Спада ми по време на секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Спада ми по време на секс
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 37114 пъти
Заглавието казва общо взето всичко. От около месец имам нещо като връзка с едно момиче, с което правим редовно секс. Тя ми е първата. Проблемът ми е, че губя ерекция по време на секс. В началото ми падаше още като тръгвах да слагам презерватива. В последствие това се оправи, но ми спада по време на акта. Не се случва всеки път, само понякога, но е много срамно. Все пак съм на 25, здрав съм, нямам наднормено тегло, не пуша, не пия или подобни, ходя и отвреме на време на финес. Проблемът се получава само понякога и само при някои пози. Най-често става когато аз съм отгоре, понякога още с първото вкарване и вече е спаднал тотално, за няма и една секунда. Друг път успявам да го вкарам, но малко след това спада, само че постепенно. Това е сигурно още по-зле, понеже не ми е и много голям, затова искам ерекцията ми да е на 100%. Когато е леко спаднал, тя ще го усеща дори като още по-малък. Това съвсем ме стресира. Сега направо ме е страх да правим секс. Дори и да успея да го вкарам, постоянно си мисля дали ще издържи, дали няма да спадне всеки момент. Понякога обаче нямам проблеми и всичко си става както трябва. Случвало се е само да се натискаме и да съм надървен през цялото време повече от час, но когато стане време за дейстие малкият приятел нещо се спича. По принцип момичето проявява разбиране, но знам ли. Ако не се оправят скоро нещата сигурно ще ме зареже и ще си намери друг. Това мен съвсем ще ме срине психически и при следващата ще се притеснявам да не се изложа като сега. Физиологически всичко си изглежда нормално. Знам, че всичко е в главата ми и е на психическа основа, но това не ми помага особено да реша проблема.
Как да спра да мисля по време на секс дали няма да ми спадне, дали ми е достатъчно голям, какво си мисли тя и т.н.?
Ако някой има опит с подобни ситуации, ще се радвам да даде съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: 353ee22cfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

1.   Здравей, според мен проблемът ти наистина е на психологическа основа и поради тази причина няма утвърдено решение. Трябва да се успокоиш и да не приемаш секса като изпит, а като израз на любов и страст, нещо приятно и разтоварващо. Ако те притеснява, че оставяш приятелката си незадоволена наблегни на оралните ласки и палавите ръчички: Когато усетиш, че ти спада може да продължиш да я задоволяваш с пръсти (безимения и средния, не повече), добави и езиче. Заслушай се в дишането й, наслаждавай се на всеки трепет на тялото й и когато пак се възбудиш, довърши започнатото.
Смятам, че, когато добиеш увереност в секса, проблемът ще отпадне.
Дано съм била полезна :)

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 318d689a39
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

2.   Ще ти кажа един трик, който повишава ерекцията, можеш да го правиш и когато си сам и по време на акта, започваш да стимулираш стволът на члена, основата му, стеблото, движш нагоре надолу и го съчетаваш с въртеливи движения, все едно увиваш цигара, идва момент в който членът става много твърд и по нечувствителен, което е добре за теб, ще издържаш повече. Пробвай го работи безотказно. Тренирай когато си сам всеки ден по около минута две и ще видиш, че има ефект. Успех.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 88a63ff1eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

3.   Виж сега, не ми е приятно да го кажа, но хуя си има свое мнение за това, кое е хубава жена и няма как да му обясниш, че тая е интелигентна, забавна и т. н. Като не я иска- не я иска и толкоз. Няма какво да направиш, тя сега докато ти е нова щом е така - шанс няма, положението само ще се влошава. Намери си такава, дето и Хуйчо да я иска.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 9932be5fb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

4.   От притеснението е това не го приемай навътре :)

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 63c37e6c42
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

5.   Имам/имах един познат, който според приятелите ми, ми беше хвърлил око. Споделяше ми доста неща за своето сексуално минало, някои от които бяха меко казани скандални. Мислех, че ми има голямо доверие, за да ми ги споделя. Към момента обаче имал проблеми от хормонално естество и аз отначало си помислих, че става въпрос за щитовидната жлеза, а той ми каза, че с тестостерона. /Впоследствие се оказа, че е в голям недостиг/. Той живее в съседна държава /българин, работещ в чужбина/. Чувахме се често по скайпа когато го нямаше в България и аз си въобразих, че за него съм по-специална, а и той непрекъснато правеше намеци, че е така. По едно време ми направи впечатление /може би женска интуиция/, че се задържа повече в нета от обичайното, още повече предвид работата му. Оказа се, че неговите проблеми са достояние на голяма част от жените /приятелките/, с които си пише, а някои от тях са казвали, че е импотентен, защото са го "опитвали". Всъщност той на всички, включително на моя приятелка, е споделял проблемите си, а мен това ме отврати и разочарова повече от всичко друго. Ако аз съм нещо повече от другите, както намекваше и казваше, защо трябва да споделя това и с другите? Че аз да не съм по-специална за него от другите, всъщност? Той просто обича да се прави на интересен, да проси съчувствие от жените, а всъщност не обича/харесва никоя. Уж ми казваше, че всички били меркантилни и нечестни, но неговото поведение не беше по-честно, а и обича да флиртува с всяка, проста заради почесването на егото.
Престани да просиш съчувствие и да се обясняваш - това отблъсква повече от самия проблем. Всъщност мен ме отблъсна не проблема на човека, че е импотентен /няма значение дали е временно или постоянно/, а че той го прави достояние на хора, които не би трябвало да ги интересува или поне той не би трябвало да споделя с тях.

 
  ...


...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 63c37e6c42
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   Извинявай, пуснала съм поста към друга история.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 1a78a20a89
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Казваш че си на 25 и тя ти е първата, което значи, че започваш да правиш секс сравнително късно, като най-вероятно го осъзнаваш. Възможно е преди този момент, той да е бил фикс идея за теб - то ест искал си най-после да се случи и ти да бъдеш добър в него. От там сигурно идва и това пренавиване и засечката. За размера - не се притеснявай. Щом тя се е съгласила да прави секс с теб многократно, значи я удовлетворява. Опитай се да се отпуснеш и да мислиш по-малко за това. След като имаш продължителни ерекции преди акта очевидно проблема не е физиологичен. Възможно е проблема да е от презерватива. Ако момичето е здраво и си имате доверие пробвайте акт без брезерватив. Аз лично също трудно задържам ерекция, когато ползвам такъв, пък да свърша е почти невъзможно, заради притъпеното усещане, което той непременно носи. Така че давай смело и дерзай. Опитай се да се насладиш на секса. Той нещо много приятно. Успех :)

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 76de4c3830
гласове:
1 2 3 4 5
  (46 гласа)

8.   имаш два варианта пич, които гарантирам, че ще ти помогнат:
1. 100мл уиски
2. хапче циалис приемаш 10мг около 30мин преди секс.
При мен и двата варианта имаха ефект, но циалиса беше върха
няма такава ерекция в продължение на 36часа! Само да ме пипнеше и ставам кокал, чувството е наистина неописуемо, но ако пробваш не взимай повече от 4-5 пъти, за да не свикне психиката ти с хапчетата.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 5727347e04
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Прави Секс с мъж. Ще ти хареса

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: be25e85f42
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

10.   проблема е че се притесняваш това че ти спада не трябва да те тревожи преди секс просто си поиграйте една любовна игра, каквато и да е и ще видиш че този проблем ще изчезне и на мен ми се е случвало, тези любовни игри стимулират възбудата при мъжете и жените, не приемай секса като нещо механично мисля че това ще премахне проблема. При мен проблема беше малко по различен аз свършам бързо първия път но след това като премина към второ действие държа сравнително дълго от начало се притеснявах от това че свършвах бързо първия път и от притеснение ми падаше но жена ми/тогава бяхме гаджета/ не ми се сърдеше и това ми спомогна да преодолея този проблем както и чрез игри. Пробвай поза 69 страхотна е. Съвет-прави секс когато си леко гладен и никога на пълен стомах. Дано да съм ти помогнал малко

 
  ...

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 73a9faffae
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   и аз си хванах приятелка и имам същия проблем.. като ми прави орална съм на 100%, като ми парви чикия на 100%, като и пипна дупето на 100%, като ме опре с дупето си на 100%.. като сложа презарватива след около 2 минут съм на 0%.. вкарвам го и ми спада, вече 3 пъти 3 опита.. с 2 различни марки презарвативи, едната от които дюрекс от тънките.. и спада и спада.. на 3тия път и го вкарах без за малко, положението беше добро, отлично дори на 100%.. ама не мога така да правя секс, рискувам много, не визирам болестите, ако забременее край с мен.. не е сега момента, какво може да се прави в тоя случай, писна ми.. губя чувствителност от тия кондоми тъпи.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker