Страх или фобия от фетишисти. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121198)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14358)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9600)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18525)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Страх или фобия от фетишисти.
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 2886 пъти
Здравейте хора! Споделяла съм една история и много ми помогнахте, за това реших да споделя и още една доста странна история. Момиче съм, тийнейджърка. Всичко се започна от една нощ.. по-скоро сън. набързо ще ви разкажа за съня си: Бях в баба си и писах домашни и учех. по/едно време дойде един мъж който легна до мен и ме питаше какво правя. Той реши да масажира краката ми и аз не намирах нищо необичайно в това и не реагирах. Говорехме си и аз огладнях и реших да отида до кухнята. Казах му че след малко идвам и той моментално се надигна и уплашено ме попита къде отивам. Обясних му и той ме хвана за крака и не ме пускаше да вървя. Видях, че той наистина се стресна, когато отдръпнах краката си. той се озлоби и ги хвана много силно и ми изкрещя че няма да мърдам от тук. Осъзнах, че този човек има фетиш към крака или чорапи. Дръпнах си краката и бързо излязох от стаята, а той крещеше нещо за секс. Тръгнах към входната врата и я отворих, но преди това погледнах към стаята, в която бяхме и той седеше там гол и каза че искал да го направим. Беше ядосан и червен. Тръгна към мен и аз излязох във входа. Сънят ми след това не е толкова от значение. (И не, не се стигна до секс със странния чичко в съня ми. :D)Та проблема е, че от както се събудих имам огромен страх от хора с фетиши. Не казвам че не одобрявам фетишите. Самите хора са ми супер странни и много се притеснявам от самите тях. Скоро ще местя училището си и ще вървя в друг град. Адски много се притеснявам от педофили, фетишисти и подобни. Някой знае ли дали съществува такава фобия към такива хора и ще съм ви много благодарна ако ми помогнете да се справя с този страх. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: 75335c4de9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма какво да те е страх от фетишисти, много съвсем нормални хора си имат фетиши, и жени, и мъже, свестни при това - нито педофили, нито изнасилвачи. Трябва да осъзнаеш, че в сънищата нещата не са реални и това какво си изпитала няма общо с действителността. Някой ден може би ще разбереш, че и ти си имаш фетиш и тогава ще ти е по-лесно да спреш да се притесняваш ;) Изнасилванията и педофилията рядко имат общо с по-голямата част от фетишите, които са безобидни, когато се прилагат с желанието и съгласието и на двамата. А хората с фетиши няма как да са ти странни, понеже на никого не му личи. Аз самата съм мило момиче с много невинен вид, което има фетиш към връзване. Никой не знае за това и ако ме видиш, няма да те хване страх от мен, гарантирам ти :D
ж25

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 10f9992f6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не, ти си просто една обикновена филмарка, това е :) И освен това търсиш внимание, тъй като явно ти липсва... Това е всичко.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 1823bc809a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   От авторката до номер 2
Не, е така, само споделям, какво толкова...
Добре, признавам си и аз имам фетиш. Харесвам, когато калта гали глезените ми или когато докосвам капачката на ракията ( водката, виното, водата, сока, колата, спрайта, сока от ябълка, сока от ананас, сока от вишна, сока от банан, сока от зелена ябълка, сока от кактус, сока от нектарини, сока от портокал, сока от портокал с парченца плод, сока от домати, домашните и стомашните сокове....

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 4fc9ddfbc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От истинската авторка.
Към номер 3. Ъм, окей стана ми смешно :D Това не съм аз и не знам от къде ти е хрумнало да напишеш тези фетиши :D Нямам такива фетиши каквито си изброил/изброила и по-добре не си измисляй :D. Към номер 1. Странен фетиш си имаш, но все пак благодаря ти, че ми изясни. Може би страхът ми намаля, а и само да попитам, всеки ли човек има фетиш към нещо? Към номер 2. Човек, като мислиш че се филмирам, защо изобщо ми четеш историята. Споделям и това е. Получавам достатъчно внимание. Колкото ми е нужно. Изобщо не ми е и хрумвало да го пиша, за да ми обърнете внимание. :)

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 583d268dd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Фетиша към ходила е най-невинния фетиш, който може да съществува :) Не трябва да се страхуваш от фетиши, а от хората, с които се срещаш. Подбирай хората с които се срещаш и едва ли ще имаш проблем. №1 добре го е казала.
А що се отнася до фетиша към ходила, ако някога, някой ти сподели (т. нар. фетишист към ходила) че иска подобно нещо, явно ти има доверие и те харесва, така че споко.

 
  ...


...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 5b6a2b6ec6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Аз лично имам фетиш към BDSM, връзване и такива работи, но това са си чисто интимни работи, които засягат само теб и партнъора ти. Не са неща, които подхвърляш на рандъм непознати. Всеки си има фетиш. :-) Вярно, че фетишът към крака не е един от най-приятните, но това не значи че фетишистите са откачалки или по-малко хора от всеки един друг човек.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: f144655c5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Моят фетиш са едри "Рубенсови" жени, неепилирани. Много се възбуждам от окосмяването на подмишниците, пубиса и вс. останало. Когато съм си търсил приятелки винаги съм търсил точно това. Като споделя с някое момиче (на времето) това, но тя продължава упорито да се щави, защото така правят всички патки, и биех шута! Намерих си точно такава съпруга, но само за летните месеци не можем да се разберем! Хубаво си беше едно време, никакви епилации, сега сте пощурели, тъпи български патки! Вземайте пример от италиянките, фаранцузойките и германките, които традиционно не се обезкосмяват! А вие сте си тъпи ориенатлски селянки и такива ще си останете!

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 59f91f81e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Господине искренно съжалявам, че не сте се родил в по-миналия век. Тогава всички лични моми у селото са били едри набити бабаджанки. Плюс това едва ли са чували за обезкосмяване по онова време. Но... както казах съжалявам за вас. Аз предпочитам да съм една ориенталка отколкото по вашия пример рунтава западноевропейска маймуна. Аз съм млада, здрава, слаба и обезкосмена слава богу не мога да стана ваш фетиш.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: f2feae563b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Фетиша към дамски крака в чорапи е може би най-разпространения мъжки фетиш. Не случайно във филмите за възрастни "героините" обикновено са с чорапи. И пак неслучайно във всеки такъв сайт има категория "footjob". Аз като мъж твърдя, че дамския крак обут във фини чорапи или чорапогащи е много по-секси отколкото "на голо". Впрочем такова е и мнението на повечето от жените. Що се отнася до свършването с крачета е нещо много приятно и много възбуждащо-който го е опитал знае. Да, не замества секса но малко разнообразие никога не е излишно. Ако двойката си има доверие и близост това е просто още едно приятно изживяване. Та така........нищо му няма на този фетиш, съвсем безобиден е. И приятен!!!:)))

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker