Не ми стига секса... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не ми стига секса...
преди: 14 години, 7 месеца, прочетена 8434 пъти
На 20 години съм и правя секс от 3 години, но напоследък се случва нещо странно. Постоянно го искам. Само за секс мисля, непрекъснато.
Със сегашния ми приятел сме заедно от почти години и той вижда разликата. От месец насам не мога да го оставя. Оргазмите ми станаха много по-силни от тези в началото на връзката ни. Направо не мога да функционирам нормално, обсебена съм от мисълта за секс. Какво се случва с мен ?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 59

преди: 14 години, 7 месеца
hash: be0a64bfe3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз съм така...мисля че е нормално, някои хора имат по-голяма нужда от други...

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: a98db74c7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мила пиши ми на пощата nejni_tela@abv.bg
Мисля, че имаме за какво да поговорим.

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: ad454741fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Нормално е

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: c3d4eb82bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От това по-хубаво няма. И аз ако имах такова гадже....

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 114722e0d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ако с твоя човек си пасвате - карай, няма да е за цял живот, намерила си верния партньор. Доста жени биха ти завидяли.

 
  ...


...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 60c835b54a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Знаеш ли колко мъже мечтаят за такава жена? Животът не е справедлив. Ако им се раздадеш, ще направиш добро и на себе си и на тях всичките. Но ще те осъдят. Май и в библията имаше някакъв такъв случай. Христос не е разпнат от Пилат, а от народа си, комуто е помагал с цялата си същност. Но ми се занимава с библии. Просто хората сме устроени да поругаваме ценнното в себе си, а още повече в другите. Жалко.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 15510fc16d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Голяма ценност - да мисля само за секс.. С раздаването идва и емоционалното изхабяване.

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 4ef779c2bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   До 7 : Всеки гледа на всяко нещо от своята позиция. И ти имаш право да мислиш така и никой не ти го оспорва. Познавам много хора, които говорят с презрение за единственото, което притежаваме всички (или почти) -единственото, което сме получили даром от природата и поради което съществуваме. И понеже е "паднало отгоре" и раздадено "на калпак", значи не е ценност. Аз не споделям това мнение. Сексуалността е била и завинаги ще си остане ценност, която гордо тупайки се в гърдите, че сме способни да отхвърлим, ще бъдем завладени от низши организми, които не си правят труда да разграничават понятията "секс" и "любов", нито пък си налагат възрастови ограничения (визирам понятието "педофилия"), поради което "традиционно" раждат на по 12 -13 год. Като капак им се надсмиваме (или съжаляваме), че са неграмотни, необразовани, мързеливи и т. н.

Нали се сещаш, обаче, че тези определения пасват не на този, който печели войната, а на другия -губещия. Докато ти и останалите, взиращи се в гения на Рембранд и Микеланджело си казвате всеки ден "стига" и " до тук", посадъчният материал на бездуховните ще отнема ден след ден тази възможност на децата ти. Ценностната система на едно елитно общество е една, а на глутницата - друга. България отдавна престана да е елит -тук просперират други неща, несъвместими с постнатото от теб изречение.
Така ли е?

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 47548c726b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Много субективно понятие е "сексуалност". Ако в един бих провокирала бурия от емоции, друг би останал безразличен след неистови опити да привлека вниманието му. Това не е като да имам красив глас и да умея да пея.. за секса трябват двама. И "качествата" на единия се обезценяват, ако другият партньор не е подходящ.

Елитното общество не винаги следва елитна ценностна система. Точно елитът на обществото в Древна Гърция и Рим е практикувал любов, излизаща от "нормите" днес. Кой може да отсъди, чии разбирания са криви ?
Ще се радвам да оставиш координати

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: fe96d4f849
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И аз се радвам на вниманието, което долавям. Но философията ми е много "низша", за да провокира интерес. Или по скромно казано, имам някакво мнение по някакви въпроси и понеже би било тъпо да се изтъпанча на централната трибуна в града и да го натрапвам на всички, се опитвам поне да го споделя тук, където никой не е длъжен да го чете, а още по малко да се съобрази с него.

А по същество, засилената сексуалност не е нито голяма рядкост, нито болестно състояние, нито причина з а притеснения сама по себе си. Безличната аура, обаче, която ние, околните, толерираме и създаваме около себе си, води до неоправдани комплекси у хора като автора. И той (тя), вместо да намери среда за да утоли нарастващия сексуален глад, съобразявайки се с наложената от нас, околните негативна среда, се стреми да подтиска това толкова естествено влечение. Тази вътрешна борба отнема малко по малко, но все по осезаемо времето, силите и мисълта, които са й нужни за да се реализира адекватно в цялата гама на взаимоотношения, цели и задачи, свързани с мястото и в обществения живот.

Сексуалният дефицит започва да заема мястото на други, наистина важни неща и в този смисъл се превръща в усещане за важна липса. Затова не мога да се съглася с №7, че раздаването винаги води до емоционално изхабяване. По скоро е вярно, че води до емоционално освобождаване. Все пак, дамата, която е постнала темата не раздава духа си, същността си, ценностните си схващания... Тя само излага необходимостта си от нещо напълно естествено за притежание. Което за да не се превърне в мания, просто е нужно да се удовлетворява по най подходящия начин.

Изведнъж ми се дощя да кажа няколко думи и за елинско-римското елитно общество. Аз съм точно на "отсрещния бряг" по толерантност към общество от този тип. Въпреки "великите" законотворчески, ритуално-продемократични и архитектурно-мелиоративни постижения на споменатите империи. Защото в противен случай, трябва да приемем за нормални явления колонизирането, робията, гладиаторските, антихристиянските и други кървави зрелища, както и законотворчество, създадено в интерес на една каста, за сметка на потъпкването на елементарните човешки права на друга. Но да не отивам в друга насока... Сексуалните оргии в древния рим са израз на други, неприемливи за мен отношения -отношения на богове към обикновени предмети за удоволствие, на които дори животът не е нищо ценно. От съвременна гледна точка това са обикновени изнасилвания, но безнаказани и в огромни размери. Аз нямам впредвид подобна "сексуалност".

Говоря за обикновената, необременена с финансови щения, цели и намерения, човешкат нужда от физическо общуване между двата, създадени от природата и еволюцията пола. За сливането и вливането, за изживяването, което то носи със себе си, за мъж и жена вплетени в едно. За магията, която не свършва при цветята, пчеличките и поезията, а продължава в телата и заражда живот.

Тук няма "висши" и "низши". Няма господстващи и поробени. Няма обладаващи и обладавани. Има само двама души търсещи и намиращи радостта един в друг. Колкото повече, толкова повече (малкият принц).

Простете за дългото излияние...
Пожелавам радост и щастие на авторката!

 
  ...

...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 7e3629f224
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Точно с дамата, писала темата водиш тази дискусия.Изненадана съм, че не е станало ясно?
Ако сексът е само задоволяване на физическа потребност, то отново сме на противоположни мнения.
"За сливането и вливането, за изживяването, което то носи със себе си, за мъж и жена вплетени в едно. За магията, която не свършва при цветята, пчеличките и поезията, а продължава в телата и заражда живот."
Много красиви думи, но явно само думи! Как да изпиташ пълна наслада от акта, ако няма да се отдадеш и тялом и духом. В този ред на мисли, правeйки любов раздаваме и духа си.

Твърдо заставам зад думите си, че всякакви отношения с други човешки същества, дори да обогатяват личноста ни, изхабяват душевноста ни, обременяват ни. А става ли дума за любовни отношения, написаното важи с пълна сила.

В първия си пост, споменаваш "многото" мъже, които мечтаят за такава жена. Убедена съм, че раздам ли се, на никого няма да направя добро, най-вече на себе си.

Сега заради прекомерно консумиране на любовта си, с приятеля ми сме разделни. Явно е, че това не е човекът за мен, което по никакъв начин не означава, че ще се впусна в "раздаване". Ако тръгна по такъв път, сексуалността ми не само няма да е ценност, но ще се превърне в порок.

Относно липсата на господстващ и поробен .. садизмът е пример за точно такива отношения. Патология или не, такава е потребността на някои индивиди. И те ли трябва да се раздават, както бях посъветвана аз?

Малкият принц е прекрасна книга, но вярвам, че тези думи принадлежат на едно малко мече - Пух!
Благодая за пожеланието, нека ти се връща:)

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: cf1c6a461b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   "Bсякакви отношения с други човешки същества, дори да обогатяват личноста ни, изхабяват душевноста ни" ?!?!?!?!?

В някои ( ако не във всичк), монашески ордени, попадат хора, сериозно повярвали в тази теза и решили да запазят душевността си, чрез бягство от светските отношения към едни по възвишени. С вътрешно свое убеждение( все пак за да си позволя да го твърдя с доказателства, е нужно и да положа малко усилия, което не ми се прави -честно, както и не ми се връща в спомените отпреди много години, поради което цитирах произволно и съответно неправилно Мечо пух :), всъщност, Малкият принц ме грабна не когато бях дете, а когато вече умеех да разсъждавам и търсех изводите си зад формата и съдържанието на прекия текст, но и това не беше скоро.

Извинения за отклонението), считам, че там, зад манастирските стени, са попадали много хора, повярвали, че греховните им тела ги водят към духовна деградация. Дали и на теб не ти минават подобни мисли през младата главица? Как можеш да осъждаш същността си? Търсиш оправдание в някакви морални норми, но всъщност с нищо не нарушаваш морала и доколкото схващам, никога няма и да го направиш. Сексуалността не е неморален акт. По скоро подтискането и води до изкривявания в поведението, свързани с действия старателно укривани от света, в който живеем, но далеч по деструктивни от нормалното междуполово общуване ( препратка към Лео Таксил).

Не мога да се съглася, че духовното и телесното вървят задно, ръка за ръка, в една и съща посока. Духовността включва безкрайна гама от развиващи се, усъвършенстващи се, увличащи познания в много области на изкуството, музиката, поезията... да не се мъча тук да изброявам всички духовни сфери (за мен религията не е една от тях). Но еротиката в тях винаги е обябвявана за пощлост.

В днешно време порнографията се намества навсякъде, където културата и духовността са освободили място. Следователно духовното и телесното не са партньори, а конкуренти за една и съща територия -нашето АЗ. А от теб самата зависи на кое да дадеш превес в определен момент. Разбира се, напълно си права, че за явлението, което цитираш от моя текст са нужни двама.

Разбира се, че си права и за това, че не всеки е годен, респективно не всеки би искал да ти е партньор. За да постигнеш своето, е нужно магията да е достатъчно силна не само за теб, а и за другия в партньорството. Но не приемам, че греша с твърдението си, че " Ако им се раздадеш, ще направиш добро и на себе си и на тях всичките. Но ще те осъдят." Първо, защото нямам впредвид всеки срещнат. И второ, защото имам впредвид същите, когато казвам "ще те осъдят". Жалко е, но е така. Ще те осъдят същите, които си допуснала да се докоснат не само до тялото, но и до душата ти.

Това е срещу което изроптах, но не съм човекът, който би могъл да го промени. Мисля, че все още сме много близо до средновековието и догмите му. И от тук следва и твоята лигика: "Убедена съм, че раздам ли се, на никого няма да направя добро, най-вече на себе си. " С какво виждаш, че я отхвърлям?

Не зная дали е редно да продължим тази дискусия извън този сайт... На едно място ми предлагаш да оставя координати. Но всъщност ако аз зная, че си страхотно интелигентно за своите 20 г. момиче, какво ли очакваш от мен, анонимен писач в не особено почитан сайт... Не зная дори, дали не те натоварвам с личните си разсъждения по тема, болезнена за теб.

Надявам се с приятеля си да не останете задълго разделени. Ако е разумен човек, не би допуснал жената, за която тайни и явно си е мечтал, да остава в самота. В противен случай може би е между хората, които не попадат в цитираната от мен категория, макар и да е изглеждало така. Т. е не е от хората, които твоята магия би завладяла. Но се надявам да не е така и ако държиш на него, ти пожелавам да е наистина "твоят човек".

По горе писах, че телесното и духовното се конкурират за една и съща територия, но пропуснах да кажа и че се допълват взаимно до границите и. Така, че мястото, освободено от едното, се заема от другото. А баласът се контролира от теб самата. Това е за теб, а за отсрещната страна, е валидно същото. Ако стоите разделени, няма как да стиковате баланса помежду си. А ако той е решил, че този баланс при теб не му отговаря на собствения, и ти го е заявил, това би трябвало да е знак, че си търси друга дама, че е решил, че твоята същност не му импонира. Тогава трябва да решиш можеш ли да промениш себе си и искаш ли това, или ако не, млада си и по мое мнение много интелигентна, за да робуваш на мисълта, че светът се свършва с последния мъж (особено ако е първи).

Извинявай за многословието.
Отново ти пожелавам нещата да се сбъднат по най щастливия за теб начин.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 0c435df33e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Здр, мацка... мога много да ти помогна, ако ми пишеш на скайп - danzooo

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 137548fb75
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Явно не съм разбрала правилно "раздаването".Ако не се отнася до безброй много партньори, даже съм ЗА раздаването докрай в една връзка.
Не виждам нищо лошо в монашеството, в един по стилизиран вариант. Не става дума за "бягство от светски отношения", а за сериозен подбор при изграждане на едни такива отношения. Съгласи се, че след сериозен опит, не би се впуснал в любовна авантюра с това чисто съзнание, както при първото влюбване.. Би ли подходил с такова доверие? Опитът е бреме в този случай!

"Не мога да се съглася, че духовното и телесното вървят задно, ръка за ръка, в една и съща посока."
Не мога да се съглася в противното, под никаква фома. Няма да се впускам в тълкования на будистката философия, но не е нужно да следвам точно нея, за да не се съглася с написаното от теб.Не мога да си представя как отдаваш тялото си без да сториш същото и с духа си. Не става дума за овладяване на "изкуството да обичаш" (Фром), нито говоря за много дълбоки чувства, но може ли някой да развълнува тялото ти с пълна сила, далеч над обикновена физическа възбуда, ако не е развълнувал и душата ти?
Благодаря за хубавия разговор!

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 2349c7fff9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   "Избягвайки от традиционната религиозна ортодоксалност, Фром възвеличава добродетелта на хората предприели независими действия и използвали разума си, по-скоро за да установят сами моралните ценности, отколкото да се придържат към авторитарни морални ценности."

И аз благодаря! Не ми се вярвше, че в талъв сайт това е възможно, но това, че е така, само потвърждава правотата ми. Наистина с натрупването на опит, се натрупва и познание, но рутинността, която го съпътства убива мечтите. Но нали сама твърдиш, че "Голяма ценност - да мисля само за секс.."
Схващам това като опълчване срещу секса като ценност. А в самия пост, като че ли се опълчваш и срещу собствената си сексуалност и търсиш (и намираш) в нея причината за разхлабената си (извинявай, изразът не е съвсем подходящ) любовна връзка.

Ако това, което представяш в поста си е твоето АЗ, твоята същност, според мен, сега се опитваш да избягаш от нея. Поради причината, че е "виновна" за отношенията ти с човек, на който държиш. Не означава ли това, че в името на сериозна отговорност, се опитваш да вместиш повече духовни ценности във връзката си, на мястото на физическата си необходимост? И не потвърждава ли това моето скромно мнение, че сумата от духовно, физическо и (тук ще добавя още едно немаловажно и неизбежно нещо) прагматично, (онова, което пропускаме в разговора си, но от което зависи начина ни на живот -наречи го ако щеш комерсиално-битово) -тази сума е винаги равна на 1 (100%) от същността на всеки от нас.

Трите неща ще се опитам образно да представя като орела, рака и щуката, които теглейки живота ни в различни посоки ни характеризират по един или друг начин, в зависимост от това кое надделява. Разбирам стремежа ти към хармония. И го оправдавам. И е много важен и ценен стремеж. Но ако не се научиш да диференцираш тези характеристики и да им отредиш правилното място (на всяка от тях), винаги ще смяташ, че те водят в една и съща посока. Всъщност, колкото и да се преструваме или още по зле, вътрешно и убедено да презираме която и да било компонента на това триединство, без всяка една от тях животът е невъзможен. Това е една от тезите в диалектическия материализъм, но въпреки, че не съм философ и не се позовавам на цитати, няма как да не се съглася с нея.

Темичката ти направи стаж, но изглежда съумя да хване вниманието ми. Ако те притеснявам, обаче с присъствието си в нея (пределно ми е ясно, че се ровя в нея в болезнен за теб момент, а не ти давам дори идея за решение), мога да престана да пиша в нея. Но всъщност би ме зарадвало, ако са повече хората като теб, които честно и открито търсят истината за себе си чрез самоанализ, а не в мнението, което доста често лицемерно се излъчва от тълпата.

Бих прескочил с мълчание коментар като този, преди твоя отговор, но понякога такъв коментар е по кратък, ясен и искрен от всички дълги писмена като моите. И дават едно лесно и бързо решение. А понякога и правилно. Но не винаги. Човек взима най правилните си решения едва след като сам се опознае.

М-м-м. Как ли е най правилно да приключа?! Чао! И бъди щастлива! Зная, че някой ще бъде щастлив да те има до себе си. А на мен ми стига и твоята искреност. Благодаря ти за общуването! Чао!

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 0c9999aa33
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Ставаш нимфоманка...
Шегувам се..

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 2260202246
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Беше ми изключително приятно да чета всеки един пост и дори ги чаках с нетърпение.По никакъв начин не ме е притеснило присъствието ти, дори напротив!

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 1b0b4bf07b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Вие двамата защо не си поговорите на четири очи, може да се окаже,че имате и общи интереси.Кой знае....

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 08c47d344e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Ха! Не всичко е лесно и хубаво, както изглежда отстрани. Едно са убежденията, а друго -коловозите на живота. Освен това, човек се разминава с много от хубавите си мечти, заради други, по земни, прагматични принципи. Не случайно в народните схващания създаването на семейство се свързва повече с късмет и случайност (сляпата неделя), отколкото с осмислена съвместимост. Това са се опитвали да го избягват чрез "сватосване" от родителите, които се смята, че биха подхождали по трезво и с мисъл за бъдещето. Е, и това не е решение, защото родителите пък са се заслепявали от други схващания, също толкова неверни. В крайна сметка, мисля, че трябва да сме по свободни да излагаме какво искаме, какво търсим, кое би ни удовлетворило повече... Проблем в днешно време е липсата на откровеност, независимо от какво обусловена. Затова често се губи хармонията. Струва ми се това важи за всички и не е нужно да се говори само на 4 очи.

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 9b61d71879
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Ти си жената-мечта за всеки нормален сексуално активен мъж,дано приятеля ти е като теб,за да се радвате на пълноценен сексуален живот

 
  ...

...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: fb2092cd26
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   MЪжете сме по презумпция комплексари. Едва ли мацката ще открие лесно мъж, който не се плаши вътрешно, че няма да и насмогне и няма да я погне с болезнена ревност. Хем не можем, хем не даваме. Това сме ние -като вица за шопа. "Мое да не моем да издем цел вагон ябълки, ама че ги наапем, та друг да не еде!". Искаме жените да са като авторката -"мечти", обаче ако са, ги наричаме как ли не. И как тогава мацките да не се пазят от нашите комплекси?

 
  ... горе^
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 35972ee6ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Предпочитам жена ми да може да сготви една манджа и да се грижи за дома си, пред това да е много активна в леглото. Ако ръцете са и заврени сещаш се къде, не е много жена-мечта

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 266b5a751c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   А, ако хем готви, хем е тигрица? Стиска ли ти да си до такава жена?

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: da9b4a5e62
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   E такова животно няма ! или ще е зле в лглото или няма да мие чинии за да не си счупи ноктите..
Авторката, имаш ли нижда от помощ, с удоволствие бих помогнал?

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 342b0c79bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Де да мъ имах касмета на тос дето ходи с тебе :D

 
  ...

...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 15510fc16d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Сега я виждам тая тема, обаче и аз така се чувствам, само ми се прави секс и вече не зная какво да правя, побърквам са

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: d1e3b9aa20
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Не знам колко време ми отне да изчета всичко написано, но съм изненадана, че в този сайт се разгарят такива дискусии. Ако 21 все пак влезе отново-нека остави мейл.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 879c9e2ab6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Аз съм същия - добре дошла в клуба. Някои хора явно просто сме така създадени. Чудати. Мисля си постоянно за секс и винаги ми се иска. 10 минути след като съм правил секс и съм свършил, искам пак. Приятелката ми не може да ми задожоли нагона, тъй че често се случва след като се разделя с нея да се самозадоволявам в банята, инаяе цяла нощ съм на палатка. Гадно, но какво да се прави. Обречени сме на това

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 3afd72ddcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Аз също се чувствам като нимфоманка. С приятеля ми сме заедно от 8 месеца. На 19 съм, правя го от 15-годишна, но не мога да се наситя на това така изкусително за мен изживяване. Става все по-хубаво и винаги е толково красиво. Той се старае много и винаги успява да задоволи нуждите ми.

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 223c6fb943
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   За 27-> 21 съм. bratan.petkov@abv.bg И ако си авторката, кажи го някакси...
Поздрав!

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 39cee6891d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   До 24: аз съм животното дето го няма,хем готвя,хем ми казават,че съм добра в леглото...

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 99e7bca87c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   31, излъга мацко?
все нещо ти куца, няма идеални. ако пък нищо не ти куца остави скайп, за да срещнеш перфектния ;)

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: b41cbdc766
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   До 31: Кой ти го казва? ;)))
(За готвенето-ясно)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 14f84629e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Xахах 33 и аз това питам.
първо да дегустирам от всичко по много да видя колко си старателна и може да те призная. ама куче дето лае не хапе са казали старите хора.
аз към авторката имам мерак. да вземе да остави нещо да и пиша. ама как ще и пиша - със желание

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 39cee6891d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   33,31 съм... любовниците,които съм имала до сега...

 
  ...

...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 39cee6891d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   32, 31 е: перфектния съм го срещнала и далеч не съм перфектна,имам толкова чепат характер и съм такъв инат,че човек може да се побърка с мен... но вие явно снижавате жената до способностите ? да готви и да е добра в леглото...

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 92ee7acc7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   И какво кара жена да не се обвърже с перфекния, щом го е срещнала веднъж. не снижавам жената на ниво секс играчка вършешта домакинска работа, но съм сигурен че за една добра връзка е нужен хубав секс. и авторката гледам, се е разделила с момчето , заради секса. доказва тезата ми. няма ли страшно добър и пълноценен секс връзката се разпада рано или късно.
колко си чепата. лекувам чепати характери само с една усмивка. то тези тръпчинки кой да им устои

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 39cee6891d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   37,31 е: не признавам брака като институция... а и не мисля,че лист хартия може да ме обвърже...а иначе аз се имам за обвързана. И съм голям инат,не ти трябва да се занимаваш с мен.

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 39cee6891d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   34, случва се да каня гости на обяд,обикновенно в неделя,защото тогава имаме всички дрехи. Редовно ми казват: Мъжа,когото си избереш,ще бъде много щастлив мъж... Не знам ти как го интерпретираш.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 39cee6891d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

40.   Oле,какво съм написала,тъкмо го прочетох и се смея като луда сега...исках да кажа,че тогава всички имаме време... извинявам се за грешката...

 
  ...

...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 92ee7acc7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   Xахаха няма случайни грешки мадам ;)
остави ми скайп

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 39cee6891d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

42.   41, защо ти е?

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 0b52f9cb24
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

43.   33 съм. Та аз така и не си казах мнението за 31. Нали имах въпрос към нея? Значи, веднага пролича, че не си това животно. Едно са "досегашните приятели", друго е този, до тебе. За да го предизвкаш той да те желае /а не всички останали/, трябва да си секси, а това няма нищо общо с чиниите. Не е достатъчно да изискаваш секс. Нужно е да предизвикаш другия да те пожелае. Незнам дали схващаш разликата.

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 39cee6891d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

44.   43,31 съм... нямам проблем с това да ме пожелаят,имам проблем,че твърде много ме пожелават... не знам защо така си интерпретирал отговора ми,няма как да се изкажа за хора,които още не познавам, а съм казала досегашните ми любовници,това са хора,които са ме пожелали... никъде не съм казала приятелите,все още правя разлика между приятели и любовници,ако при теб те са едно и също... съжелявам.
В крайна сметка всеки си има мнение и аз нямам никакво намерение да те обеждавам в каквото и да е било,просто защото еждедневно получавам потвърждение. Айде със здраве и дано да си намериш това,което търсиш :)

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: c28152a319
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

45.   За 27 -> получих мейл с непонятно заглавие и по навик го изтрих... :{ Ако е бил от теб, sorry! Следващия път ще бъда по внимателен... ;)))

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: df369948ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

46.   44, какво им се обясняваш. комплексари. не могат да се примирят че жена може да е фурия в леглото и да не са и "зврени сещам се къде". Тея мъже съвсем ясно ни заявяват че не са достойни за такава жена и ги е страх от такава жена. и после някой като ме попита ми ти как така си сама, такива момичета си намират приятели точно ти ли ще си без. Ми точно аз. защото повече от няколко месеца не издържат комплексираните господа. все аз съм им крива пък то май нещо друго им е криво. Финансово обезпечена съм, ужасно сексапилна и смятам с прилични умствени възможности, а как готвя! обаче не , за вас комплексари трябва някоя тъпа грозна съката за да се чуствате добре, за да сте по-велики и да има къде да си избивате комплексите. това сте вие!

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 1c131a4483
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

47.   Hякакви мейли чета ала бала, само този на авторката не разбрах.момиче хайде по-смело и ние сме хора едно кафе да пийнем

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 39cee6891d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

48.   46,44 e, аз съм обвързана в момента и за сега всичко е наред... питай ме пак след време. Иначе и моето наблюдение е,че мъжете се плашат от силни жени,поне нашите... Но пък аз съм казвала винаги и ще продължавам да го казвам,няма да се променям,само за да имам някой до себе си,или ще бъда приета такава,каквато съм или си хващам пътя. Най/малкото пък ще се правя на идиот,защото нечии друг умствен потенциал и его трябва да изпъкнат... не се шашкай,ако решиш да ставаш майка,не е задължително да има мъж покрай теб,така че гордо главата и не се променяй...

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 56ba275338
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

49.   Eй ужасно сексапилната дай ми един телефон за връзка

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 7e537627dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

50.   "Търкулило се качето, намерило си похлупачето". "Два остри камъка брашно не мелят". МНого ясно -единият винаги ще е отгоре. Ако отдолу няма никой, значи тоя отгоре си е самодостатъчен. Когато човек не умее да отстъпва пред валяка, валякът го смазва. Когато отстъпва пред всичко, стига до пропастта и се пребива. Има един виц за розичките и пустинята, няма да го разказвам, но който го знае, може да си прави изводи.

 
  ...

1-50 от 59
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker