубия език, но ние наистина имаме проблем и най-малко ми трябват съвети от хора, смятащи себе си за животни!!! :(

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: dd60826ea1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   В чикийте е решението. Да блъска по 5-6 на ден и ще се оправи.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: a78c6a3618
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Щом Авторката не е доволна, вие кои сте да я упреквате? Тя не е тръгнала да зарязва приятеля си заради това, а иска съвети.
За мъжете, които смятат, че сексът е само за разплод като при животните - ами правете тогава 2 пъти секс в живота си, колкото деца искате да имате да кажем, защо искате да правите секс всеки ден, а?

До Авторката - проблемът ви може би е там, че се виждате често. Помоли приятеля си да се самозадоволява всеки ден, ако не се виждате често.
При самозадоволяване нека прекъсва точно преди да свърши - нека повтаря това много пъти, докато не свикне да свършва по-късно. Има достатачно такива описани упражнения в нета.
От помощ са и продуктите на Дюрекс - кондоми и гел Durex Performance. (с часовника), те водят до леко изтръпване на члена, намаляват чувствителността.
По принцип пробвайте и с по-плътни кондоми.
Можеш да намалиш притеснението и натиска при приятеля си, ако включите в любовната си игра вибратори или му покажеш как да ти доставя удоволствие с ръка.
Друг трик е първия път да му предложиш фелацио и после да повторите.
Показвай му удоволствието си, когато е добър.
Аз съм жена. Мъжът ми е на 53 години и той няма такъв проблем въпреки годините. Имаме ежедневно секс без помощни средства.Не е нормално за младо момче да се излага така. Ако не иска да предприеме нещо, сам си е виновен. Права си, искате или не искате връзката ви ще се скапе, ако не предприемете нещо. Ти можеш да му помогнеш, но ако отказва всичко, ако не иска сам да се упражнява или да потърси помощ при уролог/психолог/сексолог - той не иска да се бори за връзката ви.

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: c6819da0b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Ех, за жалост има доста хора, които се разделят заради проблеми в секса, ето тук един енциклопедиен пример, т. е. още се са се разделили, ама натам отиват нещата... Може би щях да дам някой и друг съвет, но оставам с впечатлението, че авторката не е "гола и боса" и е пробвала това-онова, мога категорично да заявя, че след като не се получава дори със силни био-стимулатори, дори с прекрасна билка като "бабините зъби", то проблемът е дълбоко психологически. Това момче е дотолкова комплексирано от бързото си свършване, че даже се чудя как въобще го вдига, с извинение...
Между другото съм склонен да се съглася принципно с 4 и 6, изключително прави са, че в природата подобни алабализми като удоволствие от секса и живота просто няма, има инстинкт за оцеляване, оцелява по-силния и пригодния, този с по-добрите гени, опасявам се, че сред майката природа това момче няма да го бъде... И все пак това, което гледате по розовите филчета не е лъжица за всяка уста, мили момичета, някои го можем, други не го могат:) Просто обществото ни е станало роб на секса без реално това да е необходимо някому, самият факт, че в подобен форум над половината теми и коментари са със сексуален аспект е красноречив. И после ми говорите за разум и удоволствие от секса заради него, мнеее, това е чист инстинкт за продължаване на рода, при това изключително преекспониран точно заради уж разума ни, малко абсурден каламбур, нали? :)
М, 35

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: cedf1e3643
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   1. Съвсем права си да искаш и да търсиш удължаване на акта.
2. Наистина не е нормално само за 5 мин да е твърд и после да спада.
3. Отидете на лекар, но двамата-на психолог, а той-на уролог или сексолог.
Преди да изпълните т. 3, се постарайте да си доставите взаимно удоволствие чрез любовната игра, която сега липсва.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 92e92703fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   №4/7, наистина голяма глупост. Нямам идея какъв ти е сексуалният опит и доколко партньорките ти са харесвали секса с теб, но да ми говориш, че сексът при хората бил основно за размножаване, имаш много да четеш. При животните може и да е така, но при човека със сигурност не е. Мъжката и женската сексуалност са различни и ако партньорите държат на качествения секс задължително трябва да се съобразяват с това. А 30 минути секс не са никакъв мит от порното, а се дължи на достатъчно упражняване от страна на мъжа и на желание, естествено, да достави удоволствие на жената, която е с него в леглото. А за 5 минути, без предварителна любовна игра имаш много здраве, че една жена може да получи оргазъм. Да се забременее може и за 1 минута. Ама не става въпрос за това. Не се прави на луд. Като почнеш да правиш секс с цел размножаване само два пъти годишно, може да ръсиш глупости по въпроса!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 5ecfdf7a8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Засегнатото ми мъжко самочувствие, ме провокира да се включа в дискусията. Авторката пише в заключение, " най-малко ми трябват съвети от хора, смятащи себе си за животни!!! " Авторке, мисля, че бъркате любов със секс! Когато има любов, секса е черешката на тортата в любовта, той не е само за продължаване на човешкият род, при хората служи и за релакс. Секса без любов си е чисто животинско преживяване, просто хормонално разтоварване организма на мъжа. Нали сте чували израза" Да разхлабя жилата"- това всъщност е, да се изпразни мъжа. При жената този проблем липсва, тя търси само удоволствието, моментната наслада, докато ако мъжът не го прави, може да получи здравословни проблеми. Така че, мъжът си е преди всичко животно, следващо природата си, и основната му цел е да разтовари жилата. А жените се отдават повече на емоции и чувства, отколкото на животинското в човека. Как жените(лесбийки) успяват да достигат върха на насладата, нима се чукат по час(просто нямат с какво), значи има и други начини, жената да достига до оргазъм. Защо не търсите тях, а искате обезателно, Вашето момче да Ви чука по час, два? Именно това Ваше желание, да искате от него, да дава повече отколкото може, го комплексира, и затова изглежда тъжен и отчаян. Наблегнете на душевният контакт и любовта, животинското ще си дойде от самосебе си, не го тормозете! Разгледайте тази тема(от същият раздел), тя е идентична с Вашата. Вижте колко много комплексирани млади хора има(като Вашият любим), и това е само защото жените имате изкривена представа за любовта. Любовта не е само в секса, а секса е частица от любовта! "Свършвам бързо
преди: 5 години, 7 месеца, прочетена 111213 пъти
Имам проблем, че свършвам бързо. Като се възбудя и започна да правя секс след няколко минути свършвам. Мисля че не мога да задоволя жена си. Моля за съвет! "

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: cc56ef7816
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   И аз бях така, бая време. Добре че приятелката ми подходи правилно, че не знам. Значи във никакъв случай не вади вибратори и такива работи. Така само ще задълбочиш проблема. Бързото свършване е на психофизиологична основа, а спадането на ерекцията е изцяло на психологична. Той сигурно не му личи ама от вътрешно се чувства много зле и само за това мисли. Най- важното е да му окажеш подкрепа и да му показваш, че за теб секса не е толкова важен (дори и да не е така). Стимулирай го като му правиш комплименти, показвай му че го обичаш и му се възхищаваш, избягвай критиките под каквато и да е била форма. Трябва да спечелиш доверието му. Провокирай мъжествеността му, покажи му че имаш нужда от него. По деликатен начин му подхвърли за сайта - блог за мъжкото здраве - там има много ценни съвети, остави го да разгледа целия сайт. Може да му предложиш да практикувате заедно тантра, мен една ткава книга за тантрата много ми помогна да разбера същината на проблема си. Въобще пробвайте с нови подходи. Предложи му да правите любов без да прониква в теб (без играчки обаче) да се наслаждавате бавно на телата си, да се галите, целувате и накрая да застанете един срещу друг (на приглушена светлина) и да се гледате как мастурбирате (действа много еротично). Важно е и двамата даа разберете, че най- важна е любовта и, че правенето на любов не се състой във вкарване и изкарване. Ако мисълта и вниманието ви е в самия процес на вкарване и изкарване, няма да се получат нещата. Въпроса е до толкова да се отдадете един на друг, че да не ви пука какво става там долу. Аз бях по зле и от твоя приятел, а сега вече съм толкова добре, че 1 час не ми мърда :), а това че минахме през този проблем заедно, ни сближи много с приятелката ми. 2 години мъчения имаше и при нас, но сега всичко е ок. Силно се надявам да успеете и съм съпричастен към проблема, важното е да сте заедно, а след време ще си спомняте само за това. ПП аа да! Още една препоръка. Докато не сте заедно, да гледа еротика и да мастурбира, най малко по 20 минути на ден, но без да свършва. Да свършва само когато много му се събере. Така ще се научи да се контролира, но в никакъв случаи да не гледа порно. Порното вреди, и е възможно проблемът му да идва от него (може да не ти казва че гледа). Само еротика. :)

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: dfe77b8402
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Не знам дали ще ти е от полза, но го попитай каква му е сексуалната фантазия и я изпълни, няма мъж който да няма такава. Ако няма такава лошо. Другия вариант е да почнеш да го чукаш 2-3 пъти на седмица.
М23

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 693a8111e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Всичко е на психологическа основа, аз имах същия проблем като вас.. Проблема беше че се спичах вътрешно и пениса ми не помръдваше грам.. обаче измислих начин, казах на приятелката ми всичко как стоят нещата, и я накарах от начало на следните неща, казах и, когато аз реша ще правим секс, и почнах е така от нищото бяз да да ме кара, да е чукам, първо по 1-2мин, след няколко дни пак по 4-5, и сега си чукам спокойно по 20мин без да спирам.. Но проблема ми стой, ако отида на проститутка не мога да го вдигна защото все трябва да се бърза, а когато аз решавам кога да чукам го вдигам и чукам...

Относно мастурбаията тов е най грешния начин, от 2 години насам не съм гледал порно и не съм си бил чикия, и се чувствам 2 пати по добър в секса.... Надявам се да съм помогнал, ключа към всичко е психиката

Накарай твоя приятел, да прецени кога да те чука, ако това е може да бъде и когато заспиш той да почне да те чука, без да го гледаш или други това доста помага!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 080b2e9adb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   няма опит момчето.. и аз съм имал проблем с бързото свършване, ела ми сега и ще ти стопя лагерите ;д
просто трябва време и практика... а любовната игра не я отлагайте, тя е задължителна ; )))

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 9416a2faa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Не може още да ти се нарадва момчето, след време ще му мине ;-)

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 994a23a4a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   До авторката: Номер 4 е повече от прав, освен това само ще допълня, че за да се постигне някаква продължителност в сексуалния акт то всичко над интервала от 5-15 мин е изкуствено постигнато с тренировки, възможно е да има психологически проблем който да не позволява на мъжа да свърши или члена му да е обрязан. Ако много държиш приятеля ти да те чука дълго и да не свършва, то закарай го да се обреже, от хигиенна и естетична точка, то тогава ако не те зареже ще имаш един порно атлет в кревата си. При обрязването се премахва голяма част от кожата, а с нея заминават и нервните окончания, които са ерогенна зона по члена. Освен това постоянното търкане на пениса му по бельото ще направи члена му по безчувствен. Резултата ще е по трудно свършващ партньор.

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: a1ddea2527
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   подари му задържащ спрей и се дръж здраво за дъските на леглото

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker