Какво да правя, кажете ми моля ви! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121138)
 Любов и изневяра (29693)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Какво да правя, кажете ми моля ви!
преди: 14 години, 5 месеца, прочетена 6969 пъти
Здравеите и от мен. Искам да ви споделя и моята история. Уча в Пловдив и тук сам на квартира. Имам приятел от един месец, добро момче е, но знаете ли, оня ден имаше рожден ден, аз му подарих подарьк опакован блуза, панделки, всичко, а тои дори не го отвори, остави го на задната седалка и чак на другия ден след работа реши че ще го отвори. Толкова гадно ми стана. Последните си пари да дам, че да ходя да го опаковам.. и накрая да не го отвори поне. Щял на следващия ден. Заболя ме и се почувствах обидена. Както и да е извини ми се понеже се разсьрдих и каза че няма да се повтори.

Иначе личи че даржи на мен постоянно ме тьрси. Спах с него на Нова година и то защото аз си поисках, пиинах и го дрьпнах в другата стая иначе кои знае дали щеше да си поиска скоро.

Проблема е там че е пьлно дьрво в леглото. По никакьв начин не ме задоволява. Аз трябваше да му свалям гащите и да скоча варху него. Много е гадно така. И само една поза знае. Втория пьт бяхме в тях и след като легнахме в леглото тои даже не се опита да ме вьзбуди. Пак аз го сьбляках пьрва и тн. нищо не усетих от този секс, нито ми беше хубаво, нито бях вьзбудена.. тои знае само аз отгоре и едвам го повдигам да легне и тои да се сменим ..направо ми идваше да си трьгна..толкова незадоволена се чувствах.

След няколко дена вече не издьржах и ми доиде на гости един стар приятел. Вярваите ми, да изневерих му на моя приятел с него. Вярваите, през живота си не сьм правила по готин секс, подлуди ме, не спрях да стена и да му казвам как ме побьрква от кеф. Как ме целува навсякьде, а моя само по устата и краи, дори не ми беше свалил сутиена, а тоя ме накара да не знам кьде сьм. Искаше ми се да не свьршва този миг. Почти цяла вечер се чукахме като обезумели. Просто нямам думи. Няма такава страст !!!!Имах чувството че се разтапям, знае как да ме целуне знае кьде, знае как ти е хубаво.., а моя приятел е новобранец. Слаба ракия е.

Ако само това му беше наред и можеше да прави секс както трябва друг, нямаше да погледна изобщо и нямаше да му изневеря. Ама кажете ми, какво да правя. Сега сьм сама в нас и плача. Моята наи добра приятелка е в приятеля си и ще спи в тях незнам колко дена.. скучно ми е. Ходеше ми се на дискотека ама няма с кого, всеки е нанякьде и не му се занимава. Обьркана сьм и не знам какво да правя с приятеля ми, този комшията дето идва отвреме навреме не иска приятелка, иска само секс. Какво да правя кажете ми моля ви !

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 5 месеца
hash: 4f6b855711
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами какво да ти кажа момиче. По правописа ти и казаното по-горе съдя, че не си от най-умните девойки, но както и да е, тук нещата не опират до това. С твоя приятел явно няма да се получат нещата, така да знаеш от батко си :-)

Едно че явно не му пука много за теб, 2ро че секса не върви изобщо, ако може да го наречем секс, щом той изобщо не си дава зор, пък даже и не си е искал. Явно той те използва за пред приятелите си, заместител или колкото да не е без момиче, на тази възраст и това оказва влияние понякога...

Сега за 2я - ти си си го казала сама - той те иска само за секс. Тук след мен ще има доста народ, който да те съди, аз няма да съм от тях - щом ти доставя удоволствие прави си секса с този пич, който те подлудява. Само че той ти го е казал в прав текст - СЕКС и това е! не се влюбвай, не очаквай и друго, това ще е, но пък ще ти е достатъчно, поне за момента. Обаче не лъжи "гаджето". щом има с кого да правиш секс - прави, но не върти 2ма едновременно. Не е и болка за умиране няколко месеца да си без партньор. Успех!

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 92b291d4a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако поговориш с него да се образова малко на сексуална тематика може да те послуша.

И си му изневерила, а се сърдиш, че не ти е отворил подаръка.....недей така, че ми става смешно.

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 02ab4f1fa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Мислиш ли, че ако те желаеше истински щеше да се държи като дърво в леглото? Колкото и неопитен да си, ще се постараеш, ще импровизираш, ръцете сами ще се движат, когато желаеш наистина...Замисли се!

Момиче на 23

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 2ed09846f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз мисля, че приятеля ти е или гей илипросто никак не те харесва. Друго обяснение нямам. Като първото е по-вероятно... Щом поведението му не е добро по-принцип, че на всичкото отгоре и грам не го бива в леглото просто го остави. Няма смисъл от такава връзка.
Ако го обичаш поговори с него на тази тема. Проблемите винаги идват от липса на комуникация.
Относно другия... може, когато ти е скучно да го викаш, но до там. Просто си потърси някой, който да те удоволетворява във всяко едно отношение.

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: d09484ca7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Щом си толкова опитна го научи на нещо секи се е родил неопитен и секи се учи с времето си не ми са прави на секс машина тука пред сайта. Другия път го извикаи у вас щом си сама и го научи на някои пози научи го кво да прави така както на теб ти се иска нали много знаеш по тоя начин ще ти е кеф и тва е. Да си с един човек само заради секса е супер тъпо ! :)

 
  ...


...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 8fed5c86bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Зарежи го, щом не го е грижа за твоето удоволствие.Секса е израз на чувства, на емоции...няма смисъл да се чувстваш виновна, той си го е изпросил!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: a5789d1cee
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Зарежи го,не прави компромиси със себе си,нещата които усещаш са точно такива и не трябва да ги пренебрегваш, затова продължи да търсиш перфектната си половинка,успех ти желая

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 6c60874085
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Зарежи го, тоя изобщо не иска да е с теб, да няма никакъв интерес към теб значи е гей или си има друга.

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 865de2fe08
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Скъпа, този човек не изпитва нищо към теб.Не е до това дали е опитен или не, любовта не се заучава, тя се прави! Щом се държи по този начин значи просто не изпитва чувства към теб.Може да държи на теб , защото иска да има приятелка и да не е сам, но не е влюбен в теб .

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 25e28956c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Hаправи това,което ти идва отвътре,независимо дали ти подсказва да бъдете заедно или не.и като го скъсаш се изчукай с другото момче отново.сиг. ще ти стане по-леко

 
  ...

...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 94f9e99ff0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Абе не те обичал, не изпитвал нищо към теб.. дрън дрън. Колкото и да те обича той като си е дървен в леглото ти да не си фея? Зарежи го, но не му казвай че е заради това че е дърво, защото ще си помисли че си курва или нещо от сорта и си с него само заради секса. Търси си човек който ти харесва напълно. Ти да не си от червеният кръст я ! (:

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 2aa3d84694
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Кофти си направила че си му изневерила по-добре да беше поговорила с него и да му обясниш как стоят нещата !!! Иначе Пловдив е мн. голям град и най-хубавият е намериш нещо което ти допада повече ;)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 5be5568c5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Ти какво търсиш ? Гимнастика наречена секс или любов и секс ?
Защото когато има любов няма начин да няма желание и възбуда и то не само на физическо , а и на чисто емоционално ниво , което според мен е доста повече от просто секс.
А какво да правиш ли ? Ами намери някой който те удовлетворява емоционално.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: adc5f4c77c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Ей света се напълни с ку*ви. Значи като 2 пъти е бил дърво - трябва да му изневериш. Седни и се замисли искаш ли да си с него или не. Може момчето просто да не може да се отпусне. Може и да му е за първи път. Така като чета, ти си по-опитна. Съответно научи го какво и как да прави , за да ти бъде интересно и да те задоволява. А не веднага при някой друг. Тва с другия е лесно. Курвалъкът отдавна не е на мода. Успех

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: ce9dedac53
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Номер 14, щом не я задоволява в секса, няма смисъл да продължава да бъде с него. Жалка картинка е, когато мъжа се мъчи да направи нещо в леглото, но опитите му остават без резултат. А и нали той е мъжа, нали сте големи еб**и?! Щом до сега не се е научил да задоволява жената в леглото, за кога? Няма тепърва да се учи. Той се излага, като не може да си върши работата като хората, къде е тръгнал да си го вади. Търси си нов мила, няма смисъл да се надяваш, че ще стане чудо

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: f8ad8a9399
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Ти на колко си и на колко е той?

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 994e843fcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Хубавият секс е важен но има и много по важни неща. Приятелят ти може би се притеснява и за това не се справя, ако се постараеш да го предразположиш вероятно ще се получи.
А ако и така не стане говори открито с него за да разбереш причината.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 994e843fcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   А бе хора света не е само секс! Я си спомнете първия си път да не би да сте били перфектни. Какво толкова може да се притеснява от липсата си на опит.
Какво е това, ако не те задоволява зарежи го, това може да бъде казано само от повърхностен човек.
Зарязването е най-лесния начин.

А ти момиче, ако се интересуваш само от секса хайде зарежи гаджето си и успех в Еб**ето.

А, ако наистина харесваш гаджето си или дори го обичаш в което се съмнявам говори открито с него за отношенията си.

И само да знаеш, че това ти го пише момиче доста по-малко от тебе.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 812691e658
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Всичко опира да секса или до парите! здрава стабилна връзка без здрав стабилен секс няма , млади хора !!!!

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 6e7e77d45c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Прочетох 2-3 от горните коментарии и с някой съм съгласна! Мисля,че трябва да поговориш с него (ако не се срамуваш разбира се) кажи му как се чувстваш и тогава ще видите какво да правите,може да опитате отново,за да видите дали ще се получи.. :) ако не стане моя съвет е да не правиш секс с този,който така те подлудява,защото в крайна сметка ще започнеш да изпитваш известни чувства.

При мен беше същото,уш само секс,само секс но накрая стана така,че не преставах да мисля за него,полудявахх..но както решиш,ако си сигурна,че няма да изпитваш чувста към него след това (въпреки,че човек никога неможе да е сигурен) давайй--аз просто дадох съвее ;)) и като гледам си умно момиче,само дето не знаеш какво искаш,но съм сигурна,че ще се справиш! :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker