Жена, която не прави секс става изнервена.. а мъжете... те май не са така - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Жена, която не прави секс става изнервена.. а мъжете... те май не са така
преди: 14 години, 7 месеца, прочетена 10412 пъти
Преди го правехме по 1 път в седмицата сега се случва малко по - рядко. Първо, не винаги има къде да си останем заедно, второ последните няколко пъти не му стана... Което ужасно ме огорчи и някак си приех вътрешно в себе си, че не ме иска. И все още не съм сигурна, дали е обратното, както се опитва да ве убеди той. Само знам, че той го кара на ръка. От това, че не сме го правили много спорим, или поне азз. Той е спокоен, казвал е, че може без секс, аз също мога, но го обичам и като съм влюбена в него не издържам без да го докосна. Казахме си доста обиди в споровете, стигахме до думи за раздели, но стана ясно, че всеки от нас го казва, защото е ядосан, и винаги се сдобрявахме бързо.

Днес може и да ни огрее, но при мен има проблем - не мога да повярвам че ме желае и ми е трудно да му се отдам. Не съм кротко момиче да си мълчи, като има нещо му го казвам дори всичките си притеснения и паранои му споделям... Заедно сме от 9 месеца, незнам... Много мил, перфектенв е за мен, но по отношение на секса доста се плаша... Да не ме приеме само като приятел, въпреки казва че няма да понесе да не си легне с мен.... Искам да го видя освирепял да видя колко ме иска... А когато му правя френска не потрепва, няколко пъти трепереше и едва си намираше място, но повечето пъти, колкото и да се старая той стои спокоен и уж се наслаждава... Иначе за свършването е бърз.. Последния път свърши за 1 минута и аз пак останах на сухо...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 7 месеца
hash: 30bbc3a6bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако така е в началото на връзката, не ми се мисли какво ще е положението по-късно! Сама трябва да си отговориш на този въпрос и след като казваш, че си влюбена в този мъж и искаш връзката ви да се запази, то трябва да намериш и удоволетворяваща причина. Опитай с разговори, не със спорове и обиди. Нека разбере, че с поведението си те отдалечава, ако е нужно дайте си и повече време, не се сдобрявайте толкова бързо, а по-скоро ползвайте времето за размисъл, но не прекалявай и в това. Опитайте различни техники, изразявай страстта си без очакване, дайте си време, в което само да се галите, така ще провокираш и сетивността му. Изисквай деликатно и с финес от него, но изисквай...

И ако въпреки усилията няма промяна, мисля, че не си засужава да оставаш в тази връзка. Аз и сега не виждам смисъл, защото мъж, който казва, че може без секс, без да отчита потребността на приятелката си, за мен е абсолютен егоист, мързелив и ленив, а така връзка не се поддържа. Но ако не положиш усилия след време може да се упрекваш, затова направи каквото трябва и ако няма резултат дори и да си мислиш, че си влюбена, си тръгни, защото няма да си доволна, а следователно и щастлива в тази връзка.

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 56e3a0690e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не вярвам, че има здрав мъж който може без секс. Има причина за поведението му ако мъжа е без здравословни проблеми. Може да мастурбира сам, може да не го привличаш като жена, да си го наранила с "всичките си притеснения и паранои " .
Има мъже които не харесват агресивни жени.
Един откровен и спокоен разговор ще е от ползва за двамата.

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 10ab82ded6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Какво да ти кажа, постарайте се да намерите себе си и ако не става по-добре не продължавайте. Аз гоня 50, жена ми мина 40 и правим секс всеки ден, не ни е омръзнало. Ще излъжа, ако кажа, че се възбуждам само като я видя, това беше докато бях под 30. Но тогава далеч не с всяка се получаваше, чувал съм и че една жена не мога да оправя и бързо съм свършвал и какво ли още не. Само че явно попаднах на човека - и свирки прави и по 3-5 оргазма един след друг - по час я караме. Та пробвайте да се намерите, не бързайте - после решавайте.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: a7465cee69
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Тоя подледния коментар е бати цървула извратен.Говедо плешиво

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 590ccf065e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Олеее, каво му е на цървула, бе. Дай боже всекиму.

 
  ...


...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 59c8abfe84
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Той ти изневерява ;дД

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 3a634d9e15
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   №3 си е много прав. И някакви недорасли пубери (визирам №4) по-добре да не дават мнение, ами да седнат да си учат уроците, че коментара му е толкова неграмотен, пази боже тоя да ми дава съвет някога... Ако някой търси помощ, по-добре е да се изказват компетентни и препатили хора.

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 9d00f9ca4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Приятеля ти има проблем и той не е в теб а в него. Да отиде на лекар на психолог на сексолог, знам ли но да се лекува. Това негово поведение не е нормално.Не му става защото е притеснен от нещо, може би от това дали ще свърши пак толкова бързо като миналия път. Всичко е на психическа основа. Нека се лекува момчето.

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 677b53024a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Добре ли разбрах или се бъркам 1 мин и в свършил? лелел наистина момчето има проблем и то голям!!
Моя приятел ако свърши за 1 мин и не ме задоволи просто отива по дяволите ... не че съм някаква нинфоманка или умирамз а секс , но мразя хора които си гледат само себе си и немислят за парта си

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker