Проблемите ми в секса - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Проблемите ми в секса
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 3188 пъти
Имам голям проблем в секса, но няма на кого да го споделя, а ми трябва съвет. Може би някой от четящите тук ще може да ми помогне.
Момче на 26 години съм и досега съм правил секс само няколко пъти. Първият ми път беше преди малко повече от 3 години с проститутка. Платих за час и свърших два пъти, като същинският секс беше общо около половин час. В първите няколко минути ми беше спаднал, но после го вдигнах и всичко беше нормално. Знам, че сексът с проститутка не е най-добрият вариант, но просто никоя не се интересуваше от мен, а ми се правеше много секс. Освен това и помогна на увереността ми, след сеанса знаех горе-долу на какво съм способен и че няма да свърша за една-две минути.
Наскоро срещнах едно момиче, с което излязохме на няколко пъти и след това правихме и секс. Тя е малко по-голяма от мен и по-опитна, макар и да не съм я питал за бройките ?. Досега сме правили секс три пъти и при трите се изложих. Като се целуваме и натискаме, съм възбуден, но, като тръгна да слагам презерватива, ми пада, панирам се и дотам. Въпреки това успяхме да правим и секс. Като изчакаме известно време ми става горе-долу, но ерекцията ми не е на 100%. (Като съм мастурбирал никога не съм имал проблеми. ) Като правим секс видимо ? харесва, но все пак....

Последният път съвсем се изложих. Натискахме се на леглото, стимулирах я с пръст повече от половин час, което много я възбуди. През това време ми беше твърд на 100% и тя го усети, като лежах до нея, но като пробвах да сложа презерватива и да преминем към секса, ми спадна и това беше. Тя пробва да ме възбуди, но не стана. Беше много неловко, направо ми идеше да се хвърля през терасата. В последствие на сутринта ми стана и ? се реванширах, но не беше същото. Още се сещам как лежах вечерта до нея със спаднало "достойнство", а тя безуспешно се опитва да ме възбуди. Това тотално ми убива самочувствието. Знам, че проблемът не е физиологичен, защото имам ерекция, но не когато ми трябва. Направо не мога да повярвам какво ми се случва. През всичките тези години си мечтаех да имам момиче, с което да правя редовно секс, а сега, когато най-накрая намерих такова, имам този проблем.
Може би някой е имал подобен проблем и го е преодолял.
Надявам се на съвет, защото за днес също имаме уговорка, а мен много ме страх да не се изложа пак.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: 58293e379d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Както ти сам каза проблема не е физиологичен. Проблема е в главата ти. Жалко е, че гледаш на това момиче по подобен начин, не като на човек с който да говориш, споделяш, да създадеш семейство (време ти е), ана човек, с който редовно можеш да правиш секс. От там и идва целия проблем. Липсата на опит не е проблем за една жена, но когато ти започнеш да се престараваш и да мислиш все едно си на изпит - много ясно, че нищо няма да се получи. Просто спри да мислиш и да гледаш на нея като на сексуален обект. Опознай я - само така ще спреш да се притесняваш от нея и ще бъдеш истински мъж!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: de6e7a0878
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Имал съм същия проблем. На подсъзнателно ниво е. Просто се отпусни (хах не е толкова лесно колкото звучи нали ;) ). Та моя съвет е да удариш 1 - 2 големи уискита преди това. Хем ще е и по-весело.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 33fff929cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Щом ти спада точно преди същинската част, значи просто си много притеснен, което е нормално, но все някога би трябвало притеснението да изчезне. Просто трябва да имаш доверие на момичето и доверие в себе си, не мисли всеки път, че ще се изложиш. Имай малко търпение, три пъти секс не са много. Имаш още време да се представиш добре. Просто се отпусни, бъди спокоен и се опитай да вярваш повече в себе си.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: dd6f83a782
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Моят съвет пич е да оставиш презервативите. На мен секса с тях изобщо не ми харесва и усещането е съвсем различно. Все пак това момиче не е някоя проститутка, с която си се запознал в дискотеката. Накарай я да почне да пие противозачатъчни, изхвърли презервативите и чукай без тях. Като се съблечете и почнете да се натискате още щом усетиш, че стане по-твърд го пъхай и действай. И на мен ми се е случвало понякога докато се опитвам да надена тъпия презерватив да ми омеква. Карай без презерватив на голо. Преди да свършиш усили максимално темпото и и напълни путето със сперма. Да може и тя да изригне и да те усети по-хубаво. Казвам ти толкова много ще ти хареса, че ще можеш да го правиш с нея по 3-4 пъти на вечер и тя ще е доста доволна.
После да черпиш.
М28

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 0f020b04f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Проблема е в главата ти. И другия път пробвайте без презервативи и по-дълга любовна игра от нейна страна.

 
  ...


...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 2482a83637
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   според мен времето в което членът е в ерекция още при предварителната игра, достига голяма възбудимост и когато е в такова състояние по-дълго време, твърдостта като готовност постепено утихва,
природата е такава, че мъжът се възбужда много по-бързо от жената и докато тя бъде загрята, минава време в което членът е на шест и когато дойде същинската част, ерекцията вече е изгубила енерция и трябва допълнително стимулиране

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 2c517aacea
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 4 ме уби от смях. Искам мацката ти да забременнее и после ще заобичаш презервативите. Я се стегни.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 28c1f61717
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   И аз имах такъв проблем първите пъти с първата ми сериозна приятелка. Много се притеснявах и ме беше адски срам, но с времето, опита и особено като се убедих, че тя е до мен, помага ми и ме разбира, без да и става криво от това или да се сърди (поне не явно) нещата потръгнаха и оттогава много рядко е ставало така, и то само когато го правим, когато съм натоварен или уморен.
Че е унижаващо няма спор, но е истински тест за момичето до теб. Не се панирай с времето ще мине, а относно презерватива има капка истина в казаното от номер 4, различно е чувството и е по малък шанса да ти спадне, но аз лично го вадя преди да свърша, и така убивам два заека с един куршум-и презервативите жаля, и противозачатъчни не купувам.
П. С. Разбира се и на мен от време на време ми се приисква да не се притеснявам за ваденето и да си свърша като пич, и надявам гуменото чорапче :)
S. A. D.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker