Гаджето ми ще ме зареже, заради спънка в леглото - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Гаджето ми ще ме зареже, заради спънка в леглото
преди: 14 години, 7 месеца, прочетена 6622 пъти
На 19 години съм, нормален здрав, прав, потентен, умен, с чувство за хумор, държа се страхотно с жените (досега така са казвали всички) и ми е достатъчно голям.
В момента съм с момиче което смятам за голямата любов, но в продължение на 2 дни подред не успявах да го вдигна (от притеснение, прекалено желание, знам ли и аз) в следствие на което, се сдухах се много. При нея за пръв път момче не вдига самолета няколко пъти. Та както казах, сдухах се супер много, че с момичето, което най-много обичам не можах да го направя (за първи път с нея ми беше) въпреки че имам страхотен мерак (става ми само като си помисля за нея). Та заради този провал, тя смята, че не сме един за друг щом не ни се е получил секса няколко пъти. Опитвам се да и обясня, че е в мен проблема, че се решава сравнително лесно(хапове няколко пъти за самочувствие), но тя смята и себе си за виновна и не приема да говорим даже по повод на случката. Каза ми, че иска време, за да помисли дали иска да бъде с мен, да обмисли поведението ми по повод случая (както казах сдухах се страхотно), а аз просто умирам в момента. Не иска да се виждаме известно време. Не можем да се виждаме да правим секс често (живеем при родителите си все още). Приемам всякакви съвети как да я накарам да разбере, че това че не се е получило не означава, че трябва да късаме.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 7 месеца
hash: ad2d06e0f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Случи ми се същото, горе-долу на твоите години. И аз се бях спекъл, още повече, че мадамата реагира доста грубо и остро. Лошото беше, че успя и да раздуха историята / бяхме студенти / и аз много трудно се реших на нова връзка. Слава богу, впоследствие попадах на свестни жени, които знаеха кое и как и не правеха трагедии от дреболии. Оттогава мина много време и мога да те уверя, че с годините ще ставаш все по-добър в секса с натрупания опит. Пожелавам ти да намериш твоята дама, настоящата щом е решила да те зареже заради тази малка издънка е максималистка и некоректна - ще ти съсипе живота, не ставай роб.

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 33c3102e72
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

2.   Зарежи я прител,не се занимавай с вчерашни пикли дето се правят на много вещи.Щом не може да те разбере просто не е за теб.Голяма работа като не си го вдигнал 2 пъти айде моля ти са.Кажи й да се ... в .... и да ти се маха от главата.Лигла.

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 370bd7082d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   След като се е случило значи има нещо което показва че не сте един за друг. Ти явно в нейно присъствие не се чустваш комфортно, което не е добре след като пишеш че ти е голяма любов.

Успех!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 280e3a3b41
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Леле човече ти я обичаш, а тя изка от теб само секс.Помисли си по въпроса.Явно тя освен секс не желае друго от теб.Определено това не е признак за взаймната любов.Помисли си дали тя заслужава обичта ти, защото тя определено не те обича.Ама въобще не те обича!!!

Кофти, е че те отблъсква.Това обаче трябва да ти говори, че е абсолютно безчувствена, колкото и да е хубава.Ако те разкара не съжалявай тя не те заслужава.
Каквото и да става успех ти желая !!!

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 58ceb4167e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Еми приятелката ти просто или е много глупава, или си търси повод да скъсате. И в единия, и в другия случай не си е работа. Не можеш да зарежеш човека до теб, само щото той си има някакъв проблем. В такива случаи трябва да се помага, не още повече да се кара човека да се чувства кофти.

 
  ...


...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 2ada72957e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ама тъпото е, че съм й перфектен във всяко едно друго отношение... мама и тати имат здрав дългогодишен брак, възпитан съм да оценявам и уважам жените. Никога не съм гледал на гаджето си само като на безплатен секс или на обект, върху който мога да си изкарвам яда. Всичко това съм й го споделял и показвал и изобщо не мога да разбера защо се е хванала с мен и защо ми причинява всичко това след като знае, че аз не съм само заради едното чукане с нея...

Към 3: с нея се чувствам идеално, просто тя е била с други мъже, по-големи от нея, по опитни от мен (тя ми е втората, с която стигаме до секс. С първата и двамата бяхме новобранци и нямаше проблем) и просто представата, че ще се състезавам задочно с тях не ме накара да се чувствам сигурен в себе си и може би там е бил проблема. Но както казах за неувереността има решение

 
  ... горе^
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 7df65e4dee
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Имах същия проблем преди време. Даже по тежък защото ми беше за първи път и не ми стана с две поредни девойки. Бях много здухан и не се реших на нова връзка няколко години. След това опитах с виагра за да съм сигурен и нещата се получиха. Сега съм много добре да чукна на дърво даже сегашната ми приятелката ми мисли че прекалявам по 4-5 пъти на нощ не я оставям да заспи. Все пак още наваксвам :)

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 9aecea6751
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Да, глупаво е от нейна страна, наистина. Не се ли замисли след държанието й дали тя наистина те обича?
Ако аз бях на нейно място /аз съм момиче/ никога нямаше да постъпя така. Щях да те разбера и да се опитам да ти помогна. На мен лично такова нещо никога не ми се е случвало, но съм си мислила какво бих направила, ако се случи.

Така че, мило момче, не се тормози. Наистина е трудно да ни разбере човек нас, жените, но ако приятелката ти продължи да се държи така - по-добре ще е и за двамата да се разделите. Може пък тя наистина да си търси причина да те зареже и тази й е най-удобна.

При всички случаи поговори с нея, опитай се да изясните нещата и ако не става, просто я остави.
Сигурна съм, че има много други момичета, които ще оценят качествата ти и няма да мислят само за секса ;)
Успех!

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 7e9d64db82
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Aбе момче, живота е пред теб. смятай я за бройка и давай напред. няма мъж, на когото да не м усе е случвало, на мен също ми се случваше с една стара приятелка. бяхме перфектни във всичко освен в това... а от опит ти казвам, секса е 50% от една връзка, от проблем в леглото се пораждат всички неща водещи до разпад на една връзка.
ние прекратихме отношенията си, но проблема честно казано не беше в мен - просто тя беше по-малко възбуждаща, не знам защо.
сега след няколко годинки, се радвам че спряхме. аз си продължих със сексуалния живот напред, не съм имал проблем кой знае какъв.

Cега съм с една жена с която секса е просто върха, съвместимостта в леглото е много важен фактор! запомни го, куца ли нещо - бягай далеч за да не съжаляваш за много неща.
а и си млад, щом ти е втората имаш още много път да вървиш и много легла да смениш преди да намериш твоята половинка с която да си паснете и в секса!
дерзай

 
  ... горе^
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 177ca4624d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Като те слушам все едно аз съм писал историята на мен това ми се случи преди 1 година и ми беше много гадно. Офф аз даже несъм го преодолял защото много харесвах мацката, а даже сам я отблъснах без да искам, защото неисках да се престраша пак да повторим. И аз така и говорех малко време да мине ала бала и простотии, но естествено тя ми тегли майната и след тази връзка какви ли не работи си втълпих.
На 21 съм аз и след това момиче бях отишал на лов и за 3 вечери наебах 3 различни жени които след това ми звъняха, но аз неисках да ги виждам, но и така си остана някаква рана незнам може би и тя те обича затова недеи да бързаш да прекратяваш връзката може наистина да има чувства към тебе и изчакаи известно време докато неразбереш какво иска. Поздрави и пиши.

 
  ...

...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: d9d5959de6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   :)) Номер 10, по-полека жени няма да останат дето не си "чукал" ако не ти мине скоро. За 3 вечери 3. Голям ловджия си :)))

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: c9765ec356
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не се притеснявай пич.Аз съм мъж на 31.В никакъв случай не искам да прозвучи като хвалба,но в момента имам неангажираща връзка с 3 жени,които са омъжени и търсят авантюра извън семейството.Значи към въпроса,с двете имаме невероятни изживявания ,а с третата не мога да излетя.След 3 сеанса с нея загубих всякаква тръпка -не си допадаме в секса.Така ,че не се спичай , а само напред.Тя явно не е твоето парче от пъзела

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: f70821f3ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Аз като момиче ,което е изпадало в такава ситуация , мога да ти кажа , че първоначално се приема като обида-че не я намираш за достатъчно секси,че е некадърна в леглото,че неможе да те задоволи,че не я харесваш..

Като цяло се насажда комплекс,че не е достатъчно добра за теб ( ако си говорим за партньор с голям опит,което в твоя случай отпада като опция,но положението е същото горе долу).

И както казваш,до момента е свикнала да и се нятяква каква богиня е в леглото... При самочувствие каквото описваш,съвсем нормално си е реагирала,почти всяка ще реагира така на първо четене,обаче следва една малка подробност - ако държиш на човека до теб,ще проявиш разбиране. Може пък да иска да се успокои,че не е права в предположенията си,може да и трябва доказателство..
Абе,както е казал Оскар Уайлд - Жените са за да бъдат обичани,не разбирани.

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 3676a6090c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Ето ти един страшен съвет - разкарай я! Буквално се филмира! Бас ловя, че тя е от онези тъпи фешънки, които си представят перфектната любов, а само ги е*ат и ги изоставят на всеки 2-3 седмици

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker