Не може да свърши - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не може да свърши
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 4915 пъти
Здравейте! Предполагам, че вече има такава съществуваща история в сайта Ви, но след дълго ровене из страниците на сайта не успях да открия. Въпросът ми е следния: С приятеля ми сме спали заедно около три-четири пъти, но проблемът не е там,а в това че той никога не стига до свършване след час, час и половина изморителен секс, той все още си е на същото положение. Та ако може някой да помогне понеже започвам да се притеснявам, че вината се крие някъде в мен. Благодаря предварително на всички :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: 2798fff76a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Проблемът е психологически. Възможно е да се притеснява дали се справя добре (и/или да се престарава)и това да му пречи да свърши, особено ако от скоро сте заедно. Дай му да разбере, че ти е много хубаво с него. Поощрявай го, хвали го по време и след.

Друг вариант е да има нещо, което го притеснява. Ако и през останалото време е някак унил, значи е това.

А може просто да му трябва малко време да се отпусне и да се опознаете по-добре.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 9b740a7593
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И какво толкова те притеснява? Не мислиш ли, че е далеч по-зле ако свършваше на втората минута, я се вземи в ръце и не се тормози с глупости. Като не може да свърши, пък ти си вече уморена, дори да го свършиш и с ръце, то го остави да свърши сам, той си може най-добре, пък ти го гледай и милвай през това време, това също е приятно на мъжа. Едно малко наизуст говори, това си е до физиология, то и аз не свършвам лесно, ама нито ми трябват поощрения, нито морков, нито тояга, нито съм пък унил и те така:)
М, 35

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: fb4a5fcd34
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   А ако го довършиш с уста. Или се докосваш самичка, той да гледа и го "обработваш" (мразя я тая дума) с ръка?
Пробвай различни варианти... но си мисля, че щом сте пресни... с течение на времето всичко ще се оправи. Все още се напасвате.

А той говори ли за това? Какво казва?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 3c22ccca8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   автор : той по скоро се гордее с този си факт

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 9b740a7593
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Ами тогава, авторке, къде виждаш проблем? ! Момчето е издръжливо и е гордо от този факт, а ти се жалиш? ! На този фон разни образи ми праскат ниски оценки на първия пост, защото им се струва нечувана дързост някой да е доволен от издръжливостта си и това разбира се да не се дължи на някакъв измислен "психологически" проблем:) Ами така е, дами, ние мъжете сме доволни от себе си когато можем да издържаме с часове и не желаем това да се променя след като сме го постигнали. Естествено, ако момичето не иска секс за повече от час, ок, да му каже, човекът ще се съобрази, все пак не е някакъв садист предполагам. По себе си съдя, че човек с годините започва да се владее до степен, която му позволява по собствено желание да продължава акта от 5 минути до няколко часа или по точно до пълно протъркване, т. е. момчето е много вероятно да се съобрази с претенциите на авторката относно продължителността на акта.
М, 35

 
  ...


...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 2798fff76a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   До 4

ами ако той се гордее с това, трябваше да го споменеш в историята, защото това коренно променя нещата. И ако се гордее къде точно е проблема, не разбрах

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 2798fff76a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Май искаше да се похвалиш, а не да търсиш съвет, след като си позволи да спестиш важната "подробност", че това не е проблем, а гордост.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 8b3f1dea2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   и аз искам да издържам толкова време;) ама уви бърза да плюй

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 208650f812
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Давайте повече съвети моля ви, че и аз съм в същата ситуация като авторката. И като го правим е и на що-годе бързи обороти. Устата и тя не помогна много, ама аз не съм и практикувала много с нея и може би не съм и толкова добра. Против аналния секс съм и това не е решение. Спали сме заедно само веднъж, но пак с продължителност от време посочено по-горе от авторката.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 7806bd9c1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 2 си мисли, че като издържи 1 час и сексът автоматично става хубав. Всеки мъж с малко опит може да издържи и 5 мин, и 5 часа, но това не е критерий за качество. Така че, номер 2, не си герой, защото не си единствения. Слез малко на земята. И хората ти праскат минусите за заблуденото ти мислене и за комплексите, не за друго.

 
  ...

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: e3402a2a95
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Автор: проблема е там, че аз се чувствам адски гадно поради факта, че той не може да свърши. А по другото отношение да знам че доста момичета искат партньорите им да притежават това си качество

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 184c1f2b19
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Момчето определено има проблем които най вероятно се дължи на някои от изброените фактори или на съвкупност от тях: психологически проблем, намалена чувствителност, не се възбужда достатъчно, има разни извратени фантазии от порното които не се покриват с реалният секс... може чисто анатомично да имате някакви проблеми... фактори също така са и възрастта на момчето и това дали правите секс с презерватив... Не говорете глупости, че това е нормално и е даже повод за гордост най прекият път за решаване на въпроса е директен разговор какво най много му харесва в леглото и какво го докарва до оргазъм.. разбира се и дали ти си склонна да го направиш... успех!!!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 3f7b6d34b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Ех, номер 10, ако бях някой смотан комплексар, щях да поставям наред ниски оценки на останалите хора, които са ме оценили така негативно, но честно казано не ми пука особено и не бих искал да падам толкова ниско:) Защото истината е следната - качеството в секса определено не се постига единствено и само с времеви рекорди, но пък и най-големият майстор не може да задоволи една жена за 5 минути, т. е. първо необходимо условие е все пак да има някаква прилична издръжливост, оттам нататък опитът си казва думата. И тук не става дума за геройство, а за азбучна истина - няма мъж, който да е доволен от преждевременна еякулация или пък от краткотраен акт, всеки мъж желае да постигне една сносна издръжливост, пък кога и колко ще я прилага си е негова работа и според партньорките му.
И да, не бива да се комплексирате от такива глупости, ако има нещо, което ви притеснява, просто се опитвайте да го разрешите, но комплексите единствено и само могат да нарушат либидото, не си го причинявайте сами:) И най-вече, дами, не го прининявайте на мъжете си, защото вашето перманентно недоволство може да докара до импотентност и най-сексуалния мъж - когато свършва бързо, защо така; когато свършва бавно, ама защо така; когато уж като време е ок, ама той не го прави с чувство; ако го прави с чувство, ами много е изнежен; ако е по-груб, ама защо така; ако всичко в секса е ок, ами защо е пройдоха и не изкарва пари; ако в секса е ок и изкарва пари, ами много работи и се прибира късно... Едно вечно недоволство, което кара мъжете с опит да започнат да пренебрегват "претенциите" ви, за да оцелят психически, вкл. и либидото им:)
Хайде със здраве и продължавайте с ниските оценки:)
М, 35

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: bdc324c016
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   №10, кажи, ако обичаш/ей така, както си на земята... /, кои са критериите за качествен секс?

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: bdc324c016
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   13-майната им на оценките. Много добре си го казал.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 9afe8cfe8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Аз разбирам авторката как се чувства. Все пак да виждаш как той помпа един час мъчейки се да свърши не е приятно. Нито пък такъв секс е задоволяващ за жената.
Според мен проблема е там, че сте от скоро заедно. Явно има все още някаква бариера между вас, той не се е отпуснал напълно. И това му пречи. Колко и странно да ти звучи мъжете са склонни много да мислят преди и докато правят секс- дали се справят добре, дали успява да те задоволи и т. н. Ако и ти все още не си се отпуснала напълно пред него от там идва и недостатъчната възбуда. Това в никакъв случай не означава, че не те харесва или че ти "не ставаш". Просто бъди малко по-разкрепостена, ако трябва пийнете по едно питие. Наблегни на оралната любов преди акта, а какво пречи и когато усетиш, че иска да свърши да го извадиш и да подействаш малко с уста и ръка после да продължите пак. Не стой като дърво, показвай му с думи и стенания, че ти харесва да е в теб. Успех! :)

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: c6e4c5143b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   абе хора приятеля й сигурно да се докаже на приятелката си използва задържащ спрей кой иначе ще блъска като идиот 1 час без да свърши и един път

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 7a5e9486e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Ако има проблеми с простата това оказва влияние на половите функции!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 5ab573c6af
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Свършването е въпрос на самоконтрол. мъжът ми е откарвал и по една седмица, в която правим секс всеки ден, без да свършва. Според него със свършването свършва и хубавото. Понякога пък като е изморен решава на 20-тата минута,че ни стига, свършва и заспива:) Щом приятелят ти няма проблем, защо се тревожиш?

П.С. И не, не си причината ти, та той да не свършва, нито пък че не правиш нещо както трябва и т.н., ако нещо подобно пък ти е минавало през главата.

Ж28

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 98c0969702
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Не мислиш ли, че секса не се обуславя от продалжителност на акта а от гонга на оргазма? Когато той те клати един час, ти колко пъти стигаш до финала, май нито веднаж, вашето си е детска работа, релетата ви са залепнали и на двамата?

 
  ...

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 2d0459c955
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Има и физиологична страна твоя "проблем". Някои мъже имат по-ниска чуствителност от други и това се отразява при секса. Също ако е обрязан мисля, че издържа по-дълго.
S. A. D.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: f76e59ac53
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Авторке, аз съм в същото положение като твоя човек. С приятелката ми го правехме често по 2ч , но не свършвах. свършвах после сам след като я закарам и се прибера. това продължи около 5м, след което скъсахме, защото тя си помисли, че не я искам, харесвам и тн.
мисля, че грешката ми беше в това, че винаги се притеснявах дали няма да свърша бързо. затова и мастурбирах преди всяка наша среща, но ефекта се оказа прекален- да правиш секс 2-3ч също не е добре-ставаш като парцал губиш всякакви сили и енергия. на мен ми се иска да свършвам за 30-40мин, но уви не мога..
М22

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 0d8cdac6dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   аз не съм мастурбирал от месец, 3-4 пъти с момичето ми си играем на разни неща, не може да ме свърши по никакъв начин с нейните ръчички, може да ме държи на 100% надървен, така както с мойте ръце аз не мога, но аз мога да се свърша много лесно, а тя не може, аз за сега не съм свършвал, нарочно се задържам, искам да я видя по прашки, това е моят фетиш и да и покажжа разни неща, но на нея и е някак си странно.. но не може да ме свърши никога, в крайна сметка това е добре.. защото аз като съм мастурбирал и гледал разни клипчета има пъти в които не мога грам да се задържа и мислех, че така и ще съм в секса.. офф то пък секса ни един секс, слагам рпезарватива и ми увехва веднага, от 3 опита 3 фала.. с тоя презарватив, с без опитахме за малко ама.. няма смисъл да рискувам толкова..

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: a35ef2aa46
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   срамува се младежа, психиката му е такава, и аз съм имал такъв проблем на 19 имах връзка с жена на 28 и не можах да свърша няколко пъти после ми падна срама и се изпразних , един приятел пък от срам не му стана с една мацка. а друг път н е можал да свърши 4 часа,
аз моя проблем го онищожих с помоща на проститутки, срам ме беше , треперих много ,първо орален секс после и истински и така вече не ме е срам от мацки, проститутките са доста полезни понякога

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: d0552ede8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Щях да умра на това от смях!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker