Страх от първия път - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Страх от първия път
преди: 14 години, 5 месеца, прочетена 23135 пъти
Здравейте,
аз съм момиче на 21 г. и ме е срам да го споделя,но съм девствена.прекалено съм срамежлива и не мога да се отпусна пред някое момче.не съм имала сериозна връзка досега,защото винаги отблъсквам момчето,когато доиде моментът да правим секс.
аз съм хубаво момиче и имам много предложения за връзка,но ме е срам да си призная такова нещо,като се има впредвид на колко години момичетата губят девствеността си.дори и приятелките ми не знаят за това,никой дори и не предполага.

моля ви да ми дадете съвет-как да превъзмогна този страх и това притеснение от първия път и да се отпусна.мисля си,че,ако го бях направила по-рано,сега нямаше да съм в това положение.
бях чела някъде,че момчето може и да не разбере,ако момичето е девствено.това възможно ли е?
благодаря предварително :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 64

преди: 14 години, 5 месеца
hash: e6a56729ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не е толкова страшно.Ще ти разкажа за моят първи път.
С мъжът с който го направих на няколко пъти преди това си лягахме в едно легло и обикновено той беше гол.Изричното ми условие беше да не стигаме до секс.Галехме се,докосвахме се и след това го изритвах от леглото.Така няколко пъти,докато се отпуснах и му позволих да го направи.Почти не усетих кога проникна.Усетих съвсем лека болка,даже болка е силно казано.Дори получих оргазъм преди него.Когато станах от леглото нямаше кръв.Отидох до тоалетна и тогава изтече.Важна е позата според мен,на теб да ти е удобно и да имаш поне малко контрол над положението,за да можеш да се отдръпнеш,ако те заболи.Ние бяхме в поза "лъжичка", не е точно секс-поза от Камасутра,но като за първи път ми беше най-удобна.Намери човека за теб,другото само ще се случи.Успех :)

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: f49d1f40f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не знам това дали ще те успокои - и аз съм девствена, а съм на 25!!! Ужасно нали?! И аз съм си мислила, че е трябвало преди доста време да го направя, но и аз самата не знам защо не съм. А да ти кажа честно, с времето става по-кофти. Да и моите приятели не подозират за това или поне не показват, че знаят. Сега единственото нещо, което ме притеснява е това, че човекът, с който ще го направя не знам как ще реагира.Направо си ме е срам. От болката в момента няма смисъл да се страхувам.Но в крайна сметка човек не може да избяга от съдбата си. Каквото трябва ще се случи. Пожелавам ти да срещнеш подходящия човек, който да те разбере и да ти достави голямото удоволствие!!!

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 17debb4959
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Първо много се дразня като почнете хубава съм,имам много предложения ама...дрън дрън...не че искам да се заяждам,ама е тъпо...второ много ясно,че ще разбере,че си девствена-1-во защото както каза си срамежлива и едвали ще му скочиш..2-ро той ще усети разкъсването на химена и първоначално ще му е малко трудно да те "отвори"....но в крайна сметка няма нищо страшно...просто се отпусни ;)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 615521c3f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Възрастта няма кой знае какво значение според мен. Просто трябва да си достатъчно близка с човека, с когото ще го направиш за първи път за да можеш да му споделиш, че си девствеа. Според мен не само, че ще разбере, но може и да му е приятно, че той ще бъде първия ти и ще се постарае да направи цялото усещане за теб по приятно. Вярно е че може да те заболи, но няма да е непоносимо. Важното е човекът, с когото го правиш да е достатъчно мил и разбран и наистина да те харесва.

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: fcb2674f85
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   Здравейте на сички и от мен сега аз съм човек с среден опит в този спорт но нека ви кажа от гледна точка на момче на 17 години аз лично винаги съм предпочитал момичето да е девствено по простата причина че преди тoва не са я ебали някви мърши които дори незнаят кaкво е лична хигиена ! Дори за сериозна връзка дори и за една вечер да е секса то предпочитам момичето да си е чисто и неумрасено с една дума девствено.

Не си мислете че ще се гордея с тoва че съм я отворил или че съм и първия и едва ли не съм голям късметлия, просто ще ми е много по кеф ако тя е девствена дори бих и направил кефа с уста много по дълго време ! Не че досега съм отказал на някоя вече правила секс преди това но просто казвам личното си мнение ! :) Успех

 
  ...


...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 0354a36387
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Tо и аз предпочитам да съм първия за момичето и наистина няма нещо срамно в това.но донякъде те разбирам.предполагам,че много хора биха се изсмяли като чуят това за едно момиче.но спокойно-срещни подходящип човек и всичко ще се случи от самосебеси.успех :)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 742c9dcef1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Доста мъже биха се стреснали предполагам, но това не е общо правило! Момчето може да разбере, може и да не разбере... шанс. Зависи най-вече той колко опит има. Аз лично примерно бих предпочел да ми се каже това навреме, за да не избързвам много. Всеки с глава на раменете би се опитал да забави нещата, да остави емоциите да вземат връх. После постепенно във връзката и на това ще му дойде времето, а когато дойде не бих имал нищо против лекото опознаване преди същинския акт. Вино, музика... и момента може да е незабравим.

VB

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: f2d6617b6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Aми това, че си девствена все още не е кой знае какъв проблем.. Явно не си намерила човека! Една моя приятелка го направи на 12.. и какво? Просто се отпусни.. успех =]

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 09c588d89c
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

9.   И аз го направих на 12 сега съм на 13 и пак го правя няма нищо страшно нали си с човека който обичаш.. :)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 3ea4a552e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравей аз съм момче на 21 години и аз съм девстен и да ти кажа можел съм да го направя доста пъти винаги съм искал да имам чувства към момичето с което ще го направя, което е хубаво защото сме различни и сме "романтици" в един свят в който такива като нас ги сочат с пръст едва ли не.

Мога да ти кажа, че когато срещнеш правилния човек всичко ще си дойде на мястото и няма да има от какво да се притесняваш. Е за момчетата е малко по друго винаги мога да отида при някоя за 100лв. и да приключа с това, но какъв е смисъла? Ще изчакам подходящото момиче и ще го направя. Това е желая ти успех и може да се похвалиш по нататък какво е станало.

 
  ...

...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 390bf97a63
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

11.   Към номер 9...извинявай мн,ама не ти прави чест,че си на 12 и се ебеш...така че по-добре недей мн да се хвалиш все едно...и сестра ми е на 12г и ако разбера,че се ебе ще я бия на лягане и ставане...вие сте още деца..незнаете от къде изгрява слънцето,тръгнала да ми се хвали,че се ебе...

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 9ad062d7c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз бих могъл да ти помогна. Грубо звучи но съм сериозен и дори би било едно страхотно изживяване за мен.Ако предцен245иш кажи да си оставим някъкви кординати.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 6bdb62d082
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Жени които познавам отблизо са споделяли че първият на едно момиче нетрябва да е човек от обкръжението и , понеже се получава емоционално обвързване и тоя човек винаги ще ти е на сърце .

Така че моето мнение е да е някой по голям , да го харесваш , да е внимателен и да има опит . Желателно е ако може и повече да не го видиш след това ( примерно на почивка или в друг град при приятели ). Или ако ще е с приятеля ти да си сигурна в чуствата си и че това е човека за теб .

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: c41fd2179c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Понякога се чудя такива заглавия дали не ги пускат админите за да вдигнат рейтинга на сайта -за повече трафик. Има толкова такива въпроси, че вече ми е чудно защо ги отваряме, ама ето и аз го отворих и даже пиша в отговор.

Ами мацко /ако си такава/, Щом дилемата ти е дали да правиш секс или да си останеш девствена, тук никой няма да ти отговори. Само ти си човекът, който знае дали е готов за секс.
А девствеността е най малката пречка. Нея и сама можеш да премахнеш -стига да искаш.

Дванадесетгодиишни деца ли трябва да ти дават акъл? Само ще ти кажа, че удоволствията от секса са много повече от удоволствието да не е влизало нищо в теб. Така, че -смело към живия живот!

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 0354a36387
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Вече не знам какво да кажа...как може на 12 год, да правите секс????да вие сте деца,вместо да си гледате ученето,вие сте ми тръгнали секс да правите.няма ли с какво друго да се занимавате?аз съм сигурна,че след някоя и друга година ще съжелявате,че сте избързали и не сте споделили това толкова приятно нещо с човек,с когото наистина се обичате,защото вие не знаете още какво е това чувство-макар сега да мислите,че знаете.

А към авторката-споко мила,тези деца трябда да се срамуват,а не ти,както и другите,които те подкрепят,а аз съм от тях.успех мила :)

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 0a7210977c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Споко, всичко е наред. Аз съм момче на 22 години. Беше ми за пръв път на 21. Няма от какво да се тревожиш. Основния проблем при вас момичетата не е толкова във вас, колкото в партньора ви...

С Бившата ми приятелка (сега съм сам) беше нещо подобно.
И двамата бяхме неопитни, и тя много пъти се дърпаше... Просто момчето до теб трябва да прояви разбиране и търпение. Все се започва от някъде. Ние така започнахме с бившата - много пъти лежахме голи един до друг, много пъти се пипахме, прегръщахме, галихме, 69 и т.н но без проникване...

Един ден просто нещата дойдох от самосебе си... Започнахме да се целуваме, да танцуваме голи и всичко дойде от само себе си...

Просто се отпусни. Иначе съм съгласен, че това че си девствена не е проблем. Страхотно е че си останала девствена досега, а не си спала с първия който ти се изпрече на пътя

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 308e8a670f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   И аз мога да потвърдя, че едно момче винаги би предпочело момичето да му е за първи път. Звучи глупаво, но наистина неприятно е като знаеш с какви ли не може да е спала... и т.н... , а за това момче което е на 21 и иска да изгуби девственоста си с момиче което обича евала ти правя... аз също обаче съм на 18... имал съм възможност с някакви леки момичета, но някак си съм задържал толкова време фронта, че искам да е с някое девойче което си заслужава... xD

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: c1b58cbc35
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Be я се скрийте, бе. Стискали си т***те дваес год и вече няма като тях герои. Много па сте стерилни. Е, за тва мангалите ви превзеха вече демографски. Умници! Барем да знаехте за къф кеф стаа дума...

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 0354a36387
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

19.   Аз също ти казвам БРАВО.и евала,4е има толкова момчета,които разсъждават като номер 7,10,16,17.вие мислите по-трезво и от много момичета,които от едно любопитство са готови да легнат с някой,независимо на колко години.

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 0354a36387
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Kъм номер 18-абе ти какво предлагаш,да се народят по няколко деца и да се чудиш как да ги гледаш после? защото ей с такива,които елементарни познания по въпроса за секса,начин на предпазване от болести,бременност...сайтът е пълен.те вместо да седнат да поучат и да знаят как да пишат грамотно,ми тръгнали съвети да искат и то пред свършен факт.като една история за някаква,която пита дали е бременна и да и дадем съвет какво да прави?че да си мислила по-рано какво правиш и как да се пазиш,сега можеш само тест да си направиш и да зарадваш родителите си едно хубаво :))

 
  ...

...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 8de87c5b5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Oтговор от 18 на 20: По аритметика ни казаха, че 2+2=4. И даже и неграмоно добиче като мене го запомни. А след аритметиката ни дрънкаха некви приказки за аритметични и геометрични прогресии. И сега (снощи) един разпенявен мангал от ДРОМ рече, че тряа "циганите да управляват България (пардон, звучеше като "българия")". Та да ти повторя: Докато си стискате по 20 г. т*****те и учите за календарни, химични, механични и т.н средства за "безопасен секс", простият "демос", т.е народ, се грижи да изчезнете от лицето на земята по чисто елементарни, демографски причини. И изобщо няма значение дали могат или не , те да ги изхранят, защото ще ги изхранвате вие, (докато ви има). Докато се занимавате с тъпизми относно грамотността на постовете, а игнорирате съдържанието, винаги ще сте лесна мишена.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 0354a36387
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Oт номер 20 към 21– нека всеки да си каже мнението,не да се заяждаме,става ли? аз не знам ти на колко си год,момче или момиче си даже.моят коментар беше насочен към децата между 13-16 год,които с нищо не са наясно.всеки прави секс,много ясно,но трябва да с подготвен и да го искаш,да знаеш как да се пазиш.то бременността да ти е най-малкия проблем.та колко хора се разболяват от заради своето невежество,а? колко момичета правят аборти,защото са твърде малки,а?колко пък раждат децата си и ги оставят по домовете,защото не могат да ги гледат?...
момичето(авторката) искаше съвети и това е,а ние съвсем задълбахме :))всеки си има право на мнение и на различно отношение,нали така :)

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 97e68c5865
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Авторке - защо те е срам? По-приятно ли би било да те мисли за някоя повлекана? По-добре е да го оставиш да разбере,че си девствена.Да не говорим как ще му щръкнат ушите на твоя избранник... Аман от този театър - кой от кой по-опитен! Спрете с лъжите,момичета!

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 9e7b1e38dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Аз имах същия проблем и терзания дълго време, но просто го нямаше подходящия човек...Загубих девствеността си наскоро на 25 и мен ме беше срам, че на тази възраст все още не съм имала физическа връзка и се чувствах така, сякаш нещо не ми е наред. Но все пак намерих подходящия човек, за който това изобщо не беше проблем...

Съветвам те да си намериш внимателен, нежен и сериозен партньор, който би те разбрал,за който секса не е най-важното нещо в една връзка. Така че като намериш такъв човек, няма да има от какво да се притесняваш.Успех!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: e16454c784
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   До №24:Писна ми да слушам, че секса не е най важното нещо. Спрете да досаждате с тъпизмите си. Баба ми казваше: И най тежките проблеми се решават под юргана /вярно -след като се омъжих ми го казваше/, но беше безпределно и явно необяснимо за повечето тук ПРАВА. Лошият секс погубва всичко. А дори проблеми, нямащи нищо общо със секса, след него намират решението си, най малко защото психиката на човека се освобождава от напрежение. Ако всичко друго е по важно, просто си вършете другото и оставете хората да си отдават дължимото и на природата.

 
  ...

...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: f38e67d851
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Гледайте сега 1-во кото мъж бих се зарадвал да правя секс което още е девствено много бих се изкефи по простата причина че това не се случва всеки ден, 2-ро това не е нищо срамно просто не си намерила мъжът с който да се отпуснеш и да си сигорна да се отдадеш и последно не е толкова страшно при някои жени усештат болка други не при някои има кръв при други не просто това зависи от самата ципа колко е еластична и т.н. не е нищо страшно ако пък те е страх от болката отвори се сам с квото намериш за добре краставица флакон от дезодорат но и сложи презарватив да върви по лесно там ти ще котролираш болкато но този метот е ТЪП просто си намери момче с което искаш да го направиш отпусни се разберете се да не напъва и да бързаи готово.

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 37d3525633
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   Според мен няма нищо срамно от това че си девствена. Според мен 1-вия път е за момента. Няма идеално момче. Ако го харесваш, ако той те харесва то ще дойде от самосебе си. Няма смисал да го мислиш толкова много.. само да се притесняваш излишно. За едно момиче 1-вия път е много важен и според мен би било по-добре да го направиш с човек който харесваш и имаш доверие. Така ще си много по сигурна и няма да се срамуваш.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: fec7111980
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Край на това! Ако чете човек сайтове като този,България е пълна с девственици и от двата пола.Но наяве всички се държат сякаш са някакви експерти на тема секс.Вие на Марс ли живеете? Ако наистина сте толкова много,защо не си го признаете и наяве,а не само в такива сайтове? Ако проблемът е,че ще ви се смеят и ще се закачат,нали сте много(справка коментарите по тази и други теми) - обединете се и да видим кой би ви закачил.Пък и хорското мнение е поредния начин по-нахалните да тормозят по-кротките.Затова не му обръщайте чак такова внимание.Всеки САМ отговаря за своя живот и за начина,по който ще го живее.Не разбирам каква е тази любов към пазенето на тайни!

П.С. Какво толкова,ако момчето,с което ти е първия път,разбере,че си девствена? Нормалните момчета/мъже се радват да са първи(дори някои стигат до такъв екстаз,че вече четеш в погледа как биха си поръчали тениска с лицев надпис "Правил съм секс с ххх броя девственици",а на гърба са изброени точните дати,часове и имената на жените),а за марсианците не знам как реагират... :)

Аз съм на 22 и също съм девствен - и какво? Който иска да се заяжда,да заповяда.Току-що прочетох книгата "1001 начина да затапиш всяко безмозъчно животно с любов към заяждането"

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 73966c312c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Започвам с това, че номер 16 донякъде ми отговори-<Един ден просто нещата дойдох от самосебе си...>! И все пак ще кажа какво ме притеснява. Приятелят ми е едно прекрасно момче-внимателно, нежно и отдадено на мен :))) Обичаме се и сме щастливи,,че сме заедно.

Та...за първия път..все още не сме го правили,макар че достатъчно пъти сме имали възможност. Това не ме притенява-когато му доиде времето. Въпросът е в това,че аз съм девствената и че си мислех,че изчакваме именно мен,а всъщност аз съм по-готова и по-сигурна отвсякога! Мисля,че щом съм изчакала толкова време-знам какво усещам,т.е. за мен самата не се колебая. По-скоро се чудя за него-уш той го е правил,а сякаш тои няма голямо желание-на няколко пъти няма презерватив или въобще не се сеща той самия да предложи да го направим...а не искам все аз да питам дали ще го правим...просто се чувставам гадно затова,че не говори-ако не го е правил и се притеснява, то нека да ми каже.Или не знам-какво друго може да е причина??Иначе всичко друго-френска,ласки,галене-прави го с голямо желание, то просто си личи,ама самия акт-нещо не се задава...

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: b3f5c891c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

31.   Ами и такива тъпанари като мене имало и други. Пазех "достойнството" на гаджетата си, докато ми обърнат гръб и не вярвах на приятелите си, че на момичетата им се ебе, даже повече от колкото на нас. Някои приятели направо ми правеха намеци, явно заради разказаното от "гаджетата" ми. Самият аз ненавиждам педалите и обожествявам жените, но определено тогава не ги разбирах. А сега ги разбирам, но не съм тийн. Ако пича ти не е гей, значи е глупав като мен. Ще трябва да му помогнеш да си отвори очите навреме. Но гледай да не го открехнеш много, че после няма спиране. Аз сега нямам проблеми с жените за секс, но май ще си остана ерген ;))) /ако не направя компромис със желанията си да пробвам всичко що е жена.../.
Не ме слушай -луд съм ХА-ХА-ХА!

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: ef3e7b9051
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Kомантарът на номер 30 не е от авторката

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 3c965bf8ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   Значи мила ако още не си не бързай, аз бях на 20, не че сега съм много по-голяма, на 21 съм.
Дадох на гаджето ми много бързо защото вече и ма мен ми се искаше, и единственото за което съжалявам е че не му казах, беше много загорял и направо не правеше нищо.

Та общо взето не се притеснявай от това което може да стане, кажи му от по рано за да е по-внимателен, и се подготви психически, че си готова и че го искаш.
От там нататък ако момчето е твоето момче ще видиш че всичко ще е страхотно.

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 72ff24e60a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   По добре да кажеш на момчето че си детсвена за да знае да бъде по нежен ина4е ще те боли много повече.А за това че си на 21 и не си го правила не се притеснявай това е нещо което трябва да по4устваш за секса вазраст няма

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 5f4c1d7126
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Защо се се срамуваш и притесняваш от това, че си девствена? Аз съм на 16, девствена съм и бих дала всичко да бъда девствена до твоята възраст... е чак всичко не... но бих се радвала ако на 20 ми е първия път! Но за съжаление имам приятел, който е на 20, ходим вече година и не знам колко още ще чака и ще приема детинщините ми! :D А това заа разбирането дали си девствена, зависи. Ако се държиш малко по-опитно, въпреки че казваш че си срамежлива, и не потече много кръв :D, момчето може и да не се усети. Абе я давай и не му мисли!Пък и да разбере голяма работа.Това си е лично твой избор и той не може да те съди по никакъв начин!

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 3f85f99824
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

38.   От моя гледна точка не трябва да те е страх. Защото секса е първат част от живота на върстния човек . След това е раждането на дете и тогава ли 6тете е страх аз имам 2 близначки на ч6 годин и наскоро родих още едно момиче. Като голяма и опитна жена ти казвам , че първия пит е малко сташно , но не боли , а след това ще ти хареса много даже ще искаш да го правите секи ден . Но няй- важното е , че трябва да си сигорна в това може да те е малко страх , и същото так най-важно да си обедена , че мъжа който е до теб трябва да те обича и да те желаи и също така и той да е детсвен. Зщото като откриете заедно първа част отам нататка всичко ще откривате заедно . :) (не е толкова страшно да родиш не се притеснявай ако има нещо питай)

 
  ...

...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: afa0a55ebe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   Прайте секс и да не ви ПУКА !!!!!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 9f624e0ff7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   Не слушайте тъпи и неграмотни съвети. Хормоните са това, което движи популацията по тая планета. Който ги надвие, надвива живота си. Така, че не се хабете докато сте млади, а се отдавайте на воля на влечението си, ползвайки съответните правила и предпазни средства, разбира се.

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: da0256e1cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

42.   Не е срамно да си девствена на тази възраст, дори напротив! Ако си намериш свясно момче и нещата са сериозни, не виждам какъв може да му е проблемът с девствеността ти..няма защо да го криеш. Ако обаче толкова се срамуваш или не искаш да кажеш, просто не му казвай....ще се надяваш да мине без много кръв или болка...голяма е вероятността да не разбере :) При мен например нямаше почти никаква болка, всичко си мина нормално..имаше съвсем малко кръв, но го забелязах после, след като се прибрах...Приятелят ми после ме пита дали не съм го излъгала, че съм девствена.. Бил очуден колко леко е минало всичко и защо нямало кръв...Може пък и с теб да се случи така :)

Мег*

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 5a63f0db90
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

43.   Страх лозе пази,а? Ако го искаш да си го направила досега макар и с вибраторче. Ама не. Значи не го искаш, кво се оплакваш тогава? Няма страшно, все пак в мюсюлманския рай им трябват девственици.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 6febab10b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

44.   Хи-хи-хи!
А, бе умрелници, тая сигурно е забравила вече кога е била дествена, а вие още й давате акъл... Ще падна! Темата е от една година... Че е запратила тая статия в небитието личи по това, че не е писала повече, но сигурно вече дава мъдри съвети в други постове на момиченцата кво да си праят пу***те. А вие си пишете, то времето тече, купона изтича... хей-хо!

 
  ...

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 466bda6812
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

45.   Не, се притеснявай в това няма нищо страшно много е готино мога да ти кажа отпусни се ;) и всичко става много бързо поне при мен беше така! УСПЕХ ;)

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: efb2f252f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

46.   здравеи.. момче сам на 21 години и се гордея с теб че си дебствена още, и да ти кажа че това не е нищо срамно, даже трябва да се гордееш с това. Много малко момичета могат да кажат че са дебствени на твоята възраст. А те си мислят че това не е нормално и тук им е грешката. Ти явно не си намерила подходящия човек за теб които да те разбере и да ти даде нежност, лубов и топлина... Но не се притесняваи с твоите качества ще намериш най-добрия;УСПЕХ

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 80c0c74cb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

48.   Не се притеснявай за такова нещо, според мен е много хубаво че си се предпазила до толкова години. В днешно време повечето момичета го правят преди да са навършили 18, дори по лошо правят го на още по-малка възраст на по 12-13 години, така че мога само да те поздравя че си се предпазила-БРАВО! Аз си търся точно такова момиче като теб и, ако е възможно да се запознаем и попишем в скайп, намери ме ***** ще се радвам и ще ми е приятно много. И пак моите поздравления! Щях да забравя да ти кажа че съм на 23 за да не си помислиш, че съм някое хлапе.

Модератор: Не публикуваме лични данни.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 8264b9b5a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

50.   Здравейте!
Аз съм момиче на 16 години и съм девствена. Имам приятел от 7 месеца. Той също е на 16. Той иска да го направим, поне аз го виждам той не ми е казвал не нахалства иска аз да пожелая, но аз незнам нищо за секса и много се притеснявам срам ме е и защото нямам големи гърди, а са ми много малки :( дайте ми съвет. БЛАГОДАРЯ! :)

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: f4bbcc46ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

51.   Номер 50 - ще ти дам един жизнено важен за теб съвет - КУПИ СИ КОНДОМИ. Най-малко 3-10 броя да си имаш. Купи си и лубрикант на Дюрекс например и това ти е достатачно. Напомням, че сексът представлява пъхане на мъжки полов член в женска вагина и гърдите тук не очастват в екшъна. Не прави секс без кондоми - тогава почва истинския екшън (аборти, надути кореми, бебета... все интересни неща)

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 8264b9b5a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

52.   Благодаря, но този лубрикант за какво е? Иначе за гърдите знам че не участват, но ме е срам. И се притеснявам от първия път как ще е!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: f4bbcc46ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

53.   52, лубрикантът е, за да ти намаже с него момчето интимните части и да не те боли толкова при първия път евентуално например. Хубаво е да си вземеш - иначе може да използвате и слюнка, но в никакъв случай възелин, масло, олио или крем някакъв, защото се разрушава кондома. Специалните лубриканти, например на Дюрекс, ще ги намериш точно там, където са изложени и се продават кондомите.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 8264b9b5a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

54.   а ако не се използва лубрикант много ли боли? благодаря за информацията

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 991f5226e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

55.   Бях във същото положение, когато го направихме с моя приятел за пръв път. Бяхме заедно вече 8 месеца и той ме чакаше. Усещах, че не съм готова. Няколко пъти се е стигало до тази част и винаги го спирах, а той просто спираше, прегръщаше ме и ми казваше друг път. Един ден пак се стигна и просто не го спрях, не бях готова, но не го спрях и в началото / първите 5 - 10 пъти / винаги бях притеснена и ме беше срам. Но отминава просто намери правилния човек и се поддай :)

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: f4bbcc46ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

56.   Номер 54 - не става дума за болка, а по-скоро за дискомфорт. Боли много по-малко от болката при мензис или при ваксинация да кажем - все пак през там се раждат децата -)Лубриканът иначе доста ще помогне - чиста проба механика - пробвай да търкаш два пръста един в друг - после ги намажи с нещо мазно - ами намалява се триенето. Лубрикантът като констистенция не е мазен, а е като телесната ти течност, но няма мирис и е с еднородна консистенция - безцветен е и не оставя петна - изсъхва като вода. Ще ви помогне да влезне пенисът безпроблемно и да не се скъса кондомът заради прекалено търкане, ако си суха, ще намали триенето и дискомфорта за теб.
Моля те, не прави като номер 55 и не мъжи момчето. Мечка страх - теб нестрах. Който го е страх от мечки, не ходи в гората, нали?
Ползвай просто кондоми, другото е заложено във всеки човек и не можете да сбъркате. Лубрикантът е допълнително средство - за първият път много ти го препоръчвам. Може иначе дори да няма и кръв - често се случва. Всичко е строго индивидиуално. Болката обаче не е кой знае какво, как мислиш - нали всички правим секс, ако болеше толкова да си стоим без

 
  ...

1-50 от 64
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker