Девствеността след 20+ е гадна болест - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120984)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6458)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Девствеността след 20+ е гадна болест
преди: 10 години, 8 месеца, прочетена 12596 пъти
Искам да напиша нещо, с което не искам да убеждавам никого, или да споря, просто да си излея мъката. Девствеността е гадна болест. Имам предвид девствеността не при тиийнейджърите, а при закъснелите поради глупави причини зрели хора. Заради нея изгубих любовта на животът си. Заради нея изпуснах най-хубавите си години и мигове. Цялата вина за моята мъка и нещастие хвърлям на това отвратително бреме. Пазих се дълго и както всички знаят накрая хубавите ябълки прасетата ги ядат. Изпуснах хубави и свестни момчета от пазене от криене. Мислех, че съм се отървала от това бреме, но се оказа че не е толкова лесно и не става от един път. Болката физическата не е нищо в сравнение с чувството да си инвалид-ето това е девствеността. На 24 съм и няма мъж, който да не се обърне след мен по улицата и който да не ме желае. Да не говорим какво е било в университета и какво е на работното място. А не мога да бъда с никой познат, защото ще се разчуе че съм болна от коварната болест. Няма да повярват какво не ми е наред, защото на пръв поглед всичко си ми е наред. Само дето от липсата на секс, доста неща пратих по дяволите, защото съм изнервена непрекъснато и не водя пълноценен начин на живот. А когато харесам някой и той ме хареса, не мога да му кажа, че съм девствена дърта магарица. За това се правя, че не го харесвам и чакам да ми мине. Случвало ми се е умишлено да предизвикам някой непознат някъде да ме изнасили, само и само да се свърши и да започна да водя нормален начин на живот. Един път си легнах с един, който знаех че повече няма да го видя, но не повторих защото не го харесвах. Нямам сили за нищо вече, изморена съм постоянно, искам да правя секс денонощно. Не ме интересува как и с кой, само да не разбере никой и да не се разчуе. Това ме интересува. Има един сайт, в който съм се регистрирала и ми пишат по 100 човека на ден, но едно ме спира -как да им кажа, че съм болна от тая гадна болест, отвратително ми е. Да го бях направила на 17-18, досега щях да живея нормален живот и да правя страхотен секс, а сега тепърва като невидяла, озверяла. Без да ме интересува женско, мъжко, години, външен вид, просто да се отърва от това бреме-това ще е най-хубавото усещане на света.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 57

преди: 10 години, 8 месеца
hash: 14ce396545
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Със сигурност има хиляди млади мъже, които търсят момиче като тебе.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 943151b981
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Май с психиката си го закъсала. Какви са тези предразсъдъци?! Някой да те изнасили?! Не ти е добре...

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: d739c4bcd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

3.   Говориш глупости. Моята приятелка беше девствена на 24.. по същия начин - беше се пазила, чакала подходящия човек. Невероятно красива, умна, трудна... И когато я спечелих - нашата приказна история не спира.. и не е спряла. Това, което имаш е ДАР, а не "болест"...
Да не говорим, че е чест за едно момче да бъде с девствено момиче. Повечето предпочитат именно това.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 9d0fcfc1ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Просто не им казвай, че си девствена, а например, че си нервна (то си е истина все пак), нямаш опит и не искаш да сгрешиш нещо или пък не си го правила много отдавна.
И аз доста закъснях, чак на 20 години, знам какво е. Сега въпреки, че не съм девствена вече, няма голяма разлика, защото така или иначе нямам приятел или пък ми се лепят някакви глупаци, които едва на 2-3 среща вече ми намекват за секс... А аз връзка само за секс изобщо не искам...
Успех!

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 1993920974
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Ако изповедта е истинска, то нещо не е наред в главата на авторката. Авторке, повечето свестни мъже(да не кажа всички) не биха имали никакъв проблем с това, че си девствена, дори биха се радвали да имат привилегията да са пръв любовник. Бившата ми беше на 22, когато й бях първият... и тя се беше така комплексирала, вика ми "сигурно никога няма да мога да правя секс" и подобни.. е като се почна по 3-4 пъти на седмица няма спиране. Не си вкарвай простотии в главата.

 
  ...


...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: f7ae84b084
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

6.   "На 24 съм и няма мъж, който да не се обърне след мен по улицата и който да не ме желае. Да не говорим какво е било в университета и какво е на работното място. А не мога да бъда с никой познат, защото ще се разчуе че съм болна от коварната болест. "
Проблемът ти е висока самооценка и прекалена заинтересованост към мнението на другите, не девствеността. Проблем ти е също, че придаваш такова значение на един физически акт, през който трябва да минеш и ще трае максимум половин, един час...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: a1271823d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Първо - девствеността не е болест. Ти се опитваш да я направиш такава, защото нямаш смелост да се изправиш и да кажеш "Да, аз съм девствена! "
Второ - няма нормален мъж на тая планета, който да харесва наистина някоя жена и да му пука дали е девствена или се е изчукала с половината свят.
Трето - ако мъжът е с акъла си ще знае, че това да ти е "първия" ще е специално и за теб, и за него
Аз не изгубих девствеността си с първия, с който правих секс. Обяснявам - ципата ми не се разкъса. Бях на 19, а той на 20. Направи го специално за мен - свещи, шампанско, хубава музика. Бяхме заедно около месец след това. Втория беше доста учуден от кръвта, която между другото не се появи при първият полов акт, а при 3-тия или 4-тия. Обясних му, че ми е втори и че с първия не е имало кръв. И нещата си отминаха. По късно и с него се разделихме, но то беше поради други причини.
Та, мисълта ми е, че отдаваш прекалено голямо значение на тая глупост. Кое те притеснява? Че изобщо не си се ч*кала с никой? Или че ще има малко кръв на чаршафа? Я не откачай за глупости!
Ж27

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 3c49d6f019
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Много мъже ще се зарадват да си девствена, моята жена и майка на детето ми беше девствена до 24 години... това не е проблем, направи го час по - скоро, имаш психологически проблем!

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 868a698a7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Авторката:Въобще не ме интересува кой ще се радва на това проклятие, но аз определено не му се радвам. За мен човек, който се радва на подобна тъпотия не е добре. Защото не е нормално да си на 24 и да не си правил секс, както и другата крайност разбира се не е нормална. Хубаво е една жена на тези години да има някакъв опит, а не да се държи като паднала от луната.
Проблемите с психиката, както и всички останали мои проблеми идват от липсата на секс.
Номер 6, за другото може да сте прав, но за това, че придавам прекалено голямо значение на един акт- я се замислете малко дали ще можете да живеете пълноценно без секс и не е нужно да ми отговаряте. Естествено, че да правиш секс е важно.
По въпросът на 7 кое ме притеснява повече- притеснява ме това, че изгарям за секс и всеки ден ми се отваря възможност, но голямата спирачка е това, че не искам никой да разбира и не искам да се обяснявам на човекът как и защо.
Благодаря на всички отговорили, че се включихте. Малко от малко се поуспокоих. Коментарите ви бяха мили и се извинявам за груботостта и изнервеността, които струят от думите ми!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: e2010a0901
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Ти си луда ако наистина това ти е проблема. аз съм момче и с всяко момиче казвам че съм девствен и тя ще ми е първата, за да се почувства привилегирована и наистина си изкарваме прекрасно. в днешния модерен свят е хубаво да си девствен. и всички те съветват да го направиш възможно най-бързо. аз ще те посъветвам да го направиш с човека, когото смяташ за най подходящ. защото после ако го направиш не с подходящия човек, ще те разнася навсякъде, а един влюбен човек никога няма да го направи.
момче на 20

 
  ...

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 9888cd160d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Не девствеността е проблема, а психическата нагласа- просто имаш някакви задръжки към мъжете, може би някакъв страх да бъдеш по близка с тях и като оправдание даваш девствеността си. Ако наистина харесваш някой и искаш да си с него, какво ти е пречило да спиш с него, ами това че имаш проблем с общуването с мъжете, а не девствеността. Казвам ти защото имах същия проблем - и аз си казвах, че ако по-рано го бях направила, всичко щеше да е различно, щях да съм по-освободена. Е и след като го направих старите проблеми си останаха, защото осъзнах, че имам психически задръжки да създам връзка - като страх от нараняване, страх от изоставяне, лоши модели от семейството. И всъщност това ме спираше, докато и аз като теб си мислех, че девствеността е причината. По-добре отиди на психолог да ти каже, кои неща те спират и да поработиш върху самочувствието си, отколкото да се терзаеш.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: e2010a0901
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   Ти пишеш, че си си легнала с някакъв, а казваш, че си девствена? нещо не го разбирам

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 2f2f8b1dea
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Чакайте малко, аз ли грешно разбирам.. нали е писала, че една вечер си е легнала с някакъв, но после не е повторила.. Е значи не е девствена вече?

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 648cac8629
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   Звучиш ми страшна и много отчаяана, определно не бих искал да правя секс с теб!

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: afbc01022d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Какви са тези глупости? В девствеността няма нищо лошо. Какво? Ще умреш, ако си девствена ли? В днешно време наистина сексът май е най-важното нещо за младите... :(

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: b9426018a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

20.   Пф, аз бих дал всичко приятелката ми е да е зряла и девствена жена, и наистина го мисля!

М23

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 38cbcbe9e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Изобщо! Глупости... Просто си си го втълпила това в главата според мен. Според мене няма никакво значение на колко години ще си загубиш девствеността. Бъди позитивна!

- психолог Миро

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: a7dc88fce1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Или се опитваш да привлечеш внимание, или наистина не си добре с главата

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: bf75e4f70b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Аз пък смятам да се омъжа девствена и така ми харесва :)))

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 7e8bbbe3c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Какво щели да кажат за това, че си девствена... А ти какво ще кажеш за това, че те хъркат, бъркат си в носа пред теб, вземат наркотици, пушат по 5 цигари на ден или кой знае какво? Защо те да са нечии съдници? Бъди ти техен! Ако не си разбрала - съдник в нашето общество е този, който е по-нагъл и базпардонен, но и обикновено всичко му се разминава, защото другата страна страхливо се крие в някой ъгъл. Затова не обвинявай девствеността си за това, че предпочиташ да се държиш като тревопасно животно вместо като хищник. Животът е като джунгла: изяж, за да не те изядат! Стегни се и не си търси вън от теб самата виновник за собствените си недостатъци (и не говоря за девствеността ти).

 
  ...

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 163bacfda7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Да, права си че е гадно и много трудно да се каже когато се пови кандидат НО не е болест, и ако този отсреща него приеме нормално то значи, че той НЕ Е този който си чакала.
Казвам го от личен опит, аз също загубих единственото момиче, което някога съм обичал истински заради тъпите опасения "какво би казала тя като разбере", и така и до ден днешен съм още девствен, трудно за вярване като го каже мъж, нали. Има много мъже, които биха били щастливи да срещнат момиче като теб, аз съм един от тях.

М 41

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 9f631d257f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Мисля, че си много права. И аз да бях на твое място мисля, че щях да се чувствам така. Още повече, че ти се прави секс. Което е и съвсем нормално, според мен. Но да знаеш - има и по-лошо. Поне си свободна. Аз съм семеен и жена ми не иска да чуе за секс! Докато аз - обратното. Ти можеш да се престрашиш и да си правиш секс колкото искаш. А аз какво да правя? Не искам да се развеждам. А ми се чука, та ми се реве. Това е лошо положение - да знаеш. Анонимен секс му е майката, но трябва да попадна на някоя като теб.

Поздрави от един мъж.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 868a698a7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Авторката:
Първо да уточня нещо, което съм пропуснала да кажа.
Когато си легнах с въпросният господин, имаше орален секс, проникване само с един пръст(защото ме болеше) и петинг. Не е имало проникване с полов член.
19, защо не отидеш да се зашиеш отдолу и не се отдадеш на целомъдрие като няма лошо?
26, много ми хареса коментарът ти!

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 868a698a7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Авторката:
Има още нещо. И то е несъответствието на мен като личност, характер и визия с тази болест, която е типична за друг тип хора- например по свити, скромни, срамежливи момичета. Аз не съм такава и не правя впечатление на такава.
Несъотвествието с умът ми, начинът на мислене- ракрепостен, дори на моменти извратен, а в същото време физиологично девствена.
Физиологичната девственост и психологическата са различни неща, това имам предвид.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: f9a8015b57
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Имаш огромен проблем с главата. Комплексите се надушват и виждат от километри.

 
  ...

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 9a72b58574
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Уф да ти имам и големия проблем. За отърваване от проклетата ципа не ти трябва мъж - и обикновена краставица върши работа

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 0ba3756915
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   Пиши ако искаш -
http://dox.bg/files/dw?a=45e02d6c8a

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: e2010a0901
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Като не искаш с познат направи го с мене- непознат или с пича дето е девствен на 41 години. има ли някакъв проблем?

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 1b42f790f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   34 ти го е казал хубаво !
Земи си оправи главата, че явно много те боли. Там е проблема ! Ти да не мислиш, че като те опъне някой и опа нещата ще се оправят ?!?

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: c51e07fcc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

40.   Напълно те разбирам! Аз съм в същия капан! На 25 години съм. Искам да се оттърва от тази тежест. Изнервена съм постоянно, нямам желание за нищо. Знам, че секс ми липсва. Но нищо не правя по въпроса. Страх ли е, какво е? Просто не мога да се пречупя отвътре. Съгласна съм с коментарите по-горе, че проблема е в самото общуване с мъжете. Стигала съм само до орална любов. И не че нямам и сега предложения... но никой не знае, че съм девствена. И аз като теб се притеснявам. Някой път си казвам КРАЙ! Лягам с някой и да се приключва. Някой непознат, на когото няма да му пука изобщо, и когото няма да видя повече. После се замислям, това ще ме удовлетвори ли, ще ме направили щастлива, или ще отида в другата крайност, ще ме депресира повече. Понякога смятам, че ако намеря подходящия човек, ще е по-добрия вариант. Ще ме разбере, ще бъде нежен, даже и ако щеш ще се зарадва, че ще ми е първия. НО... нито срещам подходящия, нито се осмелявам за непознатия. Съвет не мога да ти дам, защото аз за себе си не мога да реша, но ти пожелавам искрено, скоро да го направиш и да се освободиш от това напрежение. Успех!

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 163bacfda7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

44.   До 40

Разбирам те напълно, и за това как се чувстваш и за дилемата, която имаш. При мен положението е същото но в другата посока - аз съм мъж и търся жена. Аз лично бих бил много щастлив да попадна на момиче като теб, и на двамата да ни е за първи път.

M41

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: a53a22abc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

45.   Ами и аз те разбирам, същото напрежение както казва номер 40, аз пък съм.. Внимание-на 27.. даа, какво да направя, минаха си годините и аз не мога да се реша, срамежлива съм.. доста.. Кофти е, да, напълно те разбирам, но не ми се иска да си легна, със случаен някой. Запознах се с едно момче по интернет, той разбра, ами не ми се подигра, но се страхувам, че може да си легнем и да ме остави след това, харесвам го, той мен също, поне така предполагам.. единственият проблем.. не сме се срещали още, познаваме се от.. повече от половин година. Съвет не мога да ти дам, но ти желая да намериш този сойто да си заслужава, който да оцени теб като човек, а не защото си девсвена или недевствена, но според мен, въпреки че и на мен ми писна-недей да го правиш само за да се оттървеш от девствеността, дано съм била полезна.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 753cad65f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

46.   Който много мисли, секс не прави..

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 0db0e926a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

48.   нека и аз кажа своите няколко реда...
Горе-долу схващам за какво става дума.
Трябва да намерите какво ще ви отключи, и да се абстрахирате от идеята, че искате някой СПЕЦИАЛЕН мъж за първи.
Аз забелязах, че всички женски, оплакали се до тук имате ВИСОКА ЛЕТВА и няма си легнете с кой да е, ами някой който хем е добър в секса, хем издръжлив и най-вече търпелив, към вашите капризи. ОК в това няма нищо лошо... ама така може и бая да си почакате. На един мъж не му дреме особено дали сте или не сте девствени, освен ако не сте "дървени" на поведение и ако не го плеснете през мутрата ако ви посегне. Намерете начин за релакс и разпускане, дали чрез алкохол или нещо друго, което ще ви размекне мозъка, ама хич да не ви пука, че сте все още "неразпечатани" физически. а ВСЪЩНОСТ ПРОБЛЕМЪТ ХИЧ НЕ ВИ Е В ТОВА, ЧЕ СТЕ ДЕВСТВЕНИ, АМИ ТОВА, ЧЕ НЕ СЕ ДАВАТЕ НА НИКОЙ. Чакайте още 25 години принца на белия кон да ви намери баш точно вас и да ви поиска с цялото си сърце и душа и "уй", а в замяна да му дадете "най-ценното си"
Ха-ха-ха! В XX1 век сме, дами, опомнете се ;)
Определено вероятността Първият път да не ви хареса е доста голяма, така, че изобщо не знам какво чакате... действайте, за да има след това накъде да се развивате в уменията и страстите си.
Успех и нека късмета е на ваша страна!

Емо (34)

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: a01ded8f13
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

49.   До номер 46: Тази твоя кратка фраза е отговорът на всички километрични теми за/от девствени хорица. Поздравявам те.

 
  ...

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 130cbc4a09
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

50.   Няма да говорят много - минало и заминало :) свидетел съм бил на хвалби за късно "отваряне" и хората гледат сериозно, не се подиграват с това. Е стига да не са някакви тиин келешчета.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 87162c6b47
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

51.   Аз стоях девствена до 28 годишна възраст. Не заради глупости за принцове, подходящи и т. н. никой не ме харесваше сред връстниците ми, обиждаха ме. Толкова много бях се комплексирала, че се затворих вкъщи, защото се срамувах от това което съм. С годините само женените чичковци ме харесваха, но аз си имам принципи пък и вярвах в любовта. Също като теб още повече се сдухвах , че е смешно и срамно в днешно време да си девствен. Ако някой заблуден младеж ми обърнеше внимание все пак и бягах с 200 именно от притеснение да не ми се подиграе, защото такова унижение не бих понесла. И така от страх от такова унижение се разделих с девствеността си на 28. И да ти кажа ли - нищо не се промени. Аз съм си пак същата- пак съм нервна, даже още по-нервна бих казала от преди, пак съм със същият акъл, сега се появяват други комплекси, че съм дървена и нямам опит и че на партньора не му е хубаво с мен. Само знаеш ли относно с девствеността мисля по друг начин, поне с човека когото го направих за първи път ме успокои че няма нищо лошо в това и че когато им е времето тогава се случват нещата. Дано и ти да попаднеш на добър, разбран човек и достатъчно зрял и тактичен мъж с когото да го направиш за първи път. Колкото и да си говорим, че ни е все тая и е само за секс (както и аз си казвах)- отношението на мъжа е много важно

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: cf5b8e23ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

53.   Чета това и тотално се вцепених! Искаш ли нещо да ти кажа! Ти не търсиш САМО секс, а любов! Такава каквато трудно се намира, а за нея хората милеят! Не си мисли, че мъжете не искат любов! Дори и най-големия марсиянец-мачо иска да намери подходящия партньор и по своему да обича!
Първата ми целувка беше на 15 от момичето, което мислех, че обичам! Не ме интересуваше какво говорят за нея, кое е вярно и кое не е! След един тийн купон разбрах що за човек е и тогава видях, че за да намериш човека когото търсиш, трябва много търпение! Хлътнал до безобразие бях разочарован от купонджийката, която раздаваше само секс, но това не е любов, а тотална заблуда от бивша съученичка! Така и не реших да я изчукам, тя не си заслужаваше, въпреки че беше в главата ми постоянно!
До 21 си скубех косите, защото съм глупав мъж и не правя като другите! Момичето, което харесвах тогава е започнало полов живот на 15, а до 18-тата годишнина имаше голям опит! Беше ме срам (представи си) пред нея, защото й бях "батко", а никъде ме нямаше! Каза ми да спрем с тези целувки, а да минем направо в леглото! Получих намек още на първата среща! На всичкото от горе "опитната" едва чукнала пълнолетие, за думата презервативи не бе и чувала, а мога да кажа, че си е мъжемелачка! Та тя не уважава първо себе си, как тогава да уважава парньора! Аз ли да мисля за нейното здраве или за своето! Как да я накараш да се пази като тя самата не иска!!! Насила да слагам презерватив ли и/ или да си прося поне една мила дума! Тя просто не ставаше за сериозна връзка!!!
Искам да разбереш, че търпението е качество, което малцина оценяват! Ти с със своето великолепие и чар, ти със своите принципи и себеуважение! Колко дълго те чакам, а ти дори не подозираше, че си идеала ми за жена!!!

"Живея, защото обичам. Oбичай и ти!!! "

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 4d970741b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

55.   аз понеже бях влюбен в най-хубавото момиче в класа, в училището и въобще момиче, което е супер специално и не исках да си хващам гаджета, имахме някакви готин моменти, но по детски обарвания, щуротии.. не и секс, аз се научих да се влюбвам само в красиви жени, да желая сексуално само слаби и много секси мацки.. след бала на 18 години си казах.. няма да съм девствен вече.. викнах си момиче от сайт, на снимката беше супер, дойде една дебела.. и много кофти жена, в свирките ми хареса с презарватив и в чикиите, нищо друго не ми хареса, не исках и да я чукам, като се качи върху мене беше като туловище.. и ми беше гадно, отвратих се от секса.. не исках секс, селд това веднъж опитах пак с проститутка, но не ми и стана пишката, бях сдухан... изморен и т. н. сега имам приятелка, 3 неуспешни опита с презарвативи, като преди това в любовната игра, в целувките дори и във всичко съм на 100% надървен, слагаме презарватива и увехвам за 0 време.. не мога да и го вкарам твърд, сега днес опитахме без презарватив.. на 23 години за първи път правя това, опитах за малко, не си пролича, че ми е за първи път, бях възбуден на макс.. но сложим ли презарватив умирам, дали това, че толкова късно губя таиз прословута девственост, тъй като съм имал интимни контакти с жени, но не и проникване, тия презарвативи ме убиват сексуално.. а без... как да чукам без, не става.. опитах за да се почувствам човек, харесва ми, но.. не трябва така

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: bcd32e81ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

56.   Здравейте на всички и от мен! За съжаление авторката е права и аз съм над 20 по-точно на 23 и съм девствена. Чувствам се унизително като жена. винаги съм била харесвана 1. 66 висока и 49 кг тежа, със зелени очи и бяла кожа, но уви... все попадам на неподходящи. по принцип съм свита и с мъжете съм само на приятели-нищо повече, докато не се появи той. Уж влюбен, мил, греживен и щял да ме чака и после хоп... бой и унижения, опита се да ме насили... казваше, че девици като мен само за бой ставали. Минах през ада и с гордо вдигана глава го напуснах след 6 месеца тормоз и сълзи от негова страна. После в у-та ме сваляха разни и един ме заведе на кино и после ма водил ме на кино и сега трябвало целувка и да скъсаме тая ципа? !? Що за мъже са това ми кажете???? Къде им е уважението и възпитанието към една дама или то е замаскирано само за първите срещи? Как да повярвам на мъжете? Сега един ме сваля, щял да ме чака, разтяга ми локуми.... но ще видиме! Не искам никой да ме унижава, бие и тормози. като искат секс да не ми свалят звезди и да ми се умилкват и сълзи да пускат. Искам само уважение, нежност, топлина, доверие и да се раздават както а з винаги съм го правила... Дано мъжа, на когото се отдам да си струва и след любовната нощ винаги да е внимателен... Авторке, съчувствам ти... наистина е доста кофти ситуацията. Дано намериш това, което търсиш и да си заслужава! :)))))

 
  ...

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 163bacfda7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

57.   До 56 - Евала, че не се даваш на всеки. Просто нормалните мъже ( и за жените важи) са на изчезване.
Продължавай все така и успех :)

М41

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 4d970741b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

59.   Хора Хора.. и аз понеже обичах една мацка 14-15 годишен, но така и не стана с нея.. търсех перфектната, не ставаше и не ставаше.. след бала имах доста парички, реших се да загубя девствеността си, избрах най-грешния вариант проститутка, още по-грешното беше, че беше и грозна от сайт, в който беше с фалшива снимка, беше дебела, към 30, широка и всичко най-лошо, което може да сполети едно девствено момче... разби ми психиката тотално, бях на 18.. от този момент нататък веднъж викнах проститутка, но нищо не се получи като хората... сега вече имам приятелка (на 23 години съм), първите пъти беше много сложно, възбуждаше ме мацката и от целувка и от най-малкото, но стигнеше ли се до секс се сдухвах и то като сложех презарватива.. така се случи 2 пъти в колата ми, още 2-3 пъти... бе на 6-тия път сигурно стана нормален секс и то постепенно, като на няколко пъти опитвахме без презарватив по-малко, сега вече свикнах и с и без, нещата стават все по-добре, но ми трябваше време, пред нея си имах версия, и то отчасти версията е точно тази която споделих и с вас, с изключение, че е било преди година, а не преди 5... но тя е първата с която правя нормален секс, секс без презарватив, секс по ЛЮБОВ, което е най-важното и съм безкрайно щастлив, чувствам се пълноценен човек, мислех си че съм гей, че съм не знам си какъв.. всичко от тази проститутка, нанесе ми сериозни психологически проблеми, просто моментът в който се качи върху мен да я чукам няма да го забравя лесно, беше гадно... и ми стана малко лошо, прималя ми и тя стана от мен... аз съм идеалист, не харесвам и не се възбуждам от всякакви жени, от нея бях надървен тогава, колктоо и грозна да беше, просто това, че ме пипаше, но секс... абе никога не опитвайте с ГРОЗНА проститутка, ако въобще опирате за проститутка първия път, но сега по любов съм много щастлив, но вече сме 2-ри месец с това момиче и с всеки път става по-добре и по-добре, първия път 0-минути, втория 0, 3 тия 0.. 4-тия 2-3 (не защото съм свършил, а се притеснявах, да не свърша в нея без презарватив0.. 5-тия 3-4.. и така няколко пъти без презарватив по-малко, докато сега вече с презарватив и пози сменяме и последния път определено се раздадох на макс, а почти не бях спал и не знам, добре беше :) ноооооооо... е много трудно в началото да се отпусне човек и да мисли че ще се справи, а то няма нищо сложно, ама проститутката ми скапа психиката... уби ме тотално.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 890a4c665f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

62.   интересно ми е... в тази тема авторката и след нея толкова много други госпожици се оплакват от липса на допир, а в същото време, това е може би последният сайт на който такива неща изобщо има смисъл да се споделят. в един нормален разговор, ако едно красиво момиче каже, че й се прави секс и търси сгоден мъж, отговора ще бъде АЗ! АЗ! ИЗБЕРИ МЕН! или, поне ще ти 'препоръчат' някой приятел. тук, единственото което могат да ти кажат е: 1. ти си луда. 2. хвани първия срещнат и го прасни. 3. и аз съм така. с една дума - само си чешем езиците, а авторката и другите оплакали се от това си състояние, си остават в него.

и за да не ме отритнат тотално админите, ще споделя една история. преди години се запознах с една много атрактивна госпожица. атрактивна = бомба в бикини. трябваше да си луд за кажеш, че не я желаеш... бяхме на бригада заедно, което помага на нещата да се развиват по-бързо. и така ние си се закачахме няколко седмици, до момента в който не се озовахме сами в едно джакузи, и след това в леглото. в най-разгорещения момент момичето леко ме побутва, за да ми каже, че всъщност е девствена. девствена точно като авторката... уж била с един, ама нещо мрън мрън мрън, не се получило уж.

така като ми го сервира напълно ме зашемети и до там бяхме :( аз много я харесвах но по визията и държанието НИКОГА не бих предположил това развитие на нещата... ако ми беше казала, щеше да е различно, но ето че се стигна до тази тъпа ситуация. после едвам се гледахме на работа и като свърши бригадата... един на ляво един на дясно.

поуката е - без значение какви сте (обръщате погледи и бла бла) или на какви се правите - бъдете искрени със себе си и с половинките си. секса и интимните взаимоотношения са градивна част от всяка връзка и не може да се оставят на произвола на съдбата. тези приказки - "да ме насили и да се свършва" трябва да се избият от главата. също, секса е градивна част, но не цел. освен ако не си порно актриса. секса е последствие от всичко останало - привличане, химия, любов... едното без другите няма стойност :/

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: bef6b0e1b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

65.   Мога само да ти кажа че аз съм на 21 с приятеля ми сме заедно от около година и още не сме правили секс защото аз съм девствена казах му го още когато станахме гаджета той знае че искам да изчакаме още малко и ме подкрепя и ме обича такава каквато съм така че не мисля че ако човека до теб те обича ще те остави само заради това.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: e59e737718
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

66.   Какви болести, какво пазене, какво разчуване? Какво значение 15, 24 или 55 години? Това е просто секс, а не ядрена наука. Другаде ти е проблема!

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 5df42bc264
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

69.   ЗДравей.
Аз съм момчето което преди малко писа пост, дано да го прочетеш това когато го постне модератора.
И аз искам точно това което искаш и ти, секс и само секс без да се разчуе. Писнало ми е да съм постоянно изнервен и натоварен и ми е писнало и от мастурбиране.. Просто искам истински разбран човек с който да се задоволяваме и всичко да бъде наред. Аз също съм девствен по незнайни за мен причини, на 20 години вече. :(

Днес пуснах и моята история, само чакам модератора да я одобри. :)
Ще се радвам много да се запознаем.
Успех!

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 9b10414c06
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

71.   Номер 69 коя е твоята история?

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 7370957e15
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

72.   Номер 69:
Моята история е- Просто искам секс..

:)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: be146d3ff0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

73.   Не е болест, във Китай и Индия, а това са 2 млрд. души масата от хората извършват първият си сексуален акт на 23. Има статистика в уикипедия.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 7bef3f039c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

74.   Вярно ли е, че ако и аз съм девствена след 20, можело да ми зарасне?

 
  ...

1-50 от 57
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker