Той ме иска с друга в леглото! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Той ме иска с друга в леглото!
преди: 10 години, 6 месеца, прочетена 7008 пъти
Наскоро моят приятел спомена тройка. Накарах го да опише фантазията си. Представял си как аз и друга жена си разменяме интимни ласки пред очите му, а след това с него правим секс. Не спомена дали има някоя предвид. Каза аз да избера някоя моя приятелка, за да не се притеснявам.
Според вас това нормално ли е? Как трябва да се чувствам и да реагирам?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 6 месеца
hash: d4c387a6dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   А защо не ти предложи тройка с друг мъж? Ако държиш на достойнството си ОТКАЖИ!!
Ж23

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 02d99dd990
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Сега да сме наясно, ако не искаш казваш му и, няма право да те кара.
Това е мечта на 80% от мъжете, но рядко се осъществява, заради естествената консервативност на повечето момичета.
След като споменах това има два варианта: Да се съгласиш, в който случай мога да те поздравя сърдечно, и да му изпълниш фантазията, пък може и на тебе да ти хареса, кой знае. Другия вариант е, ако мислиш, че няма да ти е приятно и не искаш, ми отиваш и му казваш "пич, така и така ми не искам, извинявай".
Това много зависи от теб. Ако си си палавичка или пък поставяш неговото щастие и кеф над всичко друго, ми много яко ще се получи и ще сте една много готина рядкост.
П. С. Много те моля, ако избереш да не му позволиш това щастие, кажи му го с такт, а не нахакано и нагло, все пак това са му мечтите, ако ти се наложи да минеш през тях, поне стъпвай на пръсти, а не да ги тъпчеш и да се връщаш по няколко пъти, да не би да е останало нещо.
Не бъдете коври драги дами!
S. A. D.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 902852f605
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

3.   Абе мечти и фантазии... Ако някоя мадама заяви на мъжа до себе си с влажен и умоляващ поглед, че иска да гледа как го обладава надарен мъжага, въпросният ще подскочи като ощипана девойка и веднага ще си събере партакешите. Пък ние да сме нежни и внимателни, сакън да не накърним чувствителното мъжко его. Мъжете трябва да се научат, че: 1. Това, дето се прави по порно филмите, не е равностойно на нормално сексуално общуване за всички (и ако откажеш да си завреш краставица в задника, не значи, че си консерва). и 2. Не е задължително фантазиите да се изпълняват, те затова са фантазии. Човек може да си фантазира всичко, ама ако знае, че някоя фантазия отива много далеч, е обидно (особено ако знае мнението на жената до себе си) да намеква дори, камо ли да си иска, камо ли да очаква някаква много нежна и мила реакция. Всички знаем къде отиват тия работи... изпълнява се една фантазия, после фантазията става ежедневие, понеже добрият стар нормален секс вече е скучен, ма и тая фантазия се изтърква по някое време и кво - дай следващата, още по-извратена и по-унизителна. И горката жена търпи ли, търпи, сакън да не засегне егото на мъжкаря. Айде, няма нужда. И после все ние да сме лошите, щото Саша Грей давала еди как си да и го слагат...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: cf8a226fc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм от тези 80% на които това им е мечта, както казва номер 2, но както ми беше мечта и я споделих с приятелката си, не очаквах какво ще последва. Тя ми каза, че би пробвала, даже имала предвид една нейна приятелка с която са били в едно легло, разменили си ласки, но до там. В този момент почувствах такъв приток на ревност, че не можах да повярвам на себе си. А уж ми беше мечта... Оказа се че не е толкова лесно да приема, че друг човек, макар и жена ще докосва приятелката ми. Така че, моят съвет е да направиш това, което чувстваш, а не да задоволяваш чужди желания без да си съгласна с това, което трябва да направиш.
Но ако го направиш всички ще очакваме да се похвалиш дали ти е харесало... :)

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: e3afe7592b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   ...по-добре тебе с друга, отколкото друга без тебе...

 
  ...


...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: d1a51957a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Здравейте, мили хора! Благодаря за вашите съвети!
Номер 1, той не би ми предложил тройка с друг мъж. Ревнив е, но интересното тук е, че няма да ревнува от жена.
Номер 2, аз реагирах остро, преди да прочета мнението ти. Споделих и с най-добрата ми приятелка и тя каза, че той ако ме обича, никога няма да ми говори така.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: e1ee1300c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Въпрос на лично усещане. Аз не бих се съгласила.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: b338ebd461
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Възможно е това да е чисто и просто фантазия, която той ти споделя - което е много важно за пълноценни отношения в леглото и навсякъде. Изобщо не се притеснявай "как трябва" да се чувстваш и реагираш - дай си свобода. Ако идеята за теб е нова, няма лошо да си объркана, изненадана, разколебана, но... това ще мине. Сигурно пак ще говорите за това в следващите месеци и лека-полека ще разбереш дали я приемаш или не. Когато това стане, просто му кажи. Ако след време си промениш мнението - също. Въобще много е хубаво, че общувате :-)

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 9068b62b34
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Благодаря ви отново за коментарите! Радвам се, че е открит. Не бих се съгласила обаче, за да не настъпят усложнения като например другата жена да го хареса и да започне да го търси или дори по-зле - той самият да се влюби.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: f331470939
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   №3,
Точка 1. е така, но 2. ми е съвършено непонятна. Обидно?! Сериозно, №3? И защо реши, че фантазиите са непременно извратени и унизителни? Може пък да има мъже с красиви и нежни фантазии, пълни с пеперуди и цветя, ти откъде си сигурна? Извинявай, ама ако за секса не можете да сте откровени, за другите неща хептен няма да сте. Никой не говори срещу добрия стар "нормален" секс, нито пък е речено, че трябва да правиш нещо, което не ти харесва. Може обаче понявгаш да сменяте позата, някоя мръсотийка да му прошепнеш, нещо от Кама Сутра да си харесате… или това е твърде порнографско, обидно и ненормално за теб? Звучиш ми малко (особено заради "абе мечти и фантазии…") като привърженичка на йе**ньето с подфръганье и скубанье поди мишниците — няма лошо, ама не всички са такива.

Авторке, нормално е да си го мисли — почти няма мъж, който да не си представя тройка с две жени. Вече дали ти намираш идеята за приемлива, възбуждаща и т.н., това е друга песен. Ако не, кажи му го и толкова.

 
  ...

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 0ea14af26e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   От номер 3. Не знам защо си направи изводите, че сексуалният ми живот е консервативен и че не общувам с парнтньра си, защото намирам изнудването за правене на тройки за обидно. По принцип да, много ме шокира с това за сменянето на позата, аз си мислех, че само мисионерската може. Другото е неморално, хаха. Говориш на човек, който харесва БДСМ, ама айде, няма откъде да знаеш. То или всички сме палаваи мръсници, които дават всичко навсякъде и с всвеки, или сме консервирани фригидни женици, които правят секс на тъмно само в мисионерската. Достатъчно общувам с партньора си и имаме достатъчно добра сексуална и всякаква връзка, за да е наясно, че такъв въпрос би ме засегнал. И аз може да си фантазирам някакви екстремни неща, но нито бих у ги предложила, нито смятам, че е голям зор да си изпълня всички фантазии. Имала съм си вземане-даване с един такъв чувствителен индивид, дето много държеше на разни неща, които ми бях неприятни, и беше смъртно обиден кто му ги откзвах. После следваше, разбира се, умляване, изнудване, мрънкьотене, принуждаване, реплики от сорта на "ти като не искаш, аз ще гo взема от друга". Еми втори път няма да се вържа на такива неща, ако щe със сълзи на очи да ме молят. Защото оня така ме травмира, че сега вече няма шанс никога с никого да го направя. Ма иначе ние сме гадните кучки, а вие, горките мъже, как тайно си мечтаете и се надяваме, ък ние нагло и грубо ви разбиваме мечтите. Всичко трябва да има някакви граници, не може да гледаш какво правят по филмите и да очакваш, че си е в реда на нещата една нормална средностатистическа жена да е ОК с това. Ей тая категоричност ме вбесява - и на авторката въпросния мъж, да си изберяла приятелка. Няма тука искаш ли, какво мислиш, приятно ли ти е... не, избирай, айде. За всичко сме длъжни, аман. Иначе веднага сме обявени за фгригидни и консервативни. Добре, че попаднах на свестен мъж, който се отнася тактично и с уважение към мен и желанията ми.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 5d94503251
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Мечтите са си мечти. На практика тройките много рядко са със семейния партньор. А що се отнася до 80%... хахахах.... а нима жените които са си фантазирали секс с двама мъже да са по-малко? :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: ac3abc8a65
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

15.   Момиче младо, реагирай както ти идва от вътре. От коментарите ти до момента оставам с впечатление, че идеята не ти е допаднала. Щом е така кажи го деликатно на приятеля си и това е. Може след време пък да ти се прииска и ако тогава партньора ти също го желае ще го направите, какво толкова. Тука често са писали по този въпрос, но никой не е написал какво е станало след като са го направили. Лично моя опит се простира до разговор с позната, приказката се отвори на секс - тройки и т. н. и тогава й казах ами ако искаш дай да направим една четворка двете семейства, тя ме погледна позачуди се и ми отговори, че смята че те двамата със съпруга й не са готови. Е, и какво от това пак си говорим дружгим си не е кой знае какво чудо, като не искат какво?

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 4c9d30c960
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   №3/12,
Да искаш е едно, да принуждаваш и изнудваш — съвсем друго. И не, няма такова нещо, че си длъжна. Никой не е. Като не ти харесва, не ти харесва и дотам. Чак пък БДСМ... това, че сложих "нормален" в кавички, не значи, че не ми допада :) Имаш идеи :) Впрочем и аз прибързах с изводите, извинявай. Но наистина не виждам защо да е обидно да си фантазира за теб и още една жена. Някои си представят близначки, това не би ли те поласкало поне малко?

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 5bed995650
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Не знам защо като кликна да дам мнение за сайта ме прехвърля тук. Искам само да попитам модераторите защо напоследък така упорито отказват да одобряват мнения, отговарящи на всички изисквания? И защо със същата упоритост отказват да отговарят на този въпрос въпреки многото пъти, когато съм питал и пускал теми по въпроса? Простичък въпрос, на който търся отговора отчаяно, но не получавам такъв.

Модератор: Препраща Ви, защото е много вероятно да влизате през Прокси сървър (предположение). Останалите въпроси задайте на Администратор. Адресът на електронната поща се намира в меню Контакти на Начална страница.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 18b203731a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Не е нещо ненормално :)... Ето например аз и моят приятел(заедно сме от 1 година) сме съгласни и на тройка с мъж, и на тройка с жена... И аз имам притеснения да не би да му хареса другото момиче... Отделно, ако има и друг мъж аз ще го приема, все едно му изневерявам, но той твърди, че няма да има проблем, а попринцип си ме ревнува доста... Та... ти си знаеш все пак всеки харесва различни неща... Пък и няма проблем да пробваш-току виж ти харесало :))... А и ако те обича и разбира не би му било проблем, че си му отказала :))

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 480d4fd9ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Адмирации за Номер 19:
И аз с жена ми правим доста 3ки само с мъже... и ако съм искрен АЗ МЪЖА й доста се възбуждам вече като я чука някои пред мен и като му прави свирки... даже сега се надървих пишейки само...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker