Искам да му доставя това удоволствие, но... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Искам да му доставя това удоволствие, но...
преди: 10 години, 6 месеца, прочетена 14996 пъти
Здравейте,
ще мина направо към проблема. Имам си приятел на когото много държа! Още не сме започнали полов живот, но и двамата не сме девствени.
Въпроса е там, че искам да му направя свирка, но има нещо което ме спира. Само веднъж съм опитвала, но беше ужасно... пенисът на момчето миришеше и имаше гаден вкус, а се беше изкъпал неотдавна. Честно-щях да повърна! Имам съмнения, че е имал нещо, което да провокира миризмата. Или възможно ли е ако не си е забелил главичката, за да измие да остане такава миризма?
След тази случка ме е страх да не се случи същото и с него. Искам като сме сами някъде да го изненадам. Отделно ме притеснява факта, че може да не се справя добре, да му ударя някой зъб или да не може да свърши...
Искам да попитам женската аудитория дали им се е случвало подобно нещо? Също така дали са гълтали и какъв вкус са усещали (тъй като е индивидуално)
И към мъжката аудитория: обичате ли да ви лижат тестисите? на какво обичате да набляга момичето/какво ви харесва? Случвало ли ви се е момичето да ви удари зъб и какво е чувството?
Ще съм ви много благодарна!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 6 месеца
hash: c00ff35661
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Или си неопитна и за първи път подушваш пенис, или момчето наистина има лоша хигиена.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 5643e290bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Може да му направиш чикия, ако не мислиш, че свирка ще ти е приятно. А и той може да те накара да свършиш с ръка.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 6804fb8b00
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Довери се на интуицията си, а и не е задължително да започваш с това, има много други начини да си доставите удоволствие, а с времето да стигнете и до по-нестандартни техники. Успех!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 023d7718df
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На този въпрос мога да отговоря със сигурност:
Случвало ли ви се е момичето да ви удари зъб и какво е чувството?
- Ерм болиии и то много

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: e1e84bc9d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Опитайте в банята под душа

 
  ...


...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 57a095425e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Миличка, тук мога да ти отговоря. При повечето мъже с миризмата е така, а относно гълтането... спермата има вкус на повърнато. Не ти трябва да опитваш!!!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 065a200229
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Правя свирка на приятелят си поне 2-3 пъти седмично. Умира от кеф. :) Не ми се е случвало да мирише неприятно или да има гаден вкус, но той поддържа много добра хигиена. Включително преди да правим секс предпочита да се изкъпе или поне да измие интимните си части. Особено след цял ден на работа не ми дава да го пипна. :)
Та на въпросите. Приятелят ми харесва да целувам и ближа тестисите му, да ги галя. Харесва му когато го галя от тестисите към ануса. Стимулацията на ануса също му харесва изключително много, като я правя само с един пръст, много наплюнчен и го вкарвам само около 1-2 см навътре. Напълно достатъчно е. Само че това не го пробвай първия път - може на твоето момче да не му харесва да си играят с дупето му и сексуалното желание и удовоствието да се изпарят. Преди да си правиш такива експерименти трябва да говориш с него какво би му харесало. Целувките от вътрешната страна на бедрата правят чудеса - леки и нежни, без засмукване и хапане, защото мястото е много чувствително.
Естествено трябва да внимаваш със зъбите. Хапането е АБСОЛЮТНО ЗАБРАНЕНО, освен ако той сам не ти каже, че иска да го правиш. Понякога се случва да се закачи някое зъбче леко, като го лапам, но не се е оплакал да го боли пък и аз не стискам.
Колкото до вкусът на спермата... Ами, различна е всеки път. Понякога е много гъста, понякога е по-рядка, понякога е млечно бяла, а друг път белезникава. Вкусът варира - сладко, тръпчиво, леко кисело... Зависи от много фактори - стрес, умора, какво е ял и пил, от колко време не правил секс и т. н. Ще видиш, че вкусът на спермата на приятеля ти няма да е абсолютно еднакъв два поредни пъти :)
Няма как да не свърши - ако много се проточи и се измориш просто си помагай с ръка. Но не забравяй, че трябва да поддържаш главичката и изобщо целият пенис добре овлажнен, защото иначе може да се протрие. Или си подсигури лубрикант или го овлажнявай със слюнка често.
И не се паникьосвай толкова. Всичко е въпрос на нагласа. Както е казал/а 3 - довери се на интуицията си. И си говорете след това - кое му е харесало, какво още би искал да опитате, какво никога не би искал да опита. И не само за свирката, а изобщо в секса. Така ще можете да се наслаждавате на пълноценен и разтърсващ сексуален живот.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: f8cf96778e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Номер 6 ти ако си правила свирка на някой мизерник, не къпан, не мит извинявай много! Някой имаме щастието мъжете ни да са чистоплътни, да ухаят възбуждащо и да изглеждат добре. Освен това спермата на моя съпруг изобщо нямс вкус на повърнато. Даже се очудвам от къде знаеш какъв влус има пивърнята. Спермата си има своя специфичен вкус, не е шоколад, но не е и гадна. Не знам дали вярваш или не, но често карам съпруга си да похапваме ананас или компот от същия плод. Спермата му сладни и усещането невероятно възбуждащо!

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: e71f79944b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Приятелят ти може да се е къпал, но очевидно е забравил да си измие пениса. Хигиената е много важна и ако го беше направил нямаше да е така. Може да го накараш да го натопи в течен шоколад и тогава ще получиш двойно удоволствие.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 467f599ee4
гласове:
1 2 3 4 5
  (35 гласа)

10.   Авторката: Благодаря много № 7!
№ 6: наистина ако с повечето момчета е така, не знам дали ще се престраша да опитам отново... надявах се той да е някакво изключение.. Не знам дали пенисите имат някаква специфична миризма, но онази беше неописуема...
Благодаря много за отговорите :)

 
  ...

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 62dd17a676
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   да мъжете обичат да им лижат тестисите и когато ги хапеш се възбуждат а вкусът на спермата е различен и много зависи от това което са яли :) но става от началото ти се иска да повърнеш но след 1-2 секунди минава и просто гълташ :)

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 0f59de39d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Вкусът на спермата зависи и от режима на живот на мъжа. Ако пуши много, употребява алкохол, използва пикантни подправки, храни се с тежки и газообразуващи храни, яде много мазно и т. н., има вероятност спермата му да е горчива, кисела, и т. н.
Ако мъжа води относително здравословен начин на живот и е в добра форма, спермата има леко солен вкус и лек аромат, които в никакъв случай не са неприятни.
За подобряване вкуса на спермата може да се пие сок от ананас, или ванилови шейкове, но колко време преди оралната ласка, е твърде индивидуално и зависи от метаболизма на мъжа.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 862db1fe91
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Не е така с всички момчета! До сега приятелката ми не се е оплаквала, а и понякога ми е казвала че има сладък вкус, но това е след като съм свършил 1 път, защото така спермата е по-течна :)

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: e6711704d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Нямаше да ти се налага да искаш съвети по форуми, ако не насилваше нещата т. е. очевидно не си готова, и в това няма нищо лошо. С времето сама ще усетиш кога искаш това, или пък нещо друго и ще го направиш без да се чудиш. Моят съвет е да не правиш нещо против волята си, което е очевидно в случая. Ако ти се искаше, щеше да си го направила, нали така?
Наивно е според мен да питаш за детайли непознати хора, всички тези въпроси, които си задаваш, можеш да си отговориш сама, когато му дойде времето. Когато си с правилния човек, няма да има гнусливост и такива работи, и всичко ще си дойде естествено. Страхувам се, че коментирайки тези свои притеснения, ставаш вулгарна и едва ли ти се иска приятелят ти например да види тази тема...
Също така съветвам те да си направиш изследвания, това с предното момче е леко притеснително, изследвай се, за да си спокойна.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: e97bb8026c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Изкъпи го ти, за да си спокойна и после “надуй кавала“ ;)

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 955b472a92
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Хубави съвети. Опитай за да разбереш. И баня преди да го направите. Аз обожавам да ми лижат топките както обожавам и аз да лижа. Особено ми харесва когато момичето свърши. Вкусът на момичетата също е различен но в повечето пъти е приятен. много възбуждат тези които свършват по-обилно

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 36bc77247f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   Някой беше написал по-горе за хапене на тестисите. Въпреки, че по порното го дават като върховно удоволствие за актьора, далеч не на всички им е приятно - на мен, например, не ми е! Близане и целуки - ДА! :) Хапене и засмукване - твърдо против! Просто ми е неприятно.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 9008c7f501
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Благодаря на всички. Направих го. Просто реших да действам :)
Историята обаче се повтори Бяхме се видели след тежък ден и той нямаше възможността да се изкъпе. Както и да е-отново имаше неприятна миризма и неприятен вкус, но се стегнах и се постарах да не обръщам внимание. След може би 10 мин. (изгубих представа за времето) свърши и имаше малко сперма, която глътнах. Не беше лошо щом знам, че на него му е хубаво :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 2a6c7d147f
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

20.   №7 ти е дал най точният съвет:"Преди да си правиш такива експерименти трябва да говориш с него какво би му харесало. " Всякакви други коментари са излишни! Всеки човек си е индивид сам за себе си и само той може да определи кое му доставя удоволствие. Ако искаш да се подготвяш за магистрална изпълнителка, продължавай да сондираш мнения, за подобна дейност ще са ти потребни!

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 1b6233aa88
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   И ти защо толкова държиш да му правиш свирка,като той не държи на това да е чист за теб...Страшно неуважително е да искаш да ти правят свирка ако непосредствено преди това не си си го измил.Ами да се подготви, какво толкова.Не знам тоя твой приятел не се ли сеща ,че му мирише оная работа ,а не да бърза да си го завира в лицето ти.
Ако е здрав мъж не би трябвало да има миризма при току що измит пенис.Ако не се брои специфичния мирис на феромони характерни за половата област.Ако обаче има някаква инфекция или възпаление тогава е проблем дори и за теб,че така може да се пренесе и на теб.
И като толкова му мирише и е отблъскващо все пак никой не ти е опрял пистолет в челото и да те задължава да му правиш свирка-отказваш му и толкоз.Защо се насилваш да му правиш?Уважавай себе си ,бе момиче.
Следвашия път нека се измие непосредствено преди секса и ако тогава също мирише,значи човека има здравословен проблем.Никакви свирки и секс докато не се оправи.Щом миризмата е "неуписуема"както ти казваш и то 2 пъти представям си какво е и удоволствието с което му го правиш,по-скоро да ти се доповръща.Ами просто не му прави.То пък егати мъката.
Личи си ,че държиш на него и затова се подлагаш на това мъчение,а дали той също държи на теб-защо не се постарае да се подготви тогава.Или такива са му хигиенните навици изобщо...

 
  ...

...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 3df3ff48f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

22.   Споко момиче! Като не искаш, няма да правиш! Приятелят ти те харесва такава, каквато си! Любовта е не да разединява, а да сплотява! Кажи му какво ти харесва... и повече общувайте! Не бързай, обаче с интимностите! Имай търпението да те опознае!!!!!! Успех
М30

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker