Липса на желание у мъжа - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Липса на желание у мъжа
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 6892 пъти
Заглавието само говори за проблема. С мъжа ми сме от скоро заедно. Премиахме през много трудности и проблеми само за две години. В началото не можехме да се наситим един на друг, което е напълно нормално, но от близо година вече не е така. Желание имам само аз. Той рядко, най - много веднъж в седмицата. В началото търсех вниманието му, но на няклоко пъти получих отказ и това ме демотивира и ме налегна страх да не би да ми откаже отново. Ето днес например детето беше на училище, той у нас, а аз можех да се прибера по - рано. Просто си каза "Не ми се прави секс". Друг път сме били в леглото и по някаква причина не е имало възможност. Казвам му "Запази желанието за довечера". Уви идва довечера, аз съм го чакала цял ден, а получавам отказ. Намерих отговора с порното гледано през деня. Заболя. Защо аз можах да запазя всичкото желание и да очаквам вечерта, а той предпочете порно?
Говорили сме много пъти, все едно няма проблем. Той казва, че е уморен от работа. Стига бе. Що за умора трае година?
Във всяко друго отношение е страхотен. Трябва да излъжа, ако кажа обратното.
Но аз вече тотално се скапвам. Та секса не е маловажен. При разговор споделя, че ние сме ОК, само секса не бил наред. Питам "Малък проблем ли е това? ". Не е. Това е началото на края за мен. Толкова пъти ми е минавало през ум, що за жена трябва да съм, та собствения ми мъж да не ме пожелае? Не изглеждам зле. Ако пожелая секс другаде ще го получа, но не това искам. Това няма да ме направи по - щастлива.
Какво още да направя:
В един период спрях да търся вниманието му - не помогна. Обличах секси бельо върши работа, но само за една нощ. Аз не съм шут, за да правя какво ли не. Зададох пряко въпроса: В мен ли е проблема, не бил. Желае ме, но е уморен. Обичам да разнообразявам, да играя игри по време на секс, да бъда друга ако щете. Не ме е страх, че има проблем, но искам да се изправим пред него, а не да агонизирам така.
От една страна е това, но вече има и друга страна. Толкова се уморих от всичко това, че усещам как правя секс когато той желае, само защото не зная кога ще ме огрее пак. Няма го спонтанното удоволствие, изчезна. Няма я тръпката. Ако го желая си мълча, за да не ми откаже. Ако той ме желае просто го правя, защото другия път може и да е след седмица. А беше толкова хубаво. Толкова страст и желание. Бях готова за него докато ме докосне. Има ли шанс да се върне това усещане?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: b78855ae5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Колкото повече порно гледа, толкова проблема се задълбочава - това е моето мнение. Винаги съм мислила и съм знаела, че порното вреди на интимността между двама души. Просто свикваш с мисълта, че в секса партньорите могат да бъдат всеки път различни и това яко се отразява на сексуалния ти живот. Напълно разбираемо е защо толкова лесно си му омръзнала. Ти му докарай друга партньорка пък тогава гледай дали ще е уморен... Това в кръга на шегата де, но е истина. Поговори с него, помоли го да спре с порното, защото се отразява негативно на интимния ви живот. Има си начини, хапчета, методи с които отново да си върне желанието за секс с теб, но без повече порно и други жени, които да му го вдигат.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 693bde9b2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Промени малко външния си вид (например цвят на косата, различни дрехи или грим). Така лимбическата му нервна система ще те възприеме като различна самка и ще съживи желанието му. Да, много механичен поглед над човешките взаимоотношения, но е факт. Хората (и жените включително) сме такива - допамин в мозъка ни се отделя най-вече при нови преживявания с нови партньори. Порното затова е толкова популярно - защото винаги можеш да "бъдеш" с различно момиче (лимбическата система е проста и не прави разлика между реалност и фикция, затова и изпитваме истински емоции докато гледаме филм)

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 6c97bf9da2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   "Има ли шанс да се върне това усещане? "
В живота няма рецепти, но ще ти подскажа нещо, което при мен работи - само вниавай да не преиграеш! Опитай се да провокираш ревността му, бъди малко по-загадъчна, промени начина, по който се обличаш отивайки на работа, излизай с приятелки, но не прекалявай! Мъжът е ловец, нещо трябва да мърда, нещо трябва да провокира вниманието му, трябва непрекъснато да е нащрек. Успех!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 60d86ef410
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Има шанс, разбира се! Купи си вибратор и свиквай с мисълта, че никой мъж не се променя от раз!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 1e81fac251
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Най вероятно вече се е успокоил че те е спечелил а и дете имате което те прави сигурна за него.. почти от година живеем заедно.. първия месец като се събрахме такъв секс маратон направихме че дори на себе си се учудих че мога да бъда толкова сексуална.. имало е дни и сутрин и вечер сме го правили.. понякога ме е будил през ноща в 3 защото ме желае.. и това разбира се ми е харесвало и ме е карало да се чувствам наистина желана и харесвана.. сега вече не е така.. пада ни се по веднъж в седмицата.. отдавам го на работа (работи по 12 часа на ден ).. аз също съм доста заета... засичаме се у дома вечер за няколко часа след което заспиваме.. дори почивните ни дни не съвпадат.. а когато съвпаднат и ако той е наспан си ме иска.. също така.. незнам дали гледа порно не искам и да ровя но играе на някаква игра нищо че е на 30 години.. много е пристрастен може цял ден и цяла нощ да играе.. и когато играе дори не ме чува какво му говоря.. според мен нищо няма да се промени.. най много да си хванеш любовник че поне да се чувстваш желана и задоволена...

 
  ...


...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: ab93c6b5f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Той има нужда от разнообразие, това е типичен проблем. Не се прави на клоун и такава каквато не си. Направи една тройка и да видиш как ще откачи като бик.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 287af10c82
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей! И добре дошла в клуба на отчаяните съпруги! В същото положение съм! Не знаеш какво рлавя за 5 мин. нежност! А на теб поне ти се случва веднъж седмично, де да беше и при мен така! Понякога ме оставя сама с месеци! Последния път тотално не издържаш и буквално изпаднах в нервна криза. Гали ме, прегръща ме, целува ме... и когато вече се подърквам решава, че е късно и на другия ден ще става рано и си ляга или включва телевизора! Не мислех, че мога да изпадна в нервна криза заради отказ, ама ето на и това се случи. Станала съм кълбо от нерви и за да не полудея си купих вибратор, обаче и това не върши работа. В неделя сутринта пак ме остави незадоволена и аз реших да си поиграя сама. Беше страхотно, но това, което каза мъжът ми направо ме уби. Като толкова ми харлсвал секса що не съм станела порно актриса! Казвам ти, Господ ми е свидетел, че едвам се сдържах да не го зашлевя! Мисля, че само му изкрещях. Сега свалям филма "Достатъчно" и ще го накарам довечера да го гледа, за да види на какво са способни отчаяните жени! Не казвам, че ще стигна до там, ама понякога просто ме изкарва от равновесие! Така, че много добре те разбирам! И аз съм в същото положение! Ако намериш някакво решение, пиши, че направо ще си съсипя брака така. То това не е живот!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: ab93c6b5f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Просто му е омръзнало да го прави с един и същи партньор. Дори и да спре порното, това не е решение. То не поражда потребността, а дори я задоволява в някаква степен. Ако го спре, тази потребност ще се засили още повече. Но не бъркай тази потребност с липса на любов. Знаеш, че при мъжете тези неща са разграничени. Би те посъветвал да включите трети човек, но не знам доколко това отговаря на разбиранията ви. Защото ако не отговаря, това би имало обратен ефект.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: ab93c6b5f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Абе вече колко теми станаха, че мъжете не "уважават" жените си. винаги съм си мислел, че обикновено жените са в тази роля, но уви. При нас проблемът е наобратно. Какво ли е бих дал за жени като вас?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 2968bf6f03
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ако му омръзне на първата година и започнем с тройките от сега, после какво следва?
Действително проблем има, даже вече два. Той е уж уморен, а аз правя механичен секс.
Включването на трети ще е тотален край. Бих включила мъж, но той няма да се съгласи. Дори и да го направи, след това ще се разделим. Чувствиелен е на тема мъже и ревнив.
Да включа жена ще пречупи мен. При положение, че от година имаме проблем и не ме желае да включа жена означава да се изпля на егото си и до там. Просто е завързана и сложна картинката.
Коментирали сме подобно нещо, аз харесвам суинга като изживяване, за него не е така. Не съм говорила повече по темата.
Ясно ми е, че както и да го завъртим има проблем, но не ми е ясно как се решава, когато за едната страна не е проблем. Тоест май само аз имам проблем.

 
  ...

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: e5af1246b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Аз съм мъж и съм на това положение, тя не гледа порно, не изневерява. Опитал съм всичко и няма резултат, сексът не било най - важното. Решил съм да не се разделяме засега, защото имаме дете, но ще изневерявам с отчаяни съпруги.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 71d64ff524
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ако прекалява с порното - ТРЯБВА да го спре, ама тотално. Все едно се отказва от цигари. Говоря от първо лице - аз бях в същата ситуация. Големи количества порно, а жената ме гледа тъжно. Седнахме, говорихме, разбрахме се. Категорично отрязах всякакво порно. След две седмици, порното беше в леглото, на живо. Това е. :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: e935db50b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   "Ако той ме желае просто го правя, защото другия път може и да е след седмица"- Авторке, ти защо му пускаш когато той поиска и ти нямаш желание?? Нека и той разбере какво е да ти откажат секс и виж как коренно ще се промени съпругът ти. Също така кодирай порно каналите и интернета за месец и виж как ще полудее и ще те иска както едно време!! Гарантирам!!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: aa87af72c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   о боже детето и на 7 или повече години щом е на училище а вие сте от 2 години заедно знай че може да те зареже защото имате грях постъпили сте глупаво че не сте се оженили първо а после да имате дете

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: e58a662a83
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Момичета, (казвам момичета, защото съм на 55) няма такова нещо като мъж уморен от работа да откаже секс, виж ако еуморен от секс, това друга работа

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 0c7923822b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   подкрепям напълно номер 16. Животът го е доказал многократно. Това е

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 0f9f7c25d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   А може би просто му е паднал тестостеронът на мъжа Ви? Такива неща се случват. Направете едно хормонално изследване.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: bc4e7e0a54
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   И аз си мислех че ми е паднал тестостерона но се оказа че е по средата на границите. Просто жена ми е омръзнала, надебеля и не ме привлича вече, поне не сексуално.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: b78855ae5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   На мнението на номер 2 съм относно липсата на желанието на мъжете за секс с приятелките/жените им, но авторката каза, че разнообразява и се вкарва в различни образи, което в един момент за жалост се превръща в абсолютно недостатъчно. Тогава какво можем да направим ние жените? Нищо. Всичко зависи от мъжете -ако искат да заразят връзката си - спират с порното, ако не искат - започват се изневери нон стоп.

Аз съм на мнение, че порното ВРЕДИ и то МНОГО. То е хубаво да го гледаш, но те подучва да го правиш с различни партньори и човека до теб ти омръзва супер бързо, а не трябва да е така. Ако не съществуваше порното - нямаше толкова бързо хората да си омръзват.... Не може едно момиче да си сменя всеки ден цветът на косата си, да си купува най-различни еротични костюми всеки ден, понеже ако е с повтарящо се бельо или еротични костюми - на приятеля й ще му омръзне!! Проблема не е в нас жените, а във вас мъже! Спрете порното и ще видите подобрение в сексуалния ви живот с интимната ви половинка. Не е задължително ВСЕКИ ДЕН да правите секс... давайте си почивка 2-3 дни или колкото там е нужно и вижте разликата... Ама без порно! Вдигнете ли бастуна - тичайте при жените си ;D.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: a03cea4978
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Авторке, ти си добре, че един път в седмицата те желае, все пак не сте заедно от вчера, защото колкото повече се навъртат годините, толкова повече сексът се разрежда. Сложи му тайно женшен в храната, действа като виагра и гледай резултата.

 
  ...

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: c039170f16
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Mдаа. Ти си една от поредните. Не че това ще те успокои, но има адски много жени като теб. Аз съм една от тях. Млади сме, хубави, поддържани и разкрепостени… Но мъжете ни са асексуални темерути. Ти се радвай, че веднъж в седмицата ти се случва. При мен е веднъж-два пъти в месеца. На 29 години съм, той на 31. От 3 години сме заедно. Не сме семейни, дори не живеем постоянно заедно. Оставам в тях. Отивам там не само да гледаме телевизия и да хапнем, а и естествено- да правим секс. Но това не се случва. Преживяла съм всичко през, което минаваш ти. Само където моя приятел дори и в началото не беше кой знае колко активен- веднъж, два пъти в седмицата ни е бил максимума…
Секса е супер, дори с него ми е било най-хубаво. Заради това и токова съм се измъчвала. Аз съм говорила с него по тази тема многократно. Уверява ме, че няма проблем, че съм била много секси, че го възбуждам, че ме желае и т. н. и т. н. … Съмнявала съм се, че ми изневерява, но не- друга няма. Мога съвсем уверено и нескромно да кажа, че правя много хубав секс. Но и това явно не стига за да се сети, че има жена до него. След като веднъж, при поредния ни разговор по темата го питах директно дали с предишните му гаджета му се е случвало да си легнат и заспят без да са правили секс, той чак се изуми, че го питам такова нещо- разбира се, че му се случвало, нормално било. Пита същото мен и аз му отговорих откровенно- че никога, с нито един не ми се е случвало. И неговата реакция беше: "Е, явно си някаква нимфоманка"… Побеснях! Но както и да е.
Иначе не е някой задръстеняк, хубав мъж е.
На почивка на море през лятото за 10 дни правиме 2-3 пъти секс. А като се сетя с бивши как сме били….
Казвам му- "Замисли се, за 3-те години заедно няма два поредни дни, в които да сме правили секс.. " Изобщо не споменавам за 2пъти в един ден. И той пак най-учудено ми отговаря, че това за него било съвсем в реда на нещата, за него не било нормално да прави секс всеки ден. Не знам.. явно тези мъже имат някакъв ментален проблем, друго обяснение нямам.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 07b4e82cca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Ех, момичета, ама какви мъже са ви се паднали, паяжини ще хванете:) Какво значи това да идеш на почивка и да не правиш секс с момичето си поне по 2 пъти на ден? ! Но пък ако забелязвате, и на мъжете, които са по-сексуални съответно жените им са асексуални, явно това е някакъв перверзен природен баланс, ама какво балансира, един Господ знае...
М, 35

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 729be0e1e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Здравейте, аз съм М30. Имам същия проблем със съпругата си, който и вие с мъжете си. Според мен всичко се крие в хормоните(или нещо подобно). Някои хора като мен ги имат и изпитват непреодолимо желание за секс, други хора като съпругата ми ги нямат и не изпитват нужда от секс. Дори виждам нещо още по трагично в съпругата си, а то е че се чувства виновна, когато прави секс а в същото време има работа или мисли за детето. По някога ме е яд на мен си, че изпитвам нужда от секс и се опитвам да го туширам, друг път се справям самичък и много рядко 1-2 пъти месечно правим нещо с половинката ми. Винаги съм знаел, че съм сексуално активен и ще имам нужда от секс, но никога не си представях, че една жена може да се промени до такава степен от едната крайност до другата, както се промени моята.
Ох омръзна ми да пиша, иска ми се да поговоря с някого, но няма с кого. С приятелите ми е неудобно а с жена ми, когато исках да говоря винаги стигахме до скандал. Сега мълча. Съдба.
Успех на всички.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: fb71efdc57
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   аз имам приятелка от 2 седмици, постоянно ме кара да правим секс.. аз все се дърпам, 3 пъти опитваме с презарвативи и 3 пъти ми спада само като го сложа, като преди това любовна игра, пипания и целувки съм възбуден до краен предел.. и ми се изгуби желанието за секс, сега опитахме без.. ама така ме е шубе, да не направим беля.. и като цяло желанието го има само тя за секс, не знам какво трябва да направя за да го имам и аз, не се чувствам уверен с тия кондоми и ми спада веднага... сигурно и тя се пита какво става, сърди се от време на време я гледам.. ама все пак и доказах, че е от кондомите.. ама не искам ад рискувам

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 2968bf6f03
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Чета и се чудя или трябва да сменям прически и т. н. и от сега нататък да е все така, т. е. да приема факта, че няма да има желание за мен, освен ако не правя всякакви упражнения. Или да свиквам, че ще правя секс 4 пъти в месеца. И на двете не съм навита.
Давам крачка назад. Край с опитите за близост, край със секса когато той иска, а аз не. Точка на всичко това. Или в един момент ще разбере, че не съм сигурна и удобна /никога не съм била такава/. Това, че държа на семейството си и няма да изневеря, не означава, че бих останала във връзка, в която липсва интимност. Ако исках съквартирант щях да пусна обява.
Смятам, че при него проблема не се крие в самото желание, има нещо което го подтиска. Как да го кажа, когато е освободен от всякакви дневни мисли и проблеми и при слаб дразнител, той избухва. Примерно под домашния екип съм с черно бельо - чорапи, колан, корсет и т. н. Не е нужно да се кълчотя, говоря, дори и да го докосвам. Само свалям горницата небрежно и той знае какво има по - надолу. Готов е за секунди. Влязъл е в рутината и е затрупан с проблемите на ежедневието. Но това са негови демони и той трябва да ги пребори, а не аз. Не вземе ли сам решение да действа няма да стане.
Ако продължа да правя 1000 упражнения рискувам секса ни да се превърне в задължение и за двамата. Той ще ме.... по задължение, а аз защото няма да знам кога пак. Ще бъде жалко да превърна най - голямото удоволствие в рутина. Та крачка назад. Или само ще дойде или изобщо няма да дойде. В крайна сметка на сила нищо хубаво не става.

 
  ...

...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: dacddde73d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Интересно ми е какво ли се е случило с авторката? Абсолютно в същото положение съм. Лутам се какво да правя, последния и пост много ми хареса, смятам така да действам и аз т. е да НЕ действам никак. Дано да даде резултат. Насила хубост не става!

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: dacddde73d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Всъщност (включвам се пак, за да допълня повече подробности ако иска някой да коментира) при мен няма даже ОТКАЗ от негова страна. Но се иска само от моя страна да бъде инициативата за всичко- секс, пътуване, жест, разнообразие някакво... Той не се сеща за нищо вече (преди не беше така, от 3 години сме заедно) и удобно се крие зад умората от работа (която между другото е наистина голяма- физическо натоварване, съчетано с ранно ставане от сън и 10 часов раб. ден с много нерви... ). Силно се моля положението да е временно... стискам зъби доколкото мога, но тази негова пасивност ме УБИВА. Зачестиха караниците по темата... Той все така настоява аз да поемем инициативата за всичко. Ако е временно положение -ОК, ще го подкрепя. Но се притеснявам да не си останат така нещата и за вбъдеще?? !

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: dacddde73d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   А! И не гледа порно. Гледам аз и имам вибратор:)

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 287af10c82
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Добре дошла в клуба, сестро! При мен е същото! Писна ми да се правя на шут за малко внимание. Да беше влюбен в друга щях да го разбера, но не. Той е влюбен... в телевизора! Цяла вечер ще гледа тъпотии и изобщо няма да забележи, че съм наоколо. Даже опити съм си правила, събличам се гола до него, а нашият си гледа екрана. И не, не съм някаква 100 кг, спортувам редовно, грижа се за външността си, в началото на 30-те съм (да не каже някой, че съм 60 годишна лелка). За сега се удържам, ама накрая ще си намеря любовник. То това вече не се трае. А иначе не мога да се оплача, мил е, помага в домакинството, ама си е асексуален. Твоят поне порно гледа, а моят и това не прави. Колко пъти свалям някое клипче и го каня да го гледаме вечер заедно, че дано малко от малко реагира, ама не. Почва да се прозява още от първата минута и разправя, че било скучно. Направо съм вдигнала ръце вече! Да ходи там да си зяпа телевизора в другата стая и да ме остави с вибратора. Пък както е тръгнало може и да сменя вибратора с любовник.

 
  ...
преди: 8 години, 5 дни
hash: aa9a734ca5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Аз съм мъж на 29 години. Съдбата ми започна да се оформя като тази на авторката. От мои грешни действия и стратегии достигнах до там, че на 29 години добре изглеждащ мъж, с добро образование, знаещ езици, висок, здрав, нормален и с космически голямо сексуално желание (да допълня - анатомично съм напълно нормален - не като порно актьор, но изобщо не съм ощетен от природата), ... достигнах поради движението на животът ми БЕЗ СЕКС, без интимност, без женско внимание, достигнах до това да приемам, че животът ми вече почти е свършил.
И аз преди много години имах красива приятелка, с която за по-малко от една година, в началото на връзката ни, по приблизителни сметки правихме 1000 пъти секс. След това ни се роди първото обично детенце и сексът спря. Спря с малки изключения - за "отбиване на номера". Тя ми каза след второто детенце, че всичкият секс, който някога е правила, е бил, за да не е сама. Можех да си замълча, но не-аз не го направих, разказах какво съм правил без нейно знание. Какво съм правил, когато сексът спря. Тоест изчаках една година без секс и тогава започнах да правя това, което тя не знаеше, че правя докато го правех. Не и(не зная къде е " и краткото :) " ) разказвах, тя не го забелязваше, не и правеше никакво впечатление. Когато разбра, сложи край на "съвместните" ни отношения.
Оттогава вече немалко време, никак не малко - години...
Време за което положих страшно много усилия, за да променим някогашният и последният ни статут. Резултатът е, че последният ни статут си се запази - тя не може да ме понася, но комуникираме заради децата.
На тази младша възраст просто доживявам живота си. Можеше да не е така, но аз дотам го докарах. Упорито не исках да си дам сметка за много неща, които бяха пред очите ми - от самото начало:(

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 4 дни
hash: e5af1246b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   Аз съм мъж на 31г., женен с едно дете. При мен е същото положение - живот без емоция, пробвал съм какво ли не, да не кажа всичко и моята жена е асексуална. Любовниците не са вариант, не съм чак милионер, но заради детето не искам да я зарязвам...

 
  ...
преди: 8 години, 3 дни
hash: 9577da6e1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   Ивате три простички варианта драги сексуално незадоволени жени:
1. Развеждате си и си търсите нов сексулно активен партньор. Тук нещата също не са сигурни. В началото може да е добре, но после може да се окажете в същото положение. Поддържате няколко любовници едновременно, така е сигурно, че ще бъдете задоволени, но тогава се превръщате в евтини к...
2. Хващате си любовник, но почти е сигурно, че съпругът ни ще разбере и в повечето случаи пак се стига до развод или до някоя друга драма;
3. Любов, търпение, позитивно отношение към законния съпруг и може и да е бавно, но нещата се нареждат;
Препоръчвам третия вариант. Другите два са само временни, а понякога и нездравословни.

 
  ...
преди: 8 години, 6 часа
hash: 378e1f5f9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Изпари ли се сексуалният интерес на мъжът към жената то това трудно да се промени в по късен етап, най много мъжът да си хване любовница, а тя да се изхабява чакайки. Ако говорим за тези след 40-те по добре да си останат заедно след като са свикнали да се търпят взаимно. За млади хора докато е време се слага край и се намира нов човек. А който е способен да се примирява и да се лишава нека си стой.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker