Приятелката ми не е разкрепостена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Приятелката ми не е разкрепостена
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 5617 пъти
Здравейте на всички. Имам един малък проблем (не мога да кажа, че е точно проблем, но все пак с времето се превръща в нещо такова). Имам приятелка с която сме заедно от почти година и вече водим интимен живот. Но тя не е толкова разкрепостена/свободомислеща и тъй подобни. А на мен винаги ми се е искало да опитам нещо ново. Дори и някоя друга поза - докато тя не е такава (или поне не ми го е споменавала), но на няколко пъти се опитах да си разменим ролите (тя да е от горе, а аз от долу), но тя не искаше.

Аз лично не виждам къде и какъв е проблема да опитаме нещо ново (все пак сме заедно от доста време, а и аз нямам нищо против да чуя и тя какво иска и да и доставя колкото се може повече удоволствие.

Някакви съвети какво да правя :(?

*За протокола : Никога не бих и изневерил за нищо не света. Просто искам съвет от вас - как да я накарам поне да опита?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: 26ef0880b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Просто иска ти да водиш парада. А пък ако тя е отгоре...

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: d138d060ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Все едно да го правиш с труп! Как може да го правите по един и същи начин? Говори с нея и не спирай да поставяш въпроса, докато тя не реши да говори и да се изясните. Аз съм имал такива момичета и им обяснявам, че за мен това е голям проблем и ако искат нещата да вървят добре трябва да направят и те нещо по въпроса. И трябва да ти кажа, че всички са ставали доста добри в леглото. Просто го представи така както го чувстваш, че ти кофти, че го виждаш като проблем, и че трябва да се направи нещо, защото така се чувстваш зле. Ако те разбира ще иска да промени нещата.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 4837763911
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   напий я и после я качи отгоре :)))

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: a937e7ceca
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Проблемът с позите винаги ми се е струвал много странен. Разбирам да отказваш някои видове секс по една или друга причина, ама да отказваш да смениш позата... не мога да измисля нещо, което да оправдае това. Май наистина най-добре поговори с нея, ако трябва, гледайте "образователни" ;) филмчета заедно, може да и дойде вдъхновението. Ама щом се дърпа за смяна на позата, сигурно и относно порното ще е против. Така че най-добре разговори. Дано се усети момичето, че и за нея жалко, има толкова удовлетворяващи за жената пози, а тя няма как да разбере, ако не иска да опита.
Ж25

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 783af7e015
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   От Автора..

До номер 3 # Нямаш си на представа колко се смях като каза "Все едно го правиш с труп! " xDD

Отварям темата, но нищо не се получава, а не искам да я притискам. Аз не искам от нея да става добра в леглото, обичам я и всичко е много хубаво, но това ми става леко скучно. Не виждам какъв е проблема ако тя мине от горе или пък нещо друго (което ТЯ иска да опита - не аз, искам да чуя нейните желания, но тя не обича да говори по тази тема, а аз не виждам видна причина дори и да не ми споделя какво иска ТЯ.

До номер 3 # Тя не близва алкохол иначе съм си мислел доста такива неща свързани с алкохол, но няма как да стане. А и предпочитам да е трезвена :D

До номер 5 # И аз точно това си казвам. Ако беше нещо друго като да искам 3-ка, някакъв фетиш или каквото и да е. Да.. добре - съгласен съм, но да сменим позата.. не виждам къде е проблема. Тя е малко срамежлив човек и винаги го правим вечер на загасени лампи и под завивките - не се оплаквам или нещо такова, напротив. Всичко е прекрасно просто ми се искаше нещо малко по различно.

(Тя не си пада по порното, но съм 100% убеден, че знае дооооооста пози :D просто явно се притеснява, но не виждам защо. Заедно сме вече почти година, водим интимен живот от също почти това. Не е човек които обича да говори или да споделя неща и това до някъде е проблем, защото не знам тя какво иска и съответно как да и го дам. )

Не бих прибегнал съм друга, но вече имам предложение за "приятели привилегии" ако ме разбирате какво искам да кажа. И вече се замислям (няма да изневеря, но се замислям, което в последствие може да мине към - ще пробвам и след това, пак и пак и така нататък, а не го искам честно казано).

* Някакви други съвети :(? Да използвам някакви трикчета, да започна да отказвам да правя секс с нея, защото до колкото виждам разговорите ти до никъде не водят.

 
  ...


...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 4837763911
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   говори с нея! може да се притеснява от тялото си, жените са странни, аз също съм имал приятелка която не искаше да е от горе защото си мислеше че циците и изглеждали увиснали в тази поза

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: a7152d75e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Първо поздравления към автора - личи си, че държиш истински на момичето и че имаш зрели разбирания за интимността в една двойка. Повярвай ми, рядко се срещат такива мъже. За разлика от тези като номер 3, които третират жената като секс мат'риал :D
Няма как да я предразположиш да бъде по-разчупена в леглото без разговори. Сподели й, без натиск, това, което споделяш тук - че я обичаш и че искаш да я задоволяваш по-добре, а и да правите по-интересни неща в леглото, които да ви удовлетворяват и сближат още повече. Тя явно няма опит в разговорите на интимна тема и като цяло е по-затворен човек, с тях е трудно да се говори открито, но може и да успееш с повече такт и търпение. Изобщо поработете върху комуникацията си, явно не е особено открита.
Ще е тъпо и непродуктивно да я притискаш в интимен момент да правите нещо по-"различно". Все пак пробвай с повече нежност да я изкушиш за нещо ново, но трябва да е подготвена преди това с разговор по темата :)
Ж31

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: b6740e6a7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Виж темата-"Много е задрьстена в секса"

http://spodeli. net/1/story-31085. html

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: e10242d4e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Пак съм № 5. От една страна е кофти, че не близва алкохол, от едни 50 грама човек може доста да се разкрепости и без да се напива до безпаметност без да знае какво прави :Р Аз също съм по-стеснителна и срамежлива като човек, но това никога не ми се е отразявало на сексуалността, даже напротив - понеже хората си мислят, че съм някаква много скучна, аз се амбицирам в личния си живот да бъда по-разкрепостена. Имам си много граници, но мисля, че една смяна на позите или обличане на секси бельо е най-малкото, което една жена дължи на себе си и на партньора си. Да не би да е травмирана от нещо? Може би нещо в съзнанието и я кара да се притеснява - притеснение от тялото, някакъв комплекс, някакво желание, което като че ли много жени имат, да покаже, че не е просто сексуален обект, възпитанието, че сексът е унизително нещо, което се прави по задължение... знам ли. А може би просто не е сексуална личност... Сложна работа. Понякога в човешкото съзнание се крият много объркващи неща. Ако самата тя не проговори, за да каже или покаже какво и харесва и защо се държи така, всеки твой ход ще изглежда настъпателен, което може да я накара още повече да се свие. В това отношение мъжете сте в неизгодна позиция, признавам. Ако и кажеш в прав текст, че това е важно за теб, ще излезе, че я притискаш да прави неща, които не иска, че я изнудваш, ти ще излезеш лошият, а тя - жертвата. Трябва да бъдеш внимателен да не се получи така. Иначе... може би търпение му е майката. Не казваш от колко време водите интимен живот, може би и трябва малко повече време да осъзнае нещата и да се отпусне. Така че при всички положения изчакай, не се знае каква тигрица може да се окаже, веднъж щом се освободи от задръжките ;)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 1bb5f402ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   От прочетеното разбирам, че държиш на това момиче, така че не я насилвай да прави нещо, което не иска. Знам как се чувстваш, защото мъжът ми категорично отказва да ми направи френска любов, а аз съм го правила с бивше гадже и знам, че е фантастично, ама като не ще сега какво да правя. та съветът ми е, не я насилвай, ами остави нещата да се случват от само себе си. Като сте страшно възбудени и двамата, ама наистина много предполагам, че ще ти е по-лесно да я накараш да пробвате нещо ново, ама имай предвид, нова поза, а не нещо като играчка или анално проникване. Пък ако успееш да я убедиш веднъж, току виж вземе, че и хареса. Повечето жени сме така, особенно в началото на връзката, трудно ни е да се отпуснем напълно. Все ни минават разни глупости през главите, как изглеждаме или дали няма да ме помисли за лека, ако му направя това и това и съответно вместо да се забаляваме максимално се тревожим за глупости. Та съветът ми е, бъди нежен с нея, не бързай, не я насилвай, накарай я буквално да се побърка от желание за секс и тогава имаш повече шансове да ти позволи нещо по-така, но пак ти казвам не очаквай чудеса.

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 1bcb48aa17
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Я СЕ СТЕГНЕТЕ. Момичето може да се притеснява да не го разочарова или да има нещо, което не харесва в себе си и да не иска да му се пъчи толкова!!! Мъжете никога не мислите!!!! Добре, че не я притискаш, поговори с нея, кажи и, че я обичаш такава и да не се притеснява. Вие само говорите как искате супер модели в леглото, ако не е такава и се притеснява я от стрии, или целулит? Мислете малко! Искам автора да ми каже на колко е години момичето и дали е била девствена, когато са били заедно за 1 път.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 67549d6737
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Виж млади момко, има една основна причина да не иска да сменяте позите и тя е че младите момичета твърде много се срамуват от телата си и голотата. Когато тя свикне с това да я разглеждаш гола, когато усети, че наистина харесваш тялото й в този най интимен сексуален аспект, то тогава ще се престраши и пресрами да опитва и други пози. Защото нали се сешаш, че мисионерската поза доста скрива и прикрива, а при другите пози се вижда почти всичко, особено на задна ти имаш перфектната видимост и тя най вероятно се притеснява от това.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: a6a1580c45
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Не мога да повярвам, че има такива мъже. Как по дяволите може да търпиш такава жена??? То това е нечувано задръстена патка. Я шута и си намери някоя нормална, с която да се радвате на младините си докато ви е времето!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 1bcb48aa17
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Някакви трикчета? Нали ти харесвало бе, сега да спра да го правя. Незнаеш какво искаш, смешно е, мисли малко.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 783af7e015
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   От Автора до ВСИЧКИ преди ТОЗИ коментар #

Така.. искам да уточня някой неща. Аз и харесвам тялото. За мен то е перфектно (всеки си има собствени представи за хубаво тяло). Не мисля, че има от какво да се притеснява относно гърдите си, защото и те са на много добро ниво (сам съм се уверил в това :D ). Всичко е наред относно връзката ни.

Също така - тя не беше девствена когато преспахме за първи път. Това какво е правила с бившите си.. не мога да кажа (а и честно казано не искам да знам - ще се почувствам зле).

Относно това на колко години съм (тя е на моята възраст). Честно казано малко ми е неудобно да споделя нещо такова с всички които четат, но съм под 18 (както и тя). Тя уж е била и с други преди мен и трябва да има що - годе някакъв опит, а аз съм човека които повече говори по тази тема (тя ми е първата и се надявам ПОСЛЕДНАТА).

Ще пробвам пак да говоря с нея, но само когато е в настроение или когато му е времето. Но така и не мога да разбера от какво се притеснява. Дори да не иска да е от горе - може да ми каже. Или да ми намекне някак си какво точно иска за да се опитам да и покажа, че е хубаво когато пробва и нови неща.

*Искам само да кажа, че това, че съм под 18 год. няма никакво значение. Просто съм зрял за възрастта си. От една страна разбирам какво ще стане след като някой хора прочетат това. Нещо от сорта "Ти си още дете - как може да мислиш за такива неща, тя също и т. н". Обичаме се, всичко върви много добре между нас просто се опитвам да и доставя още повече удоволствие в секса, а дали и тя е на това мнение.. мм - скоро ще разберем :).

Благодаря на всички отзовали се!!

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 783af7e015
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   От Автора до номер 9 #

Много ти благодаря за темата която ми прати. Не съм се смял толкова през живота си - честно. :D Добре, че моята приятелка поне не е такава каквато е описал другия автор на темата.

Най - много се засмях на "Тя е като дърво под мен, гледа ме тъпо в очите и мълчи като риба, дори не симулира оргазъм. " :D :D.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: e10242d4e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Е, щом сте под 18, наистина не насилвай нещата. На тази възраст човек още не е много наясно сърби ли го или му се... хъм.. Това важи повече за момичетата, тъй като женската сексуалност е малко по-особена от мъжката. Ако тя е започнала половия си живот не когато се е почувствала готова, а са я принудили да избърза, ако не изпитва удоволствие (а наистина в тийнейджърските години удоволствието в секса за момичетата е доста спорно понятие), ако не се чувства жена, а се възприема като момиче (все пак една сексуално узряла жена се възприема като такава и може да се наслади изцяло на изживяването, защото не с е страхува да поема контрола и да си взема това, което и се иска), то тогава е напълно нормална ситуацията, в която си попаднал. Не искам да те обезкуражавам, но ще ти трябва доста търпение докато се отпусне и започне да се осъзнава като жена. Също и ако предишните и гаджета са били някакви пънове, които само са ръгали и не са се интересували от друго, нормално е и тя да не знае как да бъде активна. Фактът, че и ти нямаш опит, малко усложнява нещата, но не се притеснявай - няма да ти казвам, че прибързваш и т. н. Хората си имат нужди, стига да подхождат разумно към тях, няма нищо лошо да ги удовлетворяват. Та можеш да компенсираш това, че нямаш опит, с грижа, внимание и старание. Но просто няма как изведнъж да стане тигрица в леглото. Никой не се е родил научен, вие сте много млади, тепърва ще откривате радостите на сексуалното общуване, само имай търпение, ако държиш на нея.
От № 5

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 783af7e015
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   От Автора до номер 18 #

И аз не искам да бързам или нещо подобно. Дори напротив, но разбирате ли.. заедно сме от поти една година. Водим интимен живот от почти същото време. Доста често сме оставали насаме и всичко е било идеално. Не виждам какъв е толкова проблема просто примерно да си разменим местата или пък "кучешката" това ми е една от любимите пози.

Не съм човек който да мисли само за секс, но тъй като вече съм подхванал темата (а и точно за това става на въпрос). Не искам от нея някаква кой знае каква саможертва. Нито нещо извратено или нещо което не иска. Но пък и тя все още не може да се отпусне, а аз се държа доста мило с нея. Винаги когато мога и правя подаръци (доста често смея да кажа), давам и цялото си внимание, пренебрегвам моите нужни пред нейните - само и само тя да е доволна и щастлива.

Сексът с нея е страхотен! Не се оплаквам, но разбирате ли да правиш едно и също нещо всеки път когато стигнете до там (предварително искам да кажа, че любовната ни игра е много възбуждаща и виждам, че това и харесва. Не съм от хората които от вратата - за краката). Всеки път когато стигнем до там и всеки път едно и също. Не мога да кажа, че мие писнало или се чувствам отегчен. Както казах в началото аз съм по разкрепостен, свободомислещ и някак с по напреднало мислене (съвременно), не живея в старите времена в които ако момичето не е "чисто" тогава трябва яде бой.

Ще се опитам да говоря с нея, разбира се. Най - вече ми се иска да разбера какво харесва ТЯ, но с разговори - не става :(. За сега знам къде трябва да са ми ръцете, но говоря и за други ерогенни точки. Все пак всяко едно момиче и всяка една жена имат различни представи, харесвания и тъй подобни.

Благодаря на номер 18, че следи темата и отг. редовно. Оценявам го наистина. Много малко хора биха се занимавали с "деца" така да го нарека. То аз съм си дете де, но просто начина ми на мислене е доста над днешните пубертети (може би е защото живея в друга обстановка - не знам).

:)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: d138d060ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   От номер 3. Братле, казвам ти го като човек, който наистина е имал опит с такива момичета. Приятелите ми също са имали такива проблеми, когато направиха това, което им казах всичко се оправи. Тя е момиче и каквото и да ти говори трябва малко да я притиснеш, защото иначе няма да се промени. Прояви разбиране, обясни и че за теб тя е най-прекрасната на света, Но не прави секс с нея докато не се съгласи да изпробвате нови пози. И като те пита защо не искаш да го правите и кажи, че теб това те обижда, защото не мислиш, че те обича толкова след като не е готова да направи нещо толкова малко, за да Ви е по-хубаво и на двамата. Дори да си повишите тон е важно тя разбере, че за теб това ще бъде проблем след време и не те тази една поза не те прави напълно щастлив. Ако те обича ще поиска да пробвате други пози. Всичко е въпрос на манипулация, правилните думи и действия. Да звучи малко гадно, но е факт, че жените ни манипулират с техните си трикове, затова не се притеснявай да направиш и да и кажеш това и ти гарантирам, че след 2 3 такива разговора най-много ще правите секс с различни пози. Ако трябва загасете лампа, запали свещи да се чувства по комфортно, но това след като е дала съгласието си да пробва нова поза.
Ако ти каже, че не иска да говорите за това и кажи, че за теб това е важно и докато не поиска да поговорите за това и да решите този проблем не виждаш смисъл да говорите каквото и да било, защото тя не иска да направи дори една малка стъпка, за да вървят нещата по-добре. Гарантирам ти, че след няколко такива разговора нещата ще станат 100%!
Ще ти споделя на кратко един мой случай! С моята приятелка, която също не го правеше в различни пози се разбрахме след 1 2 такива разговора. После възникна друг проблем винаги аз поемах инициативата за секс. Един ден просто спрях да правя каквото и да било в тази посока и тя в продължение на месец не каза дори дума камо ли да е направила нещо. 1 месец не правихме секс, след което я попитах дали е асексуална и ако не е дали и е хубаво с мен. Тя малко се обиди, но каза, че и е хубаво с мен и тогава и обясних, че това ми писва само аз да правя всичко и искам и тя да направи понякога усилие да поддържа пламъка във връзката. Говорихме около час и нещо само за това, че всъщност като не прави нищо и започвам да си мисля, че не ме обича или че в леглото не правя нещо както трябва(макар да си знаех през цялото време, че ме обича, и че и харесва секса). Просто трябва да го усети, защото жените са емоционални същества и не могат да ни разберат. И така нещата се промениха и сега всичко е супер. Желая ти успех!

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: f34ad384b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   От Автора до номер 3 #

И аз съм на същото мнение относно тези малки стъпки в една връзка. Ще поговоря с нея надявам се да нещата да се получат.

Благодаря за съвета :).

 
  ...

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 78ced24f36
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Родителите ви познават ли се? Спал ли си в тях? Майка и знае ли за вашия интимен живот? отговори на въпросите и ще ти кажа защо може би се получава така

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: b52d4bee59
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   От Автора до номер 22 #

1. Не, не се познават, но някой ден кой знае :D

2. Да, спал съм и то не веднъж.

3. Знае :).

Ще чакам отговор от теб.

*До модераторите.. бях написал този коментар вчера (23. 10. 2013 - след 00:00 т. е рано сутрин) и беше премахнат? Питам аз.. аджаба - защо. O?

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 1bb5f402ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Не казваш на колко сте години, но от опит ти казвам, че преди и малко след 20 жените още не са се научили да се наслаждават истински на секса и съответно не им е толкова важен и толкова интересен. Обаче изчакай няколко години и ще видиш! Разбира се знам, че не ти се чака за това ще се опитам да ти помогна със съвет, пък дано стане.
Никога и за нищо на света не пропускай увода. Знам, че за вас мъжете това не е толкова важно, но за нас е. Та значи целта е буквално да я побъркаш от желание и да почне да ти се моли да и го вкараш. След като вече усещаш, че не може да чака, започвате традиционно и когато и двамата сте се разгорещили, леко променяш позата, ама гледай да не на финала, че става гадно, точно преди да свършиш ако ти променят позата всичко се скапва. Идеята е смяната на позите да се получи естествено по време на акта, а не да я насилваш да прави това или онова, а тя да не иска. И дано това и хареса и после сама пожелае нещо ново, но това няма как да ти го гарантирам. Просто ти споделям как се получиха при мен нещата и сега в началото на 30 направо имам желание да опитам всичко! Но си трябва време за да събудиш тялото на жената за такива удоволствия. На 20 изпитвах по-скоро дискомфорт отколкото удоволствие и го правех само заради гаджето си. Обаче с много любов и търпение би следвало да се получи.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 3a3b5459f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   От Автора до номер 25 #

Много се радвам, че се отзовахте и това което прочетох наистина ще ми е доста полезно за напред.

Относно това на колко сме.. не сме пълнолетни все още. А иначе това което казахте, че жените не се интересуват толкова много от секс когато са на под 20 или около 20 наистина мие малко странно да го приема. Аз имам голямо желание да опитаме и нови неща с нея (приятелката ми), не толкова да я насилвам, а просто да и докарам удоволствие. Нали това трябва да е секса, удоволствие - не болка.

Също така имам и друг въпрос към вас г-жа. Как да разбера кога свършва? Доста пъти сме опитвали да го правим и т. н - получавало се е, но в последствие нещо се обърква и спираме. Било то, че не и е било удобно, някой ще почука на вратата, телефона и ще звънне и за каквито други причини се сетите. И някак ми е кофти, защото искам когато започнем акта.. да е от - до изпълнен (да не оставаме нещата на половина или до някъде си там.. ). И в бъдеще се надявам да имаме такъв момент в които всичко ще започне и ще свърши както трябва, но въпроса ми е как да разбера кога тя свършва или е свършила и през повечето време не мога да се контролирам. Което не мисля, че е до тренировки и т. н. Понякога издържам 10-20мин. , понякога 5, и въобще всеки път различно. А не искам да я оставям така по средата, защото знам какво е чувството да не довършиш това което си започнал (особено в секса).

Благодаря още веднъж за това, че се отзовахте и ще се радвам ако отново видя още някой коментар от Вас :).

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 3a3b5459f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   От Автора до номер 25 #

Много се радвам, че се отзовахте и това което прочетох наистина ще ми е доста полезно за напред.

Относно това на колко сме.. не сме пълнолетни все още. А иначе това което казахте, че жените не се интересуват толкова много от секс когато са на под 20 или около 20 наистина мие малко странно да го приема. Аз имам голямо желание да опитаме и нови неща с нея (приятелката ми), не толкова да я насилвам, а просто да и докарам удоволствие. Нали това трябва да е секса, удоволствие - не болка.

Също така имам и друг въпрос към вас г-жа. Как да разбера кога свършва? Доста пъти сме опитвали да го правим и т. н - получавало се е, но в последствие нещо се обърква и спираме. Било то, че не и е било удобно, някой ще почука на вратата, телефона и ще звънне и за каквито други причини се сетите. И някак ми е кофти, защото искам когато започнем акта.. да е от - до изпълнен (да не оставаме нещата на половина или до някъде си там.. ). И в бъдеще се надявам да имаме такъв момент в които всичко ще започне и ще свърши както трябва, но въпроса ми е как да разбера кога тя свършва или е свършила и през повечето време не мога да се контролирам. Което не мисля, че е до тренировки и т. н. Понякога издържам 10-20мин. , понякога 5, и въобще всеки път различно. А не искам да я оставям така по средата, защото знам какво е чувството да не довършиш това което си започнал (особено в секса).

Благодаря още веднъж за това, че се отзовахте и ще се радвам ако отново видя още някой коментар от Вас :).

 
  ...

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: cfbf638128
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Накарай я да си пийне, и в леглото ви чудеса ще станат! Позите от "Карма сутра" ще ги карате на ред, чак до като първи петли не пропеят.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: e243625960
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   От Автора до номер 28 #

ТЯ не пие, бях го написал малко по горе :)

- Някакви други предложения, идеи, мнения :(?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: db4ffec344
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Ами разкрепости я бе авторе, какво чакаш? , някой друг ли да го направи заради тебе? ! ...

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 9501ff46bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   От Автора до номер 30 #

И аз това искам, но.. въпроса е там, че не знам как. С разговори не става, а не искам с действия за да не си помисли нещо.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 7214cfd255
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Авторе беше казал че тя не пие алкохол, пробвай с по слаби коктейли в които алкохола почти не се чувства, иначе и аз не виждам как. Успех!

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 5b1fcbe151
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   От Автора до номер 32 #

Ами честно казано и аз не виждам как :D Ще се опитам да поговоря с нея още няколко пъти , а иначе това с алкохола ще е забавно :) и за двамата ни.

Благодаря на всички които си направиха труда да пишат :) .

Продължавам да следя темата и ще отг. на всеки които пише :) .

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: babe26cf4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Прочитайки това.. настръхнах.. все едно че ведях себе си в тази ситуация.. описваща мен.. и описваща жена ми с подробности.. при мен продължава.. 13 години и нещата са необратими.. ако знаех какво ме чака.. какво ще изпитвам сега.. никога.. никога нямаше да продължа тази връзка която е основна сега в живота ми.. секса е начин на мислене.. и няма ли взаимност и удоволствие - няма бъдеще.. виждам че ти пука за нея - и при мен беше така.. пробвах - каквото се сетиш и несетиш едностранно да променя нещата - не става.. но повярвай коментара 14 е най точен а 8 те описва добре.. стане ли така че останете за дълго или завинаги.. ще се проклинаш.. и повярвай.. изневярата не помага.. казвам го от голям... голям опит.. знаеш ли защо - защото не сме повърхностни хора а така само се залъгваме за това което основно ни липсва.
Успех!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 05dde59d61
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   От Автора до номер 34 #

Съчувствам ви, защото то.. по този начин не се разбира дали въобще правиш секс. С моята приятелка сме заедно от година и скоро ще разбера дали е склонна да прояви малко разнообразие. Естествено ще поговоря с нея и ще и обясня, но при мен има и друго. А именно това, че аз все още дори не съм пълнолетен и може би това ме подтиква към това да и дам още време. Все пак жените след определена възраст вече стават по активни - сексуално.

А някакви идеи от ваша страна.. като например - какво се пробвали? Интересно ми е просто да науча, а и можете да ми опишете ситуацията - все пак тук всичко е анонимно :).

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker