Пратих го да върви при жена си и детето си... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Пратих го да върви при жена си и детето си...
преди: 10 години, 8 месеца, прочетена 6379 пъти
Здравейте, аз съм жена на 25 години.
Историята ми е със стара дата, но никой не знае за нея. Не съм я споделяла нито с приятелки, нито в други сайтове. От извесно време посещавам този сайт и така след дълго обмисляне се реших... ще споделя историята си със вас. Можеби не е най-интригуващата която сте чували /чели/, но просто имам нужда да я споделя. И така... започвам!!!

Работя като технически сътрудник в голяма фирма. Всеки от работниците има свой офис и нямаме особенно свободно време, през което да клюкарим с колежки и да обсъждаме личния си живот. Поддържаме чисто професионални отношения и не знаем особенно много едни за други.
Както споменах, всеки има отделен офис, но се наложи ремонт на част от стаите и така извесно време трябваше да деля офиса си с мой колега. Познавахме се бегло, аз знаех името му, той моето и до там.
Работейки по 8 часа на ден заедно в 1 стая, се налагаше да си разговаряме от време на време. Разменяйки по някое изречение между задълженията, започна да ми става приятен, но само за компания... нищо повече.
На работа ходех с костюми, рокли, поли и т. н. но нищо, което да е прекалено разголено. Един ден го забелязах в стъклото на една витрина, че ме гледа странно докато се навеждам /бях с пола/. Когато се обърнах той се завъртя и все едно не ме беше заглеждал. Не обърнах внимание. На следващия ден по обяд бях на бизнес среща, която приключи по-бързо от очакваното. Върнах се във офиса и когато отворих вратата той се стресна, всчкаш правеше нещо нередно. Отидх до бюрото му за да му дам едни документи и той видимо се смути и натискаше бясно мишката на компютъра. Когато се приближих ми се стори че гледаше порно но не бях сигурна, тъй като той бързо го махна. Тогава ненадейно погледнах към четала му. Той беше силно възбуден. Дори през панталона се очертаваше пениса му. Беше с внушителни размери и нямаше как да не се забележи. Не отлепях погледа си, не защото исках да го гледам, а просто всякаш нещо управляваше очите ми и те не помръдваха от там. Притесних се, но и силно се възбудих. Пожелах го.... След като се осъзнах завъртях главата си, а той се изчерви и се сви. И двамата се почувствахме неловко.
Продължихме да работим, все едно нищо не се е случило, а малко преди края на работния ден, той ме покани на кафе, за да се извини за неловката ситоация. Без да се замисля-приех.
След работа отидохме в близкото кафе, уж служебно. Той ми предложи вечеря същата вечер и аз пак приех.

Нямах приятел, не защото не съм привлекателна, напротив, просто се бях отдала на кариерата и не мислех за мъже. Поне не и на този етап. Такаче нищо не ме спираше да изляза на вечеря с колега.

По-късно същата вечер вечеряхме заедно. Той ме посрещна с букет цветя. Не го очаквах, но ми стана приятно. През цялата вечер мислех само за гледката по-рано през деня и в мисли и фантазии вечерта мина неусетно. Той предложи да ме изпрати до вкъщи а аз се съгласих. От всичко споделено тази вечер разбрах, че е много свестен мъж. Държеше се на ниво. Беше страхотен кавалер и ме накара да се почувствам по странен и непознат за мен начин. Сподели ми, че е необвързан. (тои е на 29 години).... И така знаейки че не правя нищо нередно и забранено го поканих вкъщи. Правихме невероятен секс, беше много мил, нежен и впечатленията ми от обедната случка се оказаха вярни. Той беше доста надарен и определено знаеше какво прави. Беше невероятно... цели 3 пъти. След като приключихме той пожела, да не споделяме с колеги, поне за сега. Разбрахме се да имаме връзка в удобно за нас време и то чисто сексуална. Работата и на двама ни беше такава, че това беше изгоден за мен вариянт.
Продължихме да се виждаме и да правим невероятен секс, и не само. Излизахме, ходихме на кино, на вечери и куп други места. Забавлявахме се, но той винаги се прибираше и не оставаше да спи у нас и никога не ме беше канил у тях. Беше странно, но не се сърдех. Така минаха 4 месеца и малко, докато една вечер след поредното страхотно преживяване в леглото, той влезна в банята да се къпе а аз лежах доволна на леглото. Телефона му звънна 1, 2 и 3ти път, не погледнах кой е, защото не ме интересуваше, но когато получи СМС реших да го прочета. Беше от "ЛиЛи" и пишеше:
" Мили, имаш ли още много път? Побързай, защото не се чувствам добре и малката не ме слуша"

Когато излезе от банята го попитах, а той си призна и каза, че е женен и има дете, но живеят заедно само заради малката.
Тогава се почувствах предадена и ужасно наранена. Пратих го да върви при жена си и детето си. Бях бясна. Толкова време ме беше лъгъл.

От следващия ден в службата го избягвах. Така вече 2 месеца. Той ми пише СМС-и, звънеше но аз не исках и да чуя за него. Сега обаче, разбирам, че съм влюбена в него. Колкото и да се правя на разочарована и недостъпна, сърцето ми иска само него. Почти не спя нощем, а в редките случаи, в които заспивам го сънувам. Искам да бъда с него. Само с него!!!

Това е моята история. Моля ви да ми дадете съвет какво да правя. Да бъда с него или просто да се опитам да забравя, че е бил част от живота ми? ! ....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 8 месеца
hash: 49f823118e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Никога няма да забравиш, мила, любовта не се забравя. Аз я преживях преди 15 години, по сходен на твоя начин, сега съм омъжена за друг, невероятен човек, имаме две деца, живея прекрасно, но още сънувам любовта и помня всеки един детайл от срещите ни. Помисли си дали не си заслужава да се бориш за нея!

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 460606c70e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Номер 1 е права. Няма да забравиш. Помисли добре дали си заслужава да се бориш за човек, който е започнал да те лъже още в самото начало. Може и да остави жена си и детето си заради теб, но си помисли дали ще можеш да му вярваш занапред. Ако решиш да не се връщаш към него мога да те успокоя, че с времето нещата ще се уталожат. Още ще ти притръпва, когато се сетиш за него, но това ще е всичко. Просто трябва да мине време.
В крайна сметка решението е твое. Трябва да го вземеш и щом го вземеш да не поглеждаш назад. Успех!

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 70ff26aaa4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   На 25, а толкова неграмотна... Как ли си сигнала до технически съдружник?
Влюбена си, но той е обвързан, късно е. И само да спомена, ако жена му не ги обичаше, нямаше да му вика „мили”!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 70ff26aaa4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И как така се влюби в нагъл лъжец?

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: fadde0acb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Помисли и за това как се чувства жена му... която го обича (за да го нарича "Мили") и явно не са все още заедно зарди детето. Помисли как го чака вечер, когато има нужда от него и му има доверие, приготвила вечеря, вярва му, че има работа... докато той *ука друга- теб! Докато я лъже, изневерява, докато се опитва да даде пример на детето си как се живее, а всъщност примера му е да лъже и да кръшка. Удобно ли ще се чувстваш в кожата си, знаейки, че нараняваш нея? С какво ти е виновна тя и детето, което му е родила?
По-добре отиди и и кажи истината, отколкото да продължаваш да бъдеш с човек, който мисли само с пениса си! Иначе би се превърнала в точно копие на него...

 
  ...


...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: d83ea4adc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Следвай сърцето си. Аз съм омъжена, нов последниствие осъзнах че съм срещнала любовтна на живота си и човека с който може да ме направи истински щастлива, но вече е късно. Сега живеч с една не сбъдната мечта. Успех и не се предавай.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 5d85d853d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз те съветвам да не се връщаш при него. Вие сте близки от половин година и не мисля, че за толкова кратко време би могла да си сигурна, че той е най-подходящият партньор. Да, влюбена си, но колко дълго ще продължи тази страст и привличане? Нали не искаш точно ти да бъдеш причината за поредния развод и/или за дете без баща? Подобни истории рядко завършват с хубав край... Другото нещо- лъгал те е в очите цели 4 месеца! Лъгал те е без да му мигне окото. А кога ли щеше да разбереш, че има семейство, ако случайно не беше прочела СМС-а? Няма нищо случайно между другото... Така е трябвало да стане, сега е време да вземеш решение. Мисля, че колкото и да не си представяш живота си без него, ще се чувстваш много по-добре така и с чиста съвест. Времето лекува, това също е истина. Пък и повярвай ми- няма незаменими. БЯГАЙ ОТ ЖЕНЕНИ, за доброто на всички! Успех занапред :)

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: a828b4e21d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Миличка, доколкото разбирам от разказа ти, вашата "любов" се върти около страхотния секс и главно огромния патлак. Но мисля, че трябва да си дадеш ясно сметка, че той е женен мъж и има дете. Съмнявам се, че ще изостави семейството си и ще дойде при теб. Ти за него вечно ще си любовницата, за забавление. А и какво ти дава гаранция, че ако станете официално двойка, няма да си намери отново тайна любовница (ако и сега няма друга освен теб). Мисля, че трябва да си дадеш повече време и да се срещаш с други мъже. Сигурен съм, че има и други мъже, които ще ти харесат. Направи усилие да срещнеш някой.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 8ba1fa82bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Сега ти изглежда идеален и си влюбена в него, защото нямате ангажименти един към друг, няма ги битовизмите, няма отговорности, а само страст и секс. Освен това те гложди, че той не е твой и това ти дразни егото. Ако се бориш за него, ти си обречена на провал, защото той и жена му се обичат, щом го нарича "мили". Дори и да не се обичат, няма да остави детето си заради теб. А дори и да се вземете, не ти трябва такъв мъж. Ако един мъж веднъж изневери, най-вероятно ще изневерява постоянно. Рано или късно и ти ще се окажеш на мястото на жена му - т. е. да го чакаш вкъщи за вечеря, мислейки, че той пътува по работа, а той да си прави кефа. Предполагам, че няма да ти е приятно. И между другото помисли ли за детето и за жена му? Те как биха се почувствали, ако разберат? Заслужават ли такова отношение? Каква вина имат в цялата работа?

За Бога свършиха ли се свободните мъже, че все на женени скачате?

vova4ka

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 8ba1fa82bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   А ти случайно да имаш достойнство? Той те е лъгал толкова време, а ти пак ще му се предлагаш? !

 
  ...

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: a4b8dc6488
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От авторката:

№ 10. Мисля, че не си прочела цялата ми история или не си я разбрала. " За Бога свършиха ли се свободните мъже, че все на женени скачате? "... Не са се свършили и не съм му скокнала, разбрах в последствие, че е женен... иначе, нямаше да си позволя всичко това!!!


Благодаря на останалите за съветите, а на тези със злобните коментари ще кава само, че не съм написала всичко това за да ме упреквате, а просто за съвет. Едва ли вашите връзки да са идеални и живота ви като цяло, че да ми четете морал на мен!

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: e846e6e838
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   до 12 от 10

Добре де, отначало не си знаела, сега знаеш и пак питаш дали да се бориш за него. Явно жена му и детето му, които той обича за разлика от теб, колкото и да отрича, не са от значение. Прочетох ЦЯЛАТА история и я разбрах. Не съм те упреквал. Просто ти казвам, че той НЕ е свободен за теб, а и да беше, пак не мисля, че е подходящ. Това беше съвет, който ти искаш, след като си писала тук, а не упрек. Ако ти си наранена и ти е гадно, че не можеш да го имаш, това е друг въпрос, но аз ти давам най-приятелски съвет да не се занимаваш с него и пак казвам - не те упреквам.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 79a943792e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Не знам, мила! Мисля, че ако някой трябва да реши, това е той. Той е този, който трябва да реши дали иска да е с теб или със съпругата и детето си. Да, знам гадно е и е тъжно, но единственото, което ти можеш да направиш е да му подскажеш, какви са чувствата ти и да се надяваш да избере теб! И аз минавам през нещо такова и мога да ти кажа, че е ужасно. Чакаш, надяваш се, плачеш, сънуваш го, ревнуваш... дали сега е с нея? Дали въпреки, че твърди, че са заедно само заради детето не е лъжа? Ами ако все още я обича, а аз съм просто онази другата, с която се забавлява? И така ще си остарея, самотна и вечно чакаща? Ужасно е! Просто не знам какво да те посъветвам. Освен да ти съчувствам и да се надявам и двете някой ден да сме щастливи.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: a4b8dc6488
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   До 10. от авторката.


Знаеш ли, винаги съм си казвала, че ще позволя да ми се случи всичко друго, но не и да съм втората. Винаги съм се питала какъв човек трябва да си за да си легнеш с женен мъж и да позволяваш целия този цирк да се случва с теб... Но, ето че се случи и на мен, без да съм го искала, не го искам и сега... затова се отказах от него, но сърцето ми всякаш още не е. Помислила съм и за жена му и за детенцето и точно за това спрях да го търся... Но си мислех, че и аз заслужавам да бъда щастлива, но явно не точно с него. Явно той не е най-перфектния за мен и по-добре е да го забравя... Бях забравила колко безочливи и нагли са мъжете /не искам да убиждам никои/ затова преди да го срещна бях сама и се чувствах много по-добре от сега...

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: e846e6e838
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   от 10

Спокойно, не се отчайвай. Всичко това ще е минало. Някой ден ще си намериш подходящ свободен мъж, който те заслужава и с който ще си щастлива и ще имате деца. Сигурен съм. И не всички са "безочливи".

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: a4b8dc6488
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   До 14. от авторката.


Миличка, аз май те разбирам най-добре. Благодаря ти, че сподели това. Сега знам, че не съм единствената. Аз май ще се откажа и ще търся истинската любов.... човекът, който ще е само с мен.
Пожелавам ти успех и дано да откриеш това което търсиш, независимо дали е с него или с друг. Дано да е скоро и да си безкраино щастлива.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 5e64ee0a3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Не, че нещо ама сте много "грамотни"...

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 79a943792e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   До авторката от 14.
Благодаря ти! Всеки човек заслужава да е щастлив!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 15894ff586
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Ти сама си му се предложила, свалила си го, пуснала си му, било ти е хубаво, супер секс, радостен размер и т. н. и т. н.
Но усещам, че пак ти се иска да ти е вътре, въпреки факта, че юнака с патлака е женен с дете!
Т. е. тебе те интересува само собственното удоволствие, нали?
И доколкото разбрах си с огромно самочувствие, но без покритие!!!

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: f99d62142d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   До 20.


И как по-точно реши, че самочувствието ми е без покритие? Ще каже човек, че ме познаваш... хахха.... знаеш ли, тези като теб са комплексари/ки, които се мислят за интересни и вжни, а всъщност са едно огромно НИЩО.
Такива като теб мога само да ги съжалявам...

 
  ...

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: d04dcb5e28
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   Ами без покритие е! Заслужала си да си щастлива. Еми ВСЕКИ заслужава. Цупиш се на другите, че те критикуват, а пишеш "Убиждам" и други очевАдни грешки. Изживяваш се като жертва, но сега искаш да направиш една жена и дете жертви, понеже, видиш ли и ти заслужаваш да си щастлива. Пишеш се за вискосоморална (нямало изобщо да започнеш), а сега се питаш дали да се бориш за него. Описваш се като красавица, ама си хлътнала по нагъл лъжец, значи (ако оставим настрана индикатора правопис) ти куца интелигентнстта... Мда, самочувствие без покритие. Или искаш още доказателства!???

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 15894ff586
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Браво №23, точно, ясно и на място, направо в десетката, браво!

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 2dd4c79423
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Авторке, не се знае дали съществува принца на бял кон и дали ще го намериш. Това да откриеш истинската любов е въпрос на късмет, но това да държиш на своите принципи, е въпрос на избор и достойнство.
В този смисъл си постъпила правилно, отказвайки се от този мъж. Ако нямаш избор за другото, то поне имаш избор дали да бъдеш с непринципен мъж. Така че реално сега шансовете ти са по-големи да откриеш човека за теб, защото ако беше останала с него, не само потъпкваш достойнството си, ами и шансовете ти да бъдеш с нормален мъж, щяха да са нулеви.
Поздравления за избора!

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 39ffdd94ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Скъпа, аз имам връзка с женен мъж близо 3 години. Запознахме се, когато започнах работа. 2 пъти сме водили разговор за развод. 1-вият път беше миналата година по това време и той ми каза, че няма да го направи. Сега го водихме преди месец и ми каза, че ще го направи, но след седмица осъзнах, че нямам право да отнемам бащата на едно дете (той има прекрасна дъщеричка, която аз познавам). Въпреки, че аз му казах да не го прави, до ден днешен не спирам да мразя жена му (макар че тя не ми е направила нищо). Негодника е той. Знам го, но го обичам до болка. В момента е в чужбина и свободното си време прекарваме пред Скайп.
Дори да се беше развел щях да се разкъсвам от съмнения. Щях да ревнувам от миналото му. Нямаше да спре да ме боли. Той е с 15 години по голям от мен.
За да избягам от него този месец заминавам за Германия, така че когато той си дойде от Англия да ме няма, защото видя ли го отново ще падна в краката му.
Никога няма да го забравиш, Скъпа... така както аз няма да забравя него. Надявам се един ден да обичам отново... някой друг... поне на половина, колкото обичам него.
Развирам те много добре. Зная какво чувстваш. Мъката по него и болката от факта, че носи халка се убийствени, но още по-разрушително е когато си лягаш нощем сама и си представям как чу*а жена си. Надяваш се, броиш минутите до срещата ви... позволяваш му да те лъже и още по -лошото е, че лъжеш сама себе си.
Успех!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: a25b09df9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Ох... винаги като коментирам в тези теми, после ми се скупчват всякакви хора, но не мога да подмина току така, защото съм го преживяла. С разликата, че от самото начало знаех за жена му и детето.

Това беше най-страстната ми и най-болезнена история. Сега? Сега към него ми е останала само обичта. Говорим супер рядко.. може би през два месеца. Разбрах, че ще се развежда, но така и не съм го питала.

Какво да ти кажа? Искаше ми се да не прочитала онзи смс, защото илюзията ти е била нещо, което те е правела щастлива.

Вие ще продължите. Влюбена си, а секса е невероятен, а той явно отдавна не уважава жена си и е лъжец. Смисъл не му пречи да я лъже и да изневерява. Ако не си ти, ще е друга.

Но се моля да не съм права. Моля се да срещнеш друг, да го обикнеш много истински ида си спестиш това да знаеш, че си любовница на такъв. майната й на съвестта и т. н. Майната им на всички задръжки и клишета как разбиваш смейство, оставяш едно дете без баща и т. н. това са глупости, с които се пази семейния строй. На каква цена - това е друга тема.

Но истината е, че такива като него са привикнали да лъжат. Той ще лъже и теб. Веднъж го е направил, ще го направи пак. Ще искаш да ти споделя, защото го обичаш, но той винаги ще има теми табу. Ще искаш да му се обадиш и ще гледаш към часовника, а стане ли нещо и жена му ако разбере - ще те намрази.

Ще ти кажа какво направих аз със своя хубавец. Не се гордея с това, но ми стана хубаво. Но го направих след като от вече две години сме разделени и аз си имам друг мъж, с който планираме сватба.

Държах се с него като с типична курва. Като с бройка. Още ме търси и ме моли да сме заедно. Смисъл, когато бях влюбена в него и давах всичко, за да е добре и го поставях винаги пред собственото си добруване, той се държеше като идиот. Когато започнах да го унижавам, да го използвам само за секс - постъпих като някое долно копеле, като някой типичен мъж-женкар, той започна да се влюбва в мен.

Никога не съм си представяла, че аз ще се държа така, защото все гледам на друг да му е добре, но отмъщението ми беше сладко. И след като усетих тази сладост си аддох ясно сметка, че съм се научлиа да обичам себе си.

Да бъдеш любовница е един момент от живота, който те учи на много неща, но е много мъчен за минаване. Трябват ти огромни дози любов, наистина огромни. Дано не ти се случи, но ако не можеш без него.

(стигала съм до там, че като се разделяхме, съм се свивала на пода с рев и не съм могла да дишам - никой освен една приятелка не знае за това) Когато излизаше през врата съм се струполвала след него и не съм знаела как да си помогна по друг начин, освен да плача. Даже не знаеш за аккво плачеш - просто тио е много. Едва се издържа.

Та.. ако не можеш без него - дерзай! Но не прави моята грешка и не умирай за него - дръж се с него точно като с курвата, която е всъщност. Забавлявай се, работи, развивай се, стани още по-самостоятелна. Не се обсебвай! Чукай го, но не го обичай (ако можеш). И когато ти се доплаче.. си мисли за твоя човек, за човека без лице, който ще дойде, отделяй му нежните си чувства, за да не станеш цинична и зла и нервна. Нещастието много често изнервя човек, превръща го в нещо неестествено и злобно.

Не знам, миличка... ти си решаваш - дано съм успякла поне да ти проясня малко картинката.

Прегръдки

Плам

 
  ...

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: e29e93fd02
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   До 23 от авторката

О, прости ми... Ти явно си безгрешен/шна...
Няма да направя една жена и едно дете жертви, защото вече съм направила своя избор и той е да забравя всичко това... и все пак искам да съм щастлива и имам право на това. Както всеки човек!!!
А ти защо ли така яростно ме нападаш, да не би и ти да си "жертва" на подобно нещо? !

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: e29e93fd02
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   До 27 от авторката

Благодаря ти, Плам... Твоята история определено ще ми е от полза. Аз вече се опитвам да го забравя и да живея без мисълта за него. Не съм искала да развалям нечие семейство или да наранявам някой... Наранената съм само аз и от части той, но той си го заслужава, дори му е малко...
Колкото и да е трудно ще се справя без него, защото знам, че нямам бъдеще с такъв човек. Надявам се да намеря някой по-добър, някои ден....

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: ea99db36b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   "До 23 от авторката

О, прости ми... Ти явно си безгрешен/шна...
Няма да направя една жена и едно дете жертви, защото вече съм направила своя избор и той е да забравя всичко това... и все пак искам да съм щастлива и имам право на това. Както всеки човек!!!
А ти защо ли така яростно ме нападаш, да не би и ти да си "жертва" на подобно нещо? ! "
О, не не съм безгрешна, но не се и правя на таква! Щом като си решила да не правиш друга жена и дете жертви, от какъв зор питаш дали да се бориш за НЕГО!??? Бъди си щастлива с ДРУГ (и натам насочи енергията си! )

И съжалявам, че ще те рззочаровам, но аз не съм никаква жертва! Носъм напълно наясно със себе си, изборите си и емоциите си.

"Нападам те", понеже в началото на историята тъкмо да те съжали човек, и изведнъж изтърси въпроса дали да се бориш за него! И се разпеняви на критикуващите те, понеже видиш ли си била излъгана. Да, била си. Което е гадно. И затова е крайно учудващо, че чувствата ти към лъжеца не са се изпарили в момента на узнаване на истината- нима не уажаваш себе си? Азне виждам как някой ще ме излъже за нещо толкова сериозно, а аз ще въздишам още по него- абсурд!

Но няма значение какво би била направила, ако знаеше в началото, има значение какво ще направиш СЕГА. В реалността (не в предположениятаа)! Затова, не се пиши на морална, а просто бъди такава! И няма никой да те "напада".

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: e9c04ad105
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Айде, романистките станаха две, надявате се, че тук плащат на издателска кола ли ;-)

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: f2d29e7384
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Не, не искаш да спиш само с него, а да бъде само твой!

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 7f74a12332
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Здравей авторке, на няколко места казваш, че с твоя колега сте правили невероятен секс. Би ли обяснила какво правеше секса ви толкова хубав - уменията му в леглото, размера му или... кое ти хареса най-много когато се любехте. Мъж съм на 26 и ще се радвам да споделиш - така може да научим нещо ново мъжете и да задоволяваме по пълноценно приятелките си, както твоят колега е правел с теб. Ще се радвам много да кажеш някои детаили като правехте ли си взаимно френска, още първия път ли му духа ти и т. н. т. Тук е анонимен сайт и може да си откровенна.
П. с. Мисля, че трябва да продължиш да си лягаш с него защото много силно се желаете и двамата.
Поздрави!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: ea591df8cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

34.   много отчаяни съпруги, авторката не разваля никакво 'семейство", щом като е тръгнал да изневерява, това означава че семейството отдавна е развалено, а това, че жената го наричала "мили" също нищо не означава, тя може да го обича, но той не я обича и не я уважава, щом е тръгнал да й изневерява.
Варианта в тази ситуация е да поискаш да се разведе и по реакцията му ще разбереш дали е с нея само заради детето или просто лъже. А такова нещо "с нея съм заради детето' просто няма. Имам познати, които се разведоха с малки деца.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: e3ab4eda9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Като за начало бих те посъветвал да си дадеш ясна преценка в кое/кого си влюбена-в него или в "внушителните размери" на четала му? Седни и бъди честна пред себе си, защото каквото и да предприемеш цял живот ще си носиш кръста.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker