Малко се срамувам, но ми се иска... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Малко се срамувам, но ми се иска...
преди: 14 години, 6 месеца, прочетена 121742 пъти
Здравейте малко се срамувам да споделя сексуалният си живот, но има нещо което силно ме разпалва и възбужда. Аз сам на 23г. На пръв поглед нормално момиче, даже често се изчервявам когато среща погледа на някой. Правя секс от 16 годишна, опитала съм почти всичко, но само с партньорите ми , не искам да си мислите ,че падам в леглото с всеки. Със сегашният ми приятел (27г.) съм от близо година, той ми е третото гадже, като изключа сексуалните ми преживявания с моята приятелка, която също много я обичам. Определено с него се чувствам щастлива и стабилна. Сексът с него е страхотен, много е мил и внимателен, обича да организира вечери на свещи и ... мечта е за всяка жена.

Ето и защо търся вашият съвет:
Обичам го много, както и той, поне така казва. Аз не се съмнявам в чувствата му, но той не знае всичко за мен и се притеснявам ако споделя с него истината и моите желания да ли няма да го нараня и да ме намрази?

Когато правим секс е страхотен любовник, почти всеки път ме докарва до оргазъм. Няма за какво да се оплаквам въпреки , че често ми се иска да се из пишкам върху него по време на секс. Това страшно много ме възбужда и направо ме побърква, както и да правим тройка или четворка с моята приятелка!

Не знам каква ще бъде реакцията му и това ме притеснява, няколко пъти се опитах да разговарям с него на тази тема , но ме досрамя и се отказах. Определено не знам как да постъпя страшно много ми се иска да го направя, но не искам да развалям приказката.

Разговарях на тази тема с най добрата ми приятелка която е на 25г. и си има постоянно гадже. С нея имаме сексуални отношения от пет години. Това е другата страна, както споменах моят приятел нищо не знае за нашите отношения. Една вечер преди пет години бяхме на купон и се бяхме почерпили порядъчно. Тя ме покани в тях да си поговорим и от дума на дума усетих ръката и върху триъгълника си. Исках да се съпротивлявам , но не можех беше толкова хубаво... Така открих моята би сексуалност . На другият ден не можех да я погледна в очите от срам какво бяхме правили на пияна глава, но я желаех отново и отново. Не след дълго всичко се повтори и от тогава водя двойствен живот. С нея не се притеснявам да правим каквито и да е мръсотии включително и напишкването, даже това ни е едно от най-любимите преживявания. На няколко пъти нейното гадже щеше да ни засече в неудобни пози... или много удобни.

Тя определено е готова да го сподели с мен, а аз мисля, че той е готов за подвизи, както казва моята приятелка. Често ме изглежда похотливо даже веднъж по време на секс е казал моето име!

Мислим първо да посветим в тайната си нейното гадже и след това...
Въпросът ми към вас е дали да го направя и как за да не го стресирам?
Ще се радвам да чуя мнението и на двете страни, както и да споделите вашият опит!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 81

преди: 14 години, 6 месеца
hash: d6d693aa92
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

1.   Пусни му подобно порно и виж реакцията му. Питай го дали иска и вие да опитате

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 79b3d20129
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

2.   Голяма работа си, много порно гледаш, ама ако поне 1% от това тук е вярно - ще си отрежа оная работа!!!!

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: facc7e745c
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

3.   Ха,тук си е.. мамата!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 2dc1732a19
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

4.   И аз съм момиче на 23 и също много си падам по т.нар. писинг. Но аз пък изобщо не съм опитвала с никого това. Кажи му някой път ей така, че можеби би ти харесало и виж как ще реагира. успех!

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: fde80d991f
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   Всеки човек си има своите сексуални желания. Ще отговоря малко странно на всички, но както искайте ме разбирайте. Всеки има своя фетиш. Това сме ние хората, с по-малко или по-вече от тоя вид наклонности. Някои го правят с животни-кучета коне котки, други практикуват само нормален секс, някои пък обичат секс с играчки (то вече това всички го обичаме). Има и обаче, такива от нас, които достигат в още по-тънките неща в секса. Като уриниране например, както и куп подобни неща за които просто за повечето хора са недопустими. Както и е известно за съжаление, има и такива които обичат секс наречен некрофилия. Засягам всичко това, защото всичко е правено от хора. От такива като нас които дори и не подозираме за тяхните наклонности. Ще кажете ужасно, нали? Не не е. Защото след като всички тия наклонности си имат нарицателно име, то е факт че ние хората ги правим. Само че се делим на такива които не го възприемаме това и такива които го правят. Е каква е разликата в морала да правиш тройка, секс с куче да речем, или с ... - некрофилия. Ужасно нали.

Последното и аз не го възприемам, колкото и богат сексуален опит да имам. Но щом ни е известно, значи съществува! То и аз обичам тройки, но мрзая некрофилия и още по идиотски наклонности! Кжете ми само къде е границата на морала и аз ще спра до там. Няма такава, нали. Защото тя за някои е до нормалния секс, за други +орална любов, за трети достига измеренията на зоосекса примерно. Не знам какво ще си помислете, но поне не плюйте по обогатените в сексуално отношение хора, защото те са до нас. Дори и на опашката за хляб! Иначе на автора ще кажа че и аз имам граници и че не се срамувам, моите граници в сексуален аспект, да надхвърлят нормалните такива и достигайки до такива на-пишкане, близане, тройки, но засега до там! Подобен фетиш не е знай какво лошо.

Има си обаче едно правило! Лична хигиена и редовни изследвания за наличие на болести. Едва след като сте сигурни и добре познавате партньора си, то правете това, което и на двама ви харесва. Само в никакъв случай не предлагайте на партньора си, нещо което той не възприема в секдуалените си разбирания и фантазий.! Не прекрачвайте тая граница. Наистина е достъчно да му покажете един порно филм, който е с вашите предпочитания и да попитате дали не иска да опитате заедно. Ако откаже, то просто не повдигайте тоя въпрос отново, със същия човек! Ще го загубите, ако повторите. Имаче не е опасно да попитате и ако той ви отговори - действайте. Само сериозни хора могат да ми пратят съобщение на имейл за по пдробен коментар и общуване- julyena@start.bg . Мъж

 
  ...


...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: c0ce4f19db
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

6.   Хубаво съчинение:)
Ако е действителен случай, вероятноста да те разберат е много малка, особенно за Би-сексуалноста и за тройката..

 
  ... горе^
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 845ca8331f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Хубаво е да прочетеш поне тук какво мислят и другите, но сама схващаш, че многото мнения могат и да те объркат. Премери през своя ум всичките и си избери правилния според теб път. В това, което описваш няма нищо неестествено и неморално. Но все пак има вероятност страхотният ти приятел да е просто романтик (за което много жени ще изразят завист), но да живее само във романтичната си фантазия за "правилната любов и моралния секс". В това няма лошо, но ако гаджето му е също толкова самоограничаващо се. Мисля, че на всяка цена трябва да опознаеш степента на освободеност на партньора си и тогава да решиш как да постъпиш по нататък. Ако мислиш, че можеш да се преструваш пред него, за да "прилегнеш" на неговите норми(в случай, че се разминават с твоите), определено ще сгрешиш. Резултатът ще е, че или трябва да го лъжеш и да се обвиняваш за това постоянно, или да ромениш себе си против волята си, живеейки в постоянно недоувлетворение.

Ако гледате понякога порно заедно, попадни уж случайно на клип с писинг, остави го известно време, проявявайки интерес(и учудване) и следи за реакциите му. Така можеш да предизвикаш обсъждане на приемливостта на такъв вид забавления и да се информираш за вътрешната му нагласа. Но не е задължително да очакваш, че веднага ще реагира положително, дори, ако вътрешно е с положителна нагласа. Причината може да е същата, поради която т не му се откриваш -всеобщото схващане.
Успех!

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 58af0da07e
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

9.   И аз си падам по писинга пиши ми на
pissingpanti@abv.bg

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: a6be562ee2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   4. И аз съм момиче на 23 и също много си падам по т.нар. писинг. Но аз пък изобщо не съм опитвала с никого това. Кажи му някой път ей така, че можеби би ти харесало и виж как ще реагира. успех!

======================================
Ами ако искаш да го опиташ, пиши ми на

onlimen@abv.bg

Аз също го харесвам и ще ми е приятно.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 6 месеца
hash: e0d69df5ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   Измислици..

 
  ...

...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: f0c6b9266d
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

12.   ЗА ПЪРВИ ПЪТ ВЛИЗАМ В ТОЗИ САЙТ И НАПРАВО СЕ УЖАСЯВАМ КАКВИ ПРОСТОТИИ И ПОШЛОСТИ СЕ ПИШАТ.
ПЪРВО ИДЕТЕ НА КУРСОВЕ ПО ОГРАМОТЯВАНЕ И ТОГАВА ПИШЕТЕ.
ПОЧТИ НИКЪДЕ НЕ СЕ ПИШЕ ЗА ЛЮБОВ,ИДЕАЛИ И Т.Н.
НАПРАВО МИ Е МЪЧНО ЗА ТОВА ПОКОЛЕНИЕ БЕЗ ВСЯКАКВИ ЦЕННОСТИ.

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: cd5af93491
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

13.   Еми, нищо че ти е за пръв път -то за всичко си има такъв. Щом не ти харесва, си излез и готово -кой те държи насила тук? А това, че съществуват перверзни мисли и фантазии е и заслуга на едно друго, "по добро" поколение, част от което си и ти. С тъпашките си ограничения, тежащи като хомот на всички, дори сега карате тези, които не приличат на вас да се крият по подобни сайтове, за да не ги осъдите. Ама като гледам и тук се промъквате... Можехте да покажете /както става тук/ и доброто и лошото, да ги обсъждате явно, а всеки да си подбере правилния според него път. Тогава нямаше да се стига до взрива от слободия, възпламенил се от демокрацията.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 475639f302
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   За момичето с е-мейл: onlimen@abv.bg
аз съм младеж който също си пада по pissing, но никога не е опитвал подобно нещо.ако проявяваш интерес и си падаш по атлетични момчета пиши на pi_le_to@abv.bg

Oтносно момичето с темата.де да имах и аз такъв късмет някоя мацка да иска писинг.за последно правих секс с лезбийки и беше нечовешко,само писинга липсваше

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: a6be562ee2
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   pi_le_to@abv.bg

Не съм момиче, а мъж.И си падам по жени, не по мъже.Харесвам женски писсинг.А мускулите си ги имам и аз :)))))

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 475639f302
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

16.   Извинявам се за недоразумението. С мир и да живее женския pissing :D

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: a6be562ee2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Няма проблем :)))) Абе да живее, но няма фенки на писсинга освен ония със 100 лева на час.

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 85cb363331
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   17, говори от свое име. Има фенки и една от тях съм аз. С гаджето ми го правехме всеки път и беше прекрасно!

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: a6be562ee2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   18

аз съм 17

Много ще ми е приятно да си пишем на тази тема.

Ако имаш желание да си пишем, скайпа ми е:


onlimen

ще те чакам :)))

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: a6be562ee2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   18

Аз съм 17.Много се радвам, че има и такива момичета/жени.
Много ще ми е приятно да си пишем на тази тема.

onlimen@abv.bg

Това ми е електронната поща.Ще се радвам да ми пишеш.

Поздрави :)))))))

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: b05cb34664
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

21.   Айде, че ми се допика!!! :)

 
  ...

...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: a61e083bd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Кажи му директно

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: eff9bb2fda
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Аз съм жена на 27г. и ,също съм много увлечена по писсинга. След дъго мислене,започнах да му пускам такова порно на мъжа ми, реакцията му беше ужасяваща. Накрая му го сервирах директно, но той се направи , че нищо не е чул. От тогава тази тема е табу.. Кажи му , иначе мисълта ще те мъчи дълго и връзката ви, може би ще тръгне надолу. И в един момент пак ще му го кажеш.

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: a6be562ee2
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

25.   24. Аз съм жена на 27г. и ,също съм много увлечена по писсинга. .........
=======================================

Здравей!Аз съм мъж на 30.
Много се радвам да разбера, че има и обикновенни жени да си падат по писсинга?

Майла съм го оставил по-горе.Ще го напиша пак:onlimen@abv.bg

Ще се радвам да си пишем на тази тема :)

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 72901f4de6
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

26.   Aз сам го правил с жена точнова искаше беше неверятно усещане . предложи му и успех ти желая

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: aac4d8f375
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   И аз съм увлечен по тази тема. Харесва ми да гледам как струйиката се изстрелва с пълна сила от онова специално място, особено, ако жената дълго го е отлагала...

 
  ...

...
преди: 14 години, 17 дни
hash: 78cdc2214e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Разни хора разни фетиши.. Изверги всякакви и аз една от тях
16г. .. аз не съм по писинга обичам bondage.. да се чувствам напълно безпомощна...

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 92a5c1484b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

30.   Не прави тройки, четворки и т.н.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: a6be562ee2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

31.   29.

Искаш ли да си пишем на тази тема?

onlimen@abv.bg

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 05d3abb0ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

35.   Мъж съм и съм изпикавал в две красиви путки по време на ебане /много трудно се пикае с надървен хуй/, но и с двете жени често го повтаряме. За сравнение при празнене са 2-3 милилитра сперма, а в случая с писинга иде реч поне за 200 милилитра. Първия път си мислех, че ще потече урина още в самото начало, но се оказа, че урината блика буйно едва като си извадех хуя от путката. /при това и двете жени бяха раждали по 2 пъти/ И двете жени получаваха оргазъм по време на пишкането и винаги като го спомена се възбуждат. Пишкаха ми и на мен докато се ебем също е голям кеф. Намери начин, мила и му предложи. Ще му хареса. Даже го помоли първо той да ти се изпишка в путчицата. А за приятелката само му кажи, че тя иска да ви гледа докато се ебете. После сподели, какъв е резултата. УСПЕХ!

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: c6e6ac6b98
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

38.   Интересно ми е как се е развила историята ... Просто приятелят ти е уникален късметлия (ако разбира се споделя желанията ти). Аз лично много си падам по писинг и като ти чета историята и това с твоята приятелка, направо ми звучи като приказка. Жалко, че не съм те срещнал ...

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: ced3186d1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

39.   Говорете откровенно с него

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 77d9f4318b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

40.   Ми хората сме различни и харесваме различни неща, включително и в секса. Издебни момент когато и двамата сте в палаво настроение и уж случайно подхвани темата са сексуалните желания и кой какво го възбужда. Накарай го да ти сподели и неговите фантазии, после ти говори за твоите и дано някъде намерите обща фантазия, която да задоволите. Или поне е склонен да ти изпълни желанието. Разбира се след това е редно и ти да изпълниш неговото. Обаче ако категорично откаже, по-добре никога повече не говори на тази тема.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: a2ececbbc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

41.   И мен писингът ме възбужда като идея, но не съм го опитвала.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 5231b37a19
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

50.   М на 34г. съм и имах късмета да зарибя жена ми с писинга от начало беше малко трудно все не искаше все не можела но постепенно се отпусна и свикна даже и и харесва вече и когато се стигне до секса само придърпва една по голяма хавлия и си пикае на воля от което ми е много готино на мене и на нея всичко е супер мокро и възбуждащо

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 2d3c63e0a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

51.   Оф и аз си мечтая да ме огрее някога но едва ли. Семейния секс изключва подобни изпълнения, а аз си падам много по такива мокри игри. Дори и squirt няма. Мъж на 40 съм.

 
  ...

...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 7dec31f3e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

52.   Желанието ти е напълно естествено, четворката е незабравимо сексуално удоволствие, казвам ти го от опит. Ако мъжът ти (приятел) не е ревнив е не е с предразсъдъци, спокойно може да му го предложиш, и определено много ще му хареса.
Мъж на 50

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 084b9466da
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

55.   Ами щом ти се правят подобни неща с пишкане и тройки и четворки пробвай и му виж реакцията ако не иска и не се съгласи рано или късно сте обречени на раздяла така че колкото по рано толкова по добре

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 665b1a73d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

56.   Аз имах гадже, която една вечер включи приятелката си при нас. Бяхме на хижа тримата. Още отначало се усъмних, че сме тримата в една стая. Гаджето ми каза, че от много време е на сухо и е супер загоряла. Както и да е. Не се оплаквам. Мадамата наистина беше огън. Моята ме остави повече нея да чукам. Стана ми ясно, че двете също са били интимни. На сутринта се държаха все едно нищо не е било. И като се прибрахме в София няколко пъти тя идва у нас да го правим. За мен не беше нормално положение. Скъсахме няколко месеца по-късно.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: fea7031d8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

57.   Аз с удоволствие бих се съгласил да ми се изпишкаш в устата!!!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: e58f8c2d6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

60.   Мъж съм на 41 и си падам много по това момиче да ми се изпишка в устата, но ме е срам да го кажа на момичетата, защото не знам как ще реагират, ако желаеш дай някви координати може да си допаднем!

 
  ...

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 7dc49b1e13
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

61.   Започни лека полека да го разпитваш и сама ще усетиш дали да му признаеш пусни му порно или разкажи за уж твоя приятелка какво ти е споделила разчитай го за неговите фантазии нека и той да ти признае нещо така ще ти е по лесно

 
  ...
преди: 6 години, 4 дни
hash: 12b6fb7268
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

66.   М. 34год. Моля за коментари само от жени, няколко пъти сме го пробвали това с жена ми и тя ми споделя че и е много трудно докато пениса ми е вътре тя да пикае, правим го но тя в повечето случаи пикае докато я лижа или докато пениса не ми е в нея, дайте пример как го правите и като цяло харесва ли се на жените

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 0298c0c65f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

68.   Как го правите бе хора, няколко пъти съм се опитвала и просто не става

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: b155a38d11
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

70.   Много е трудно да се сподели даден фетиш с половинката ни,поне при мене беше така.Бяхме двойка може би 2 години и все не намирах точно как да и кажа какво ме възбужда и какво харесвам,но както знаете алкохола сваля задръжките и точно в такова състояние и казах какво искам,и двамата бяхме пили.Мъж съм на 29 а тя на 21,но тя имаше по богат опит.Както бяхме пили се прибрахме и съвсем случайно докато прехвърлях каналите засякох в един канал как една жена пикае и просто я попитах може ли да го направи и тя а тя ми каза че даже го е правила и стига да искам може да го направи отново,и така и стана .

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 5502b8ac3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

72.   това се прави единствени в банята за да измива всичко много лесно и да няма миризми и мокри легла или дивани.
и да... наистина е супер и направо е върха на възбудата понеже често го правим с мъжа ми но както казах само в банята.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: c575379a29
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

73.   Писингът е гаден не е приятен. Освен ако и на двамата ви харесва но иначе не. Пробвайте да се поливат с мляко и шампанско усещането е същото но после не ти е гадно.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 0f1b8dc9ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

75.   М35. Ех и аз да имах приятелка като авторката щеше да е супер. Преди 7-8 години го направихме с едно бивше гадже. Бяхме на една вила близо до банско. Бяхме пийнали и правихме секс във ваната. Ние нямаме вана и още на масата го решихме, че като се качим ще го направим там с пълна вана и беше страхотно. И след като свършихме и се погушкахме няколко минути във водата тя каза, че и се пишка и че излиза и аз (по отпуснат от алкохола) като на шега и казах да го направи върху мен докато лежа във ваната. Не помня точно каква и беше реакцията, но помня че източих ваната и тя го направи. Чувството беше страхотно, просто самата стойка,
самата гледка от долу е много възбуждаща. Усещането от топлата струя
по цялото тяло от гърдите до пениса също е много приятно. Това ми беше за първи и последен път. След не много време с това момиче скъсахме, а на друга така и не се пресрамих да го поискам. Надявам се че ще го изпитам отново някога.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 55cb02f72a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

77.   Винаги съм харесвал подобни неща и като цяло харесвам по разкрепостените и перверзни жени. Запознах се с една мадама по нета, кореспондирахме си така няколко седмици и си говорехме за доста неща предимно за секс. Когато се видяхме в действителност тя много ми хареса-външно размотавахме се цял ден по кафета и паркове, между другото си говорихме и за секса как е бил до сега от предишните ни връзки. И така мацката ме попита само стандартен секс ли съм правил и бих ли пробвал нещо по различно, казах и че харесвам разкрепостените неща но не съм имал възможност да ги пробвам иначе съм навит. Тя ми каза че харесва когато партньора и я доминира, да я връзва, да и доставя лека болка да прави с нея каквото си иска но я е било срам да го каже на сегашния си партньор и би споделила само с непознат за това, тоест с мен. Решихме че ще пробваме подобно нещо вечерта в хотелската стая и отидохме на една романтична вечеря но на мен само това ми беше в главата как ще я правя каквото си искам, тя ми каза че иска да включим и вибратор и да правя с нея всичко каквото съм гледал а и искам, когато отидохме в стаята я завързах с два чифта белезници за ръцете и краката и пуснах в действие едно малко вибраторче но за сметка на това доста мощно чуках я отзад а вибратора и беше целия в путката и не искаше да излиза постоянно си го държеше да и е вътре а аз свърших и започнах аз да я обработвам с вибратора докато в един момент тя каза че не издържа и на мощни струи започна да пикае

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 4b9559153b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

78.   С едно от предишните ми гаджета да я наречем накратко Р се засякохме уж случайно и решихме да прекараме един ден заедно на по кафе, бира и за да си поговорим за миналото ни, Р се беше облякла точно така както на мене ми харесваше най много с почти прозрачен бял панталон от което си личеше че е с черни прашки, каза че и липсват предишните ни интимни игри секса и от дума на дума решихме да останем заедно и вечерта, Р се беше отпуснала доста пи достатачно алкохол и каза че просто иска да се напие пък каквото ще да става. Когато се прибирахме от ресторанта в който бяхме към хотелската стая Р ми каза че иска да я чукам както в миналото ни все едно е курва и още като влязохме в стаята ми налетя каза че иска бавно да и свалям дрехите и да бъда по възможност по груб. Чуках я както никога до сега направо беше полудяла от възбуда и както и в миналото на връзката ни така и сега каза че иска да се испикае докато я чукам, Р знаеше че това ми харесва и може би с най голямото си желание от всички пъти когато е пикаела докато сме заедно се испика супер много може би над 2-3литра урина в леглото и по мен и нея, обърнахме матрака но имаше и от др. страна, така заспахме но на сутринта Р беше станала преди мен и ме чакаше седнала на един стол, аз и казах да дойде да я гушна а Р каза че от както е станала се налива с вода за да може да пикае отново, аз станах отидох до нея целунах я и Р както беше права до мен ми каза докосвай ме и докато я обработвах с ръка Р отново запопна да пикае. Това е моята история.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 6af001d117
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

80.   Здр.М на 30г.съм Лятото карах един бус по морето и разкарвах в няколко магазина дрехи бански и бельо в магазините,и така от тая ми работа се запознах с една от продавачките и когато ходих в нейния магазин все се базикахме и си имахме лафа,към края на сезона когато събирахме всички останали дрехи се разбрахме че ще я взема и ще я закарам до градъ в който живееше,имше някакво привличане между нас макар че тя беше още учиничка на 17год.тръгнахме следобеда но за лош късмет или пък не буса се прецака,хвърли съединител и докато се разбера с шефа се оказа че трябва да нощуваме в буса.За мен това беше предпоставка да разбера накрая може ли да има нещо между нас,предразположих я с доста алкохол тя не пиеше друго освен бира,набързо изпи някаде около 4-5бири и направо се отряза незнаеше какво прави целувах я а тя отвръщаше страстно.Бях я взел върху мен да седне и я целувах и изведнъж тя започна да пикае както си е с дрехите,беше мн.пияна и не можа да се задържи,целия бях мокър от нейната пикня но ми йаресваше,харесваше ми мирисът и,топлината с която излизаше от най интимното и място.

 
  ...

1-50 от 81
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker