Не разбирам какво иска... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121359)
 Любов и изневяра (29750)
 Секс и интимност (14382)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6482)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18570)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не разбирам какво иска...
преди: 10 години, 8 месеца, прочетена 2684 пъти
Имам нужда от съвет на някой който има повече опит в тази област. Ще опитам да бъда максимално кратък. На 18 години съм и момичето което харесвам е на 20. Със нея се знаем от доста време но през последните няколко месеца станахме по близки. Ходим по кафета, всеки ден ми звъни да се видим и наскоро реших да си пробвам късмета с нея, но нещата не минаха добре, казах и че я харесвам и че искам да сме повече от приятели, но тя не иска нищо повече. И поради тази причина не се виждахме около 2-3 седмици. Както и да е сега се оправихме и отново сме си приятелчета, но аз все още я харесвам и просто не издържам така. Ще подчертая че когато сме заедно непрекъснато се закачаме един с друг, щипем се хапем се и общо взето се държим като второкласници и ни е много забавно. Това щипане и т. н ме кара да я искам още повече и мисля следващия път като останем двамата просто да започна да я целувам и каквото ще да става. Мисля че и тя просто ме чака да действам, но се притеснявам защото знам че тя попринцип се занимава с по-големи и последния и приятел беше около 30 годишен, и си викам къде ще тръгне да се занимава с мене където съм 2 години по малък от нея. Вие как бихте постъпили и как ще е най-добре да направя :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 8 месеца
hash: 6b0d9739b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ми не знам, ама така както го описвашявно гледа на теб като на най-добрия си приятел, с който може да е себе си ид са се държи като малко дете без да се смущава. Не, че ние жените не се лигавим и не се закачаме и с любимия си, но обикновенно не толкова често, а и дори и тогава се усеща сексуалното напрежение. А при нея май такова няма. Та за сега по-скоро приеми, че гледа на теб като приятел, а не като на евентуално гадже. Кофти е, ама е така и ако много я притискаш за нещо повече може да я отблъснеш. За това не я целувай, за да не я шокираш, а по-скоро на игра гледай да и споделиш, че я харесваш като жена, а не само като другарче. Пък дано греша и тя ти отвърне със същото.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 64a5f299fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хем не иска нищо повече, хем ще я целуваш. Ако искаш да си само приятел с някоя, ще ти бъде ли приятно тя да те дебне, за да те целува? Ще се отблъснеш от нея, нали? Защо тогава си мислиш, че тя няма да се отблъсне от теб? Ако искаш да си причиниш това, целуни я, но едва ли можеш да я накараш на сила да те иска като нещо повече от приятел, най-много да се унижиш, което определно няма да ти понесе добре.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: a85e25da02
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Сори пич, френдзоннат си. Няма оправия. Забрави, че я хаерсваш и се насочи към други момичета. След време може и да стане нещо, но не й се натягай. Остави я малко без твоето внимание, за да усети липсата му.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: dd686b07b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ако можеш да се откажеш от нея като гадже и да останете само приятели, това е най-добрият подход. Понякога нещата просто "не потръгват добре", както сам се изразяваш.

Естествено, няма да стане така и ти ще се опиташ да действаш, но поне исках да ти дам правилен съвет :)

Ако ти остане нещо в главата от този коментар, усетиш ли, че ти се налага да използваш думи за да изразиш чувствата си към жена, значи няма смисъл да опитваш. Да се обясняваш в любов звучи адски примамливо като става въпрос за най-добра приятелка, но никога не действа.

А ако си мислиш, че съм в грешка, винаги може да се хвърлиш с главата напред и да видиш какво ще се получи. То този урок май най-добре се научаваше от личен опит... :D
Каквото и да става, приемай го спокойно.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 9f39fffb85
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Намери си друга приятелка ^_^ тази ако започне да ревнува - твоя е, ако я искаш вече де :D

 
  ...


...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 1f386a044c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Май варианта на номер 7 е най-добър. Харесва ми смелосста ти! Опитай пък каквото ще да става :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker