Възможно ли е такова нещо да промени коренно ориентацията ми ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Възможно ли е такова нещо да промени коренно ориентацията ми ?
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 3825 пъти
Здравейте на всички. Пиша ви, защото съм тотална объркана и желая да чуя и други мнения.
Когато бях в детската градина /била съм на около 5 годинки/, докато спяхме често при мен идваше една от госпожите. Тя беше новоназначена, доста млада /малко над 20 да е била/ и сравнително привлекателна. Не мога да кажа че примерно ме е обарвала по полови органи и така нататък, но определено се държаше с мен доста по-различно от всички останали. Идваше, сядаше на леглото ми и почва да ме гали и да ми говори някакви мили думи и дори да ме целува. Много пъти ме е събуждала така. И това не е ставало веднъж - 2 пъти ами системно. Сигурно ще ме питате веднага, защо не съм казала веднага на родителите ми или пък на друга госпожа. Първо, на 5 години, ти не осъзнаваш какво се случва. Второ, дори и да намирах това за малко странно, аз бях убедена, че никой няма да ми повярва. Нали знаете, че немалко деца на тази възраст си измислят някакви случки и ги разправят на този и онзи...
Та оттогава фантазията ми почна яко да работи /в смисъл не мога да кажа, че не съм изпитвала малко или много някакво удоволствие, най-малко може би заради получаваното внимание/ и започнах да си фантазирам някви такива сцени на интимност с нея. Знам, че сигурно е шокиращо за дете на такава възраст, но в крайна сметка, беше факт. Сега съм на 20 и подозирам, че малко или много това е объркало сексуалната ми ориентация. В смисъл аз съм харесвала момчета, излизала съм с момчета, но нищо повече в задълбочаване на отношенията /не съм сигурна дали самата аз имам желание за нещо повече/. Иначе сексуалните ми фантазии са предимно с жени /подчертавам жени, не момичета/, но въпреки това аз не мога да си се представя във връзка с жена, която да е нещо повече от чисто сексуална.
Какво е вашето мнение? Възможно ли е да съм би или даже лизбийка? Възможно ли е такова нещо да промени коренно ориентацията ми? Как да подходя в случая, за да си отговоря на тези въпроси.
ИСТОРИЯТА Е ДЕЙСТВИТЕЛНА И НАПЪЛНО СЕРИОЗНА!
Благодаря предварително на всеки, който остави коментар. Наистина е важно за мен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: 61efb3dae0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много учителки изпитват привързаност към определени деца. Според мен всичко е в главата ти. Може би си би, имайки в предвид фантазиите ти.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 34f68d9ecb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Подкрепям N 1.
И... ти ме гръмнa. aз сaмaтa имaм слaбост към момиченцa, мечтaлa съм си зa дъщеря. имaм 2 синa, вече големи. и сегa кaто видя усмихнaтa, шишкaвa дундa и се рaзтaпям. може би децaтa усещaт, зaщото винaги ми отговaрят с усмивкa.
Приятелкaтa ми имa дъщеря с синът ми нa години, често е остaвaлa в къщи дa спи. гушкaлa съм я кaкто моите децa.
Билa си и слaбост, но не по този нaчин.
Експериментирaй, опознaй себе си и сексуaлносттa си.
Aко откриеш, че си БИ или хомосексуaлнa, просто си живей животa тaкa, че дa си щaстливa.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 78a82a8283
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мило момиче, тази твоя учителка е била просто привързана към теб като към едно малко сладко дете. Ако тя имаше някакви сексуални подбуди ти определено щеше да ги забележиш, а тя е била майчински грижовна към теб и за теб е било странно, защото е някой чужд човек, а детския инстинкт е да бяга от такава близост. За съжлаение тя може би е нарушила някои писани или неписани правила като детски педагог, това само професионалист може да каже. Аз съм мъж и много харесвам момичетата, от бебета още, считам ги за ангелски чисти и красиви, деликатни и раними същества, това обаче не ме прави педофил. Относно сексуалната ти ориентация, ти сама казваш че връзка с жена не би доставило нещо повече, затова не се вкарвай в някакви филми, нито прави нещо, за което после може да съжаляваш. Явно сама си си повлияла, и аз от тийнейджър съм се борил с привличането към собствения пол, но с времето почнах да се осъзнавам и сега определено нямам такива терзания и се чувствам много по-добре. Според мен лезбийки са крайно нещастни, защото те не живеят в пълнотата да имат достоен и любящ мъж, както и да имат деца. Затова при тях често единия играе мъжката роля, а другия женска, вече търсят начини да осиновяват деца или по технологичен начин в бъдеще да си правят такива, това е явна компенсация, но има изследвания и свидетелства за това какви проблеми имат децата отглеждани от хомосексуални двойки.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 2e2bf6202a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   лезбийка си мила, не се чуди, добре дошла на борда, много сме и всичките сме мили ;)

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 39de16438e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Мила, на 5 годинки няма как да знаеш какви са били намеренията и! Та на тази възраст децата съвсем не са наясно със себе си. Явно жената, просто те е харесвала повече от другите, по някакви свои си причини, но това съвсем не означава, че е имала някакви други намерения. Освен това изобщо не ми се вярва това да е повлияло на ориентацията ти. За сведения когато бяхме на 5-6 години с братовчедка ми обичахме да се затваряме сами в банята и да изучаваме телата си, докосвахме се, целувахме се... пък и двете си станахме хетеросексуални жени и имаме съпрузи и обичаме мъжете. Т. е, . това просто няма как да ти повлияе. А и нали знаеш, човек обикновенно си се ражда с такива наклоностти. Така, че щом има сексуално влечение към жени, явно си се родила така, а случката с госпожата в детската градина няма нищо общо. Предполагам, че ако нямаше влечение към жени, дори нямаше да си спомняш за това, но явно фактът, че имаш по-различно влечение те кара да дълбаеш в миналото и да се опитваш да разбереш защо си такава. Обаче ти просто си си родена така! Приеми го и се радвай на живота. В това, че харесваш жени няма нищо срамно.

 
  ...


...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: aa58a95db3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз не виждам лесбийско поведение от страна на учителката към теб... Трябва да е била някой извратен изверг, че да опипва 5 годишно момиче. Според мен само си търсиш причини за сексуалната ти ориентация. Явно е нещо временно... като минеш пубертета ще се оправиш.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 5ae34e7632
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Държала се е като майка с теб. Ако това влияеше на ориентацията, то отдавна да няма ни майки, ни деца :Д Жената е искала да се чувстваш добре там и вероятно се е привързала, защото си се отличавала с нещо от другите деца и си спечелила сърцето й. Фантазиите ти по-нататък са си вече плод на човешкото мръсно подсъзнание, което винаги ни кара да изкривяваме ситуациите. Това не значи, че си хомосексуална- въображението няма сексуалност. Аз съм жена и се възбуждам като си представя гей-порно с мъже-нямам обяснение защо.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: f3ec79fe4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ти си би, да, но не защото тя ти е обръщала внимание, а просто така си си родена и затова това ти е направило впечатление тогава. Просто това се поражда по-скоро от твоето отношение към нея тогава, а не толкова от нейното към теб. Може би просто си и била по-сладка от другите деца, но едва ли е влагала сексуален подтекст.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: ddbfe0493d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Това, че имаш сексуални фантазии с жени още не означава, че си лесбийка. Повечето момичета се възбуждат и от лесбийско порно, въпреки, че са хетеросексуални. За момичето възбуждащият компонент е друг. Ако някога си изпитвала привличане към някое момче, значи не си лесбо, но може и да си би.

Но дали тази учителка ти е объркала ориентацията - не мисля. Винаги се намират някои възрастни дето да харесват някое детенце и да му се радват несексуално.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 439fe9d7ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Всички жени сме би. Фантазиите ти са нещо нормално. Не виждам какво толкова може да се фантазира с мъж. Щом не се е стигнало до чувства пак добре. Аз от една година съм влюбена в жена. Съдба, любовта няма пол, възраст. Що се отнася до любов, просто се случи. Още не сме се виждали на живо, но я обичам повече от всичко. Дори не мога да си представя да съм с някой друг физически и емоционално. Ти не можеш да си представиш да бъдеш във връзка с жена. Честито и аз не можех, но сега единственото нещо, което искам е да прекарам живота си с нея. Съвет не мога да ти дам, защото всичко е индивидуално и субективно. Има много фактори, има значение дали става въпрос за любов, фантазии или поход. Изясни си го сама, никой друг не може да го направи вместо тебе. Що се отнася до фантазиите, нормално е. Що се отнася до учителката ти, както всички казаха, просто майчинска любов. Що се отнася до това, с кой ще си лягаш и в кой ще се влюбиш зависи само от тебе. Всичко е в нашите собствени глави. :)

 
  ...

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 97daffb32e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Учителката наистина е постъпила непрофесионално и не може да твърдите със сигурност, че не го е правила със сексуални подбуди, защото и това е възможно. Едва ли това може да промени коренно ориентацията на психично стабилен човек, но със сигурност е оставило следи в теб. Ако не можеш да се справиш с тях потърси психоаналитик.
Когато аз бях в пубертета бях много любопитна и отворена към света. С приятелките ми се събирахме и се учихме да се целуваме. Беше забавно и приятно, но нищо повече. Огромна е разликата да го правиш с мъж. После реших да пробвам с момчета. Беше възбуждащо. Когато бях колкото теб бях с 39 годишен - ей така от любопитство (той беше почти колкото майка ми все пак), но беше много красив. Осъзнах, че възрастните мъже също не са ми стихията (различни поколения, разбирания и тела). Накрая разбрах, че ми пасват мои набори или малко по-млади мъже, но в никакъв случай по-възрастни. А относно жените - просто визуално се наслаждавам на красотата и нежността им (нищо повече). Понякога човек осъзнава, че е нормален, когато се сблъска с ненормалното;)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker