Наред ли съм? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Наред ли съм?
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 3893 пъти
Здравейте! Предпочитам да пиша в такъв сайт, защото запазвам анонимността си и не съм длъжна да почервенявам пред приятелка, когато разказвам.
Поради няколко причини, които не са важни сега, нямах полов партньор от около година. През това време се задоволявах сама, но свършвах единствено при клиторна стимулация. От два месеца водя активен полов живот с приятеля ми, но сексът не ми доставя удоволствие. За да ми е хубаво, винаги карам гаджето ми да ме задоволя чрез клитора. Той, от своя страна, се притеснява дали прави всичко наред и защо не ми е толкова хубаво. Дали наистина той е причината или аз съм свикнала вече така?
За протокола - момиче съм, на 22.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: a2698de7df
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Има десетки видове оргазъм ори жената. Всяка жена е различна - някоя изпитва само един вид, друга няколко, трета нито един. Често изпитват само клиторен и ти може би си от тях. Няма нищо ненормално. Просто приятелят ти да набляга на тази зона, вкл. и с език, както и на предварителни ласки и всичко ще е наред.

Бих препоръчал също да пробвате и докато е в теб едновременно да вкара пръст в ануса ти и леко да натиска към матката, като предварително те подготви с масаж на това място и лубрикант (става и с обикновен крем). Така можеш да изпиташ и маточен или анален оргазъм. Ако въобще е възможно при теб, защото не при всяка жена е възможно, но пробвайте, защото маточния оргазъм при някои жени е доста по-разтърсващ от клиторния.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 49cb965d78
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   В него е проблема. Нали ти му "напомняш" един вид да те стимулира там, а той се притеснява дали го прави достатъчно добре. В крайна сметка, няма как да разбере, ако не опита и не види реакциите ти. Защо не му кажеш, че не се справя достатъчно добре? Ако му спестяваш думите, това нещо ще се задълбочи и ще го търпиш години, може би.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 0459b2c1ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Спокойно, не си единствена! Имам приятел от три години, който много обичам, но от известно време, като го няма и аз действам сама! Като тръгнем да правим секс и аз се чувствам така!

Ж 24

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: a40bce6531
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не мога да проумея как жена на 22 години може да е толкова не ограмотена сексуално. Почети малко, бе момиче. Разгледай статистики и изследвания за други жени по света. Има оргазми и оргазми. Една се радва на единия, друга на втория, а някои благословени на всички видове.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: b3cd9b8dee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Вероятно има проблеми с размера на половия си орган (има малка пишка)!

 
  ...


...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 0ead56488e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм по същият начин така че спокойно, не си само ти и не е нещо кой знае какво. Различни жени, различни чувствителности:) При мен например секса ми доставя огромно удоволствие и през повечето време от акта се чувствам като на ръба толкова е хубаво, но никога не съм стигала този вълшебен момент . Затова правим си секс с мъжа ми и после аз или той довършва с пръсти и/или език. А сама стигала ли си до оргазъм, или и тогава е само клиторен? Ако не си успявала и сама може би си една от не толкова големите късметлийки като мен. Важното е това да не измества удоволствието от самия акт, пък и клиторен пак е нещо.. някои жени никакъв го нямат ;):)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker