Секс за първи път - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121349)
 Любов и изневяра (29748)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18567)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Секс за първи път
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 8081 пъти
Здравейте. На почти 15 съм, 8 клас - първа година в гимназията. На пръв поглед съм много отворено момче, дори агресивен на моменти и с голямо самочувствие, но в действителност не е така. Сравнение с другите момчета от класа като че ли съм малко по-развит полово ( говоря за външен вид, не за друго... ). Има едно момиче от 10-ти клас, виждал съм я няколко пъти в училище, но никога не съм й обръщал голямо внимание, нито пък тя на мен. Просто по физиономия я бях запомнил. И така... има една дискотека в нашия град, в която петък вечер е само за хора под 18. Ходих там с едни приятели от предишното у-ще и съвсем случайно се заговорих с това момиче. Оказа се, че имаме общи интереси и си допаднахме. Само дето я излъгах, че съм 10-ти клас от др. паралелка.... Предложих й да станем гаджета, тя прие, но по-късно разбра, че съм 8-ми и се разсърди, че съм я излъгал. За да смекча нещата й казах, че няма значение на колко години съм, че и без това вече правя секс и съм много добър в това.
Мина малко време и пак тръгнахме заедно - ходихме заедно на кино, на шопинг, на кафе, целувахме се.... доста неща... И тя попита кога ще го правим. И тук идва истината - аз съм девствен, но ме е срам да си го призная. От моя клас всички момчета са девствени, а повечето момичета - не. Исках да бъда по-мъжкар, по-различен и да се изфукам, затова казах, че съм го правил. Това стана преди около седмица - от тогава започнах да си измислям, че съм наказан от нашите заради досието ми, а тази седмица, че съм болен (това наистина е така). Да минем към същественото - не съм сигурен, че съм готов да го направя поради ред причини.... първо, тя ще очаква нещо, а аз и идея си нямам.... второ, дали си струва да го правя толкова млад/малък. Изобщо на моменти не знам какво искам, а и сега имам проблеми с родителите... А пък тя май си умира за секс, постоянно качва на стената ми във фб еротични картинки и снимки, дори на моменти ми става неудобно, защото все пак роднините ще видят и... Просто незнам какво да правя? !

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: b5eb8afb75
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не си струва за една пикла не се обиждай но е такава да правиш каквото и да е било. Личи си че ти още не си готов затова, може би си зрял но вътрешно в теб нещо те спира. Кажи и пък ако те зареже здраве да е. Млад си след две три годинки като почнеш всичко ще е ок. А на нея и кажи че като толкова и се прави секс има толкова много клубове в които може да се изявява като някой парцал. Бъди себе си и дръж на егото си.

М27

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: eddfcee660
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   лелее.. рядко срещам момче да има тоя проблем. И все по-често да чувам за момичета, които от малки го правят.. накъде отива света нз. Та така де, според мен ако наистина я харесваш и мислиш че и тя теб, й признай.. но ако не го искаш отвътре, няма смисъл да се насилваш само за да се докажеш колко си як и различен от останалите :)) ще срещнеш твоето момиче, сигурна съм, всичко е с времето си

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 2d2679cfd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

3.   Аман вече от простотия!!! Аз просто съм потресена. Как може едни пикльовци на 15 години да си мислят, че са достатъчно големи, за да правят секс? Ако бях на мястото на майка ти, щях да те бия на ставане и лягане!!!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: f09fe27fa7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   тц тц тц.... някога да си се сещал че нещата ще излязат на яве и че ти не си такъв "полов атлет" за какъвто си се представил пред другите? мале мале.. аз съм момиче на 14 всичките ми съученички бяха някакви курви които излизат с такива големи като приятелката ти и много ясно че по-големите ги бие хормона яко и само това чакат... моят съвет е да не я отбягваш и лъжеш! а колкото до действията в леглото... гледай порно! ще научиш всичко което ти трябва. и с извращения и без!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 4cfb9f52f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   Бях на 15 през 2004-та, тогава децата си бяха деца, а възрастните - зрели. Сега е обратното - Възрастните се вдетениха, а младите си помислиха, че са възрастни. България е като в плаващи пясъци.. Младите ще я затрият!

 
  ...


...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: f351324354
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   ПЪРВИЯТ ПЪТ Е ВАЖЕН! НАПРАВИ ГО СЪС ЧОВЕК, КОЙТО ЩЕ ОБИЧАШ, ЗАЩОТО АЗ НЯМАХ ТАЗИ СТРАХОТНА ВЪЗМОЖНОСТ, БЯХ ИЗНАСИЛЕНА!!!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: a133854a1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Е още нямаш 15, но щом си имаш 10 клас гадже, значи няма да ти е проблем след година, две да си хванеш пак. Ако искаш го направи, но ако не искаш и не се чувстваш готов недей.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: a868234bc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Глей сега, на тия години никой няма особена техника — всичко е хормони и страшен ентусиазъм. Тъй че, не се дърпай, и тя не е имала някакви невероятни любовници, с които да те сравнява сега. Бъди внимателен, гали, целувай и давай смело с каката! Не си изпускай късмета, момче! :) (А след това, като я видиш излъчваща доволство, може да й кажеш честно, че ти е било за пръв път, щом толкова те измъчва — няма да се обиди.)

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: b96f595c79
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравей, младо и възпитано момче! Отговаря ти момиче, 19г. Аз мисля, че ПЪРВОТО нещо, което трябва да направиш, е да решиш какво искаш! Но щом вече спомена, че се чудиш дали искаш да го направиш толкова млад, ти вече знаеш отговора на този въпрос- не искаш. И в това няма нищо лошо! За пръв път правих секс на 16 години, само веднъж, след това на 18 започнах половият живот. Не че съжалявам за първия път, но не бях готова за него, сега дори се чудя дали имах някаква добра причина за самата себе си, защо съм го направила. ВТОРОТО нещо е да споделиш на приятелката си за цялата ситуация. Повярвай ми, няма по-добро от комуникацията! Ако я харесваш наистина много, ще бъдеш честен с нея, защо изобщо ти е хрумвало да лъжеш! Важното е, да си самият себе си! Особено като сте в период на опознаване, сега най-много помните неща един за друг, сега тя те опознава какъв си! Искаш на думи да те познава като ЕДИН, а на действия да разбере, че си ДРУГ? Споделяйте, говорете, бъдете искрени и така ще бъдете близки! От личен опит ще ти кажа, че с моят настоящ приятел, още в първите месеци от нашата връзка, мислех, че се познаваме много добре, защото говорим за всичко. След първото ни спане започнахме да говорим за теми, незасягани досега. И още, и още, и още се отваряме един пред друг.. След секса вече нацяло се затваря границата на срама и можете да си кажете неща по неудобни теми (например кога изпускате газове, колко често ходите по голяма нужда, епилира ли си момичето мустака и такива от този род). Пожелавам ти успех иии..първо разбери желанието си и после го уважавай! :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 32cb5310ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Номер 3, ако имаш синове трябва да знаеш, че много по-рано от 15 годишни са почнали да мастурбират и кой знае на колко места у вас са напръскали със сперма. Така че не виждам какъв е проблемът да правят секс, щом има кой да им върже.

 
  ...

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: f1fca55542
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Слушай мъжкар .. ако си толкова зрял иди й кажи истината и я остави .. малко тъпо се изразявам но на две на три....та съгласна съм с повечето коментари но като си толкова мъжкар кажи й истината .. а защо да я оставиш .. защото се вижда какво я интересува и тъй ли иначе не мисля че те обича наистина и си заслужава да сте заедно с лъжа и да се изложиш .. живота е пред теб .. не си кой знае колко голям тъй че .. ще си намериш по-добра приятелка която НЕ ТРЯБВА да лъжеш .. не трябва повече да го правиш защото ще вземеш да намериш идеалната и с лъжите си ще я изгубиш

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 09b3731ea8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Абе момченце 8 клас си. Ти не знаеш още дали ти се пикае или е*е с извинение! За тебе това ли е най-важното в момента? Колко е сбъркано днешното поколение, не е истина!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 8ec63abfde
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Какво толкова се спичаш, изобщо не и кавай, че не си го правил, сигурен съм, че и тя не го е правила а те лъже, давай смело без да се спичаш, няма и да разбере че си девствен!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 9625653f01
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Ще ти кажа истината. На 25 съм и съм девствена, защото слушах изтъркани клишета като "изчакай подходящият", "има време за всичко", "изчакай още малко". Повярвай ми, колкото повече се отлага това нещо, става все по-голям проблем. Защото да си девствен на 15 е ок, на 18 ще ти е още по-трудно, а след 20 вече ще ти се реве, че си прекалено голям, изпуснал си много, неопитен си и не разбираш нищо в леглото.
Моят съвет е- направи го тогава, когато се почувстваш готов. Ти ще го усетиш. Аз малко късно го усетих в сравнение с другите, бях на 18. Ако не ти се прави е просто- не го прави. Но ако те спират задръжки и срам, направи го веднага.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: f78690dc3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Номер 13:Момичетата също започват да масурбират доста рано и секс започват да правят доста рано.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 618a368783
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Вие хубаво приказвате за любов, ама истината е, че е далеч по-лесно да намериш секс, отколкото любов. Това е тъжната истина, момче! Секс — под път и над път. Любовта е голяма рядкост, гледай да я оцениш, когато/ако я намериш. Сега обаче разбирам, че ти се е*е — е, няма лошо, на тая възраст на всички това им се прави. Просто не се (само)заблуждавай. Да, първият път е важен, понеже се помни. Но не чакай прекалено дълго, нито пък очаквай прекалено много, звездни експлозии няма да има. Ако успееш да комбинираш първия път с емоционална близост, нежност и т. н., считай се за късметлия. Каквото и да решиш, подходи смело и не съжалявай. Успех!

№11

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 74333ee1ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (43 гласа)

20.   Немога да повярвам че това го пише момче. Явно нещатата са се обърнали жените играем мъжката роля, по моето време (на 22 съм )беше обратното мъжа кара жената да правят секс и тя се колебае ц цц няма да те съдя
Моя съвет е да правиш секс със нея без да и казваш че не си го правил, да ти кажа имала съм мъже които са на 27 а правят секс като момчета на твоята възраст давай смело

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 971a7f748c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Абе не е трябвало да се изкарваш по-голям отколкото си, ама щом вече си го направил, давай това ти е късмета, такива мацки няма често, или ако има не са им чисти тръбичките, ако ме разбираш, ама тая май още не е така. Опитай се, ако стане може да ти върже пак, ако не, поне ще си чукал и ще имаш малко опит за истинското след време.
S. A. D.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: c655a70cca
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Моят съвет е да и признаеш, че си излъгал и да я помолиш да ти бъде учителка! Тя ще се почувства много поласкана. А, общо взето, ако намериш начин да се разделите, ще е най-добре. Защото не си готов, не го искаш, а това може да те травмира за цял живот. И друг път не се прави на мачо, а говори истината. Винаги е за предпочитане!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: e35bf945b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Мой човек, ако искаш го направи, но след време ще съжаляваш! Според мен още не си готов, но, ако все пак искаш да го направите не съм ти баща нито майка и не мога да те спра, затова ще ти дам 1 съвет: Ползвай предпазни средства!

До номер 23: Съгласен съм с теб!

 
  ...

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: d4cc91ba5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   Ако не лъжеш, дерзай момче. Това е възможност, която не трябва да пропускаш...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 0dcb4f6f13
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Момче, за такива работи не лъжи. На някой момичета не им харесва да знаят, че преди нея, е оправял други...

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: ab854de8c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   Какво стана? Разкажи нататък?

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 71c9166982
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Аз мисля, че не трябвало да я лъжеш толкова, но вече си го направил. Така, че и кажи тя да води защото тези с които си бил не са много добри. И тя най - вероятно ще се съгласи.
И така ще правите секс. Само гледай да се постараеш защото ако не се справиш тя ще разкаже колко си зле и после никоя няма да спи с теб.

М18

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: a60963e112
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   О, боже мой. Тотално се отчаях вече...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker