Една необикновена мечта - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121160)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Една необикновена мечта
преди: 10 години, 8 месеца, прочетена 8800 пъти
Здравейте! Аз съм момче със странна мечта. Често ми се случва да вървя по улицата и да се заглеждам по красиви момичета. Най-често гледам сочните им хубави дупета вкарани в тесни дънки и една мисъл веднага се събужда в мен. Какво ще стане, ако това момиче си свали дънките или анцуга и ми предложи да ми пишка и ака в устата. Предполагам няма да ме разберете и дори ще ме осъдите за това мое желание, но то се породи в мен изведнъж преди няколко години. Просто когато видя нежното лице на момичето, когато видя очите и, косата и, тялото и и т. н. на мен ми се приисква да я спукам от лизане навсякъде по тялото. Да обаче това не ми стига и все мечтая да опитам поне веднъж какво би било усещането от това да бъда лична тоалетна на някоя красавица. Аз самия осъзнавам, че този мой фетиш е адски откачен, но то ми идва отвътре без аз да го викам. Ще ми бъде МЕКО КАЗАНО ПРИЯТНО, ако някое девойче откликне на молбата ми и сбъдне моята мечта. Дори, ако трябва мога да и помогна с нещо, да и напрявя услуга и т. н. , само и само да си угодя на прищявката.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 8 месеца
hash: 7e0a5be124
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   То си е казано: щуротията, тъпотията и глупостта не са по дърветата и камъните, а у хората. Странно защо по времето на Хитлер в Германия е нямало хора като него с такива желания и наклонности :)

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: d6a08f6cec
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   никога не бих го направила , защото за мен ще е супер гнусно някой да пишка в устата ми пък кво остава аз да пишкам в нечия уста

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: d6a08f6cec
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   никога не бих го направила , защото за мен ще е супер гнусно някой да пишка в устата ми пък кво остава аз да пишкам в нечия уста

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 8a4cefa88c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Пълна отврат...

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 452bb1fb3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   нарича се СКАТ и за съжеление както и всички други фетиши - няма обяснение защо човек го иска, просто както ти казваш - идват ито твътре и това е, но повечето хора няма как да те разберат, като го "нямат" и ще има да получаваш доста критики. Истината е, че и на мен ми се струва отвратително, но те разбирам поне за това с фетиша :) Ами, трудно ще намериш, по-скоро би могъл да откриеш в чужбина, там си имат специални клубове....

 
  ...


...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: a5eb3ea372
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Писингът ми е познат и ми харесва (е, не със всеки, де). Другото, обаче, ми идва в повече...

Иначе, нищо човешко не ми е чуждо. Познавам жени с фетиш като твоя, така че сигурно няма да е кой знае колко трудно да намериш една такава.

silk.cut

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 0505f4e21a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Само едно ще ти кажа — ХЕПАТИТ. Хората И за това не ядат лайна (останалите причини при теб явно не важат). Х*й глава затрива…

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: f8871f5b73
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   скат!
има такива порно-филми, които наблягат на такива фетиши.

И колкото и критики да получиш, нека ти разкажа една история. Веднъж при анален секс, той извади оная си работа мръсна. Е, не цялата оакана, но имаше следи от там, където беше влизала. Двамата се спогледахме и той ми я подаде, а аз я изчистих с устата си. Бяхме толкова възбудени, че нито вкус нито мирис съм усетила някакъв неприятен.
Но него явно много повече го възбуди от мен, нагараби ме и страстно ме нацелува с думите " Искам и аз да го опитам"

Не знам защо, но тази случка ни напарви връзката някак много по-истинска. Станахме много по-близки.

След това сме играли скат игри във банята, за да не оцапаме всичко.

Виж, аз съм на мнение, че продуктите на нашето тяло не са нещо гнусно, но примерно няма твоя фетиш - да го искам постоянно. При мен е по-скоро любопитство докъде можем да стигнем. Смисъл не се възхищавам на това да съм тоалетна на някой. Когато си играем така си мисля единствено за това колко много обичам всичко в този човек, настроена съм на вълната на пълното приемане на партньора си.
Възбудата в такъв момент е огромна.

Много е интересно. Много сме отворени на тема секс, много сме дръзки в приказките си, а в крайна сметка любовта е онова, което ни позволява да бъдем наистина свободни в кревата.

Опитай да задоволиш донякъде наклонноста си, като гледаш такива клипове и ти пожелавам дасрещнеш жена, която безумно да обичаш и да го направиш с нея.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 891d1bc0d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Номер 1, точно за самия Хитлер се разправят легенди, че е имал подобно влечение. До колко е истина, не се знае, ама нали знаеш няма дим без огън!
А иначе и на мен ми звучи гнусно, но със сигурност авторът не е единствен с такива наклонности. Ако си обърнал внимание в порното си има отделен жанр посветен на това. Та какво мога да посъветвам автора освен да потърси в интернет дали има клуб или нещо такова на хора с интерес като неговия. Може и да има и да се намир кой да му изпълни желанието.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: f8871f5b73
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

10.   Копрофилията (от гръцки ??????, k?pros - екскремент и ?????, fil?a — харесване) е сексуална девиация, която представлява изпитването на сексуално удоволствие при наблюдаването на фекалии или от самия процес на изхождане. Друг термин за тази парафилия е скатофилия. Хората, които изпитват това удоволствие се наричат копрофили, скатофили или копроскописти. Мастурбацията по време на изхождане се нарича копролагния, а самата възбуда от изхождане - дефеколагния. Копрофилията е срещана и сред мизофилите, които изпитват удоволствие от мръсно бельо или дрехи с петна от изпражнения и мирис на пресни фекалии.
В сексуалната практика копрофилията се изразява във включването на изпражнения в любовната игра, по време на сношение или за взаимно задоволяване. По време на секс някои двойки размазват фекалии между телата си, за да постигнат желан хлъзгав ефект. Други се наслаждават на структурата и аромата на екскрементите, които са отделени предварително или по време на любовната игра. Тъй като не винаги единият партньор желае да докосва фекалиите на другия, но желае да наблюдава самия процес на изхождане могат да бъдат използвани различни способи като стъклена маса или стъклена чиния. Това позволява на партньора да следи движението на екскрементите и същевременно да се самозадоволява.
Копрофили се наричат и тези хора, които изпитват удоволствие от използването на изпражнения за цели различни от секс. Някои хора предпочитат да се наслаждават на фекални маси, да ги пипат с ръце, да ги втриват в телата си или да рисуват с тях. Копрофилията и копрофагията (удоволствие от консумирането на екскременти) не са припокриващи се термини и често не се отнасят за едно и също сексуално поведение.
Копрофилията крие реални рискове за здравето поради естеството на отделената фекална маса. Дори собствените екскременти не трябват да влизат в пряк контакт с открити рани по тялото заради възможността от заразяването с вредни микроорганизми, бактерии и патогени. При практикуването му сред двойки в повечето случаи съществува високо равнище на доверие. При практикуването му извън рамките на връзка копрофалията е най-често срещана в БДСМ средите, но в никакъв случай не се ограничава само дотам.

Това е малко информация от Уикипедията

 
  ...

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 822e5e9be6
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   Здравейте, мен не ме влече тия СКАТ истории, не съм фен, но да ви кажа чесно, тия от вас които го практикувате според мен е добре да вземат и някакъв антибиотик- преди и след тия работи, щото фекалните бактерии са си опасна работа, може да се натровите ако не внимавате!

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 56db242318
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

12.   С пишкането бих опитала

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker