Всички влиятелни мъже ли търсят само секс ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Всички влиятелни мъже ли търсят само секс ?
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 4246 пъти
Здравейте! Скоро се запознах с един човек, аз съм на 25, а той на 35. Запознанството ни започна много случайно и някак си магнетично. Разговаряхме и много си допаднахме, поне от моя страна мога да го твърдя със сигурност. Срещали сме се 4-5 пъти, с течение на срещите ни, от негова страна започна една близост, която намекваше за секс. Влиятелна личност е, занимава се със сериозен бизнес, задоволен е материално и прави впечатление на властна натура, вероятно е свикнал да получава бързо това което поиска. Интересен ми е като персона, видял е доста от живота, има интересни хобита по това което сподели за себе си, но имам чувството, че гледа на мен само като на сексуален обект, въпреки моите достойнства и това, че аз самата се занимавам с отговорна професия, чувствам се сякаш той не вижда перспектива в мен, освен в леглото, евентуално. А, стигне ли се до секс, ще получи това което иска и нещата ще приключат. От друга страна сексуално ме изкушава изключително много, държи се джентълменски, а на моменти много настъпателно, кара ме да го желая, но някак си не искам да бъда поредното забавление за някой, който е свикнал да си огажда на капризите. Правилно ли мисля или се вкарвам в параноя? Какво е вашето мнение и какъв съвет бихте ми дали?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: 747ce488ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Ами виж сега - не сте деца - 35 и 25 са си вече зрели хора, ти какво искаш? Естествено, че след няколко срещи и взаимно привличане ще му се иска секс. Това би се случило както с "влиятелната личност" така и с най-обикновен 35-годишен мъж! Вкарваш се в излишни размишления...

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 22b1843e78
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Угажда

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: a646cc498a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ами и аз ще напиша същото. Какво значение има влиятелен/паралия ли е или не. Всички искаме едно и също просто паралиите по-често го получават в наши дни. Иначе все пак хората/мъжете сме различни по характер и всичко си е индивидуално. Ако го мислиш че е коцкар а ти не искаш такъв, зарязвай общуването с него и това е. Ако продължаваш да излизаш с него много ясно че ще иска секс, то би трябвало и ти да го искаш. Няма да се "изхабите" нещо като правите секс, я. Нормални неща между мъж и жена, които се виждат.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 2e2ce5b4cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Интересно, ако беше обратното, какво щеше да напишеш... "беден, НЕвлиятелен, без хобита и иска секс"...

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 5574f39acb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Кде е Падналото ангелче сега да пита какви са тези квалификации като "влиятелен" и да обяснява, че баща и е най-големия и богатия бизнесмен, но тя е супер нещастна?

 
  ...


...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: e8509c98fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   въпросът от заглавието е много тъп :-) излиза, че влиятелните мъже не могат да се влюбват, а искат само секс. ами естествено, че искат, то всички хора искат, просто на някои повече им се получава по различни причини:-) много по-лесно е да се влюбиш в богат, красив, интелигентен мъж, отколкото в беден, грозен и прост:-)
а дали историята ще приключи със секса ние няма как да знаем, нямаме кристални топки:-) не пишеш дали си обвързана, така че приемам, че си свободна. не те познаваме и няма как да знаем дали иска нещо повече. ако толкова те привлича, действай и каквото стане.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 378422ea90
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ей това някои жени сте страшни. Тогава защо излизаш с него. Защото ти е хубаво. А не се запита той защо излиза с теб? Може би и на него му е хубаво и интересно. Защо мислите, че като преспи с Вас и ще загуби интерес. Или може би на теб ти е хубаво, да си мислиш как мога да разигравам властния човек, да си излизам с него да ни виждат, да трупам самочуствие и т. н. Само, че не се замисли, че на него в даден момент ще му писне и ще спре да се обажда.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 9a70ba22bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   И влиятелните и невлиятелните се интересуват само от мидата ти не и от бисерът скрит в нея

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 442e9b0f59
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Номер 8 - да ама влиятелните са свикнали да си купуват женички, така че... такива като авторката ги има под път и над път. Ако не ги огрее при една, ще отидат при друга, после при трета и такам....

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 8026ebb798
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Според мен един мъж рядко знае какъв тип отношения желае докато не срещне правилната жена. Ако не прибързвате със секса, и той осъзнае (евентуално), че му е приятно да прекарва времето си с теб когато не правите секс, само тогава би се замислил за по-сериозни отношения. И то не е гаранция, тъй като е възможно изобщо да не иска трайно обързване. Така че смятам, че най-разумното решение, което една жена може да вземе ако иска на всяка цена даден мъж, е да не избързва със секса, за да прецени доколко той желае да общува с нея като личност. Ако в крайна сметка смяташ, че може да е някоя авантюра, защо не, макар че аз лично не одобрявам такъв тип отношения.
И още нещо, не е достатъчно да си млада, красива и с добра професия. Подходът е много важен, това да знаеш от какво всъщност се нуждае дадения човек и да си искрена към него.

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: be5d3763f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Най-вероятно да, иска секс, но пък това го искаме всички, тоест ти също. Бъди с него дай му, и виж дали ще се отдръпне. Ако не, значи можете да се опитате да се сближите и емоционално и да видите на къде отиват нещата, но ако те остави след секса... ами поне ще си се почесала и ти. Знам, че жените не ги виждате нещата точно така, но те си остават такива. Дано съм помогнал. :)
S. A. D.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: e4a7ace8ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Тц тц всъщност не е точно както го казваш. Твърде много са богатите за да говориш за всеки.

А ти №5 ами какво искаш да ти кажа. Не съм длъжна да пиша във всички теми. Избираемо коментирам и чета само истории, който ми взимат вниманието от заглавието.

Нещастен май си ти. Завистта е много грозно нещо недей така, ако обичаш. Като не ми вярваш мога да ти дам фацебоока си и ще ти пратя колкото искаш снимки за да видиш, че не си измислям. Даже ще ти кажа и името на баща ми може да го намериш в нета.

Вместо да питаш къде съм по-хубаво се погледни и спри да завиждаш на другите никак не е хубаво. Това, само показва, че нямаш личен живот. Какво се излагаш? Не те разбирам наистина. Аман от такива като теб.

Толкова завист пък бива ли? Не ме дразниш, даже се радвам, че ми пишете и оценявате коментарите. Така се убеждавам, че завиждате.

А авторке както казах не всички са такива. Няма смисъл да се обяснявам. Не ти казвам да му се доверяваш напълно, но го изпробвай по някакъв начин, така много бързо ще разбереш какъв му е зора.



Падналото ангелче :*

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: ba63ecf5cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Не съм съвсем съгласна. Годеница съм на подобен мъж и макар, че в началото не ме взимаше насериозно след години връзка все пак ми предложи брак (планираме грандиозна сватба), но определено е трудно да бъдеш с такъв мъж.
В едно си права - свикнали са винаги да се получава по техния начин и да определят правилата на играта. Ако си умна, интересна жена не вярвам да става дума само за секс, но и другото е вярно - такива мъже често лъжат празноглави куклички, дават им напразни надежди за добър живот и само ги използват за секс.
От друга гледна точка, какво имаш да губиш? Сама казваш, че те привлича сексуално, че имаш свои живот, кариера. Какво имаш да губиш? Ами обърни нещата в твоя полза - наслади се на секса, на хубавия живот с такъв мъж и вис до къде ще стигнат нещата. Гаранция нямаш с никого, но поне с такъв мъж ще ти е интересно и ще има напрежение. Мен лично не ме привличат парите му (те са ми товар), по-скоро темите, начина на живот с него, личността му. Никога не е скучно с него и винаги има някакви нови идеи, които от 4 г. реализираме дори заедно.
Дори връзката да не сполучи, ще имаш хубави спомени и ще научиш много от такъв мъж - начин на мислене, поведение, самочувствие, връзки, пътувания, чудесен секс с мъж със самочувствие и въображение...Ти решаваш, аз не изпуснах моя шанс и не съжалявам!

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 38d89f9fe4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Айде, и тук стана форум с nick-ове. Мисля, че ще е добре да се изтриват всякакви индикации за конкретен индивид.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: c77746b4b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Дами, дами, много интересни птици сте - като е богат и влиятелен - ооооооооо той ще ме използва за секс играчка, като е беден - ооооооо той иска да ме използва за парите ми, аз съм преуспяла /ма па е красив и магнетичен и ме привлича/. Вие всъщност знаете ли какво искате? По мое скромно мнение нямате представа или поне таза представа е толкова индивидуална и субективна, че всъщност на практика нямате.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: e35f8b33d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Интересна тема, доста често съм се замисляла по въпроса, тъй като и на мен ми се е случвало да харесам някой подобен тип без дори и да знам за позицията му и като разбера в последствие да се чудя. Номер 13, съгласна съм с теб ще ми е интересно, а и полезно както на мен на авторката предполагам и на всички останали да разкажеш каква е възрастовата ви разлика, колко време изчака преди да имате интимни отношения. Това което мога да ти кажа е да се отпуснеш, времето ще покаже, а и в крайна сметка както казва номер 13 нищо не губиш, по - скоро печелиш

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 81344c16b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Ами покажи му, че имаш достойнство и не си момиче за една нощ. Ако толкова искаш пак може да стигнете до леглото, но нека първо да се поизпоти сериозно. Ако има сериозни намерения към теб ще се постарае, а ако след първия път, в който му покажеш, че не си от момичетата за един път те зареже, значи наистина е искал само секс. Дръж се на положение, покажи му, че си дама и тогава ще видиш дали той е кавалер или плейбой и изобщо какво смята за теб, дали го интересуваш като човек или само като средство за забавление. Ако е второто, изобщо не си заслужава да си губиш времето и да си хабиш чувствата за такъв.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 6a4930c54e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Ти питаш
Всички влиятелни мъже ли търсят само секс?
А аз питам
А всички хубави жени ли търсят мъже с пари?
Нещата в природата са уравновесени между двата пола. За наглите и повърхностни нагласи на единия пол отговарят също нагли и повърхностни нагласи у другия пол. То така и работи закона за естественият подбор при хората-като се съберат плитка пачавра дето основният и критерии за подходящ мъж са парите му и сигурноста, обикновено плаща за това много скъпо. Най-често с пропиляната си младост и хубост, и без деца, или с разбито семейство накрая, и отнесла доста бой. Просто прескача от връзка на връзка във вечно търсене на "сериозния мъж" и смята че всички мъже са използвачи и няма един сериозен. Просто не може да се създаде устойчива връзка върху такава основа, и затова раздялата е почти сигурна. Причината за това се корени в това че един мъж за да е натрупал пари то вероятноста да е глупав е нещожна. А един умен мъж винаги знае какво да очаква от определените типове жени и си прави сметката-коя става само за секс, коя за нещо повече(ако му трябва семейство де), а симулациите на жените не вървят пред него! Иска им се на жените нещата да са друго яче ама си остават с искането. Така е правилно. Кой каквото заслужава това да получава. Тоталните женкари пък не се решават да създадат деца и семейство и също изчезват генетично. Като си търси мъжа бързо само секс, и жената не го вълнува става ли за нещо повече или не, ще покаже че има скъпа кола и добър доход и веднага ще му се налепят повърхностните момичета. Като си търси сериозно и качествено момиче което да става за дълъг път ще са яви по-скромно на срещата-нито опърпан нито богат, и ще и каже че работи нещо средно, и която го оцени САМО за това което и предлага като визия и характер и разбирания и любов и към нея, и допадне като човек, тя ще получи всичко накрая-любовта му която е билета за дългата връзка, и сигурноста която заслужава затова че е такава.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: acf4c7e374
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Ами... няма как хем мъжкото в женското-хем душата в рая! Или:хем сърби, хем боли! Хващай се на хорото, и каквото стане. По-вероятно е да си останеш с чукането, но какво от това-самата ти казваш, че те изкушава сексуално. Зрял човек си в 21-ви век-няма лошо да се отдадеш на сексуално удоволствие, независимо, че си жена. Нали жената е човек, а при хората секса е не само средство за размножаване. А пък ако излезе и нещо по-сериозно-идеално. Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker